Jump to content
rainerso

Küsimus, mida tarbida peale trenni

Recommended Posts

Küsimus siis selle kohta, et mida süüa peale trenni? Tean, et see peaks olema valgusheik, kuid äkki keegi oskab mulle öelda, mis valgu ning süsivesikuid peaksin segama. Ühesõnaga ma ei oska valida, sest praegusel hetkel neid päris palju erinevaid.

Küsimus veel, kui ma joon kohe peale trenni 1kg jogurtit, mis siis annab 870 kcal, 28g valke, 143g süsivesikuid ning 21g rasvu, kas see on väga halb variant?

Ette tänades!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

no üldiselt võid ju juua mingit massilisajat (vaata siit samast fitshopist ) .Teine võimalus ostad valku ja viinamarja suhkrut ja segad neid omavahel ...(jällegi vaata ja loe ..mis ja milleks ) ..

Jogurt ajab ka asja ära aga muidugi oleneb su eesmärkidest jnejne... jogurtis on aga päris palju rasva ,mis peale trenni pole parim lahendus aga parem jogurt kui mitte midagi ...

Võid süüa ka näiteks magusat kohupiima ( vanilje ) ...aga see sheik ,jogurt või kohupiim on ainult kohe peale trenni tarbimiseks,et lihased kohe taastuma hakkaks ...kodus tuleb peale selle tavatoitu ka süüa .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänud vastuste eest, sain palju kasulikku teada. Küsimus veel, et mis marki ma peaksin ostma valku ja süsivesikuid, et seda sheiki teha? Mõned kindlad soovitused oleksid tere tulnud. Eesmärk oleks ikka lihasmassi kasvatada, samas ka vähendada rasvaprotsenti.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Valgul suurt erinevust pole, nii et võta odavam variant. Süsivesikute poolelt saad osta viinamarjasuhkrut (2 EUR pakk) või kugistada valgusheigi kõrvale banaani

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×