Jump to content
jürise

Abi kavaga!

Recommended Posts

Et siis selline,probleem pole varem kava kasutanud jõusaalis.Teema on siis selline ,et seal jõusaalis kus ma käin on ainult

Kükki pukk , lamades surumise pink , 4 erinevat kangi , kaldpink , biitsepsi masin , kõhulihaste pink , lõuatõmbamiseks atrepuut , hooglemis puu ja sangpommid.Probleem on siis selles , et olen juba 3a jõusaalis käinud toitumine on korras nüüd eilsest hakkasin ka valku tarbima.Aga selle 3a jooksul on liiga vähe juurde tunnud tahaks midagi rohkemat lihaseid ja kaalu juurde.Peale trenni ei ole väsinud ka.Kava on siis selline mille järgi mina teen;

Kaalun 80 kg

Pikkus 180cm

Vanus 18a

E

lamadus surumine kangiga 85kg 5*5,Kaldpinnal 65kg 7*3 , biitseps 35kg 7*5 ja lõuatõmbed lõppu 2 seeriat nii palju kui tuleb.

T

Õlg püsti surumine 55kg 7*5 ja kangiga tõmbed lõua alla 30kg 15*3 ja triitseps pikali pingil 30kg 10*4 ja rööbaspuud peal 3 seeriat nii palju kui tuleb

K

Kükk kangiga kuklataga 100kg 5*5 selg kangiga tõmbamine kubeme piirkonda 80kg 7*4

R

Reedel on sama mis esmaspäeal.

Olen tänulik kui muudaksite mu kavas nii palju ära kui võimalik , et tulemus ja lihast tuleks juurde !

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Võta siit mõni kava tööriistade alt ja ole loominguline ja muuda vastavalt oma saali võimalustele. Ja kui trenn ei väsita, siis soovitaksin raskusi kindlasti juurde panna, kuuldavasti pidavat raskuste suurendamine lihaskasvule äärmiselt positiivselt mõjuma. Ja kui toitumine sinu väite järgi on korras, siis ju muud muret ei saagi olla!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kaalu saab juurde söömisega.Võiksid oma menüü ka välja tuua.Kava on jah suht segapuder.Selg võiks ikka eraldi päev olla ning jõutõmmet peaksid ka proovima.Ja mis mõtet on teha 2 täiesti identset "rinnapäeva" nädalas?

Ise teen nt.nii:

E:jalg

K:rind,biits

R:selg,kõht

L:õlg,triits

Neid variatsioone on muidugi mustmiljon.

Ja kui trenn ei väsita piisavalt peaksid raskuste/korduste/harjutuste järjekorraga mängima.Muutma midagi teisisõnu.

Muudetud kasutaja Kang08 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Et rinnalihaseid kasvatada

Toitumine on hommikuti puder keedu muna ja mõni puuvil.i Koolis lõunal kooli sõõk supp või praad ja vahepeal ostan pähkleid ja selliseid asju enne koju tulekut ostan tuubis kohupiima lähen koju näksin vähe , peale trenni on ka kõva söök kartul ja selliseid asjad ja kohupiim ka vahest õhtul enne magama minekut söön kõhu täis!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kava üla- ja alakeha osas proportsioonidest väljas.Lisaks on harjutusi lihtsalt vähe, eriti suurtele lihasgruppidele.Kolmanda päeva trenn võtab aega ju mingid 15min max.

Jõutõmmet ei ole ...

söömine nagu Jumal juhatab ...

Tea, kuskohast need tulemused tulema peaksidki?

Võib valida tööriistade alt sobiva kava ja seda kohandada oma võimalustele.Söömist kohandada mööda voorumit ringi vaadates.

Või siis tellida mõlemad kavad asjatundjalt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×