Jump to content
merxxx

Vajan toitumisalast nõu kaalulangetamisel!

Recommended Posts

Tere,

Olen 19 aastane naine 169cm pikk ning kaalun 70kg ja ma sooviksin kaalust alla võtta rasva arvelt. jalad olid mul kunagi v'ga saledad, ja just kõhule tuli pekk. nüüd on ka jalad paksuks läinud. aasta tagasi kaalusin 65 kg. Olen oma toitumisega hädas, sest meeldib palju magusat süüa. Teen reguraalselt trenni, kuid söön väga valesti. Käin kuni 4 korda nädalas rühmatreeningutes(zumba,bodyjam,bodypump), ning ka jõusaalis käin jooksmas ja lihasgruppe treenimas(käd,jalad,kõht,selg)

Olen pidanud väga palju erinevaid dieete, alustades siis 13 päeva dieedist kuni vahtrasiirupidieedini. Need on küll aidanud mul kilosid maha võtta, kuid hiljem on need tagasi tulnud ja mitmekordselt. Ma ei taha enam dieete teha, sest tean et need ei aita. Tahaksin aga toitumist korda saada. Tänu dieetidele on mul ka venitusarmid "sangadel" ning ka jalgadel:S

Kirjutan oma näidismenüü, mida söön tavaliselt:

Hommikusöök: võileivad,kohvi või puder. Tihti ei jõua aga süüa hommikuti!

Lõuna: tihti ei söö mitte midagi tervislikku(kui olen pika päeva koolis, et ei jõua süüa, või siis ostan poest pirukaid, salatit vms) joon ka palju mahlasid(apelsin,segu). Lõunat söön alles kella 6 ajal õhtul kui koju jõuan. ja siis söön ka palju, sest olen päev läbi söömata olnud. Kõht valutab väga tihti, kuna on vale toitumine(kaua söömata olemine jms). Trennis hakka tihti paha, kuna ei ole söönud või olen söönud valesti.

Õhtu: õhtuti kipun sööma väga palju ja enamasti rämpstoitu.

Soovin väga abi toitumise ja treeningu balansseerimise nõustamisel.

Ette tänades,M.

Kuna tegelen praegu sarnase juhtumiga, siis kirjutage:

ralf.otter@gmail.com

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×