Jump to content
annimanni

hea cross trainer

Recommended Posts

Mul on käsil projekt - kena keha suveks veel kenamaks. Treenin enamasti kodus. Otsustasin tervist ja trenni tõsiselt võtta ja cross traineri osta.

Aga kuna treeningmasinate teema on minu jaoks täiesti võõras aga valik on nii suur siis mõtlesin teie käest nõu küsida. Foorumis

otsides jäi silma ainult üks soovitus - Kettler cross-trainer tenso 200. Ja lisaks see, et masina hooratas peaks olema suur ja konstruktsioon stabiilne.

Milliseid kvaliteetseid masinaid - firmasid ja mudeleid te veel soovitate kui otsida sujuvat mõlemasuunalist liikumist, koormuse lisamise ja pulsilugemise võimalust? Asi võiks muidugi kaua kesta ka.

Tänud

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina olen seda masinat näinud kahes kohas - ühes jõusaalis, kuhu ta ilmselgelt ei kuulu ja tallanud seda sõbra juures kodus. Tegemist on kodukasutajale mõeldud masinaga, mis ei kannata pidevat tallamist. Mõeldud korraga ca 20-30 minuti kerge trenni jaoks.

Jõusaalis kasutasid seda aga spordihärjad soojenduste jaoks ja sellel on nõrk tallalaudade konstruktsioon. Need vajutati väga kiirelt lääpa ära. Edasi murdusid liigendid alt ja keskelt.

Kodus tallamisel aga tundus, et masin ei kannata korraga nt. tundi kõrge koormusega (raskus 8-9-10 peal) tallamist. Pärast seda õhkus hooratta juurest kuuma ja lõpuks hakkas kogu seade kriuksuma. Ilmselgelt oli seda sellele aparaadile liiga palju.

Kui aga päevas max 45 minutit tallata ja kehakaal ei ole 100kg, siis võiks asi päris paar aastakest kesta küll. Ükskõik kumma tingimuse mittetäitmisel tundub aga, et väga pikka elu aparaadil pole.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma just seda pelgangi, et ostan masina mis kahe aasta pärast kriuksub ja logiseb. Või hakkab jõnksudes liikuma.

Kasutajaid oleks kaks, mõlemad alla sajakilosed ;). Ja isegi kui kasutuskoormus oleks näiteks ülepäeviti 45 minutit on ikkagi

hea ja kindel tunne osta masin mis ka rohkemat taluks.

Aga mida soovitada julgeksid?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Selles nimekirjas on kaheksa masinat, üsna erinevas hinnaklassis. Ma saan aru, Samuil, et sa hindad neid kõiki

väga headeks? Või tooksid mõnda eriti esile?

Muidugi hindan neid kõiki heaks muidu ei müüks. Lõplik valik on ikkagi sinu. Kõigil tehnilised andmed välja toodud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×