Jump to content
Alexander Andrusenko

Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

Recommended Posts

Sul sama lektüür, mis minul hiljuti sai läbi loetud.... :D . Arnoldi raamatu 2/3 olid ka minu jaoks väga huvitavad, see poliitikaosa ei paelunud ka mind eriti. Bolti lugemine oli huvitav - sest tundus, et ta inimsesena ongi selline nalja ja pullivend ja ei mängi seda septsiaalselt staadionil - ühesõnaga hääl ja pilt läheb kokku. ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Dokumentaal Boltist on ka päris huvitav. Eriti need treeningu lõigud.

https://www.youtube.com/watch?v=QRkPILPzZAY

Kuigi talle on looduse poolt ülipalju antud, siis selleks, et seda showd teha, mis ta teeb, tuleb tegelikult ikkagi metsikult tööd teha (vahel ka oksendamiseni).

Dokumentaalis ta ütleb ka, et võistlused on lihtne osa ja tegelik töö toimub kulisside taga (mida enamus ei näe), kus tehakse kõik vajalikud imeteod kiiresti jooksmiseks.

Muudetud kasutaja arvts poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

EMV lamades surumises 2014...

... läks nii nagu läks :D Tegelikult pole hullu midagi, sain ju kaaluklassis 1. ja absoluudis 2. koha. Kõige rohkem on kahju sellest, et ei õnnestunud isiklikku rekordit teha.

Kuna peale märtsis toimunud kolmevõistlust ma ei suutnud end -72kg hoida ja olin veel paar nädalat enne surumist 2kg kaalust üle, siis selle tõttu ka särgitrennid kannatasid. Nädala jooksul 2kg alla võtta enne võistlust ei ole just kõige targem tegu. Mõni kindlasti mõtleb, mis see 2kg siis ära pole, aga no ikka on küll (vähemalt minu puhul) :D

Võistlusest ka:

Kaalus olin ilusasti: 71,55kg. Algraskus 95kg tuli kergelt, teiseks katseks aga ei julgenud väga palju juurde panna ning läks peale 97,5kg. Ka selle surusin ära. Kolmandaks katseks tellisin 101,5kg, mis oleks olnud ka uus Eesti rekord. Selleks aga enam jõudu ei olnud. Igatahes Johanna oli tubli ja absoluutne võit kuulus seekord kindlalt talle :)

Ilusa absoluudi hõbeda ja karikaga

post-20384-0-69535700-1399395325_thumb.j

Naiste absoluudi autasustamine

post-20384-0-87794400-1399395326_thumb.j

Nännipilt :P Fitness.ee-lt ja www.meon.ee-st naistele ka ägedaid iluasju

post-20384-0-05003900-1399395379_thumb.j

Täna aga käisin Fitshopis varusid täiendamas. Nüüd on mõneks ajaks jälle valguvarud olemas. Peale trenni tegin omale ühe pudingu ka, see on ikka nii hea maitsega, palju puudu ei jäänud uue portsjoni tegemisest :D

Seda uut Fasti sheikerit ka kõik selle omanikud kiidavad. Ma ise pole veel jõudnud seda kasutusse võtta, aga varsti on plaanis küll.

post-20384-0-87000800-1399395561_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Seda uut Fasti sheikerit ka kõik selle omanikud kiidavad. Ma ise pole veel jõudnud seda kasutusse võtta, aga varsti on plaanis küll.

Oi see on nagu õnnistus taevast. Mugav, mahukas, ilus, kasutajasõbralik :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Natukene spordijuttu.

1,5 nädalat tagasi Pärnus Eesti MV-l surumises kahjuks tulemust kirja ei saanud. Vorm oli eelnevalt küll hea, aga vigastus ja valuvaigistid võtsid ära teravuse. Ei hullu, õpime sellest ja realiseerime siis vormi loodetavasti 24.05 Taanis MM Openil.

Nädal hiljem kannatas juba mingil määral suruda, kuigi peab ütlema, et kang oli käes ikka raske. Väike video ka sellest, tehtud siis 10.05.

Nädalavahetusel käisin kabet mängimas, Eesti MV 100 ruudulises. Jäin jagama esikohta oma hea sõbraga ja konkurendi Urmo Ilvesega.

Järgmisel päeval oli järelmatsh, mis õnnestus lisapartiidega võita. No vähemalt kabes siis tuleb :D

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Esmalt tuleb see Woodoo nukk kätte saada ja siis läheb 300 tegema :D

Laupäev paneme algraskuse paika ja järgmine nädal paugutad

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kaua pole olnud midagi kirjutada, kuna tervislikel põhjustel pole suurt trenni teinud.

Alustasin ettevalmistusi EMV lamades surumises märtsi lõpus. Suuri ootusi polnud, pigem fun ja tuua tiimile punkte.

Juba esimene trenn sai surutud 240kg ja iga trenniga liikusin 5kg kaupa edasi. Paar nädalat enne võistlusi sai tehtud 255 kg ja proovitud 260. Viimasel tuli kann 1cm lahti ja lõpus fikseerimine kahtlane. Nii see uus ja huvitav eesmärk tekkis. Ametlikult oli sel hetkel 260 surujaid Eestis vaid 3 meest!

Võistluspäeval oli enesetunne hea, soojendus kerge. Kogemata sai soojendusel isegi RAW 190kg surutud, arvasin, et kangil on 180 :)

Esimene katse 245 sai valitud turvaline raskus, mille surub ära iga ilmaga. Ei saanud kangi korralikult rinnale ja nii ma pingeta selle üles pidin suruma.

Teine katse 252,5 oli kõik hästi.

Kolmandal katsel pidin veidi kaaluma valikuid. Tekkis mõte suruda kindlalt 255 või 257,5 ja kindlustada abs.koht Gunnari ja Kaido järel ( Gunnari löömiseks oli vaja 262,5kg ja Kaido oli algraskusega lihtsalt kaugel ). Õnneks tuli Välk ja Samakamees ning panid mu suruma 260.

Lihtsalt kirjeldamatu tunne oli see 3-0 kirja saada. Siinkohal tänud kogu tiimile ja kaasaelajatele. Tänud ka Paakspuule, kes andis väga hästi kangi kätte, nagu oma poiss oleks seda teinud.

Viimase kahe suure poisi surumised ebaõnnestusid ja nii tuli kingitusena oma kaalus võit ja absoluudis teine koht. Abs. esimene koht jäi ca 1 kilo kaugusel. Lisaks sain esikoha ka tiimide arvestuses, seega kaks tiitlit ja üks teine koht.

Kuna ma oma kahe aasta tagust rekordit parandasin 10 kiloga ja olin nüüd 2 kg kergem, siis tõenäoliselt seetõttu mind ka proovi andma saadeti. Võtan seda kui komplimenti, tunnustust tehtud tööle.

Edasi plaan juunis Saaremaale minna ja seal korralik RAW võistlus ka teha.

Toidulisadest kasutan beetakat, Kre-Alkalyn, multivitamiin, tauriin ja erinevaid valke süsikaga.

Lõppu aga tahan eraldi tänada Kaidot, kelleta poleks ma suutnud pooltki sellest teha. Su kava töötab! ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Igal juhul tubli töö Tarmo! Paljud poisid tegid rekordi: sina, Aless, Henry, Karl. Mul on kõigi üle väga hea meel!

"Kava töötab" tavaliselt neil, kes on ise valmis pühenduma. Sa oled hea näide sellest.

Pole just palju neid Eestis kes suruksid 260! Tee oma RAW ka ära ja mine kaalu jälgima B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nii, mis toimub?

Trenn käib edasi ja pingutama peab korralikult. Nimelt on plaanis 14. juunil osaleda Stockholmis kolme linna võistlusel ning esindada Tallinna tiimi (juba kolmas kord).

RAW-i jaoks ettevalmistumine on ikka hoopis teistmoodi, aga kohati isegi tundub mõnusam kui varustusega :P

Teisipäev sai tehtud natuke surumist. Videos ka üks seeria surumist pika pausiga (väga hull ja harjumatu niimoodi all pinget hoida)

Eile aga oli väike tähtpäev ning kukkus ette uus vanus :D Veel hilja õhtutundidel lasi uksekella tiimi esindus uhke roosikimbuga. Aitäh teile! Laupäev on Revalis trenni ajal väike aftekas, toon kooki ja värki :P

post-20384-0-06247400-1400135372_thumb.j

(Väike tootepaigutus ka pildil :D)

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kirjutan enda tegemistest ka natuke. Võistlus sai läbi, ammune eesmärk (140 Wilksi) täidetud, süda peaaegu rahul. Kuna surumise eestikateks valmistudes on õlad ja küünarnukid hullult valutama hakanud, siis Saaremaal tõenöoliselt ei võistle. Sellest on kahju. Nüüd on plaan selline, et üritan liigesed korda saada ja rasket trenni lähiajal ei tee. Rõhk on siselihastel, rotaatoritel ja aeroobsel trennil. Kava on umbes selline:

E: kerge rind, kerge triitseps, lailihas/ülaselg, rotaatorid, aeroobne.

K: jalg, alaselg, biitseps, ranne, stabiliseerivad lihased, kõht, aeroobne.

R: rind (aga lähiajal ilmselt mitte kangiga surumine, vaid midagi muud või variatsioonid surumisest), triitseps (lähiajal pigem kerge), rotaatorid, võib-olla aeroobne ka.

Lisaks paar korda nädalas pikemad jalutuskäigud.

Kuskile pistan veel kergema õlatrenni ka, tunde järgi. Praegu on olukord selline, et raskelt ei saa teha ühtegi harjutust, kus õlg natukenegi töötab, ja küünarnukid hakkavad ka valutama, kui koormust saavad. Raskemat surumist lähiajal ei tee, vaid alustan kergemalt ja mingite teiste harjutustega. Vaatan, millal päris surumiseni jõuan. See aasta vist enam ühtegi võistlust plaanis ei ole, kui just Record Breakersit ei tule, seega on aega end ravida küll järgmiseks surumise eestikaks.

Kalastusspordist rääkides, siis on selle hooaja eesmärk pääseda spinningu koondisesse. Kuigi see aasta spinningu MMile minna ei plaani, aga top4 tahaks ikka pääseda. Kui 2015. aastal spinningu MM Eestis toimub, siis seal tahaks osaleda küll - selleks ka vaikselt valmistun. Kirbutamises (talvises kalapüügis) olen aasta lõppenud hooaja edetabelis kolmandal kohal ja Paunküla mitmeetapilise karikavõistluse võitsin see aasta ära - absoluutne esikoht nii individuaalselt kui ka meeskondlikult. See õnnestus ilma spetsiaalselt valmistumata, vaid MMiks valmistumise käigus. Üldiselt võin öelda, et kalastusspordi hooaeg on minu jaoks olnud edukas. Edetabeli 3. koht on umbes võrdväärne jõutõstmise absoluudi 3. kohaga aasta edetabelis - konkurents on ka umbes sama nagu jõutõstmises. Tegelikult on edetabelisse isegi raskem pääseda selle pärast, et feilimisvõimalusi on rohkem. Jõutõstmises on nii, et kui sa oled mingi taseme saavutanud ja enam-vähem normaalselt trenni teinud, siis võistlustel teed ikka enam-vähem normaalse tulemuse - kui just nulli ei saa. Kalapüügis on keerulisem selle pärast, et kui sa mingil võistlusel taktikaga natukenegi puusse paned, siis võid oma kõrge taseme juures väga madalale langeda. Ja kui sa paaril võistlusel totaalselt feilid, siis edetabelisse pääseda on juba raske, nii et stabiilsus loeb väga palju. Võistlused on talvel iga nädalavahetus, mõnikord ka laupäev ja pühapäev. Kui paar võistlust vahele jätad, siis on ka kõrgetele kohtadele raske pretendeerida, aga selline on selle ala eripära.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul sai nüüd pikk sünnipäevanädal läbi. Sai mitu päeva tähistatud koogikestega. Vast mõneks ajaks on isu täis ka :D

Laupäeval viisin trenni väikse kirju koera, mida tiimikad sõid hea isuga :D

post-20384-0-77848400-1400614986_thumb.j

Sünnipäevaks sain healt sõbrannalt Glorialt vot sellise uhke tordi, mida kaunistasid käsitsi voolitud suhkrulilled. See tort oli lisaks fantastilisele välimusele ka imemaitsev :P. Gloria teiste meistriteostega võite tutvuda ta FB lehel: https://www.facebook.com/gloriamaiuspalad

post-20384-0-59339900-1400614968_thumb.j

Täna trennis oli aga natuke teistsugune päev. Nimelt ei teinud ei kükki, surumist ega tõmmet :D See-eest sai korralikult vatti õlg ja selg.

Peale trenni aga kõige mõnusam osa: valgukoks :P

post-20384-0-48669100-1400614977_thumb.j

Väike tormihoiatus Saarema RAW surumiseks ka Eli poolt. Tegi täna 10 seeriat 2x47,5kg. Videos on esimene seeria, mis paistis neist kümnest ka kõige raskem :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

SK Reval-Sport soetas endale 2 uut kvaliteetset surumispinki. Proovisin ja mõõtsin need ära - väga hea treenida ja võistlusi pidada!

Helari tegi pildid ka:

post-4791-0-49153800-1400756050_thumb.jp

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kadedaks teeb. Meil ei ole ühtegi sellist küljeturvadega pinki.

Ainus pink mis on on ka natuke madalam ja kitsam. Väga raske on võistlustel head tulemust saavutada kui trenni teen teistsugusel pingil.

Asend kohe muutub.

Kui saladus ei ole, kust pingid tellitud ja palju maksid? Äkki saame endale ka soetada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ja mis seal kirjas oli kui sa juba siia postitasid ?

Ja mis seal kirjas oli kui sa juba siia postitasid ?

Proovist keelduda, tulemust häbeneda/karta polnud põhjust, nagu mõnel staaril :P :P.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Näen et töö käib ja poisid on valmis Saaremaa võistluseks. Pange Tallinna poolt välja kindlasti 2 võistkonda!

Edu kõikidele!!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei-hei!

Kirjutan ka vahepeal oma tegemistest. Nimelt peale oma magusarohket sünnipäeva nädalat võtsin dieedi vol 21 käsile (vb on see number suurem, vb väiksem, lugemine läks sassi :D ). Igatahes olen nüüd pea 3 nädalat tubli olnud ja kooki endale mitte lubanud :rolleyes: . Kaloraaž on hetkel ca 1500kcal kanti, mis võib tunduda päris väike number, aga kahjuks minu puhul suurema numbriga kaalu alla saada ei õnnestu :( Enesetunne on päris hea olnud, võõrutus magusast ka päris valutult möödunud :D Ainuke negatiivne pool on muidugi jõu vähenemine: ei küki, suru ega tõmba enam nii palju kui enne... Kui esimene eesmärk on kaaluga täidetud, siis kavatsen jälle minna Mustamäele kehakoostist mõõtma, kindlasti annan tulemustest ka siin teada.

Homme aga lähen Saaremaale suruma, kus eelmine aasta õnnestus naiste abs kinni panna (see aasta vist nii hästi enam ei lähe :D )

Järgmine nädalavahetus on minek Rootsi kolmelinna RAW võistlusele.

Panen ka mõningaid pilte:

Kuu algus on kõige parem aeg. Aitäh Fitnessile ja Fastile!

post-20384-0-40687400-1402069512_thumb.j

Magusaisu saab täielikult rahuldatud valgupudinguga (see on seal marjade all :D )

post-20384-0-58093800-1402069510_thumb.j

Esimest korda elus üritasin olla loov toidu serveerimisel (kuna kana grillimisega läks aega). Tegu on wakame (mererohi), maasikate ja kitsejuustuga.

post-20384-0-64964500-1402069586_thumb.j

Soojalt soovitan liha- ja burgerisõpradele külastada Vabaduse pst asuvat uut ameerikapärast söögikohta nimega Diner. Kui kalorid on arvel, siis võib küsida ka naked burgerit, mis tuli imehea salatiga.

post-20384-0-27933900-1402069791_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eilne päev oli pikk ja tore :)

Valmistusin surumiseks korralikult (seda siis laadimise näol :D ) Tegin võistlustele kaasa ühe 4700-kalorilise koogi.

post-20384-0-39221300-1402249650_thumb.j

Sõit Saaremaale algas meil Tallinnast kell 8 hommikul ja jõudsime 10.15 praamile, mis oli surujaid täis :D

Võistluskaaluks oli nö tavaline saunakaal, mis valmistas ühe meeldiva üllatuse. Nimelt ca neli aastat pole ma näinud oma kaalunumbrit algamas numbriga 6 :P Aga tahan selle ikka kodus oma kaalu peal ka ära näha, siis on ikka kindlam tunne :D

Kahjuks oli naisi surumas üpriski vähe ja enne võistlustel väga häid wilkse teinud naisi polnud. Aga pole midagi teha, võitjate üle kohut ei mõisteta :D

Surusin siis 62,5 ja 67,5kg. Kolmandaks proovisin ka 70kg, aga see katse väga ei lubanudki. Vast õnnestub järgmine laupäev Rootsis see ära teha.

Auhinnaks ilus medal, karikas ja roosikimp.

post-20384-0-67932000-1402250045_thumb.j

Peale võistlust kimasime praamile ja sõites Tallinna poole elasime kaasa Alexi kükile (tänapäeva tehnika on ikka mõnus küll, infosulgu ei jää :D )

post-20384-0-54848900-1402250262_thumb.j

Tallinna jõudes oli esimene peatuspunkt jõutõstjate lemmiksöögikohas Dineris, kus elasime kaasa Alexi surumisele :D Tegime ikka korralikku lärmi oma burgereid oodates.

post-20384-0-25081700-1402250355_thumb.j

Minu seekordne valik oli peekoniga naked burger :P

post-20384-0-37918800-1402250457_thumb.j

Lõpetuseks ka üks popp selfie osast seltskonnast. Oli tore reis tiimikatega, seltskond oli lahe ja nalja sai. Eks järgmine nädalavahetus tuleb samas meeleolus :D

post-20384-0-69899700-1402250630_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×