Jump to content
jõukakapp

Kuidas mixida endale kõige odavamalt valgu süsivesiku jook ?

Recommended Posts

Tuleb lihtsalt osta odavamalt valgupulbrit ja süsivesikuid ;D Kokkuhoiu saavutamiseks tasub valku osta korraga suurem kogus, kuna see on reeglina odavam ja süskaritena võid kasutada viinamarjasuhkrut, mida müüakse rimides, solarises ja veel mõndades poodides.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kakaojook või

kohupiim+piim/mahl+banaan+mesi/suhkur, kõik blenderisse ja valmis, ja kusjuures väga maitsev tuleb!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma teen juba pikka aega nii: vanillimaitseline lahja kohupiim, 2,5% piim ja blenderis segamini. Väga maitsev tuleb, siiani pole ära tüüdanud ja ma arvan, et tuleb soodsam ka kui pulbreid ostes. Kui jääb väheks, siis lisa muna ka juurde ja asi ants.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuidas mixida endale kõige odavamalt valgu süsivesiku jook ?

Kasvõi andke mingid lingid toodetega või rääkige kuidas ise teete ?

Lisa plenderisse 200g kohupiima, banaani/õuna, koos mahlaga või piimaga, aga piima kohta tean seda ,et piim aeglustab imendumist.

Nägemist .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Maapiim võibolla jah aeglustab, aga poepiim (homogeniseeritud) pigem kiirendab valkude imendumist. Rasvamolekul võtab valgumolekulid sappa ja paneb lipates läbi peensoole seina nagu niuhti.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Maapiim võibolla jah aeglustab, aga poepiim (homogeniseeritud) pigem kiirendab valkude imendumist. Rasvamolekul võtab valgumolekulid sappa ja paneb lipates läbi peensoole seina nagu niuhti.

Kõik piimad kiirendavad valgu imendumist, aga teoreetiliselt peab homogeniseeritud piim imendumist rohkem kiirendama.

Ei usu et võtab sappa, pigem pakib sisse.

Kui on võrdlevaid värske ja töödeldud piima uuringuid siis öelge.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõik piimad kiirendavad valgu imendumist, aga teoreetiliselt peab homogeniseeritud piim imendumist rohkem kiirendama.

Ei usu et võtab sappa, pigem pakib sisse.

Kui on võrdlevaid värske ja töödeldud piima uuringuid siis öelge.

Mida sa selle sissepakkimise all mõtled? Et moodustab mingi lipoproteiini?

Sulle võib see uuring meeldida

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×