Jump to content
Alexander Andrusenko

Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

Recommended Posts

Tervitused Kaasanist, Venemaalt.

Oleme Jürxiga siin homse Liverpooli mängu pärast, Kaasan Rubin-FC Liverpool.

Huviga avastasime, et täna siin Kaasanis ka suur poksipäev: Povetkin-Wach, just lõppes. Povetkin võitis, rahval pidu.

Olge mõnusad, K

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mõtlik mees sööb ning paar ilusat pilti ka ööpimeduses. Linn on ikka metsikult ilus, valges saab täna päeval ilusamaid turistikaid ka teha.

Elu käib siiski jalkaootuses :P

post-37443-0-65115100-1446712054_thumb.j

post-37443-0-81907100-1446712083_thumb.j

post-37443-0-34582600-1446713400_thumb.j

Muudetud kasutaja Jürgen poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ütle Jürxile, et ta sul kätust kinni hoiaks. Pärast kukud äkki :o

Samakas, sina oled sealt puudu!

Kaido, kas särk on kaasas, saad kohalikel oma vormi realiseerida. Ja ära unusta suurem rihm peale panna ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tagasi mängult Liverpool võitis 1:0.

Olukord Liverpooli fännidega: Jürx toimetas eemal midagi, üks fänn küsib mu käest:"kuidas sa siis Jürgeniga rahul oled?".

Mõtlesin, no mis küsimus?? Isa on ikka pojaga rahul. Küsib, vaatab mind, mina keerutan. Siis klikkas ära - Liverpoolil on ju uus treener, Jürgen Klopp.

Muidu siin ilus, üks ilusamaid Vene linnasid mida olen näinud.

Varsti näeme kotkad:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Homme siis kell 10 algab mul võistlus. Kõik trennid on läinud edukalt ja ise ka ootan huviga enda tulemusi, homme siis kõik kaasa elama :D

Tänud õnnesoovide eest ja elan sulle homme kaasa, ükskord oleks aeg kulturistidele ka ära teha nooorematel meestel kui Silbaum... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tublid olite ja võitjatatele õnnesoovid! Kindlasti ka kõigile neile, kes lihtsalt ise ennast ületasid ja mõne isikliku rekordiga maha said. Teil on asi lihtsam, tõstad rohkem oled edasi läinud kui ei tõsta ei ole mõtet hakata jahuma mingist arengust.... :D kulturismis ja fitnessis võid seda jahuda kogu aeg, peaasi et ise usud... :D Kahjuks jäid endal osad rekordkatsed nägemata, kuid nagu tulemusest sain aru ,siis Siim sai juurde lõpuks kükile ja surumise jõud oli juba särgiga ka näha varasematel võistlustel, samas kas raw tõmme varem on veel parem olnud ma peast ei mäleta.

Väike Külaviir tundus, et astub siin edasi 7 penikoorma saabastega.... :D peaasi, et vigastusi ei tuleks - varsti ei saa sinuga enam koos kükki tehagi - soojendusel saan kaasa teha... :D Vanamees saab veel viimaseid kordi siin mingit rabelemist näha, varsti vist näeb ainult kukalt.... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Täna toimus igaaastane surumine korduste peale. Naised ja noored poole keharaskusega, juuniorid ja mehed oma kehakaaluga.

Lisan tabeli tulmustega.

post-18803-0-49375600-1450730252_thumb.j


Tore oli näha surumas jälle Laurat, napilt jäi ta seekord oma sõbranna väiksele Elile alla. Esikoht kõige raskemates meestes selgus samuti pärast teist surumist.

Väike Külaviir võitis napilt noortes. Karl võttis kindla võidu juuniorites. Meestes -100kg sai kindla võidu Henry Värk, +100kg oli kahel tiimikaaslasel vaja esimese viigi pärast teist korda uuesti suruda, Andres taastus paremini. Siim tegi viimasena showd, surus 184kg x10 :D

Ott teatas kohe alguses, et ta täna ei suru, kuna pole Samakameest! Ootame teid järgmisel aastal!


Mõned pildid autasustamisest

Naised

post-18803-0-89891500-1450730351_thumb.j


Juuniorid

post-18803-0-73777000-1450730384_thumb.j


Mehed -100

post-18803-0-10437500-1450730410_thumb.j


Mehed +100

post-18803-0-25762700-1450730444_thumb.j



Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hea võistlus oli! Mõned talendid jäid küll tulemata, aga selle eest olid kohal mõned muud kadunud pojad UK-st (Manfred näiteks).

Kõige rohkem üllatas mind noore Külaviiri klassivend, väga sitke poiss oli.

Siim tegi ka korraliku soorituse, 10x. Nüüd võib vist aastale joone alla tõmmata.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõva võistlus oli, kuid kahjuks jah minu opponenti Samakat kohale ei tulnud ja noh kujutage ette üksi poksiringis olles - jube huvitav on üksi poksida.... :D . Eriti huvitavad olid ümbersusurmised, see annab kõvasti võistlusmomenti juurde. Tänud korraldajatele ja osalejatele - loodetavasi järgmisel aastal on mul ka jällegi keegi, kellega võistleda.... :D

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pole ammu oma tegemistest midagi postitanud!. Pole olnud põhjust, õigemini, pole mitu kuud trenni teinud. Alates augusti keskpaigast olen olnud rivist väljas. Õlg hakkas peale trenni valutama, ei teinud midagi suurt, selline tavaline offseasoni trenn 150 kiloga 8-10 kordust. Valu oli nii hull, et ei saanud magadagi. Isegi 7 ja poole kilose tütre sülle võtminegi oli ohtlik, käsi võis lihtsalt alt ära kukkuda.

Ega siis kohe trenni tegemine katki jäänud, väiksemate raskustega tegin edasi. Alguses üritasin saada lihtsamalt hakkama, massaažidega. Peale igat külastust hakkas parem, aga seda mitte kauaks. Septembris otsustasin anda õlale puhkust, läks jällegi natuke paremaks, öösel iga keeramise peale enam ei ärganud üles, vaevlesin edasi! Kaido soovitas ikka arsti poole pöörduda, andis ka nime, kes tema õla terveks ravis, kuid arvasin endiselt, et vaja veidi rahu anda ja puhata. Pealegi ma teadsin, mis mind seal ees ootamas ning lisaks oli sügis kiire aeg ka ja nii sai oktoober kiirelt puhates läbi.

Novembris mõistsin, et enam pole valikut, pean tavameditsiini poole pöörduma. Siin tuleb aga "kiita" meie süsteemi, etteruttavalt ja lühidalt, see on MAFFIA. Meie arstid on tekitanud või sunnitud riigi kokkuhoiupoliitika pärast tekitama kunstlikud järjekorrad, äkki ei soovi maksumaksja poole aasta pärast tulla või sureb enne ära. Kui tahad kohe, siis maksa, kui tahad oma haigekassaga pöörduda, siis ei anna keegi garantiid.

Kunagi sai traumapunktis käidud oma seljaga, ei saanud istuda, astuda ega pikutada, lihtsalt üks suur valu. Esmalt ootasin nende veriste nägude ja puuduvate jäsemetega ühises järjekorras terve tunni, ca 40 numbrit minu ees. Kohapeal muretsesin rohkem tilkuvate kodanike pärast, kas ikka veavad välja. Pärast tunnist ootamist sain eriarsti juurde neljanda järjekorra numbri, rõõmustasin, et võetakse kohe ette. Ootasin pool tundi, kui sisse läks minu ees too neljas patsient. See seljahaige oli seal 4 minutit ja saadeti koju. Siis tuli oodata järgmised 40 min, kui võeti ette minu ees 3s haige. Ja nii kordus intervall, 4 min sees, 40 min pausi. Kui minu kord kätte jõudis, oli pool päeva juba läbi, vaadati otsa, löödi valuvaigistav süstal peesse ja saadeti koju. Julgesin korra suud paotada ja küsida, kas miskit uuringut ei peaks tegema, et kas piisab silma vaatamisest, selle vastati, et mis sa tahad uurida, et kas sul on selgroog pooleks? Sellise sõbraliku suhtumise peale ei soovigi sellist asutust külastada, vaid väga äärmuslikul juhul.

Peale kolme kuulist vaevlemist sai mu äärmuslik karikas täis, helistasin. Seekord oli minu arsti järjekord 4 kuud. Telefonis selgitati, et see ei tähenda, et 4nelja kuu pärast arsti juurde saad, vaid iga kuu alguses hakkab registreerimine 4 kuu pärast aegadele ehk siis detsembri hakul hakkab registreerimine järgmise aasta aprillikuusse. Kes ees, see mees! See number 4 on vist arstide kokkuleppeline aeg, 4 patsienti ootamas, 4min visiit, 40 min paus, 4 kuud järjekord. Kuna sellest vaevlemisest juba väsinud, küsisin, kas on ehk olemas ka tasulised ajad, vastati, et neil pole ja proovigu ma teist asutust. Proovisingi ja sama arsti juurde oli juba järjekord 3 kuud. Küsisin ka neilt, on tasulised ajad olemas, vastati et on, 40 EURi ning vähem kui kahe nädala pärast saingi kaua oodatud arsti juurde. Sealt saadeti 4 päeva pärast lisa 40 euriga kompuutrisse ja kohe arsti juurde tagasi. Diagnoos, pikaajaline ületreening. Oli 3 varianti, esimene puhkus, see oli juba läbitud ja tulemust polnud. Teine variant nuga, aga keegi ei garanteeri, et üldse saad kunagi kangi suruda. Kolmas, kiireim ja kohese mõjuga, süst. Veel 25 euri ja oligi tehtud! Esimene öö oli karm, veel julmem valu oli tagasi. Paari päeva pärast hakkas paremaks minema ning nädala pärast oli inimese tunne tagasi. Isegi tütre sain muretult sülle võtta, kuigi ta oli vahepeal paar cm kasvanud ja pool kilo raskemaks läinud!

Kaido näitas ette venitusharjutused ja nii ma hakkasin eelmisest nädalast jälle trennis käima.Alates augustist olen surunud 50-90 kiloga, korra isegi 100kiloga, aga seda 3 kordust, siis hakkas pilt eest ära minema. Täna õnnestus juba 100 kiloga teha 10 kordust, kuna see mu viimase nelja kuu rekord, siis ei hakanud rohkemat proovima, aga tundsin, et täna oleks siin 20 kilo kindlasti varu sees, valu mõttes.

Mis ma oma pika postiga tahan öelda, hinda kiirelt olukorda, kas saad hakkama ise või vaja minna arsti juurde, ära passi mõtetult ja ära otsi omale sekeldusi/seiklusi!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No nii, Head Uut Aastat kõigile!

Vana aasta kokkuvõtteks võib öelda, et oli kah. Oleks rohkem tahtnud, aga ei saanud.

Kehakaalu tõstsin kevadest alates 10kg, et olla sees absoluuttulemuste jagamises.

Olen positiivne algava uue tsükli osas, sest sellise hea konditsiooniga pole ammu tsüklit alustanud.

Eesmärgid siis nagu ikka suured!

Uuel aastal pean vist uue treeningrihma ostma, kui Pärna mulle enda oma ei kingi. Vana rihm andis viimasel võistlusel järsku otsad.

Jõudu nagu oli, aga rihma lahtiviskamine ehmatas ja lasi kohe pinge välja.

Eelmise aasta viimane võistlukatse oli siis selline, raskus kangil 310kg, kehakaal oli 128,75kg:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaatasin, et minu viimasest postitusest on ikka väga palju aega möödas juba. Vahepeal on sügishooaeg läbi saanud, tulemused olid head, aga alati saanuks paremini.

Peale EMV-d puhkasin 2 nädalat ja detsembri teisest nädalast hakkas juba praegune tsükkel peale, et valmistuda märtsis toimuvaks raw EM-iks.

Aasta lõpp oli üldse vahva, revali korduste peale surumine oli endalegi üllatuseks, lisaks pisike puhkus töölt, mis võimaldas trennis käia ka jõuludel ja aasta viimasel nädalal sellistel aegadel nagu ise soovisin.

Aasta viimases trennis suutsin ka ühe väikse rekordi teha.

Aasta algus on suhteliselt kiire olnud, aga õnneks on kõik trennid siiani kenasti sujunud. Jõutõmbes suutsin teha ära miinimumi, mis ma endale panin, kuigi juba see mis tegin on rekord oleks tahtnud 2 kordust rohkem teha.

Eelolev nädal saab olema kergem, sest raskelt on juba 4 nädalat tehtud. Eelkõige tunnen, et närvisüsteem on väsinud ja väikest restarti on tarvis. Plaan on kõigis harjutustes teha umbes 60%-ga ja kordused jätta 6-e juurde, lisaks veel lihashooldus massaaži näol ja Revali spa võimaluste igakülgne ärakasutamine.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

õhtust! mõni rida ka seeniorilt. kui nüüd eelmist aastat vaadata, siis läks vist nii nagu vana inimesega ikka läheb, ta lihtsalt üks hetk väsib ära ning tahab ning tahab siis põhule pikali. vorm kestis EM'ini, peale midagi ei tahtund kohe kuidagi puhata, mis oli viga ja tähendas seda, et Tartu võistlusel oli jõudu ainult kaheks kükiks. aga jälle kogemuse võrra rikkam ja targem, loodetavasti :)

hetkel käsil 3x3 kava, esimesest faasist pool tehtud. polegi kunagi mahtu korralikult teinud, seetõttu paras katsumus, kuid peale igat trenni on tunne ikka väga mõnus. olen jõudnud arusaamiseni, et kindlasti oleks oluliselt lihtsam, kui kalendris puuduksid nädalavahetused :blink:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Head jätkuvat aastat spordisõpradele.

Järgmised võistlused peaks olema 02.04.2016 ja sai otsustatud, et teeks 80 % kava surujatele. Pole nagu ammu teinud!

Võtsin aluseks 200 kg, millest siis 80 % on 160 kg. Sai alustatud eelmise nädala esmaspäeval, kui oli vaja teha 160 kg 6 X 2. Kedagi trennis abis ei olnud, niiet pidin ise kangi pukkidelt lahti tõstma ja pean tunnistama, et jube ebamugav oli.

Järgmine surumine oli neljapäeval, mil kava nägi ette kerge päeva, kus tuli suruda 160 kg 6 X 3. Jürks oli abis ja kang ka kohe mugavam käes.

Vaatame kuhu ma siis kava lõpuks välja jõuan. Siin kohal pean mainima, et 200 kg pole ma kunagi RAWis puhtalt surunud. Tagumik on ikka veits pingilt lahti tõusnud.

Aga tagumik pingilt lahti olen surunud 225 kg.

lisan ka väikse video, eelmise nädala kerge päeva viimasest seeriast. Üritan siis iga nädal midagi selle kava kohta edasi postitada!

Tänane päev näeb ette 160 KG 6 X 4 ja neljapäev 160 KG 6 X 2 (kergel päeval jääbki edaspidi selline raskus).

Muudetud kasutaja Hjalmarsson poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×