Jump to content
fantomin

BodyJam

Recommended Posts

BodyJam on tantsutrenn kaasaegsete tantsusammudega ja huvitavate kombinatsioonidega. Kuna BodyJamist keegi eriti ei räägi, siis mõtlesin teha topicu ja natukene sellest ka rääkida. Ise olen käinud BodyJamis alates kavast 53 ja nüüdseks on juba siis kava 58. Nagu igas teises LesMills programmis vahetub ka selles iga 3 kuu tagant kava. Alguses võib see tunduda väga keeruline ja mitte üldse tõhusa trennina. See vajab enamustele harjumist, kes pole varem tantsimisega tegelenud või kellel lihtsalt koreograafilistes trennides raskuseid. Üldiselt ei ole üksi kombinatsioon minu jaoks liiga keeruline olnud. Kui juba mõned korrad Jamis käinud ja liigutused hakkavad juba selgeks saama, siis iga korraga läheb ka instensiivsemaks. See põletab kaloreid väga hästi, kui korralikult kaasa teha ning mis peamine - see kõik on huvitav ja lõbus ning väga energiline.

Trenni alguses on tavaliselt 2 esimest lugu soojendus siis edasi tulevad lühikesed kombinatsioonid mdia erinevate lugudega kokku liidetakse ja siis tuleb üks lugu taastumine. Peamine pikk kombinatsioon liidetakse kokku umbes 4-5 looga. Kõige viimane lugu on siis lõdvestus ja venitus. Muusika on igas kavas erinev ehk siis tantsustiilid on ka erinevad. BodyJamis on käinud läbi peaaegu kõik tuntumad tantsustiilid ja palju huvitavat on alati tulemas.

Ise treenin Reval Spordis ja ei ole väga kindel, et millistes teistes klubides BodyJami läbi viiakse. Siiani on peamiselt enamus Jamis naised, kuid ärge kartke. Trenn on mõeldud kõigile ja kindlasti tuleb meestele ka kasuks mõned tantsusammud juurde õppida. Trennis saab tunda ja väljendada ennast suht vabalt, seega häbeneda pole midagi.

Tasub proovida! :D

post-15710-1318595306_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×