Jump to content
trennineiu

Rattapüksid

Recommended Posts

Tere kõikidele!

Palun teadjate abi:) Nimelt, kas oskate soovitada Tallinnas spordipoodi, kus müüakse pehmendusega rattapükse (naistele)?

Ei ole väga oluline, kas on pikad või lühikesed, kuna kasutaksin neid spinningus. Nimelt, käin Arcticus trennis ja seal spinniratastel väääga kõva sadul. Mäkketõus trennis oli õnnistus:))

Ma pole väga tähele pannud, et Sportland jms rattapükse müüksid? Kuskilt väljamaa netipoest ei taha ka väga tellida, kunagi ei tea, kas suurusega ikka joppab. Ma võin ju olla 38 suurus, aga vahel 38 ikka ei ole päris paras.

Seega on kõik soovitused oodatud:)

Suur aitäh kõikidele vastajatele.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tegelikult kui vaatad ringi suuremates spordipoodides, siis vähemalt rattahooajal on seal küll igal pool need müügil. Ise ostsin ka talvel, sain -50% ja olen väga rahul. Kindlasti ei ole tegemist millegi haruldasega mida peaks välismaalt tellima hakkama!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ostsin Rademarist ainsa variandi, mis neil oli, lühikesed. Olen väga rahul, aga et pole teistsuguseid pükse kunagi proovinudki, siis ei oskagi midagi muud tahta. Ma arvan, et tasub osta lühikesed alguses, sest neile saab alati pikad peale tõmmata, aga kui pikkadega palav hakkab, siis pole midagi teha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Rademar, Sportland ja Hawaii-s ei ole kahjuks, käisin täna vaatamas.

Küsi neilt. Neil on laos olemas. Vähemalt Hawaiis on kindlasti. Minul õnnestus mnt-kiiver osta omale. Siis on olemas ju lisaks veel veloplus ja velospets, mis ongi spetsialiseerunud rattavärkidele. Ja üldse kõlab kahtlaselt, et Hawaiis ei ole rattariideid.. mul polnud probleemi keset talve mnt kiiver osta - veits läks aega, laost otsiti üles, kuid ära tulin kiivriga... Aga üldiselt, mis on Sinu hinnaklassi tase?

http://www.spordipartner.ee/ sealt vaata ka, alati on

http://www.velospets.ee/tallinn

http://www.veloplus.ee/

http://fixus24.ee/?st=3;info=jalgrattad;ryhm=AY;

http://www.spordipood.ee/ tegu peaks olema AT spordiga

www.proshop.ee - saab muide ka proovida kui helistada ja küsida

www.nevene.ee - pood asub paraku küll Tartus

Team Rattapood Pirital on ka veel. Rohkem poode esimese hooga ei tule pähe, lisaks siis Rademarile, Sportlandile ja Hawaiile.

Muudetud kasutaja somps poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Rattapükstele lisaks kindlasti ka naiste sadul. See on pisut teistsuguse ülesehitusega ja kohandatud just.. naiselike kehaosade jaoks. Samas ma pole nüüd kindel kas keegi spinnis oma sadulaga käib ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×