joonas1990 0 Report post Posted December 4, 2004 ma olen 14 aastane 60kg 173cm ja surun 65ja pole kunagi jõusaalis käinud kas see on palju või vähe,ja kui palju saaksin ma 3 kuu pärast suruda kui käiksin 3-4 korda jõusaalis.ette tänades Joonas Share this post Link to post Share on other sites
kame 11 Report post Posted December 4, 2004 kui käid 3-4 korda jõusaalis 3-e kuu jooksul siis eriti rohkem ei suru! tegelikult ei tule midagi üleöö ja kõigil on areng individuaalne! vata foorumist trenni kohta! Share this post Link to post Share on other sites
joonas1990 0 Report post Posted December 4, 2004 nuu aga kas selline surumis raskus on norm 65 kg... Share this post Link to post Share on other sites
Asko 0 Report post Posted December 4, 2004 minu teada on see küll väga hea kui sa 14 oled,mina surun nt ainult 50 ja olen 16 ja olen käinud jõusaalis kokku kuus kuud aaga suve jätsin vahele nii,et alustasin nüüd enamvähem nullist jälle Share this post Link to post Share on other sites
Striker 0 Report post Posted December 4, 2004 Mida annab sulle teadmine, et surud vähe või palju? Kui sul oleks vähegi viitsimist siis äkki otsiksid üles mõned võistluste tulemused ja vaataksid, mis koha sinu tulemus oleks sinu kaalus taganud.2.okt toimunud EMV lamades surumises Share this post Link to post Share on other sites
joonas1990 0 Report post Posted December 4, 2004 nu jaa aga sa oled minust kergem ka ma arvan palju kaalud??? Share this post Link to post Share on other sites
joonas1990 0 Report post Posted December 4, 2004 njh ma ei leidnud seda üles thx selle eest.., Share this post Link to post Share on other sites
tolkamid 0 Report post Posted December 4, 2004 nu mina ütleks et see on norm, aga noh hea ta nüüd küll ei ole ma arvan, olen ise 64 kilo, surun 82, ja just sain 15, 82 surusin siis kui sain just 14 aastaseks ja siis ei teinud mingi 5 kuud trenni, aga noh eks see 65 ka mingi tulemus on Share this post Link to post Share on other sites
joonas1990 0 Report post Posted December 4, 2004 nujh aga ma ple kunagi jõusaalis käind Share this post Link to post Share on other sites
Asko 0 Report post Posted December 4, 2004 ma 55-57 kilo ,nii et pole midagi nii palju ma sinust kergem Share this post Link to post Share on other sites
Sphinx 0 Report post Posted December 4, 2004 kui üle kehakaalu suruda on ju isegi norm Share this post Link to post Share on other sites
joonas1990 0 Report post Posted December 5, 2004 ma tahaks mingi aasta pärast oma kaalu säilitada ja 85 suruda....kui ma käin trennis aktiivselt Share this post Link to post Share on other sites
tolkamid 0 Report post Posted December 5, 2004 sa võid suruda selle alati aga kas kaal sama jääb, seda ei tea, siis peaksid ka rasvast lahti saama, muidu lähevad lihased ka raskemaks ju Share this post Link to post Share on other sites
joonas1990 0 Report post Posted December 5, 2004 nujh peab siis rohkem mitrterasvaseid asju sööma...keegi oskaks soovitada mida... Share this post Link to post Share on other sites
kame 11 Report post Posted December 5, 2004 ma ütlen et tee trenni ja tuleb ka jõud! kui olin 14 surusin 50 - nüüd olen 16 ja 90 aga ei ole ainus eesmärk rinnalt suruda! pead kõiki lihaseid arendama et oleks ka proportsioon! Share this post Link to post Share on other sites
joonas1990 0 Report post Posted December 5, 2004 oky siiis jõusaali poole ajamama olen kodus tenud paar nädalat juba aga peab ikka jõusaali minema Share this post Link to post Share on other sites
joonas1990 0 Report post Posted December 5, 2004 to kameaga palju sa kaalud praegu kui sa surud 90kg Share this post Link to post Share on other sites
kame 11 Report post Posted December 5, 2004 mingi 66 hetkel! aga rinnalt surun ainult rinnaliheste tarvis! ega kulturismis ei ole nii et teed rinda ja piitsepsit ainult! kõike peab tegema! ja õigesti! hoidu ületreeningust! Share this post Link to post Share on other sites
joonas1990 0 Report post Posted December 5, 2004 jajh ma teengi 6 lihast iga päev tglt 5 päeva ndlas.siukse plaani järgi.trenn puhke trenn puhke trenn trenn puhke treńn Share this post Link to post Share on other sites
hernes 0 Report post Posted December 5, 2004 kui sa nii noor oled ja 65 paned siis nurmaalne Share this post Link to post Share on other sites
Axer 0 Report post Posted December 5, 2004 ei mina saa aru sellistest teemadest kus keegi küsib et kas on norma kui ma niipalju surun. Mõttetu ju........ise tunned kas on norm või mitte ja kui tahad vaata võistluste protokolle sealt saad ka teada..... Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted December 5, 2004 axeriga nõus.kui tahad end teistega võrrelda, vaata tulemusi sama vanadel ja samas kaalus olevatel kodanikel, jutt a la olen 15 ja surun nii ja nii palju ei maksa midagi.jõudu ja jaksu treenimisel Share this post Link to post Share on other sites
joonas1990 0 Report post Posted December 5, 2004 aga kust neid protokolle leida ma olen otsind kyll üks andis mlle ühe aga seal oli kõik kiri sassis... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Dev. Report post Posted December 5, 2004 Pea käib ringi!Selline tunne nagu oleks jutukasse sattunud(jippii`se)arggh.Tubli oled- trenni teed!Eesmärgi oled endale seadnud?Vastavalt sellele vali endale treening ja toitumiskava. Share this post Link to post Share on other sites
joonas1990 0 Report post Posted December 5, 2004 aga kust ma saaks toitumis ja treeningkavapeaks äkki mingi treeneri jutule minema ja ei tea palju nad selle eest küsivad Share this post Link to post Share on other sites