Jump to content
Risto Uuk

Kuidas muuta jõutreeningu tegemine lõbusamaks?

Recommended Posts

Ma olen nõus. "Fun" on palju parem sõna, aga ma ei leidnud midagi muud. "Nauding" ja "lõbus" on ainsad sõnad, mille peale ma tulin, aga need mõlemad on veidi nigelad. Aga võib-olla on hea sõna "meelelahutuslik". Tänud tagasiside eest!

Ma olen "flow" kohta omajagu lugenud jah. Antud raamat on plaanis lähiajal ette võtta. "Flow" võiks eesti keeles olla ka "omas mullis/tsoonis olemine"?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

"flow" koha pealt võib küll sõna võtta. Meie ühised jooksutrennid on üldiselt kole karmid ja intensiivsed. Lõigud ja/või hüpped. Kui soojenduse ajal visatakse ikka nalja ja lõõbitakse, siis nö. "töö" ajal läheb igaüks oma mulli ja välise suhtlemisega keegi enam ei tegele. See 30min - 1h rasket tööd tehes peab igaüks ikkagi oma sisse vaatama.

Üldiselt on seltskond hea motivaator, kohe südame teeb soojaks kui sa näed samamoodi kannatavat trennikaaslast endast viimast välja pigistamas.

Muudetud kasutaja daman poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mulle meeldib sõna "voog" flow kohta. Lühike, lööv ja annab hästi sisu edasi:)

See "lõbus" asi ei olnud kuidagi kriitika. Eesti keeles ongi sõnadel "lõbus" ja "nauding" selline lullilööv ja/või patune mekk man:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×