Jump to content
tykonu

Gillian McKeith vs Nigella Lawson

Recommended Posts

Suht julge on muidugi kasutada väljendeid "health guru" ja "vegetarian diet" samas iseloomustuses .

Aga noh ütleme nii ,et erand kinnitab reeglit . Igasuguseid huvitavaid võrdluseid võib niimoodi välja tuua . Fakt on see , et üldiselt on viiekümne aastane naine kes sööb tervislikult ja liigutab normaalselt ikka tükk maad kenam , kui "suitsu , viina ja võid" sisse ahmiv eakaaslane..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mis teil või vastu on, väga kasulik asi?

Suits on kahe otsaga asi, kaitseb parkinsonismi ja neurodegeneratiivsete protsesside eest, überfashistliku Ravimiametiga Eestis suhteliselt ainuke praktilise kättesaadavusega dopaminergiline vahend.

Alko on keskmistes kogustes suhteliselt kasulik. Nädalavahetuste joomahood on halvad.

Ja ma arvan et teemaalgataja ajab segi põhjuse ja tagajärje.

See on nagu toidulisandite ja elukestuse seos mõnedes hiljuti reklaamitud poliitilise kallakuga uuringutes, vähihaiged hakkavad paaniliselt ennast kõige kättesaadavaga ravima ja pärast keegi tarkpea vaatab et ohoo, C-vitamiini sööjad surevad krõbinal.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaadake siis kah seda tädi.

Ilmselt siiski mitte keskmine taimetoitlane.

Facebookist leiab tema kohta ka mõne suht hea kvaliteediga ja ilmselt töötlemata portreefoto - näojooned on heade geenide tõttu või siis mõõduka kirurginoa abil nooruslikud hoitud, aga 70 paistab ikka välja. Loomulikult on vanaema heas vormis, aga samasuguseid aktiivse eluviisiga ja mittetaimetoitlasi on maailmas samuti palju.

Minu isa tegi kogu elu füüsilist tööd, suitsetas, sõi seapekki ja võttis napsi ka vahest - 70 aastaselt ülikond selga, juuksuri juurest läbi, natuke "meiki" ja võidaks misterikonkursi ära.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×