Jump to content
Mart Muru

House of Numbers

Recommended Posts

Seda videot läbi ei vaadanud aga Duesbergi hüpoteesi artikli wikis ja kommentaaride lehe lugesin läbi. Nagu poliitiliselt tundlikel teemadel ikka, kui reaalset sisu wikist üldse leiab, siis just kommentaaride lehelt. Seda ka muidugi perioodiliselt tühjendatakse ja siis võib reaalne sisu püsivalt mutiauku minna.

Igatahes paistab nii et HIV on AIDSi ja sellega kaasnevate spetsiifiliste haiguste kindel eeldus. Aga paistab et nn. ametlik haigusmudel on ülelihtsustatud, haiguse kulg pole üldse nii selge, viirus ei tapa otseselt immuunrakke vaid tekitab mingi segaduse, mistõttu need tapavad end ise või hävitatakse oma immuunsüsteemi poolt. Paistab ka et esialgsed retroviirusevastased ravimid nagu zivovudiin elulootusi praktiliselt ei parandanud. Nende ravimite töömehhanisme ma pole uurinud aga väidetavalt on neil organismile endale väga laastav mõju.

Veel on huvitav see, et tundub et ajal kui Duesbergi tõrva ja sulgedega üle valati oma hüpoteesi esitamise ja "teadusliku konsensuse" vastu astumise eest, ei teadnud see "teaduslik konsensus" ise ka eriti midagi aga tegi suuri sõnu.

See pole muidugi päris minu teema ja väga sügavale pole kaevanud aga selline mulje on jäänud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aga palun :) loodetavasti said veidi mõtteainet juurde.

Ma olen reeglina mõtelnudki teadlastest kui lihtsalt inimestest oma heade ja halbade külgedega. Inimestest, kes ka eksivad ja ei ole nõus oma eksimisi tunnistama. Kus valitseb oma hierarhia ja võimuvõitlus.

Kuid ma ei tunnetanud aidsi probleemi nii valulisena. Mina siin kurdan oma meheraasule kirjutatud statiinide pärast, kuid nemad seisavad silmitsi tunduvalt toksilisemate ühenditega.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×