Jump to content
joco

Tugev valu kuklas pea piirkonnas

Recommended Posts

Viimase kahe nädalajooksul on tekkinud trenni ajal tugev valu pähe, eriti siis annab tunda kui soojendust teen ja hakkan esimesi harjutusi tegema. umbes poole tunni pärast, trenni ajal on suurem valu kadunud. Äkki keegi oskab õelda milles põhjus võib olla, kasutan No-Xplode 2.0. ise arvan ,et äkki põhjus võib olla NO-xplodes. Üle poole purgi olen ära sõõnud. Varem pole sellist pulli olnud.Ootan arvamusi

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui sooritad harjutusi, ega sa ei hoia hinge kinni. Peavalud tekivad siis ka, kui hoida soorituse ajal hinge kinni ja siis lööb vererõhu kõrgeks. Endal on sama situatsioon olnud. Teen jalapressi ja hakkab pea jubedalt kukla tagant valutama. Rääkisin oma treeneriga ja ütles, et see on sellest, kui hoida natuke hinge kinni ja hapnik koguneb pähe ja vererõhk tõuseb.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sportlike tegevuste hulka, mis võivad peavalu esile kutsuda, kuulub suurte raskuste tõstmine jõusaalis. Üheks peavalu põhjuseks võib olla mõnede harjutuste liigsest sooritamisest tekkinud lihaspinge või vale kehahoid harjutuste sooritamise ajal. Seljaaju, milles asuvad kõik peast ülejäänud kehasse siirduvad närvid, ulatub peast kuni selja lõpuni ning seda kaitsevad selgroolülid. Probleemid selja ülemise või alumise osaga avaldavad seljaaju närvidele survet ja tekitavad peavalu.

Peavalu aitab vähendada ka kaelapiirkonna ja kukla massaaž.

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×