Jump to content
Alexander Andrusenko

Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

Recommended Posts

Ei mõista miks nii väikeste sammudega üles liikusid, varu igal katsel

Arvesta, et 240 juures saadetakse pissile :D

Tubli poiss!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nii, on aeg võistluste kokkuvõtteks :)

Ei teagi kohe, millest alustada :D Ehk siis eelmise aasta EMV-st, mis oli totaalne ebaõnnestumine, kuna tegin sama kogusumma mis eelnevalgi aastal (367,5kg). Mäletan väga hästi, kuidas peale võistlust Arturiga sai räägitud ja ta ütles mulle, kui tahan areneda ja midagi edaspidi saavutada, siis pean hakkama teda kuulama :D Läkski siis nii, et alates eelmise aasta kevadest sai hakatud nii küki, surumise kui ka sumo tõmbe tehnikat tegema: pikad seeriad väikeste raskustega. Sügisel alles jõudsin jõu tegemise juurde. Vaimule oli kõik väga harjumatu, kuna raskused seeriates suurenesid väga kiiresti. Kui aasta tagasi ma hädiselt surusin ühe korra 60kg, siis sügisel tegin sellega seeriaid. Kükis lappasin kummidega, tänu sellele harjusin kõvasti suuremaid raskusi seljas hoidma.

Sügisene surumise EMV näitas, et jõudu on tulnud juurde küll, kirja sain 90kg (trennis olin ka 95 ära teinud).

Aasta alguses sai siis põhirõhk trennides pandud varustusega EMV-le. Kõige jubedam oli ikka kükk kummide ja sidemetega :D Aga eks tänu sellele trikooga kükk nii hästi välja tuligi.

Võistlusest ka siis:

Kükis läks alla 170kg, teine katse 185kg. Kükkisin 50kg rohkem kui eelmine aasta :D Kolmas katse 192,5kg jäi kõrgeks, natuke on ikka kahju sellest, aga pole hullu. Minu jaoks oli kükipuki kõrgus ebamugav, olid liiga suured vahed, seetõttu oli väljaastumine raske ja väga tudiseva sammuga. Põrand oli ka liiga pehme, kand vajus sisse.

Surumises sain kirja 3 katset: 95, 102,5 ja 107kg. Trennides tulid 95 ja 102,5 mitu korda peale rasket kükitrenni ilusasti välja, seetõttu nendes raskustes ma ei kahelnud. Trennis surusin kõige rohkem 105kg, aga kuna võistlustel oli tunne hea, siis mõtlesin minna suruma 107kg, mis annaks 100 wilksi.

Tõmbes on mul arenguruumi veel korralikult :D Sain kolm katset kirja (155, 165 ja 170). Alt tulid kõik imekergelt maast lahti, aga põlvest kõrgemal läheb väga raskeks. Nüüd tuleb sellega tegelema hakata.

Kokku tegin siis 185+107+170=462kg ehk 432,84 wilksi, mis andis absoluudis teise koha Marianna järel ning Revali võistlejatest teise parima wilksi Siimu järel. Olen väga rahul :)

Tänan ka kõiki, kes abis olid: Henry (oli terve võistluse jooksul olemas, aitas igatpidi), Tambet (sidus põlvi, super töö), Artur (paralleelselt enda võistluse ja soojendusega jõudis mul silma peal hoida, õpetada ja katsetele valmis sättida).

Veel suured tänusõnad Reval-Spordile, Kaidole ja Otile toetuse eest ning Elarile, kelle õpetussõnad olid väga kasulikud.

Video ka mu katsetest, puudub surumise teine katse, kuna ema ei saanud kaamerat tööle, ju ta oli ka väga närvis :D

  • Upvote 5

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna oli esimene trennipäev pärast võistlusi. Plaanis oli kergemat sorti kükk. Läksin 5stega üles ja lõpetasin 160x4, ei julenud viimast tegema minna, oleks nibin-nabin tulnud. Kükk on päris kiire tempoga taastuma hakanud ja suve lõpuks võib juba täitsa arvestatav raw vorm olla. Pärsat kükki hakkasin siis kerget tõmmet tegema. Plaan oli 150x5 viimaseks seeriaks, aga läksin 150x5, 160x5, 170x5, 180x5 ja kuna tunne oli hea, siis tegin lõppu veel 190x7 mis on ka isiklik. Kõik tõmbed on nö nulltõmbed, et jätan kangi maha seisma ja siis uuesti, ei põrgata. Praegu mõeldes, siis ei imesta et mul ületreening on, satun hoogu kogu aeg :D Lõppu veel esiosa, säär ja 30mintsa ratast.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul on selleks nädalaks trennid läbi. Esmaspäev üritasin teha triitsa ja õlga. Väga välja ei tulnud, aga natuke sipsimist oli päris hea :D

Kolmapäev tegin kükki ja ülaselga. Päris harjumatu oli kaheksasi kükkida, võttis selja täitsa märjaks.

Täna oli plaan teha surumist. Tuli tervelt kolm kümnest seeriat 50kg :D Kaks harjutust sai veel tehtud: surumine positiivse kaldega pingil ja kätekõverdused. Üle poole trennist moodustas pläägutamine tüdrukutega :D Aga see nädal võis omale seda lubada, uuest nädalast hakkan tubliks, luban :D

Täna sain omale uue tumeda šokolaadi pudingu ka, täiesti uskumatu kui hea see on :P Mulle isiklikult meeldib see palju rohkem kui karamelli oma.

Trennijoogiks võtsin Olimpi Bcaa Xplode, mis on pikka aega mul lemmik olnud. Enne olen joonud apelsini maitselist, aga nüüd läks käiku ananassi oma. Esmamulje on väga hea, vahepeal tekkis lausa tunne nagu jooks pina coladat :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna tegin üle tüki aja korralikult kükki. Kartsin, et vorm on peale klassikalise jõutõstmise EMV halvemaks läinud, kuna peale seda läks ju põhirõhk varustusele ja RAW kükis sai ainult kiirelt soojendusi tehtud.

Kükk nägi siis välja selline:

20x10; 40x8; 60x6; 75x5; 85x5; 95x4. Siis mõtlesin, et panen peale 105kg. Enne seeriale minekut uurisin Välgult, mis tema rekord on, selgus, et 3x. Mõtlesin siis, et no 3 kordust peaksin ikka jõudma :P

Hakkasin siis tegema ja jube hea minek oli, tuli tervelt 6 kordust :D

Peale 5. kordust tuli mul naer peale ja lihtsalt pidin kaameramees-Välgule naeratama :D

Video ka:

Siis panin peale kummid ja tegin 115x6; 122,5x5; 130x4 ja 135x3.

Viimasest ka video

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna oli mul suur au ja rõõm saada osa järjekordsest Reval Sport Powerlifting Teami väitlusklubi kokkusaamisest.

Klanitud ülikondades härrasmehed, üle pea kammitud geeliste juustega, võtsid pärast omavahel viisakusavalduste esitamist koha pika valge konveretsilaua taga.

Musta Inglise tee ja kreekerite kõrvale diskuteeriti nii EKV hindamise ja üldise sportliku taseme üle kui ka nii banaalsete teemadel nagu Reval Spordi põranda jõutõstekindlus.

Minu kõrvu paitasid pikad artikuleeritud monoloogid ja ettekanded, debatte ilmestasid suurepäraselt komponeeritud slaidiesitlused.

Nii palju, kui mina oma võhikliku meelega mõistsin, oli arutelu väga produktiivne, tuues rahva ette palju fundamentaalseid probleeme ja innovatiivseid olemuslikke printsiipe.

Lisatud videolühikokkuvõte läbi töötanuna on publik oodatud omi kommentaare lisama.

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eelmise aasta sügisel võtsin siis eesmärgis 2013 aasta sügisel ära suruda 200kg. Vahepealne ületreening ajas juba kahtlema, aga praeguseks olen vist jälle ilusasti graafikus. Vigastasin täna veidike küünarnukki aga loodan, et asi paraneb kiiresti ja saan juba järgmine laupäev jälle korraliku trenni teha. Kui suudaks sügisel 200kg ära suruda, siis oleks päris tore areng aastaga ja näitaks mis on võimalik teha korraliku pühendumisega :D nii 45kg otsa panna oleks täitsa korralik :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Teen siis väikse kokkuvõtte eilsest põnevast võistlusest.

Kaal oli pea kilo vähem kui veebruaris toimunud klassikalisel EMV. See tähendas, et on võimalus uue Eesti rekordi puhul ka wilksi parandada.

Kükis oli mul plaan valmis: esimene katse 115 ja teine 125, selle täitsin ilusasti, aga kolmandik plaanist ehk 130kg ebaõnnestus. Vajusin liiga ette seljale ära ja ei suutnud puusa tõustes tööle panna, nii et kükis jäi uus rekord tegemata.

Surumises alustasin 67,6, teine katse 72,5, mõlemad tegin ära, Kolmandaks mõtlesin proovida 77,5, see aga ei lubanud ka :D Peale surumist oli tuju juba täitsa ära, ei parandanud ju kükis ega surumises rekordeid. Tol hetkel ma väga tõmbe peale ka ei panustanud, kuna trennis ei olnud proovinud ka, mis seis olla võiks.

Alla panin 135kg. Sama raskus oli ka minu kaalukategoorias oleval rootslannal, kes kaalus minust 2kg vähem. Tõmbe alguses oli meil kogusumma sama. Sai siis võetud eesmärgiks, et teen tast kilodega rohkem. Selleks oli mul vaja temast 2,5kg rohkem tõmmata. Õnneks oli minu loosinumber suurem ka, mis andis eelise. Mõlemal esimesed katsed tehtud, tema pani teiseks 145kg, mina siis 147,5. Teised katsed tõmbasime ära, tema pani kolmandaks 152,5, mina 155. Vahetult enne tema katset ta tõstis 155kg-le, ma siis 157,5. Kui ta poleks ära tõmmanud, oleks ma saanud veel langetada pärast 155le, aga ta tõmbas ära, mul ei jäänud siis muud üle kui 157,5 ära teha :D

Kokkuvõttes suutsin siis parandada jõutõmbe rekordit 7,5kg ja kogusummat 1kg :D Abiks ikka raskel ajal... Video oma katsetega saan lisada ehk homme või ülehomme.

Järgmine laupäev osalen üliõpilaste MV-l väljaspool arvestust, seal proovin siis kükis ja surumises väikse vigade paranduse teha :D

Mis ma aga ütlen eilsete naiskonkurentide kohta... Soome naistele tegime ära, aga minust olid rootslased üle :D Mõistsin seda ka, et meie naised ei oska suruda :D

Minu kaalus olev rootslane alustas 82,5kg ja vist surus 90 kanti ära. Teine 100kg rootslane surus 110kg :D Pean vähemalt oma kehakaalu kiiremas korras ära suruma.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Rapuntsel :D - tubli olid, see 110 kg tädi kaalus ise ka 100 kilo, seega ega sa ka oma kehakaalu ja natuke rohkem surumisest kaugel ei ole, kuigi wilksid vist surumises annavad raskemale ikkagi väikse eelise.

Eks sa oled nende rekorditega ära hellitaud.... :D Küll neid tuleb kui sama pühendunult jätkad! Edu soovides. Kui ma õigesti mäletan, siis 1993 a esimestel jõutõstevõistlustel tõmbasin kas 152,5kilo või sinna suurusjärku (kaal -67,5kg) seega tugev oled! ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kahesel 210 tagumik maas ja üheselt 200. Selline lennuk oli alt et korra lõi tasakaalust välja tagumiku lahti aga surusin surumise ajal selle vastu pinki tagasi :D tehnilised vead :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Rapuntsel :D - tubli olid, see 110 kg tädi kaalus ise ka 100 kilo, seega ega sa ka oma kehakaalu ja natuke rohkem surumisest kaugel ei ole, kuigi wilksid vist surumises annavad raskemale ikkagi väikse eelise.

Eks sa oled nende rekorditega ära hellitaud.... :D Küll neid tuleb kui sama pühendunult jätkad! Edu soovides. Kui ma õigesti mäletan, siis 1993 a esimestel jõutõstevõistlustel tõmbasin kas 152,5kilo või sinna suurusjärku (kaal -67,5kg) seega tugev oled! ;)

Meil korralik cartooni kogumik, Laura on Rapuntsel, Siim kung fu panda :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kahesel 210 tagumik maas ja üheselt 200. Selline lennuk oli alt et korra lõi tasakaalust välja tagumiku lahti aga surusin surumise ajal selle vastu pinki tagasi :D tehnilised vead :D

Issand jummal, pange midagi peale kah.... :D Huumor käib, ma ei või.... ;) Tuletan meelde, et soojenduskatsed on läbi... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Rapuntsel :D - tubli olid, see 110 kg tädi kaalus ise ka 100 kilo, seega ega sa ka oma kehakaalu ja natuke rohkem surumisest kaugel ei ole, kuigi wilksid vist surumises annavad raskemale ikkagi väikse eelise.

Eks sa oled nende rekorditega ära hellitaud.... :D Küll neid tuleb kui sama pühendunult jätkad! Edu soovides. Kui ma õigesti mäletan, siis 1993 a esimestel jõutõstevõistlustel tõmbasin kas 152,5kilo või sinna suurusjärku (kaal -67,5kg) seega tugev oled! ;)

Tänud-tänud :)

Eks nende rekorditega ole selline lugu, et süües kasvab isu :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kahesel 210 tagumik maas ja üheselt 200. Selline lennuk oli alt et korra lõi tasakaalust välja tagumiku lahti aga surusin surumise ajal selle vastu pinki tagasi :D tehnilised vead :D

see tähendab siis, et eesmärk hakkab lähemale jõudma ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Esmaspäeva jätsin küünarnuki tõttu vahele ja teisip oli plaanis "kerge kükk" ja selg. Viimasel ajal oleme kerge kükiga läinud ikkagi väga raskete kolmesteni :D Seekord läksime üldse 190x1...Täna oli kava järgi 167.5 x 5 kükk ja ütleme nii et väga raske oli. Jalad on taastumata ja vasak säär on valus. Ületreening ja õhtused kossupalli loopimised jätavad oma jälje. Igatahes järgmine nädal veel 170x5 ja siis nädalake puhkust enne võistlust. Ei osanud arvata, et nii kiiresti jõuan 170x5. Esialgne eesmärk oli suve lõpuks kükkida 180, kuu pärast tõstsin normi 200le ja nüüd ma ei teagi mida teha :D Esialgu jätkan peale võistlusi jalale täpselt sama kavaga. Jätkan nii kaua kuni kinni jääb ja siis lähen 8stele. Pole mõtet lõhkuda asja mis toimib. Igatahes varsti ei tasu mind peale kükki enam raw võistlustel maha kanda :D

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×