Jump to content
villu_v

Suhkrud?

Recommended Posts

MIda oleks kõige kasulikum kasutada kohupiima magusaks tegemiseks?

Tavalist suhkrut, fruktoosi, glükoosi või hoopis midagi muud?

Ostad maitsestamata kohupiima ? Miks mitte tavalist Lahjat kohupiima, hind minumeelest suht sama, kiire ja maitseb sisse süüa:)

Soovitan Tere 200g kohupiima , maksab konsumis 73 senti, või siis Säästu kohupiim 180g 55 senti konsumis, vähe rasva palju valku ja pole vaja maitsestada

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ostad maitsestamata kohupiima ? Miks mitte tavalist Lahjat kohupiima, hind minumeelest suht sama, kiire ja maitseb sisse süüa:)

Soovitan Tere 200g kohupiima , maksab konsumis 73 senti, või siis Säästu kohupiim 180g 55 senti konsumis, vähe rasva palju valku ja pole vaja maitsestada

Jama selles, et ei suuda omale maitsestamata kohupiima sisse ajada:(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jama selles, et ei suuda omale maitsestamata kohupiima sisse ajada:(

need mis ma soovitasin ei ole maitsestamatta, vanilje maitsega, või rosinaga magusad kohupiimad. liigu poes ringi vaata!

Share this post


Link to post
Share on other sites
MIda oleks kõige kasulikum kasutada kohupiima magusaks tegemiseks?

Tavalist suhkrut, fruktoosi, glükoosi või hoopis midagi muud?

mett.

aga teadmiseks nii palju, et (tartus)

250g vaniljekohupiim säästukas 78 ja prismas 80 senti,

180g vaniljekohupiim konsumis, nagu öeldud, 55 senti,

200g vaniljekohupiim selveris 52 senti

kohupiima maisestamiseks võid kasutad aveel nt naturaalset kakaod (1 tl on täiesti küll), kaneeli (sel juhul jäta kaneelikohupiima sega mõneks ajaks külma seisma, tekib kerge magusjas maitse), moosi, jogurtit, marju.

kui magusat tahta, siis kõige tervislikum moodus on muidugi segada kohupiim kulbi maitsestatud valguga.

Share this post


Link to post
Share on other sites
kui magusat tahta, siis kõige tervislikum moodus on muidugi segada kohupiim kulbi maitsestatud valguga.

Aga mis teeb valgupulbri magusaks? Suhkruasendaja, enamasti sukraloos.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aga mis teeb valgupulbri magusaks? Suhkruasendaja, enamasti sukraloos.

Järelikult mitte just kõige tervislikum viis, või mis? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sukraloos on kõige rohkem levinud Splenda nime all. Peaks olema küllalt ohutu jah, kuid veel ohutum peaks olema stevia. Kuid see on Eestis vähelevinud ja kallis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×