Mürakas 0 Report post Posted December 6, 2004 Tervist,selline küsimus kuna ma ei saanud vastukaja info@amazon.ee-st siis äkki foorumis saan vastust,et millal on oodata EKFL T-särke jälle virtuaalpoodi?? Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted December 6, 2004 Kuupäeva ei julge lubada, arvan et aasta alguse poole. Neid on siiani rohkem reklaami väljundina tehtud, loomulikult on ka ostetud, kuid arvan tehakse jälle järgmise aasta võistluste tarvis. Share this post Link to post Share on other sites
Mürakas 0 Report post Posted December 6, 2004 selge,tänan!! Share this post Link to post Share on other sites
Mürakas 0 Report post Posted February 22, 2005 märtsi lõpuks on oodata?? Share this post Link to post Share on other sites
Mürakas 0 Report post Posted August 9, 2005 kipub juba aasta lõpupoole kulgema,on siis lootus seda endale soetada või mitte?! Share this post Link to post Share on other sites
olll111 0 Report post Posted February 25, 2006 Aasta juba 2006 ja tõstataks uuesti teema...On veel huvilisis? Kui on... tehke lärmi! Share this post Link to post Share on other sites
kaiv 0 Report post Posted February 25, 2006 Kindlasti oleks huvitatud! Share this post Link to post Share on other sites
Rihostern 0 Report post Posted February 26, 2006 kindlasti on huvilisi palju !Mina oleks ka kindlasti üks paljudest huvilistest ! Share this post Link to post Share on other sites
matu124 0 Report post Posted February 26, 2006 minagi Share this post Link to post Share on other sites
Mürakas 0 Report post Posted February 26, 2006 no ma ootan ka jätkuvalt oma särki ca aasta aega juba?! Share this post Link to post Share on other sites
Rihostern 0 Report post Posted February 26, 2006 Robocopi juhtkond võiks lasta teha neid siis suurema portsu , et kõik särgi ootajad ära rahuldada ! Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted February 26, 2006 Tahaks ka! Share this post Link to post Share on other sites
Arnold 76 Report post Posted March 27, 2006 Hea uudis !Tervex messilt 1.-2. aprill Saku Suurhallis, Fitness.ee - boxisttasuta Fitness.ee T - särgi saavad: Modraatorid, Spetsialistd, Vanad Tegijad50kr eest Fitness.ee T - särgi saavad : TegijadPakkumine kehtib ainult Tervex messil !Särgi näidis: Share this post Link to post Share on other sites
kentaur 0 Report post Posted March 27, 2006 päris kenad särgid! Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted March 27, 2006 Gaad deemet! Ma olen Vana Noor Tegija juba aga krt mitte ei saa sinna messile tulla. Loodan, et hiljem saab soodustusega Share this post Link to post Share on other sites
susim 2 Report post Posted March 27, 2006 t-sargil voiks ikka olla eesti tegijad peal Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted March 27, 2006 aga kuidas need tegijad t6estada saaks, et nad on tegijad? selles m6ttes, et passi j2rgi p2ris kontrollida ei saa, et nimi nickiga kokku l2heks.. Share this post Link to post Share on other sites
matu124 0 Report post Posted March 27, 2006 (edited) MA TAHAN KA SAADA!Peab Tallinna ronima Edited March 27, 2006 by matu124 Share this post Link to post Share on other sites
muc 0 Report post Posted March 27, 2006 Hehe, kavalamad hakkavad nüüd suuremal hulgal postitusi tegema:) Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted March 27, 2006 neile, kes veel Tegijad ei ole, paneks 2. aprillini postituskeelu peale Share this post Link to post Share on other sites
Mob 0 Report post Posted March 27, 2006 neile, kes veel Tegijad ei ole, paneks 2. aprillini postituskeelu peale õige kah Share this post Link to post Share on other sites
kent 0 Report post Posted March 27, 2006 Huvitav mis suurustes need särgid tulevad? Kui on kõik sellised Kiivikase suurused siis jääb vast ostmata Share this post Link to post Share on other sites
kaiv 0 Report post Posted March 27, 2006 Nii head postitust kui Arnoldil pole ammu, ammu lugeda saanud Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Y 0 Report post Posted March 27, 2006 Pole ka võimalust messile minna... krt... Aga mis need särgid muidu siis maksavad, peale seda kui mess läbi? Share this post Link to post Share on other sites
V.K 4 Report post Posted March 27, 2006 krt võiks tartus kah selliseid asju korraldada nagu tervex mess jne.. Share this post Link to post Share on other sites