starter 0 Report post Posted December 2, 2004 Sooviks teada millised rihmad on kõige paremad et teha selga , kaela jne. näiteks jõutõmmet? Millised rihmad on kõige kasulikumad? kuidas rihmasi kinnitatakse kangi külge? Share this post Link to post Share on other sites
Cronus 0 Report post Posted December 3, 2004 Ise kasutan silmusega Wrange tõsterihmasid. Ei oska küll ütelda, kas need on kõige paremad, aga 200kg pidid vastu pidama ja sinna mul veel pikk maa Ma ei viitsinud ka kaua otsida, sest tahtsin kiiresti neid trennis kasutama hakata Ise olen rahul Share this post Link to post Share on other sites
Axer 0 Report post Posted December 3, 2004 Mul on näiteks isetehtud rihmad....tuttav õmbleja tegi auto turvavöö materjalist.........natuke soonivad aga selle eest ei kujut ma ette raskust mille alla nad puruks läheksid. Share this post Link to post Share on other sites
starter 0 Report post Posted December 15, 2004 aga kuidas rihmasi kinnitatakse kangi külge? Share this post Link to post Share on other sites
TANK 3 Report post Posted December 16, 2004 üle randme ja vastupidiselt haardele...enda arvamus on selline et kui just tõstja pole siis pole rihmadel mõtet käsivars ja haarde tugevus kannatava.... Share this post Link to post Share on other sites
eints 0 Report post Posted December 16, 2004 jah, haarde tugevus võib pisut kannatada, kuid plussiks on siiski harjutuse sooritamise puhtus, mille rihmad tagavad st. ei pea mõtlema kangi kinni hoidmisele vaid harjutuse puhtale sooritusele. Endale muide ka ise tehtud rihmad, algmaterjali ostsin mingist suvalisest Niidi-Nööbi poest, rihma laius mingi ca 2 cm ja õmblustöö tegi tuttav õmbleja. Share this post Link to post Share on other sites
taf 0 Report post Posted December 16, 2004 äkki viitsib siiski keegi veel natukene täpsemalt selgitada/kirjeldada, kuidas neid tõsterihmu kõige õigem kinnitada oleks - nii et nendest ka kasu on. Ma korra proovisin, aga no vaatasin kohe, et ilma on nagu lihtsam Share this post Link to post Share on other sites
starter 0 Report post Posted December 16, 2004 ega kellegil joonist või pilti pole kuidas rihmu kinnitada? Share this post Link to post Share on other sites
MacLeod 0 Report post Posted January 8, 2005 Minul on u. 3 cm laiune ühekordne rihm. Kinnitatakse järgmiselt kui on tegemist paelaga: Kõigepealt paned randme peale nii nagu lahtise rihmaga kell; siis paned käe kangi peale ja viid rihmad kangi alt läbi ja otsad lähevad kangi pealmise osa ja peopesa vahelt läbi. Loodan, et selgitasin piisavalt arusaadavalt:) Share this post Link to post Share on other sites
norman22 0 Report post Posted December 22, 2005 kas keegi hea inimene oskaks öelda,kust saakas osta jõutõmmbe rihmu ja mis need maksavad. Share this post Link to post Share on other sites
builder 1 Report post Posted December 22, 2005 http://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa...products_id=260muidugi mina eales ei ostaks,kuskil ikka niisama vedeleb Share this post Link to post Share on other sites
BULDOOSER 0 Report post Posted December 22, 2005 Võta kaks suvalist rihmajuppi , vähemalt 3cm laiad ja miinimum 50cm pikad ja saad jõutõmbe tehtud .Sobib näit vana spordikoti rihm, aga kui raha on siis osta ikka poest. Share this post Link to post Share on other sites
muc 0 Report post Posted December 22, 2005 http://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa...products_id=261Builderi väljatoodud rihmad on tugevamast materjalist, sobivad väga suurte raskustega treenijatele. Minu toodud on õhemad ja rohkem käe järgi, lisaks on neil randmepehmendus, mis ei lase rihmal nahka katki hõõruda. Share this post Link to post Share on other sites
builder 1 Report post Posted December 22, 2005 kuule muc ,kui sul randmetoega kindad,sis ju ei tohiks see minu pakutud variant kah halb olla? Share this post Link to post Share on other sites
muc 0 Report post Posted December 22, 2005 Ei ei, said valesti aru. Need pole sugugi mitte halvad. Randmetoega kinnastega kasutades on kindlasti veel mugavamad. Zelluloosis on ka need sinu pakutud paksemad. Tegin nendega pea aasta aega ja ei saa ühtki halba sõna öelda. Olen lihtsalt kuulnud, et need teised meeldivad osadele rohkem. Kindlasti ka tänu pehmendusele. Share this post Link to post Share on other sites
builder 1 Report post Posted December 22, 2005 ma neid va pehmendustega ei ole näinud ,aga ma kujutan ette ,et nad tänu ömblustele kaua vastu ei pea,ise sis pead neid pehmendusi tagasi ömblema.nad jah vöivad kindlasti mugavad olla. tean isegi pehmendustega kindaid,paras pask. nike omasid olen näinud,andke andeks ,säästukas ostetud ratturi kindad peavad kauem vastu! Share this post Link to post Share on other sites
Denzel 0 Report post Posted October 17, 2006 Kas keegi oskab mulle selgeks teha kuidas kasutada amazoni poeski müügilolevaid Lifting Straps-e Minu aju lihtsalt ei mõtle välja milline on õige viis neid kasutamaks.http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=425tänan ette Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted October 17, 2006 Kas keegi oskab mulle selgeks teha kuidas kasutada amazoni poeski müügilolevaid Lifting Straps-e Minu aju lihtsalt ei mõtle välja milline on õige viis neid kasutamaks.http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=425tänan etteEhk saad siit aru!Link Share this post Link to post Share on other sites
Denzel 0 Report post Posted October 22, 2006 siin tunduvad olevat teistsukuse ehitusega need, minul on aasaga aga siin tundub et on aasata varjant, oskab keegi tiene äkki seletada? Share this post Link to post Share on other sites
Denzel 0 Report post Posted October 22, 2006 siin tunduvad olevat teistsukuse ehitusega need, minul on aasaga aga siin tundub et on aasata varjant, oskab keegi tiene äkki seletada? Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted October 22, 2006 siin tunduvad olevat teistsukuse ehitusega need, minul on aasaga aga siin tundub et on aasata varjant, oskab keegi tiene äkki seletada?Neid ongi kahte varjanti Endal mõlemad olemas. Share this post Link to post Share on other sites
skriiim 0 Report post Posted February 12, 2008 Kust saab selliseid randmesidemeid mida kasutab marek kalmus ja vist kasutas ka kasutaja "aktivist" ?? Share this post Link to post Share on other sites
PaKaalu 0 Report post Posted February 12, 2008 POEST Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted February 12, 2008 Need mida Kalmus kasutab ei olegi tegelikult sidemed, need on sidemeteks kohandatud. Poeletil olid need metall konksudega sõrmede "abilised". Kuna need konksud rohkem seal segasid haarde tugevust kui neist abi oli, lõikasin need maha ja sain nii neist väga head randme sidemed või toessidemed. Share this post Link to post Share on other sites
SHOXi 0 Report post Posted February 13, 2008 või mõtleb lugeja üldse lifting straps'e?, ehk tõstmis rihmasid vms? Share this post Link to post Share on other sites