jõukakapp 0 Report post Posted April 3, 2012 Tere, olen 17.a noormees Mul on selline probleem ,et teen trenni ja trenniajal,suhteliselt alguses , esimesed harjutused , hakkab kaelast pähevalu lööma , ning kohe kui teen kaelaringe valu katkeb , pärast igat seeriat teen 2-3 kaelaringi , tahaks ikkagist teada milles asi on,sest kaua ma seda kaela ringitan Sai ka ostetud Grindeks , see geel , määrin seda kaelale , vaatab kas aitab.Samuti ragisevad ka kael ning ka selg natuke.Aitäh lugemast ! Share this post Link to post Share on other sites
htilga 95 Report post Posted April 4, 2012 Äkki sa ei tee enne trenni sooja ning lähed kohe suurte raskuste kallale? Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted April 4, 2012 Yks v6imalus: Lylid näiteks ebastabiilsed, kaelalihased dysbilansis, p6hjustatuna eelnevast v6i iseseisvalt, vale/joondamata lylisama asend harjutustel. Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted April 4, 2012 Loe lisaks siit:http://www.tiitilves.ee/kaelavalud/index.html Share this post Link to post Share on other sites
jõukakapp 0 Report post Posted April 4, 2012 Lugesin küll ,aga mida isiklikult soovitate ? Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted April 4, 2012 Massaazh, manuaalterapeut, lihasdüsbilansi kaotamine Share this post Link to post Share on other sites
xajez 1 Report post Posted April 7, 2012 Äkki sa ei tee enne trenni sooja ning lähed kohe suurte raskuste kallale? Ma kahtlustan ka seda, mul endal kodus olemas surumispink jne.. Vähese sooja tegemisega lõi valu sisse ja ei suutnud enam edasi teha.. Nüüd kui teen kuskil jõusaalis 7-10minutit sooja, siis ei esine.. Share this post Link to post Share on other sites
jõukakapp 0 Report post Posted April 17, 2012 Ikka veel sama jama , peab Massaažis ära käima , ja kui see ka ei aita siis peab vist neuroloogi juurde minema , mhh . Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted April 17, 2012 (edited) Ikka veel sama jama , peab Massaažis ära käima , ja kui see ka ei aita siis peab vist neuroloogi juurde minema , mhh .Ma soovitaks: massaazh-Tiit Ilves-neuroloog.Oleneb muidugi, mis linnast sa oled? Edited April 17, 2012 by gmaster Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted April 17, 2012 Üks võimalus on see, et kael on pinges harjutuste ajal. Share this post Link to post Share on other sites
jõukakapp 0 Report post Posted April 23, 2012 (edited) Asi on üle läinud ja sellega veel , et enam ei vääna oma pead koguaeg , arvan,et selles asi oligi , aga üle ta läks Edited April 23, 2012 by jõukakapp Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted April 23, 2012 (edited) http://saveyourself....boccipitals.phpTrigger points in the suboccipital muscle group are the most common cause of tension headaches. Edited April 23, 2012 by Mart Muru Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted April 23, 2012 Asi on üle läinud ja sellega veel , et enam eivääna oma pead koguaeg , arvan,et selles asi oligi , aga üle ta läks Tore et läks, aga teistel vägisi väänama hakata ei soovita.http://saveyourself....boccipitals.phpTrigger points in the suboccipital muscle group are the most common cause of tension headaches.Jah, võisid ka triggerpunktid olla, aga need võivad tuleneda minu poolt nimetatud teguritest. Share this post Link to post Share on other sites