Jump to content
19Martinez79

Intrigeeriv doksaade Fitness Tv tegijatelt

Recommended Posts

Tere-tere! Teisipäeval, kell 20.30. Kanal2 saab kino ;)

Lühitutvustus:

Kus peituvad eestlaste võõraviha ja rassismi juured? Kuidas käib Eestis elavate võõramaalaste käsi? Mis elu elatakse Eesti ainukeses põgenikelaagris ning kas oleme immigrantide tulekuks valmis? Miks nii paljud kohalikud vene noored tahavad kodu-Eestist lahkuda? Kõikidele nendele küsimustele leiad vastuse "Eesti hävingu ja huku" tegijate uuest dokumentaalsaatest.

Lisaks värvikatele uus-eestlastele saavad saates sõna ka Dimitri Klenski, Hardo Aasmäe, Andres Arrak, prof. Voldemar Kolga, politoloog Anu Toots, patrioot Tõnu Kalvet, legendaarne raadiohääl Margus Lepa, kodakondsus- ja migratsiooniametnikud, maamees Ahti, taluperenaine Iive ning...

...Janika Jürgenson ja Jüri Leinvald!

Jagage linki!

terv,

Martin

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Huvitav teema. Hiljuti rääkisin ühe tuttavaga, kes oli suhelnud Venemaa erinevate piirkondade rahvaga ja seal öeldi, et Baltikum on ilmselt viimane valgete kants terves suures maailmas. Hakkasin mõtlema ja tõesti-tõesti neil võib õigus olla. Samas ei oska selle teadmisega midagi peale hakata. ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Huvitav teema. Hiljuti rääkisin ühe tuttavaga, kes oli suhelnud Venemaa erinevate piirkondade rahvaga ja seal öeldi, et Baltikum on ilmselt viimane valgete kants terves suures maailmas.

Üks rootslane ütles et käib sellepärast palju siin.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Enamik siinseid venelasi on ilma Eesti seadusliku valitsuse loata, nõukogude sõdurite kaitse all siia tulnud kolonistid ja nende järeltulijad. Meie neid siia kutsunud ega lubanud ei ole. Vägisi armsaks ei saa.

Nõustun Janikaga täielikult!

Välja, välja Vabariigi seest, kes söövad meie leiba ja ei räägi Eesti keelt!
Muudetud kasutaja Sarge poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×