Jump to content
Aimar Kuusnõmm

Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.

Recommended Posts

Kuna eile oli põhimõtteliselt ülipikk tööpäev ,mis lõppes öösel kell 5,sai tänane päev enamjaolt maha magatud.Niipalju oli kahel tööpäeval vahet,et trennis jõudsin ära käia ja uued karbid kodust toiduga kaasa haarata :)
Täna jalatrennis oli ka suht nõrk tunne ja tegin natuke kergemalt läbi kui muidu.Kükki ei teinud vaid selle asemel jalapressi ning trenazööre.


Homme oleme koos Aimariga ka fitshop Virbis degusteerimas,seoses sealse Spinnipäevaga! :)Ning pühapäeval juba poseerimisetund revalis Otiga.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eile sai jälle üks korralik surumispäev tehtud. Kuna Gunnar mässas särgi ja suurte numbrite ning pakuga siis ma tegin niisama surumist ja sain teda abistada.

Surumises läksin siis 3stega ülesse. suuremad raskused siis 125x3, 145x3,155x3, 165x3,175x3(viimane väikeseabiga Raigo poolt)

Edasi maast kitsalt surumine 6x4 kasvava raskusega 130kg viimane.

Lõpus veel harjutused õlale ja lailihasele ning kõht

kehakaal on 82-3

Toidulisanditest Fast Hera80,Lean Mass ja kreatiin

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ise ei tee särgitrenni?

ulmelised numbrid igatahes sellise kaalu juures, suudaks ise ka nii suruda

Muudetud kasutaja rait83 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänane seljatrenn ka tehtud.Alustasin lõuatõmmetega nagu seljapäeval ikka.Siis istudes kitsalt alakõhu vastu tõmbed.Plokil laialt kukla taha tõmbed.Ning laia haardega tõmbed istudes.Kõik harjutused püramiidi süsteemis,lühikeste pausidega.
Triitsepsile tegin sirge pulgaga,althaardega surumised plokil.Pmst rõõbaspuu taoline aparaat teiseks harjutuseks ning kõiega üle pea kolmas triitsepsile.Peale seda kõhulihasele 2 harjutust.Ära unustasin täna tagaõla aga selle saan homme lõppu ära teha.
Eilsest rinnapäevast siis niipalju et 120kg suruda 6x püramiidis on veel jõukohane.Ehk siis 60 x8 70x8 80x 90x6 100kg x6 110kg x6 120kgx6 ja alla tulles 100kg x6 90kg x6 ja 80x8 ja 70x8.Kuigi kaal on üksjagu juba maha tulnud ja jätkuvalt tempo kusagil 500gr nädalas.
Hantlites läksin sedasi 42kilosteni kuid esimene harjutus ,kangiga surumine, oli suhteliselt korralik siis hantlitega jätsin tipus varu.Kuid praegu pole aeg rekordeid ka püüda.hantleid tegin 6kg sammudega.
Homme aga kükipäev,jällegi sattunud reede õhtusse ja minuajoks see kõige kehvem päev jala puhul.Eks näis mis ära teen,arvatavasti rinnallt kükiga alustan.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna jälle hea kirjutada blogi, kahjuks ei ole küll videot kuid tõmbe rekordi number sai uuenduse ehk siis tõmbasin 280kg seda u 82kg kehakaalu juures.

Enne tõmmet muidugi kiiruslik kükk ja peale tegime keretõsted, kakspealihas ja säär.

Rohkem enne võistlusi suuri raskuseid tõmbes ei proovi. Viimast kuud analüüsides ütleks et alguses on tõmme parem suutsin 260ga 3se teha eelmine nädal aga 255kg tõmme oli raske. Täna tundsin jällegi juba 70kg kangiga et tunne on hea. Läksin üsna suurte sammudega ülesse väiksemaid ei hakka nimetama aga 210-240-260-280

Kolmapäeval tegin surumises 2stega n.õ ülesse mineku viimane raskus siis 175kgx2 mis ei olnud raske. Proovisin ka uut rekordit mis seekord ei alistunud (siim pani korra õrnalt käed vastu) raskus oli siis 190kg enesetunde järgi ütleks et kaugel ei ole.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eks annan endast parima. Ilmselt algraskused tulevad sellised : kükk 225, surumine 170 ja tõmme 250-60( muidugi täpsemad nr saab võistluspäeva hommikul õelda)

Ma ei saa aru ,sa kavatsed rawis võistleda? Varustusega peaksid ju teised numbrid olemas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eile tegin siis rinna õla ja triitsa trenni. Kuna eelmine trenn sai Oti poolt kriitikat et trennid liialt logedad siis eile tegin väga korraliku trenni. Kokku üle 100 seeria.

Enesetunne väga hea ja kaal liigub ka tasapisi allapoole. Kuigi keha hoiab kinni ja eelmine nädal tuli visalt maha kaal. Ei taha kohe toidukallale minna vaid üritan aktiivsust tõsta ja rohkem kulutada.

Hetkel kaal alla 79 kilo ja minna veel kõvasti. Ei saa ka õelda et büüd aega enam palju on, esimesed võistlused aprilli lõpus juba.

Enne trenni toidulisanditest pump+ ja betakas. Peale trenni taastan muscle+ iga. Hommikuti lisan pudrule hera80.

Plaaniain ka kreatiini lisada. Eelmine aasta aitas see lihast hästi säilitada.

Nädalavahetusel aimaril sünnipäev, ega see aastagi saa seal sünnipäeva torti nautida. Ja järgmine nädalavahetus jõutõstmis võustlused kus olen igati poistele abiks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuna homme toimuvad Spartas Emv jõutõstmises,siis sellepärast kavatsen oma trenni ära teha juba hommikul vara sest õhtul juba Nike Training day-le appi degusteerima.Peale seda oleks raske trenni jõuda seega teen ette ära.pühapäeval ülevaatusele ja seljatrenn vaja ära teha lisaks muudele tegemistele.selline kiire nädalavahetus tulemas...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×