Jump to content
Alexander Andrusenko

Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

Recommended Posts

Jätkub tee pealt

attachicon.gifimage.jpg

attachicon.gifimage.jpg

Tundub küll, et päev on alanud hästi! Hommik on naerusuine, mis tähendab, et nutmisest küll meil täna juttu ei tule!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sõbrad, ma kõigepealt vabandan! :D Olen olnud kaks päeva stepslist väljas.... :D . Minu sügav kummardus teile, te olete tänu minu ärgitamisele viinud jõutõste reportaazi uuele tasemele! Edaspidi olen kindel jälgija! Tarmop on ka reporteri ametis on teinud samuti hea alguse (ütleme nii, et ametivendadele sellel alal veel kannale ei astu, kuid kindlasti sunnib tagasi vaatama....) :D Meie spordialad ei korja muidu sellist tähelepanu nagu Olümpiaalad, kuid ainus võimalus on kajastusse ise panustada ja te olete teinud väga hea sissejuhatuse! Minu lugupidamine!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No ma ju lubasin, et hakkab tulema.

Tarmop reporterina oli ikka väga kõva tase. Aga oleme ausad - tal oli ka eriti kirev kaader ümber. :D

Hea võistlus, hea orgunn asjameestelt, hea reisiseltskond!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Meie reportaaz ei saanud otsa solvumisest Oti peale, kõik on hästi! :D ,vaid selle filmimise peale said meie telefonid tühjaks. Hommikul oli telefon 100%, 3h hiljem praamile jõudes juba 50%. Autolaadija ei jõudnud nii meie tootmistele järgi, järgmine kord peab sellega arvestama.
Ega siin suurt lisada mida pole, tegime eined ja õlled ning hiljem minu juurde sauna.

Nagu siin ühes videos sai minitud, siis poisid valmistuvad Soome MM-iks, toimub see järgmisel nädalal Salos. Hetkel pole veel kindel, kas saan abiliseks kaasa minna, palju tegemisi on see aasta. Kui on minek, siis kindlasti jälle filmime!

Tänud ka Saaremaale, et tahate ja jõuate organiseerida võistlusi. Kõik sujus, tänud teile!!!

post-18803-0-26434400-1433136284_thumb.j

post-18803-0-88022900-1433136369_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma nii vinget reportaaži teha ei oska, aga räägin ka paar sõna oma võistlusest. Reede hommik algas sellega, et kaal näitas 93.9, mis on umbes 300 grammi rohkem, kui oleks tahtnud. Plaan oli reede hommikul kaaluda 93.6, siis oleks saanud laupäeva hommikul enne võistlust ka hommikusööki lubada, aga paraku ei langenud kaal viimased päevad enne võistlust piisavalt kiiresti. Muidu olen kaalu hoidnud 94-94.6 vahel viimasel ajal. Reedel oli siis kaal kõrgem kui pidi. Hommikul sõin putru ja 1 keedumuna. Päeva jooksul sõin ilma soolata täisteramakarone umbes 200-250g kuivana, muud ei söönud. Reedel jõudsime Saaremaale, käisime SPAs, sööma ma kahjuks minna ei saanud, pidin oma makarone sööma. Õhtuks ei langenud kaal ikka veel piisavalt ja sain aru, et aeg on destilleeritud vett jooma hakata, muu enam ei aita. Õhtune kaal oli 94.0. Laupäevahommikune kaal oli 93.1, ehk siis 100 grammi üle. Hommikusööki endale lubada kahjuks ei saanud, pidin jällegi piirduma destilleeritud veega. Kaalumiseni oli vaja 3 tundi ära kannatada ja selle ajaga Goodlift üles panna ja muud asjad ette valmistada. Pean tunnistama, et tühja kõhuga ei ole see sugugi lihtne. Õnneks ajas tehnika ülespanek veidi higistama ja kaal oli langenud 92.85 peale, sain ilusti kaalu, aga tühi ja väsinud tunne oli küll.

Pärast kaalumist hakkasin süsivesikutega laadima, sõin ka soolaga saia ja jõin palju, et krampe ei tuleks. Hakkasin sooja tegema. Soojenduse ajal ei saanud aru, mis tunne siis täna on - kas olen rekorditeks valmis või mitte. Eesmärk oli suruda 180kg. 180 olen ma küll Saaremaal juba 2 aastat tagasi surunud, kuid -105 kategoorias (kaaludes vist 95 või 96), nüüd oli eesmärk sama raskus -93-s ära teha. Võistluse ajakavaga oli väike apsakas, et me plaanisime nii teha, et naised võistlevad ära ja siis lastakse kergemad mehed peale, aga kergemaid mehi hakati välja kutsuma kohe pärast naiste esimest ringi. Pidin veel tegema 2 soojenduskatset, aga enam ei olnud selleks aega. Eelviimane soojenduskatse oli 135, siis plaanisin teha 150, aga hakkas nii kiire, et panin kogemata 170 peale ja jäin sellega alla. Ise arvasin, et peal on 150. See oli väike šokk. Algraskus oli tellitud 165. Muutsin selle 155 peale ja mõtlesin endamisi, et täna küll midagi head tulemas ei ole. Kaido küll hiljem avastas, et kettaid oli siiski 170 jagu, aga 170-ga alla jääda ei ole ka just meeldiv. Trennis olen teinud 2x170. Eks see 135-170 hüpe on veidi suur ja ootamatu.

Igatahes, 155 surusin ära. Ei saanud aru, kas oli raske või kerge, aga üles ta läks. Järgmiseks tellisin 167.5, see läks ka üles ja ikka ei saanud jälle aru, kas on kerge või raske. Kuna kaaluvõit oli juba kindlustatud ja meeskondliku võidu pärast ei pidanud ka väga muretsema, siis tellisin 180, sest kaotada pole ju midagi. 180 läks ka üles ja tundus, et umbes 2.5 kilo jagu jäi veel varu sisse. Tagant järgi arvutades oleks 182.5 andnud juba absoluudi 3. koha. 180-ga jäin absoluudis neljandaks. Aga tol hetkel ma absoluudi koha peale ei lootnud ega arvutanud, palju ma selleks tegema pean. Tulemusega jäin rahule, sest pärast sellist kaalusaagat, stressi ja söömata päeva ei ole isiklik rekord ju paha tulemus.

Õhtul jõudsin koju ja hakkasin landikarpe ette valmistama, sest pühapäeval oli mul spinningupüügi MMi kvalifikatsiooni 3. etapp. Hommikul oli pärast surumise võistlust selg nii kange ja väsinud, et esimese korraga ei saanud voodist ka püsti, paadis oli aga vaja kannatada 6 tundi. Spinninguvõistlus oli seekord väga raske. 3 tunni jooksul ei olnud meil paarilisega ühtegi mõõdulist kala ja vaikselt hakkas juba paanika tekkima. Vaid neljandal tunnil saime 2 väikest ahvenat. Viiendal tunnil õnnestus mul saada 2 mõõdus haugi ja vimasel tunnil tuli veel 1 haug ja 1 ahven, kokku tõime kaalumisele 3 haugi ja 3 ahvenat, mis andis meile 2. koha. Kolme etapi kokkuvõttes oleme siis jätkuvalt esimesel kohal ja loodame pääseda MM koondisesse. Jäänud on veel 2 etappi.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

Vägev avastus Reval Spordi blogi alt. Selline tõsiseltvõetav ülevaade teie reisist lisab surumisvõistlusele enesele kõvasti vürtsi.

Alexander, olen kuulnud, et oled kõva kalamees. Aga et MM on su jaoks aktuaalne ja täiesti päevakorral - see on uudis. Hoian pöialt. Mitmekülgsus on tore asi.

Jõudu!

Raimo Tamm

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×