Jump to content
Indrek Viska

Abipalve kapi ja toodete leidmiseks- LEIDJALE VAEVATASU

Recommended Posts

Palume abi leidmaks Easy Fitnessi spordiklubist kaduma läinud/omavoliliselt omastatud Fitness.ee toodetekapi ja seal sisalduvate toodete leidmiseks.

Kuuldavasti on situatsioon selline, et Easy Fitnessi klubi omanik Heikki Laidma müüs maha fitness.ee le kuuluva toodetekapi koos toodetega.

Palume abi, kes teab kelle käes võiks see kapp olla või informatsiooni selle leidmiseks.

Leidjale või leidmisele viitava informatsiooni eest vaevatasu

Kapp näeb välja selline

post-13096-1314872393_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nagu näete, siis tänapäeval ei kadunud tüübid, kes tõmbavad sul naha üle kõrvade ja seejuures meie seas süüdimatult hiljem tegutsevad. Kui soovid aidata seesuguste "kaabakate" tabamisel - siis anna infot kus selline kapp koos toodetega võis rännata ja sinu vaev kauba leidmisel (või vähemalt kapi) saab tasutud.

Ette tänades

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väikene uudisenupuke petturist Heikki Laidmast (Easy Fitness) Uudis pärineb portaalist E24.ee

Naiste spordiklubi jättis töötajad ja kliendid ukse taha (70)

31.08.2011 07:30

End ainult naistele mõeldud trenniklubina reklaaminud Easy Fitness jättis nii oma töötajad kui kliendid ukse taha, töötajatele on siiani viimaste kuude eest palgad ja puhkusetasud saamata ning lepingud ametlikult lõpetamata.

Augustikuu esimestel päevadel Tallinna kesklinnas asuva spordiklubi Easy Fitness ukse taha läinud kliente tabas tõeline üllatus – peale selle, et uks oli lukus, ei olnud ka trenniseadmetest enam midagi alles. Klubi telefon ei vastanud, kodulehekülg oli suletud ning spordiklubi Facebooki lehekülg oli samuti maha võetud.

Klubi ootamatu sulgemine pani kliente nördima ning lootuses mingitki infot saada tehti mitmes internetifoorumis teema Easy Fitnessi kadumise kohta. «Mul on aastakaart ja läksin teisipäeval ukse taha, aga uks oli lukus ja kogu saal masinatest ka tühjaks tehtud. Kirjutasin meilile kirja, aga see tuli ka tagasi. Helistasin, aga keegi ei vasta. Kuidas nii saab, et midagi ei teatata!» oli üks klient pettunud.

Lukud ära vahetatud

Veelgi enam, peale klientide olid teadmatuses ka klubi treenerid, kes ei saanud enam oma töökohta sisse, sest lukud olid vahepeal ära vahetatud. Pahased kliendid helistasid omakorda treeneritele, kuid viimased ei osanud samuti mingit infot anda.

Ilmnes, et Easy Fitnessi omanikud olid vahetunud. Endised omanikud ja ühtlasi ka juhatuse liikmed Heikki Laidma ja Dmitri Dimitrijev müüsid juulis oma osaluse Arnold Gutmanile, kes on nüüdsest spordiklubi ainuomanik ja ainus juhatuse liige. Omanike vahetusest aga töötajaid ei teavitatud.

«Kui ma müün Tallinki aktsiaid, siis kas sellest peab kõiki töötajaid informeerima?» esitas Heikki Laidma retoorilise küsimuse. «Ma müün ettevõtte koos kõikide kohustuste, varade ja võimalustega. Kõik, mis pärast seda toimub, on uue omaniku otsus,» lisas Laidma Postimees.ee’le.

Easy Fitnessis töötanud treener rääkis, et töötajad püüdsid endiste omanikega kontakteeruda, kuid sealt vastati, et nemad enam asjaga ei tegele. Kuna endine töötaja soovib treenerina jätkata ega tahaks kaotada lootust saada kätte oma töötasu, jätab toimetus tema nime avaldamata.

Uue omaniku number on töötajatel nüüd küll olemas, kuid sellest ei ole mingit kasu, sest mees ei vasta kõnedele. Ka Postimees.ee’l ei õnnestunud vaatamata korduvatele katsetele Gutmaniga ühendust saada.

Neli avaldust töövaidluskomisjonis

«Uue omanikuga ühendust ei saa, lepingut minuga lõpetatud ei ole ja tööl käia ei ole võimalik,» võttis endine spordiklubi treener kokku. Tema sõnul on töötajatel saamata ka töötasu nii juuni- kui juulikuu eest.

Endine omanik Heikki Laidma nendib, et tal ei ole olnud aega firma asjadega tegeleda juba eelmise aasta lõpust alates ning küsimus palkadest tuleks suunata hoopis kellelegi teisele. «Mina olin omanik, see ei tähenda seda, et ma olen ülemus automaatselt. Kui ma olen passiivne investor Tallinkis, siis vaevalt, et mul on kõikide Tallinki töötajate ees mingisugune vastutus.»

Ka endine kaasomanik Dmitri Dimitrijev jäi kidakeelseks. Ta kinnitas, et müüs oma osaluse ettevõttes, kuid igasugustest kommentaaridest ajalehele ta keeldus.

Ettevõtte probleemidest annab aimu see, et tänavu on töövaidluskomisjoni jõudnud neli Easy Fitness OÜga seotud töövaidlusasja, üks neist maikuus ning kolm augusti algul (kokku oli Easy Fitnessis kaheksa treenerit – toim.). Kõigi nelja puhul on üheks nõudeks olnud maksmata töötasu. Tööinspektsiooni töösuhete osakonna juhataja Niina Siitam selgitas, et maikuine menetlus tuli lõpetada, kuna tegemist oli käsunduslepinguga, mille puhul riik tööandjat kontrollida ei saa.

Tarbijakaitseameti poole on alates augusti algusest pöördunud 12 inimest, kes on ostnud pääsmed Easy Fitnessi spordiklubi kasutamiseks, kuid ei ole saanud lubatud teenust kasutada.

Varem plaaniti laieneda

Ettevõtte 2010. aasta majandusaasta aruannet lugedes selgub, et sulgemise asemel oli Easy Fitnessil kavas hoopis laieneda. «Easy Fitness on oma tegevuses järjekindel ning jätkusuutlik ning olenevalt 2011. aasta tulemustest plaanitakse uute klubide avamist nii Tallinnas kui mujal Eestis,» märgitakse aruandes. Vastavalt 2010. aasta majandusaasta aruandele teenis Easy Fitness OÜ mullu 130 000 krooni kasumit, 2009. aastal jäi ettevõte aga kahjumisse.

Spordiklubi meelitas uusi kliente ka erinevate vautšeri-kampaaniatega, mistõttu kliente tundus veel kevadel jaguvat. Eriti populaarsed olid õhtused zumba-treeningud, mil saal oli alati trennihuvilisi täis.

Uuelt omanikult Arnold Gutmanilt ei olnud võimalik Easy Fitnessi tulevikuplaanide kohta midagi teada saada. Harju maakohtust kinnitati, et pankrotiavaldust ei ole ettevõte esitanud. Gutmanil endal on peagi aga muudes küsimustes Harju maakohtusse asja, sest Põhja ringkonnaprokuratuur saatis ta koos 12 kaasosalisega kohtu ette süüdistatuna suures maksupettuses. Gutmani süüdistatakse selles, et ta organiseeris arvevabriku käivitamiseks ja maksupettuste läbiviimiseks varifirmad, riigile jäi Gutmani ja tema kaasosaliste tegevuse tõttu laekumata ligi 20 miljonit krooni makse.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×