Jump to content
Ott Kiivikas

IV Reval Cup - Tallinna LMV kulturismis ja fitnessis: tulemused, galerii, järelkaja

Recommended Posts

Päris põnevad pildid ja üllatusvõitja absoluutklassis. Juba järgmisel laupäeval siis suured Lõuna-Eesti Lahtised Karikavõistlused ja kindlasti uued üllatused ja üllatajad! Tänud toreda võistluste kokkuvõtte eest! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mõni sõna kommentaariks.

Marko Mölder(vasakult esimene, nr 19) oli noorte kategoorias ainuke, kuid tiitel ei tulnud niisama. Vorm ja lihasmass olid korralikud, tehes silmad ette nii mõnelegi kergemale juuniorile.

Aleksandar Kuzmin(nr 15, paremalt teine), jämekäpp Jevgeni noorem vend, näitas head taset ja võttis võidu õigustatult. Võitis ta ju üllatuslikult isegi oma vanemat venda, kelle kuivus polnud täna tipptasemel, aga eks võistlushooaja tähtsamad jõuproovid ole veel ju ka ees.

Siimo Sikut(nr 5, vasakult teine) pakett polnud samuti paha, tasuks puhta skooriga(koh pooside järgi) teine koht.

Kristjan Erendi(nr 8, keskel), kelle jaoks need olid esimesed võistlused, pidi leppima pronksiga.

Daniel Garibovi(nr 32, parem äär) jaoks olid need samuti esimesed võistlused. Tema jaoks olid võistlused üks suur õppimiskogemus. Grimmi ja poseerimise koha pealt oleks saanud enne palju ära teha. Vabakava algus oli paljulubav: pop-locki liigutused ja moonwalk andsid vabakava roundis isegi 2 kolmanda koha hinnet.

post-3216-0-69785900-1333209671.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Edasijõudnud juuniorid.

Kohustuslikes poosides võttis Siim Kelner(nr 45) esimese koha puhta skooriga. Vabakavas olid 2 kotunike arvates parem Jevgeni Kuzmin. Tulemuseks siiski kindel võit. Siim on viimase aasta jooksul kõvasti edasi arenenud ja seljatas eelmise aasta abs juuniori Jevgeni Kuzmini.

post-3216-0-98778900-1333214180.jpg

Rind-biitseps poosis on seis suht võrdne. Aga lai selg, silmatorkavad jalad, hea kuivus-need maksid.

post-3216-0-76014800-1333215236.jpg

Teise koha sai Jevgeni Kuzmin(nr 26), kellel massi on, kuid puudu jäi kuivusest. Tagasiside põhjal oodati ka suuremat arengut. Enda sõnul oli ta täna samas kaalus, mis eelmisel aastal karikavõistlustel. Eks siis ootame karikavõistlusteks veel paremat vormi ja siis näeme, kas "Vesipruul all ja Tatikas peal või vastupidi."

Rodion Popov(nr 3), ka eelmisel aastal võistelnud karismaatiline sportlane, sai pronksi puhta skooriga. Eelmisel aastal algajate meeste klassikas saavutas võidu ja absoluudis 6. koha. Sedakorda oleks tahtnud näha edasiarengut. Iseenesest väga soliidne vormi ja massi suhe, aga konkurents kõrgemat kohta ei võimaldanud.

Kert Uppin(nr 20) ei olnud sedapuhku oma parimate päevade tasemel. On ju tegu 2010 Eesti noorte meistriga Paul-Eerik Rosenbergi ja Siim Vere ees. Sedapuhku oli konkurents aga nii tihe, et pooliku vormiga ei olnud midagi teha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×