Jump to content
pipipikksokk

Kas minu toidumenüü on okei? Palun arvamusi, aitäh:)

Recommended Posts

Tere!

Olen juba 3nädalat sarnase menüü peal ning sooviks teada, kas tegu on okei menüüga. Olen selle aja jooksul võtnud vaid 1kg alla.

Pikkus: 169cm

Kaal enne: 60kg

Füüsiline aktiivsus: igapäevaselt 30min hularõngas ning 8 minute absi harjutused 20minutiliseks tehtud.

Sooviks ei ole dieeditamine, vaid tervislik toitumine!

Hularõngas on andnud tulemusi küll, sangad on ära kadunud 60% ning vaikselt hakkab kõhtu vormima ka:) Vajadusel võin näidata enne ja praegu pilte:)

Kõigepealt näitan, mida ma enne sõin. Kaalusin 2 aastat tagasi 52-53(kõndisin 15 minutit koju peale kooli alati ning trenni ei teinud, toidumenüü oli üldjoontes sama nagu allpool kohe näitan) ja tundsin end imehästi! Ainuke probleem oli siiski kõht! Ja nüüd kuni jaanuarini 60kg..

Hommikusöök: ääreni täis kausis hommikuhelbed (šokolaadi omad või kellogs kakao ja suhkruga) + kohuke kui veel sisse mahtus

Vahepala+lõunasöök: šokolaad, küpsised ning soe toit (üldjuhul kas kartul, riis+kana või liha või kala) ning piima!

Vahepala+õhtusöök: mõni koogitükike või saiake, sokolaad ntks, või popcorn, tortillad või siis uuesti hommikuhelbed hunnik kausitäis ning mõni mahl või kohuke.

Ütleme nii et hullumaja tagasi mõeldes!!!!

Nüüd:

Hommikusöök : kaerahelbepuder (piimaga 2dl, kaerahelbeid 1dl, suhkurt lusikatäis ning näpuga natuke soola) + maitsestamata jogurt kiivide ning virsikuga ning kamapallidega(üks käetäis)

Vahepala: peotäis pähkleid + vahepeal beebiporgandid või mõni poesalat nr 1 karbi sees:)

Lõunasöök 15-17 ajal: kaerahelbepuder + täisteraleib

Vahepala 17-20.00: porgandid või kapsast söön kui kõht tühi

Õhtusöök max kella 8ni: hiina kapsas, paprikas, kurk, tomat, riivitud juust, suitsukana või praemuna(1-2 nädalas), lahja kohupiim rosinatega

lisaks 1-1,5 liitrit puhast vett!

Küsimus siis, et kas minu toidumenüü on okei? Tap.nutridata ütleb et kaloreid on vähe ning mul vaja oleks 1450kcal elutegevuseks vms ning 2100 oleks vaja. Kuid ma ei suuda rohkem süüa, mida ma vahele peaksin sööma? Ma ei suuda süüa nii palju ju. Süsivesikud, valgud,rasvad ok?

Sooviksin teadjamate inimeste käest nõu, aitäh:) Kuid peamine soov on saada sile kõht, sest kõht on ainuke mille pärast alustasin:) Käed peenikesed, jalad peenikesed.

Ma väga loodan, et saan nõu ning saan südamerahuga mõelda, et kõik on okei.. :)

Muudetud kasutaja pipipikksokk poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Võiksid kindlasti tõsta kaloraaži rasvade-valkude arvelt. Asenda lahja kohupiim julgelt 8%lisega jne. Liigne piiramine ilmselt tingiski magusaisud. Rohkem liha võimalusel, ka hommikujogurtisse võid panna kohupiimapastat (maitsestamata), kodujuustu vms.

Muidu on oht uuesti tagasi langeda...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×