Jump to content
Rebane

Foorumi facebooki rakendus töötab

Recommended Posts

Fitness.ee's on võimalik enda Fitness.ee foorumiprofiil ühendada ka Facebooki profiiliga. Lihtsustab see foorumi sisu jagamist otse facebooki.

Selleks tuleb ennast esmalt foorumisse sisse logida, paremalt ülevalt nurgast valida enda nimel klikates MINU SÄTTED. Avanevast aknast valida HALDA FACEBOOKI ning sealtkaudu ennast facebooki sisse logida. Paari lubava nupulevajutusega (stiilis LUBA ja NEXT vms) oled ära ühendanud foorumi facebookiga.

Nüüd saad huvipakkuva teema facebooki üles lükata vaid kahe nupulevajutusega. Ava teema mis sulle meeldib, ketra leht täitsa alla ning seal asuvad juba kõigile tuttavad ikoonid - facebook, tumblr, twitter jms. Facebooki nupule vajutusega avaneb väike aknake, kuhu saad veel soovi korral kirjutada väikese sisuteksti ning vajutades nupule JAGA ilmub antud teema sinu facebooki seinale.

Lisaks saab seal veel uuendama panna oma staatusuuendusi, vastavalt siis kas foorumist facebooki või vastupidi.

Küsimuste, veadeadete jms pöörduda siia teema alla või saata mail webmaster@fitness.ee peale.

Head nokkimist.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui see ühendamine ära teha, kas ta hakkab ise ka midagi jagama ala "kasutaja luges fitness foorumis teemat steoridide mõju potentsile" jne?

Muudetud kasutaja Leegi-H poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei tohiks teha. Kui peaks hakkama mingit jama jagama, anna teada ja uurin. Alati on võimalus minu sätted -> halda facebooki alt ennast lahti ühendada. Ka on seal lisaseaded, mida ja mispidi edasi-tagasi jagamine toimub. Kui mitte linnukesi panna, siis jääb alles vaid see põhifunktsioon - jaga postitust.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×