Jump to content
Baboon

Treeningkava poksi jaoks

Recommended Posts

Otsustasime sõpradega vaiksemalt poksimisega tegelema hakata ja kuna Kuressaares poksitrenni pole, siis peab ise õppima.

Olen siis lugenud ja videosi vaadanud ning mingisugune baasteadmine on olemas. Siiamaani on praktika piirdunud kodus shadowboximisega.

Niisiis olen proovinud internetist otsida kavasid poksi jaoks, aga siiamaani tulutult. Pöördun siis teie poole, lootes siit abi saada.

Tahaks siis täpselt harjutustega paika pandud kava saada, kus oleks sees jõusaal, jooksmine, poksikott ja mida iganes te veel kasulikuks peate.

Oleks hea, kui selle kõik saaks ära jagada 5 päeva peale nädalas(esmaspäev-reede).

Lisainfoks siis nii palju veel, et füüsiline vorm mul väga halb pole, olen ennem käinud jõusaalis ja vastupidavust jooksmisega parandanud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Soovitan keskenduda esialgu maksimaalselt tehnikale. "Jõud poksi jaoks" on lihtsalt hea üldettevalmistav jõud - mingeid spetsiifilisi poksi-jõu-harjutusi väga otsida ei tasu. Lisaks sellele tasub äkki mõelda Kuressaare Vabavõitlejatega koos treenimisele - nad on päris tubli püstivõitlustaustaga ja hea poksikooliga:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vabavõitlus, ehk MMA? Unustasin selle ka mainida jah, et olen kaalunud teisi võitluskunste aga eriti ei tõmba need...

Jõusaali tahaks sellepärast ka sisse panna, et natukenegi massi kasvatada, tean et selleks peab väga väga palju sööma, aga ma saaks sellega hakkama, lihtsalt treeningkava oleks alustuseks vaja.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei mõelnud siin seda, et peaksid hakkama treenima vabavõitlust (kui ala ei huvita) vaid seda, et võiksid mõelda nendega koos treenimisele - vabavõitluse üks osa on ju poks ja nemad on sellega mitmeid aastaid juba tegelenud. See on ilmselt lihtsam kui ise nullist alustada.

Jõu ja massi jaoks võta igatahes üldine kava, ent jälgi üldist koormust, et liigselt ära ei kurna ennast, sest muidu jääb nii jõu kui massi kasv väiksemaks kui olla võiks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×