Akrapovic 71 Report post Posted September 2, 2014 Raido ,kuidas sul muidu käte trenn välja näeb,palju seeriaid ja harjutusi erinevaid teed ? Share this post Link to post Share on other sites
Raigo Kuusnõmm 24 Report post Posted September 2, 2014 Harjutusi on 8 kuni 9 oleneb. Ja igas harjutuses seeriaid 10. Kokku siis kuni 90 seeriat. Raskusi väga suuri ei kasuta, pigem teen lühikeste puhkepausidega. Lisaks rinna ja õlapäeval üks kerge triitsepsi harjutus ja jalapäeval üks kerge biicepsi harjutus plokil. Kasutan seda süsteemi veel paar nädalat ss annan puhkust ja peale seda vaatab edasi. Share this post Link to post Share on other sites
Aimar Kuusnõmm 28 Report post Posted September 10, 2014 Nüüdseks siis lahti läinud tõsisem töö. Eks peab suurte raskustega harjuma. Täna tegelikuses tahtsin proovida pakult surumist aga töö oli nii väsitav et hea oli et üldse jaksasin trenni vedada ennast. Kui juba trennis siis tuli midagi ära teha. Kõik pingid olid muidugi sel hetkel kui suruda vaja kinni. Nii leidsin ülesse neg. kaldega surumis pingi. Pole just kõige mugavam harjutus aga rinnale hea. Lõpptulemuseks seekord siis 170kgväike tõestusmaterjal ka et ikka elus ja trenni teeme Share this post Link to post Share on other sites
Raigo Kuusnõmm 24 Report post Posted September 10, 2014 vahepeal on valminud ka see emt reklaam klipp kus osalesin. Video autoriks on Tujurikkuja sketšidega kuulsust kogunud Catapult Filmsi meeskond, ja antud klipp on ka läbi huumori tehtud. Teen siis kaamera lähivõttes Koidu eest biicepsit. Ega see inimestele arusaamatuks jää, et see koidu käsi ei ole ja nii ka elu24 sellest uudis üleval http://elu24.postimees.ee/2915815/supervormis-koit-toome-uues-videos-valguvad-musklidvideo ise siis selline Share this post Link to post Share on other sites
Raigo Kuusnõmm 24 Report post Posted September 13, 2014 Kui homme midagi teha ei ole siis tulge astuge vabaduseväljakul fitshopi poksist läbi. Ise olen seal 12-15.00 aga pannkooke saab juba hommikust alates. Share this post Link to post Share on other sites
Raigo Kuusnõmm 24 Report post Posted September 13, 2014 Kui homme midagi teha ei ole siis tulge astuge vabaduseväljakul fitshopi poksist läbi. Ise olen seal 12-15.00 aga pannkooke saab juba hommikust alates. Share this post Link to post Share on other sites
Raigo Kuusnõmm 24 Report post Posted September 13, 2014 Nädal paar tagasi sai ka mõned vormipilti tehtud. Tänud Taurile piltide eest. Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted September 14, 2014 (edited) Kuidas jalale koormust annad? Suured raskused, väikesed raskused, pikad seeriad, lühikesed seeriad?Kiidaks ikka vormi ka! Triitsa poos ülikõva... eriti jalg. Edited September 14, 2014 by Sarge Share this post Link to post Share on other sites
Raigo Kuusnõmm 24 Report post Posted September 14, 2014 Kuidas jalale koormust annad? Suured raskused, väikesed raskused, pikad seeriad, lühikesed seeriad?Kiidaks ikka vormi ka! Triitsa poos ülikõva... eriti jalg. Jalale olen viimased kuuaega vähe kergemat trenni teinud kuna oli põlvetrauma. Raskused väga madalad ja maht suur. Nüüd põlv vaikselt taastunud ja vast kannatab raskusi lisada. Ise tunnen et jalg mõnevõrra järgi andnud kuna ei ole sanud raskusi kasutada. Share this post Link to post Share on other sites
tarmop 79 Report post Posted September 14, 2014 Raigole on korralikud õlad ja käed tekkinud! Share this post Link to post Share on other sites
priibe 45 Report post Posted September 14, 2014 Korralik jurakas Share this post Link to post Share on other sites
Aimar Kuusnõmm 28 Report post Posted September 14, 2014 pole paha Share this post Link to post Share on other sites
Potter 0 Report post Posted September 14, 2014 (edited) Eluaeg on mind piinanud üks küsimus - mis saab tatoveeringust kui ennast mitme aastaga ikka palju suuremaks treenida? Välja see ei veni? Või tuleb ikka üle hakata tegema jne? Edited September 14, 2014 by Potter Share this post Link to post Share on other sites
Raigo Kuusnõmm 24 Report post Posted September 14, 2014 Tatoveering pärineb aastast 2003 ja olin siis küllaltki väike. Share this post Link to post Share on other sites
Angelo 51 Report post Posted September 15, 2014 Kui Raigo niimodi edasi areneb siis võib Kiivikas varsti pensionile minna Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted September 15, 2014 Kui Raigo niimodi edasi areneb siis võib Kiivikas varsti pensionile minna Jõudsid ette Share this post Link to post Share on other sites
Aimar Kuusnõmm 28 Report post Posted September 18, 2014 töö käib trennis täie hooga ning vahepeal on õnnestunud ka mõned videod tehaesimene siis surumine 110kg kummiga 8x3 video siis ühest seeriast ning 10cm aluselt suutsin 225kg( maast tuli üllatavalt kergelt) Share this post Link to post Share on other sites
rait83 26 Report post Posted September 19, 2014 mitu korda nädalas trenn on ? Share this post Link to post Share on other sites
Raigo Kuusnõmm 24 Report post Posted September 19, 2014 Poisid teevad 4 korda nädalas nagu on see alati Salu kavades olnud. Esmaspäev raske kükk, kokmapäev raske surumine, reedel kiiruslik kükk ja jõutõmme ning pühapäeval kiiruslik surumine. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted September 19, 2014 Jõudsid ette Poisid ärge rutake sündmuste käigust ette..... noored mehed peavadki arenema ja kui ei arene, siis ma ütlen ,et kas ei ole pühendunud või on sobilik endale mõni muu spordiala otsida. Raigo on esimest hooaega võtnud mu õpetsussõnu kuulda ja juba hooaja väliselt on näha progressi, mis siis saab kui veel võistlusvormi jõuab. MM tasemelejõudmiseks kas -75 või -80 peab veel korralikult liha peale saama, seal on selle kaalu mehed juba ulme. Nagu olen varem öelnud üksi pildil olles ei saa tegelikult aru ,mis seis on - pilt muutub kui konkurendid kõrvaletulevad. Kuid kiidan tublit tööd ja distsipliinist kinni hoidmist! Järelkasvu ootan juba 16 aastat... sama kaua vast enam ei jõua, kuid 5 ka võin oodata küll. Share this post Link to post Share on other sites
RainKuusnõmm 62 Report post Posted October 4, 2014 Sain arvuti ka lõpuks uuesti korda ja saab jälle blogi aegajalt uuendada.Läbi telefoni on seda suht tüütu teha. Täna otsustasin,et teen ühe vaba päeva asemel kaks vaba järjest.Tööd on nagu ikka meeletult palju,trenni olen ka siiamaani teinud 2+1 ehk keskmiselt 5 trenni nädalas,ning väike hingetõmbe päev.Homme plaanis jälle rind+õlg päev teha.Esmaspäeval juba jalapäev.Trennid on ikka samalaadsed nagu kevadel alustasin peale võistluseid ehk siis pikad seeriad,aegajalt superseeriaid ,mõni üksik nädal olen proovinud ka raskuseid. Kehakaalu hoian ka kontrolli all,et mitte lasta väga käest ära ,et kevadel lihtsam oleks vormi teha.Euroopakateni on veel 7 kuud aega,seega loodan selle ajaga võimalikult palju tööd ära teha,et mingisugust arengut ehk näidata. Share this post Link to post Share on other sites
Aimar Kuusnõmm 28 Report post Posted October 22, 2014 Tere, nüüdseks Record Breakers selja taga. Muljed on positiivsed. Pidi küll 6da kohaga leppima aga ega ma vormi ka teinud selleks( enne võistlust käis raskus 3x kätel) Võistlustel sain siis kirja 210kg. Esimesel särgiproovimisel trennis ma ei surunud 200kg ülessegi. Võistluste viimasel katsel panin võistluste nime vääriliselt peale 220,5kg mis kahjuks ebaõnnestus. Vähe pikema valmistumise korral oleks see ka ilusti tulnud. Nüüd edasi jääb ootama 22 nov. klassikalist jõutõstmist.Esmaspäeval sai tehtud raske küki päev. Kükki pean 3st alast kõige rohkem arendama. kavas oli siis 175kg 1x5; 195kg 2x3 ja 220 2x1 ( viimane raskus käis seekord üle jõu)teiseks harjutuseks oli ruutkang. Selles läksin 3stega ülesse. Viimane 3ne 220kg ning otsa tegin veel 1x 240ga Edasi veel ohutuküki kangiga ettekummardused 5x6 100kgkeretõsted 5x6 lisaraskusKõht Share this post Link to post Share on other sites
RainKuusnõmm 62 Report post Posted October 22, 2014 Seoses emv salmes,käisime me ka abiks degusteerimisel.Kuna paljud võistlesid siis oli meil abiks ka Priit Paakspuu.Meie olime seekord olimp letis ja degusteerimisel oli bcaa ja megatrong proteiin. Share this post Link to post Share on other sites
Aimar Kuusnõmm 28 Report post Posted October 26, 2014 Reedel oli siis korralik tõmbe trenni päev. Ette tegin Eeskükki Tõmme siis 75% x5 85% 2x3 ja 95% 2x1 raskused 210/240/265 Edasi klassikameeste harjutus maast laia haardega tõmme Keretõsted lisaraskusegaTrapetsSäärKõht Share this post Link to post Share on other sites
RainKuusnõmm 62 Report post Posted October 27, 2014 (edited) Täna tegin rinnalt surumist ning kirjutan siia mõned numbrid üles,teinekord hea vaadata/võrrelda kuna trenni vihikut, kui niisugust, ma ei pea.Tean,et Raigo võttis selle seekord kasutusele ja kirjutab iga numbri ülesse,mees aeti kevadel ikka korralikult kurjaks ja nüüd võtab ettevalmistust ikka väga tõsiselt.Ise aga olen piisavalt laisk,et trennis neid numbreid vihikusse kritseldada. Täna siis alustasin lamades surumisega.Surun ilma sillata,st tõstan jalad ka pingile,et mitte toestada ning suruda maximaalselt rinnaga.Selle tõttu langeb natuke maksimaalne surumise number kuid see ei ole otseselt mu eesmärk.Sel suvel ei olegi proovinud 1stega ülesse minna,seega ei teagi palju suudaksin suruda maximumi.Tänane seeria siis selline,40kg x10,50kgx10,70kgx10,80kgx10 90kg x10 ,100x10 ,110x8 ,120x5 võrdluseks siis niipalju, et sillaga olen surunud 120kg 10kordust.teise harjutusena täna hantlitega surumine,positiivse kaldega... 30kg hantlid x10,40kg hantlid x10,48kg x8 ,42kgx10,40kgx10,38kgx10,30kg x10 ning 26kg x103nda harjutusena rinnale tegin nn negatiivse kaldega surumist trenaz. 5x104. harjutus rinnale ristivedu,5x10veel teen rinnapäeval esi ja külje õlga ning kõhulihastrenni ajal ikka BCAA ning protena kasutan protein puddingutPriiduga pilt Edited October 27, 2014 by RainKuusnõmm Share this post Link to post Share on other sites