Jump to content
Margus Silbaum

Sparta POWERLIFTING TEAM - kerge kükk 365kg....!

Recommended Posts

Kui klassikalise jõutõstmise jaoks on vaja põlvesukkasid kas siis võib tellida kõikide firmade toodangut, mis on siin nimekirjas toodud?

http://www.powerlifting-ipf.com/17.html

sellised asjad nagu double ply ja triple ply ei tule vist kõne alla, kuna need pole neopreenist sukad või mis?

Muudetud kasutaja rait83 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui klassikalise jõutõstmise jaoks on vaja põlvesukkasid kas siis võib tellida kõikide firmade toodangut, mis on siin nimekirjas toodud?

http://www.powerlifting-ipf.com/17.html

Jah, seal loetletud varustus on IPF-is lubatud.

Tippmudel on minu arust SBD knee sleeves. Nendega kükkis Alex Raus ka sel suvel uue täiskasvanute maailmarekordi. 330kg.

Tähtis on ka leida endale sobiv suurus. Peavad tihedalt jala peale liibuma, aga põlvele tõmbamist peab sportlane suutma ilma kõrvalise abita teha.

Valmistatakse 9 eri suurust. Netist leiad ka sobivustabeli.

Miinuseks on kõrge hind.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere.

Esimesed võistlused vähem kui 3 nädala pärast. Korra oleme Aimariga särgid selga ka saanud (sel pühapäeval proovime jälle). Mulle on särk natuke suureks jäänud kuna talvel olin 106-107 kg siis praegu tiksun seal 102-103, selle tõttu tuleb rinnale iga raskus suht kergelt, aga üles raskemini :D . Läksime 12 cm pakuga ülesse, et raskus tunnetust saada. Ma läksin 260-ni, mis väga raske ei olnudki. Tegime ühe katse ka peale pakku. Aimari 200 kg läks puhta aiataha ja minu 220 kg ei olnud ka midagi head ^_^ Katse ajal sai kõik nipid ära unustatud ja toorelt ma selle üles surusin, aga katse oli väga kaugel sellest, milline korralik surumine olema peab. Loodame, et pühapäevane trenn vähe etem :P

Muidu oleme juba Salu kavadele üle läinud ja tambime kükki. Proovisin Sparta ruutkangi ka ära. Sellega palju lihtsam tõmmata kuna käte asend on märgatavalt kitsam kui meil Saaremaal. Varsti vorm hea, siis proovin selles kõvasti üle 300 kg üles tõsta. Eelmine trenn proovisin 290 kg ning raske polnud.

Taastumiseks kasutan praegu whey3, dextro, bcaa ning hakkasin kreatiini ka võtma.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jah ruutkang kaalub 30kg.

Vot, kangi ennast pole nagu ollagi (tundub nagu oleks alumiiniumtorud), aga 30 kg!

Meie TÜASK poisid lasid ka Marko T.-l, ikka sellise võimsa väljanägemisega ruutkangi teha, kaalub aga vaid 18,8 kg ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere.

Järjekordne trenni nädal möödas. Kolmapäeval proovisime Aimariga Record breakersi jaoks särki ja tuli palju paremini välja kui pühapäeval. Särk oli korralikult seljas ja suutsime end korralikult kokku võtta. Praeguse vormi kohased algraskused panime paika ja rohkem suuri raskuseid ei puutu. Lähme pingevabalt võistlema, tuleb mis tuleb :rolleyes:

Täna tegime natuke kükki ning siis tõmme.

1. pakult kükk 8x2/ 185 kg

2. Jõutõmme kitsalt, ise 2 cm. alusel. Kuna pole seda väga ammu jälle teinud, siis tegime väikese kontrolli, et mingi piir teada saada.

3x265

1x285

3. Kõrgele tõmbed rebimistehnikaga 4x6/ 120 kg, eelmine nädal oli trapets sellest väga haige.

4. sirgete jalgadega kummardused 6x6

5. trapets ja põiklihased.

Homme hommikul sõidan Nordic Fitness Expole kolle vaatama. Näeb oma silmaga need jurakad ära. Äkki saab mõnega pildi peale ka :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere

Aeg sissekandeks.

18 oktoober osalesin Record breakersil, kus suutsin suruda 240 kg. Tulemust pean päris heaks arvestaade, et kehakaal oli 102,4 kg ja surumissärgi saan ise selga tõmmata :D Talvel surusin sama särgiga kui olin 105-106 kg ja olen selle päris välja venitanud. Selle tulemusega sain 10 mehe seas 5 koha.

post-18503-0-51761000-1414915048_thumb.j

Järgmine võistlus 22 november klassikalises jõutõstmises. Sinna lähme osalema trenni pealt ja hea tundega. Põhieesmärgis seatud järgmise aasta Soome MM-ks ja selle nimel tuleb tööd teha. Kuulsin Aimari käest, et jõutõmbe maailmarekordit ka jälle uuendatud. Kui enne enne oli 342,5 siis nüüd kõva Poola tõmbaja tegi 350,5 kg. Endal siht see üle tõmmata, sai ju alles see veebruar trennis 350 kg väga hästi üles tõstetud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere

Trenn täies hoos ning juba 2 nädala pärast võistlused. Järgmine nädal veel plaanis raske nädal, peale seda kerge nädal ja siis võistlema. Algraskuseid ei hakka proovima kuna trenni käigus selgub mis tõsta suudab :D

See nädal olid meil põhiharjutustes suured protsendid viieste kordustega. Protsendid vastavalt 75%, 80% ja 85% rekordist.

Esmaspäeval tegime küki protsente. Praegu olen valinud protsendid 260 järgi, ei usu et vorm veel 280 lähedal on. Seega viimane protsent 220-ga viiene. Ei olnud raske.

Kolmapäeval surumine. Seal võtsin 200 järgi :P , aga seda suruda vast veel ei jõua. Viimane rasku oli 170 kg ja sellega 4 korda, viies oleks üle jõu käinud, nii et ei hakkanud proovima.

Reedel oli jõutõmme. Ei julgenud protsente 350 järgi võtta. Tegin 330 järgi kuna vöö jäi ka koju. Viimane viiene 280 ga ja oli kerge. Usun et 300x5 oleks ära tulnud isegi.

Kaal on 103-104 tuuri ja juba lihtsam tõsta ka B)

Lisanditeks hera 80, dextro, bcaa ja beta alanine. Tänud fitshopile :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere.

Laupäeval oli selle hooaja viimane võistlus. Vorm väga hea ei olnud kuna igapäevaselt saab rasket füüsilist tööd tehtud ja eks see trennis oma jälje jätab.

Kükkisin 252,5 kg, mis on minu kehakaalu kohta ikka väga lahja tulemus :( . Annab palju mõtlemisainet ja peame treeningkava üle vaatama. Loodan jõuda tagasi 280 juurde, mis mul talvel sees oli, aga ei olnud raw võistlsut, kus seda realiseerida. Väike plaan on uuel aastal 3x3 kava läbi teha. Tambime mahtu ja loodan edasiminekut.

Surumine 185 kg. Suht tavaline. Lootsin 190 ka üles saada, et mingit edasiminekut näidata, aga ei õnnestunud. Võistlustel ei julge jalgu eriti jalgu kasutada, kartes et tagumik tuleb lahti ja nii tulemus langeb võrreldes trennides. Eesmärk maagiline 200 kätte saada järgmiseks võistluseks.

Jõutõmme 330 kg. Olin võimeline rohkemaks, aga koha eest võideldes tuli seekord selline raskus tõmmata. Ainuke ala mille üle mul kurta pole, kuna kang oli tõesti kerge. Märtsis tahan jõutõmbes ilusa suure numbri teha.

Plaanid panime Aimariga koju sõites paika. Järgneva kuu teeme tavapärast trenni ja vist tuleb see 3x3 kava ette võtta. Seda teeme 2 kuud kui kere vastu peab ja loodame hea põhja omale alla saada. Mõlemad saime kõvasti motti juurde, et järgmine võistlus korralik tulemus teha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere, aeg blogi uuedendada. Praegu teeme Aimariga trenne mida kava ette näeb. Uuest aastast lähen 3x3 kava peale ja sellega proovin paugutada veebruri lõpuni välja, et märtsiks oleks hea baasjõud sees. Viimasel ajal on andnud parem õlg tunda (õla keskmine osa). Algul tegi õrnalt valu, aga nüüd hakkab juba surumist segama (eriti kangiga). Võtan nüüd paar nädalt rinnalt surumise kavast välja ja teen harjutusi mis saan. Praegu viimane aeg end terveks ravida.

Sai täna käidud massaasis, kõik kohad olid päris kinni ja haiged, loodan et sellest oli abi.

Eile tegime Aimariga kõva küki ja selja päeva.

1. Esimesena kükk 10x4 72 protsendiga. Päris palju seeriaid :D Jalg oli päris luu lõpuks. Võtsin 250 järgi, mis oli viimane võistlustulemus. Viimasel ajal olen oma küki asendit ka muutnud. Jalad laiemaks ja sügavus kõrgemaks. See kükk mida ma kasutan trikooga kükkimisel ei toida mind RAWis. Hooga alla ja ###### vastu maad on liiga sügav. Varustusega aitab sealt trikoo ja tugevad põlvesidemed üles, aga RAWis ei aita mind miski ning ma vajun läbi. Kontrollin nüüd oma allalaskmist ja proovin kõrgmalt kükkida, väga harjumatu aga muud üle ei jää ;)

Lasin Aimarilt video ühest seeriast teha.

Videost vaadates, ei lase enam nii põhja ja jään rohkem püsti. Eks tulevikus paistab, mis suure raskusega toimub.

2. Kitsalt tõmme ise 6 cm alusel 5x5, tegin 200-ga ilma vööta. Jalg oli mõnusalt pehme ja sikutada oli selline keskmine.

3. hack kükk 5x5, kangil oli raskust 150 kg

4. Kakspealiha 5x6

5. Põiklihased 3x12.

Trenn oli päris raske, aga ega muidu uusi numbreid ei tule ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Me panustame Soome MM-le, hea lähedale minna ja odav, kuigi praegu vaadates saaks sealt tõmbes kindlasti medali kätte :D . Märtsis eestikatel katsetame vormi ja siis sealt edasi.

Minul praegu parem õlg ka haige ja annan puhkust surumisest. Kükis ja tõmbes läheb meil hästi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vanal on pura sees, kükk korralik , kui õla ka kuidagi korda saaks, siis võiks täitsa MM ka tegija olla ja 360 tõmme raw on ikka jõhker....usun ,et Soomes suudad ära ka fikseerida -ega see jõud kuskilt ära ei kao. Tubli!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×