villu_v 2 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2012 Mis asjast arvate?Huvitav tundub see, et mõlema toote valmistamiseks on kasutatad täpselt samapalju sealiha, aga ühel on suitsutamise käigus pooled valgud kaduma läinud.http://www.rannaroot...sardellid/11329http://www.rannaroot...sardellid/11328 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
JungaTroll 79 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2012 Kui ma ei eksi, siis on kuskil pakendi infol või kodukal neil näpukas. Poes on neil portsjoni info - 50g. Ja seal on tõesti 50g - 8g valku. Nii et 100g kohta ikka 16g. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
vend vähk 659 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2012 Igal juhul kahel käel tervitatav teade, et liha on lõpuks ka viinerisse jõudnud! 1 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
keskturg 2 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2012 Kui seal 100% liha oleks, siis ei mahuks "lõhna- ja maitseained, stabilisaator (difosfaadid), happesuse regulaatorid (trifosfaadid, glükoondeltalaktoon), antioksüdant (naatriumisoaskorbaat), toiduvärv (paprikaekstrakt), säilitusaine (naatriumnitrit)" mitte kuskile ära. Nimi on eksitav ja "Sealiha (100g valmistoote valmistamiseks kasutatakse 100g sealiha)" ütleb kõik ära. Mu laua peal oleva salaamipaki peale on kirjutatud, et 100g valmistoote valmistamiseks läks 170g sealiha. Seega - väike pettus nagu ikka. Kuigi ma ei kahtlegi selles, et tegemist on suurima lihasisaldusega viinerilaadse tootega turul. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jorsik 12 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2012 Ma arvan et 100% liha all mõeldakse, et kõik on liha, mitte 50% liha + rupskid + konditustatud lihamass + peldikupaber + jahu jne. See, et 100g viineri või vorsti tegemiseks on kasutatud 100g liha, on täiesti õige, sest see kaal on võetud enne termilist töötlemist, mille käigus liha kaotab massi, kuna veesisaldus väheneb. Seega valmistootes on tegelikult 80-90g liha. 1 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
villu_v 2 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 24, 2012 Kui ma ei eksi, siis on kuskil pakendi infol või kodukal neil näpukas. Poes on neil portsjoni info - 50g. Ja seal on tõesti 50g - 8g valku. Nii et 100g kohta ikka 16g.See on küll paha lugu kui kodukas selline viga on, oleks vist viimane aeg ära parandada Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MoloM 14 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 24, 2012 Igal juhul kahel käel tervitatav teade, et liha on lõpuks ka viinerisse jõudnud! Ma ka sellega ühel meelel, kuid ise eelistan sellele vaatamata pigem naturaalset liha muretseda ja üks korralik roog valmistada Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
rennosport 46 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 24, 2012 Võrdlesin poes toote koostist nii keeduvorstil, kui ka uuel viineril. Tuli välja, et hinna vahe on kahe kordne, kuid peale selle, et uutes viinerites oli 8% rohkem rasva ma ei täheldanud.Ehk siis kasutatakse väga rasvast liha, mida võib võrrelda 40%-lise hakklihaga-ei tundu just eriti erutav:)Tootel küll rasva 24%, kuid toote valmistamisel sealt ilmselt 10% rasva sulab välja. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
villu_v 2 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 24, 2012 Võrdlesin poes toote koostist nii keeduvorstil, kui ka uuel viineril. Tuli välja, et hinna vahe on kahe kordne, kuid peale selle, et uutes viinerites oli 8% rohkem rasva ma ei täheldanud.Ehk siis kasutatakse väga rasvast liha, mida võib võrrelda 40%-lise hakklihaga-ei tundu just eriti erutav:)Tootel küll rasva 24%, kuid toote valmistamisel sealt ilmselt 10% rasva sulab välja.Kui viiner, siis pigem juba need Rasva vähem ja valku sama paljuhttp://www.tallegg.ee/tooted/tootegrupid/_viinerid/ulesuitsutatud-kanaviiner 1 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides