Jump to content
Aimar Kuusnõmm

Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.

Recommended Posts

Käisin siis pühapäeval Oti juures ülevaatusel.Vorm piltidelt midagi ei ütle,kuid annab tagasidet poseerimise kohapealt-see on ikka päris paigast ära.tuleb harjutama hakata,eks natuke üle poole aasta on möödas ka kui viimati sellist tõsisemat poseerimist sai tehtud.Ega enne piltide tegemist läbi ei harjutand ka,pmst kohesärk maha ja pildid.Nii ,et tuleb liigutama hakata.
Täna tegin seljatrenni,trenn ise nüüd uue ülesehitusega,seega peab natuke harjuma.Lisaks hakkan suuremat rõgku panema aeroobsele poolele.Peale trenni tegin mõned pildid ka kuna lailihas seljatagnt poos oli mul väga valesti poseeritud,siis oli hea võimalus seda natuke harjutada.
post-19835-0-08185500-1421092019_thumb.j

panen ühest toidukorrast ka pildi,eks püüan oma menüü poolt ka vähe rohkem üles pildistada ja kirjeldada
post-19835-0-93618800-1421092033_thumb.j

trenni ajal soovitan BCAA
http://fitshop.fitness.ee/kompleksid/0/readmore/942/BCAA/

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna oli kavas jälle raske jalatrenn. Kui juba eelmine raske jalatrenn sai tehtud 200x8, siis mõtlesin täna proovida 210-seeriat.

Alustasin 70x8, 120x8, 160x8, 190x3 – need ilma vööta ja siis 210x6 vööga. Viimane oli juba paras pingutus. Kui eelmised korrad tegin kükitrenni nädalavahetusel või puhkuse ajal, siis seekord sattus see olema pärast rasket tööpäeva. Päev läbi müüri ladudes on õhtuks selg päris kange, aga trenni tegemata ei saa jätta.

Peale kükki jalapress ja siis rinnalt kükk all pausidega. Tahtsin seal ka uusi numbreid proovida, aga nagu öeldakse: suur tükk ajab suu lõhki.

Alustasin 70x8, 100x8, siis 120x8. Mõtlesin, et eelmine kord tegin 130x8, et proovin ka 140-ga teha. Suutsin vist 4 kordust teha, siis lihtsalt hapnik sai otsa, tundsin, et vererõhk läheb liiga kõrgeks ja ei jätkanud seeriat. Aga järgmine raske jalatrenn plaanin selle 8-se ära ka teha. Siis ilmselt turjalt kükiga raskustega nii kõrgele ei lähe, vaid proovin 190-ga kümnest või midagi sellist.

Kakspeale tegin kaks harjutust ja säärele samuti kaks.

Lisaks üks harjutus biitsepsile ja siis kõht.

Trennist tulles oli jalg parajalt pehme all.

Kui nüüd küsida, miks ma punnin nii suuri raskusi, siis võin öelda, et suvel tegin kergemate raskustega küll pumpavat ja küll mahu peale madalama raskusega, aga kordagi ei olnud sellist tunnet peale trenni nagu praegu. Eks see ole nii, et laval ei küsi keegi palju minu küki rekord on, aga loodan, et see raske trenn kajastub mingi hetk ka pildis.

Kasutasin analoogset süsteemi ka enne 2013. aasta EM-i, mis toimus Moldovas. Kui nüüd tuua kõrvale võrdluseks eelmise aasta ettevalmistumine, kus ei kasutanud nii suuri raskusi, siis tundub, et mulle sobib raskustega trenn rohkem.

210 kükist on ka video olemas, aga see laeb veel mõnda aega netti üles… Eks selle lisan hiljem.

Homme plaanis raskem õla- ja rinnatrenn. Suuri panuseid ei pane, aga hoian igaks juhuks kaamera ligi. Kui tunne on hea, proovin surumises 170-ga natuke pikemat seeriat kui eelmine kord.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

see on jah uus rekord. Varasemalt olen teinud 210 x3. aga nii pikka seeriat küll mitte. kaal oli ka tol korral kõrgem. kusagil 84-85. muidugi ei ole ma varem ka niipikka seeriat proovinudki teha vaid alati olengi 3 kordusega piirdunud selliste raskuste juures.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pilt näiteks päevasest toidukorrast,nendest siis kõige toekam,seda siis lõunaks ja õhtusöögiks

post-19835-0-57050400-1421698341_thumb.j

kuna vahepeal tahtis kaal juba liiga palju kukkuma hakata,olin sunnitud toitu natuke juurde lisama.



Homme endal trennipäeva ei ole kuid see eest olen Spartas degusteerimas kella 17.00-19.30!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna tegin kolmanda trenni järjest kuna tahtsin homset õhtut vabaks.Oli plaanis teha korralik rinnatrenn ning alustasin surumisega.Tavaline surumine,tõusva raskusega püramiidi süsteemis.läksin 120kgni ja siis alla tagasi.
teiseks harjutuseks tahtsin teha positiivse kaldega hantlite surumist kuid just sel hetkel oli hantlite juures kõik pingid kinni.(esmaspäev ju)-siis otsustasin,et ootama ka ei hakka ning valisin positiivse kaldega surumine kangiga.seal samuti püramiidsüsteemiga tõusva raskusega.pmst trennid ongi nüüd sellise ülesehitusega
kolmanda harjutusena hoisti trenaz, surumine,nn negatiivse kaldega.
esiõlale alustasin istudes surumisega vastava trenaz peal.
seejärel seistes lend küljele
üks harjutus küljeosale veel plokil ning trenazööril lõpetuseks
kõht

trenni alustan nüüd ,kui vähegi võimalik ,jooksmisega lindil,enamjaolt 2km iga trenn.Varasema 0km asemel abiks ikka ehk ... ;)
Enne trenni võtsin PUMP+ ning caramel puddingut magustoiduks peale trenni.

Kaalu olen terve jaanuari kontrollinud/hoidnud kuid nüüd hakkan vaikselt alla võtma,esimesed võistlused arvatavasti EKV,teine kindel siht on EM...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna tegime Rainiga Viru MyFitnessis degusteerimist. Selle paari tunni vältel oli aru saada, et tuleb teha neid degusteerimisi. Üks asi on fasti promoda aga teisest küljest paljud jõusaali külastajad ei tea toidulisanditest suurt midagi ja on nende suhtes väga skeptilised.

Degusteerimisel nii mõnigi tõdes, et on palju maitsvam kui arvas.

Spartas degusteerides enamvähem ollakse kursis millega tegu aga virus oli ka neid kes üldse ei teadnud mis need on ja milleks need tooted head on.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mõtlesin,et kirjutan üles ka võistlustulemused kulturismis.Sain kokku 4a jooksul 13 võistlust,nendest 7 siis rahvusvahelised,3 tiitlivõistlustel osalemist.

sain sellise listi:


2010 Eesti meistrivõistlused kulturism mehed -80kg II koht

2011 Põhjamaade mv(Rootsi,Lund) kulturism mehed -70kg II koht

2011 Eesti meistrivõisltused (eesti) klassikaline kulturism mehed -171cm II koht (abs.8)

2011 maailma meistrivõistlused klassikaline kulturism mehed -168cm VII koht

2012 Põhjamaade meistrivõistlused(Taani) kulturism mehed -70kg I koht

2012 Eesti meistrivõistlused kulturism mehed -85kg I koht (abs.3)

2013 reval cup tallinn kulturism mehed edasijõudnud III koht (abs.3)

2013 eesti karikavõistlused klassikaline kulturism mehed -171cm I koht

2013 balti matš (tallinn) klassikaline kulturism mehed III koht

2013 euroopa mv (moldova/chisinau) klassikaline kulturism mehed -168cm IV koht

2014 eesti karikavõistlused klassikaline kulturism mehed II koht

2014 balti matš (läti/riia) klassikaline kulturism mehed V koht

2014 euroopa mv(hispaania/santasusanna) klassikaline kulturism mehed -168cm II koht

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna käisin degusteerimas Myfitness kristiines ning suhteliselt väikse koha kohta oli seal ikka üllatavalt palju rahvast.
Pakkusin täna apelsini-laimi,virsiku-vaarika maitselisi protein smoothiesi,mustika-vanilje piimajooki,ning erinevaid Luxuse batoone-apelsini,karamelli kui ka maasika omi...sellise toidulauaga siis

post-19835-0-17388200-1422995968_thumb.j

Seejärel kiire jalatrenn Spartas,mille ette 2.5km jookmist lindil

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tegin täna rind +õlg trenni koos Toivoga.Lisaks pärast paar poseerimispilti,kuna siitmaalt juba tuleb alla liikuma hakata,palju tõsisemalt kui senini.See t ähendab umbes pool kilo nädalas. Kui siiamaani olin võtnud 1kg u 1 kuuga.Sellise plaanijärgi peaks eestikateks klassikasse sisse mahtuma.
Lisaks puddingule ja bcaale,võtsin juurde veel Fasti Pump + ning varsti ka Fasti Burner kapslid

post-19835-0-82204600-1423426279_thumb.j

post-19835-0-26209100-1423426290_thumb.j





Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ja juba ongi veebruari lõpp käes. See tähendab, et mul on selle hooaja esimeste võistlusteni jäänud 6 nädalat. ja eesti karikani on 7 nädalat. olen kaalus alla tulnud pea kilo ja esimesteks võistlusteks peaks veel 2 maas olema. See teeb umbes 300 g nädalas. Samas tempos nagu Ott alla tuleb. Sellise tempoga hea toimetada, ei ole energiapuudust ega ka tühi kõht piina veel. samas on see nii öelda dieet alles alguses.

trenni teen hetkel mahu peale ja pumpavas stiilis, nii nagu terve suve vältel tampisin. aasta alguses oli suur tuhin raskusi tõsta ja seda eriti kükis. Aga suur tükk ajab suu lõhki. läksin ahneks, mängu tuli vana jõutõstja ego ja arvasin et olen kõik võimas. seega kiilusin raskustega kinni ja tipp margiks jäi seekord 210 x 6 kükk.

Toitumises olen olnud stabiilne ja kõrvale kalletest hoidunud. ei tee laadimisi ega pea tegema suuri kärpeid. Ainuke muutus mis varasemaga sisse viin on see, et peale trenni on varem olnud liiga lahja ja samas enne trenni jällegi liiga tugev söök. kuna trennid jäävad suhteliselt hiljapeale siis läheb see tugev söök küll suhteliselt hilisele kellaajale aga eks paistab kuidas see vormile mõjub. igatahes olen täheldanud, et lihased ei taastu trennist piisavalt.

üleeile juhtus rinnatrennis midagi uskumatut. Ma jäin 120 kg-sele kangile alla. tegin püramiidsüsteemis surumist. Raskusega kõigepealt üles ja siis alla tagasi. Igas seerias korduseid 8. Tegin 60, 90, 120, 140 ja 160 viimane jäi x7 .Ja ss kohe alla tagasi 140 , 120 jne. Alla tulles oli seeriate vahel pausi ainult nii palju kui ketaste mahavõtmise aeg ja uue asendi sissevõtmine. . igatahe soli 120ga surudes 8 kordusejuures lihas nii täis et ei suutnud kangi rinnalt ära tõsta ja muidugi selleks hetkeks olid julgestajad juba oma harjutuste juurde naasnud., teades, et tulen 120 ise toime.

Minu õnneks oli kõrval pingil tähelepanelik härrasmees kes mind kangi alt väljapäästis.

120 kg kangile jäin vist tõesti viimati 2005 või 2006 aastal alla. Nii et tuleb olla ka tugevatel hoolas, kunagi ei tea millal ramm võib raugeda.

Täna tegin ternnis triitsa ja biica. Kuna une tunde oli öösel napi võitu, tegin trenni teadlikult ka väheke lihtsama. enne saali minekut oli väheke uimane ja unine olek. Selle vastu aitas ideaalselt Fasti workout SHOCK.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×