Jump to content
Ott Kiivikas

Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!

Recommended Posts

Täna viimane võimalus registreerud seminarilem ida viime homme koos Eglega läbi homme laupäeval Arigatos. Rõhutan, et sinna ei pea tulema, ainult need, kes bikiini või physiques plaanivad lavale tulla, vaid sealt saavad ka häid näpunäiteid need, kes valmistuvad näiteks bodyfitnessis, klassikalises kulturismis või kulturismis (palju asju nendel aladel on ühised ja eks kogemustepagas on mul lai, mida seal erinevatele huvigruppidele edasi anda). ;) Samuti sobib see täiendkoolituseks neile treeneritele, kes plaanivad hakata võistlussportlastega tegelema (kui endal võistluskogemust ei ole, siis koolis seda ei õpi...)

Registreeru siin: http://www.ifbb.ee/registreeru/4

post-17-0-71545900-1455281611_thumb.png

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pikk seminari päev seljataga Arigato spordiklubis koos Egle Eller Nabi ja vahvate õpilastega! Allolev video väike ülevaade, milliseid treeninguid pakkusime, enne seda sai kuulata "Hr. Kunstiteadlast tundide kaupa..." Loodan ,et osalejad jäid rahule, meie igaljuhul täname Eglega! Järgmine koolitus 12.03. info lähiajal fitnesse.ee portaalis! Kui magasid sedakorda maha, siis nüüd ole kohal! Vaata video!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänud teile! Oli väga vahva. Loeng ja trenn olid väga motiveerivad ja mõnusad, selliste aktiivsete ja rõõmsate inimestega on tore ühiselt treenida!

Ott läks muidugi nii hoogu oma loenguga, et lõpuslaidid jäidki läbi võtmata ja õhtune pidu pressis juba peale :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänud teile! Oli väga vahva. Loeng ja trenn olid väga motiveerivad ja mõnusad, selliste aktiivsete ja rõõmsate inimestega on tore ühiselt treenida!

Ott läks muidugi nii hoogu oma loenguga, et lõpuslaidid jäidki läbi võtmata ja õhtune pidu pressis juba peale :D

Tore kui rahule jäid ja ütleme nii ,et juttu jätkunuks kauemaks.... :D

Sõbrapäev ei möödunud ka minul ilma trennita ja trennikaaslaseks ei keegi muu kui Teamkiivikas liige ja hea sõber Raigo Kuusnõmm! Kui läheb sellise mehega trenni, kes olnud kunagi ka Eesti absoluutne meister jõutõstmises, siis kerge trenn sealt tulla ei saa ja nii ka läks õlga sai korralikult piinatud ja sellest ka allolev video. Kui ei ole veel jõudnud tellida meie videokanalit, siis tee seda kohe!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eelmine nädal sai kaks korda külastatud Arigato Spordiklubi. Tegemist ei ole siis mingi uue saaliga, vaid ca 10 aastat tagasi püstipandud majaga, mis nüüd võib öelda on saanud uue hingamise ja sisu. Mina polnud seal vast viimased 5 aastat uksest seestki käinud ja üllatus oli suur kui päev enne seminari, mida Eglega tegime, seal kohal käisin ja trennimõttes siis ka proovida sain. Seal on olemas kaks jõusaali, üks üleval ja teine all. Ühes siis kardioseadmed ja erinevad ringtreeninguseadmed + lisaks hantlid ja muud enamjaolt plokkseadmed ja siis alakorrusele on tehtud korralik vabaraskuste saal koos kükipuuride, hantlite ja suure valikuga vabaraskustega seadmed. Jättis väga positiivse mulje ja usun ,et enamus kes sealkandis elvad või treenivad ei olnud teadlikud sellise korraliku saali olemasolust Õismäe ringil...

Kuid vaadake ise

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna käisin oma noorema tütrega kaasas laste fitnessi trennis, mida juhendab Kristina Koroljak. Sai tehtud sealt ka videokokkuvõte mida saategi nüüd vaadata - kui kellegil lapsed ja soovib ka Kristina juurde trenni viia võtke temaga ühendust facebookis .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vahepeal olen uuesti võtnud käsile võistlusettevalmistuse ja algeslt plaanitud aprilli keskpaigas tehtav avastart on lükkunud varasemaks ja olen juba ära ostunud lennupiletid Loaded Cupile, mis leiab aset 25-27 märts. Kuna ülekaalu ei ole palju, siis 5 nädalat on täiesti paras aeg, et seal juba lavavormis olla ja selline baasvorm peaks selle ajapeal olemas olema, et sealt siis järgeva kuu jooksul ennast 110% lavavalmidusse viia, et EM medalite jagamisel jälle kaasa rääkida.

Sel nädalal on suuremate raskustega trennid ja täna tegin korraliku seljapäeva ja nii mõneski harjutuses tegin uued rekordid. Head Vabariigi aastapäeva kõigile ja tehke trenni, siis on Eesti rahvas terve!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vahepeal oleme tegelnud sportlaste küsimustega ja täpsemalt sellega, kes ja mis tingimustel saab spordiklubi esindada. Jutt käib siis eelkõige spordiklubist Reval - Sport, mille tippspordi kordinaator ma ise olen. Minu poole on paljud ka väljastpoolt klubi pöördunud ja küsinud, kas nad saavad klubi võistlustel esindada. Panime need punktid koos klubi juhatajaga kirja, mida pakub klubi ja mida klubi ootab sportlaselt. Loodan ,et see lhtsustab arusaamist - lisaküsimuste tekkimisel võtke minuga otse ühendust ottkiivikas@gmail.com

Reval Spordi võistlejate kodukord: http://revalsport.ee/v%C3%B5istlejatekodukord

Kõigile sportlastele, kes kavatsevad kevadel lavale tulla lisan niipalju ,et 15. märtsiks esitage oma klubi kordinaatorile ära litsentsitaotlus! Link siin ,kus infot saate : http://www.ifbb.ee/voistlejale

Edu kevadettevalmistusel soovides!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lisaks sellele, et õpilaste ja Teamiliikmetega tegelemine võtab ära suure osa vabast ajast, tuleb leida aega ka oma vormi ülevaatuseks ja täna tekkis natuke vaba aega ja kuna päev algas hommikul vara, väiksema tütre akrobaatika võistlusega, sealt tuli siis meile esimene kuld... :D . Juhuslikult kuulan seal nende rühma vabakavaesitlust ja muusika selline, et ihukarvad tõusevad püsti - kuulan ja saan aru ,et olen saanud endale uue vabakava muusika.... ;) Tasub käia vahest ka muid alasid vaatamas ja head vabakava muusikat on üldse päris keeruline leida, kuid täna ma selleks hoojaks selle endale leidsin. Peale seda läksime trenni ja Natalia aitas juba ka uut kompositsiooni kokku panna - ütleme nii ,et tooriku saime paika ja ma arvan ,et tuleb päris hea.... :D. Trenni olen teinud 15 päeva jutti iga päev ja tänagi möödus "puhkepäev" tunnise jooksu ja kõhutrenniga.... ;)

Vorm siis selline kaal 90,0 kilo ja 3 nädalat Loaded Cupini 25-27märts. Uusn ,et seal peaks saam juba päris korraliku vormi kätte ja peale seda jääb veel 6 nädalat EM -ni - so selleks ajaks peaks ammu juba valmis olema.

post-22-0-53722200-1457199930_thumb.jpg

post-22-0-90259700-1457199945_thumb.jpg

post-22-0-76441100-1457199957_thumb.jpg

post-22-0-87164900-1457199965_thumb.jpg

post-22-0-42176400-1457199978_thumb.jpg

Vabakavasse ka klassikalisi poose

post-22-0-43164100-1457199987_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ettevalmistus sujub ja juba vähem kui kahe nädala pärast hooaja avavõistlus Loaded Cup. Kaal langeb plaanipäraselt 0,3 kilo nädalas - so dieediks on seda palju nimetada, sest tulin "Sulikost" söömast.... :D . Olen tänaseks juba mõne päeva rohkem kui 3 nädalat järjest treeninud ja väsimuse märke hetkel küll ei ole, pigem on nii mõneski harjutuses eelmisel nädalal raskust juurde pandud, äramärkivam on vast kaldpink hantlite surumine 60kg 10 kordust ja kuna põlved on paremad (suuresti tänu sellisele tootele nagu GELENK NAHRUNG 2 tl. enne magaminekut leige veega ja ütlen , et see töötab praktiliselt esimese päevaga olid põlved paremad kui kasutama hakkasin ja kui vahepeal olid 70 valus kükkida, siis viimane trenn lõpetasin raw 160kg x 8 ja ütleme nii ,et sinna jäi vast paar kordust veel sisse, järgmisel nädalal prooviks sama 170 teha, mis on ca 1,5 nädalat enne võistlus väga ok tulemus. Aeroobse osas vahetasin jooksu vahepeal käimise vastu kaldpinnal ja see omakorda on tuharale parem ja jalad taastuvad paremini ära. Toidulisanditest uuteks lemmikuteks on "Ladies Line" tooted, seal lihtsalt valgud megahea maitsega.... :D , Good Morning kas vanilje - jäätise või maasika, on ikka supermaitsega! Enne trenni olen tavaliselt teinud purgi NOCCO -t, see tõmbab laksu üles korralikult.... :D ja trenni ajal BCAA Explode. Lisaks võtan mineraalaineid ja vitamiine MZB, C - vitamiin ja D- vitamiin ja Vita - min.

Lisaks oma tegemistele on hetkel mul 17 õpilast, kes enamjaolt valmistuvad siiski tulevikus lavale tulema, kevadel peaks vast 4 minu õpilast lavale ka jõudma, kuid suurem hulk sügisel ja järgmisel aastal peaks neid palju olema... ;) . Iga nädal on Team Kiivikasega ka mõni uus liige liitunud, praegu pean veel koormusele vastu ,kuid kui nii edasi läheb ,siis varsti pean Teami uksed nö lukku panema, et kes sees see sees ja väljast enam juurde ei kannata võtta ca 20 -25 sportlast olen suuteline ära kordineerima, siis on ka piir, sest kõigiga peab jõudma ka tegeleda.

Täna peale õpilaste ülevaatust tegin täitsa külamlt ja ilma pumpamata ka oma hetkevormist pildi ja tundub, et asjad liiguvad õiges suunas... ;) Kaal kuskil 89 - 89,5 kilo juures, so selle kaalu kohta pilt täitsa ok. Konkurendid eri maadest juba uurivad, mis võistlustel ma ikka kaasa teen.... :D Väga tore nende pärast, et muret tunnevad.... :D

8242_1084594721611691_411137411669234775

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Loaded Cup 9 päeva hooaja avavõistluseni 25-27 märts Bochum, Saksamaa! Korraldaja Stellan Bossen paneb omalt poolt välja mulle vastavalt tehtud võistluste arvule numbri 133! Just niipalju võistlusi kulturismis saab täis peale seda võistlust! Sügav kummardus talle, selle lugupidava liigutuse eest!
 
 

Ott 9 päeva enne Loaded cup 2016.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Järjest olen kütnud nüüd juba kuu ja väsimuse märke ei näe olevat, nimetatakse vist teine "noorus...." Trennid sujuvad, eile tegin peale pikka koolituspäeva Spartas õhtul veel oma trenni ,kui oled ikka 7 tundi enne saalis oolnud ja ette võimelnud, siis võite ette kujutaa kuidas tunne on ,kuid tegin ilusasti kaldpinki ja sedakorda 10 kordust kõrgema nurga peal kui tavaliselt ja 60kg hantlitega 10 seeria ilusasti... pole kunagi varem seda teinud eriti veel nädal enne võistlusi. Täna samuti koolituspäev Spartas päev otsa ja õhtul vaatsime õpilase Kuido üle, kelle avastart Sweden GP ja Kuits on läinud veel paremaks, so asjad ka tal sujuvad ja lisaks on ta päris tugevaks saanud...)))) Täna jäi ikka vanameister seljatrennis veel peale, kuid kui nii edasi areneb, siis varsti saan mens physique meeste käest jõunäitajates nahavahele. Kuitsile tegin tutvust ka 100 kilose hantliga, ta kodus Tervise SPA -s saab ainult 70 võimelda ja ravivõimlemiseks on sellest küll, kuid täna tegi 100 kilose hantliga seljatõmbeid 7 kordust... ma ise tegin 14, mis on samuti ok tulemus. Homme lähen uut vabakava harjutama ja uusi Team Kiivikas õpilasi õpetama, iga nädal lisandub inimesi ja üha uued tunnevad ka huvi ja miks ei peaks tundma, kui inimesed hakkavad minu käe all arenenma.... Selge, et kuskilt maalt läheb piir ja lõpmatult uusi õpilasi ei jõua ka võtta, kuid praegu pean veel vastu. Tööd on muidugi kõvasti, kuid sellega olen harjunud. Ootan juba avavõistlust, vorm on hea ja jõudu samuti ,usun ,et hooaja avastardi kohta suudan näidata ühte parimat vormi mis mul onud on - siit on tippvormini veel minna, kuid mitte palju, so rahulikult toimetada.

 

1934047_1090575611013602_291776239594172

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Oli tore koos treenida, peab kindlasti kordama! ;)

100kg hantel tuli üllatavalt lihtsalt, kartsin hullemat aga oli hea ja korralik trenn, eks lähipäevil ole näha, mis selg sellest muidugi arvab :D

Ja Oti enda vorm on lihtsalt super! Hea anatoomiat õppida, nädala pärast (nagu Ott armastab öelda) hakkavad Saksamaal laksud käima! ;)

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tsau Kuits, tänud head sõnade eest, tahtsin küsida just kuidas selg elab...:D. Isegi minul võttis selja kangeks! Loodetavasti ei jäänud see viimaseks ühistrenniks ja jõudu sul on .....;) Paljude arvates on physique mingi iluala, siis palju neid mehi on kes selle 100 hantli põrandalt lahti saavad rääkimata seeria tegemisest... tubli Kuits!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
6 minutes ago, Ott Kiivikas said:

Tsau Kuits, tänud head sõnade eest, tahtsin küsida just kuidas selg elab...:D. Isegi minul võttis selja kangeks! Loodetavasti ei jäänud see viimaseks ühistrenniks ja jõudu sul on .....;) Paljude arvates on physique mingi iluala, siis palju neid mehi on kes selle 100 hantli põrandalt lahti saavad rääkimata seeria tegemisest... tubli Kuits!

No selg annab ikka tunda, koormus(100kg hantel just) ja harjutused olid ikka teised kõik läks õigesse kohta! ;) 

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aeg tiksub ja juba homme uus start Oslo GP Norras. Esimene avastart läks täitsa hästi, loomulikult spordimehena ei oleks mul onud ka võidu vastu midagi ,kuid vastased olid Loaded Cupil ka väärikad ja tuleb rahul olla tehtuga, sest vorm oli avavõistluse kohta terav! Ei mäletagi ,kas sellise teravusega nii vara olen laval üldse käinud. Kuna suur osa tööst on tähtud ja selge, et ka kaks nädalat mis on  möödunud viimasest võistlusest, olen treeninud iga päev! Ma ausalt ei saa päris hästi aru ,kui sportlased räägivad täiesti vabadest päevadest enne võistlusi....;). Mul on lihtsam iga päev midagi teha ja see teadmine, et teen midagi et vorm paraneks aitab juba vaimselt ka seda pilti paremaks saada ja jagatuna, so pigem siis vähem ühes trennis sobib praegu paremini. Seeg sõbrad, minge trenni! Oslos on mul kaalukategooria -95kg so natuke suuremad jõmmid, iseasi palju seal täis 95 välja tuleb. Loodan ,et saame sel nädalal ka võitude arve avada ja enestunee ja vorm seda igaljuhul lubavad, nüüd sõltub sellest ,kes mis vormiga kõrvale tulevad. Mehed keda Loaded cupil enim konkurentiteks pidasin ,seal mulle konkurentsi ei pakkunud, poolakas, kes oli mind edestanud eelmise aasta EM -l platseerudes hõbedale, pidi nüüd leppima kuuenda kohaga ja ta ei saanud isegi võrdlust minuga...pehme, kui ühesõnaga kokku võtta (st. et kui vormi ei ole, siis ei maksa ka varasemad tiitlid mitte midagi...), teine mees Rootsist ei mahtunud katti, selgus, et oli 6 kilo üle....:D ja võistles kaal raskemas  so -100kg kategoorias ja sai seal finaali ,kuid mitte kõrgemale. Seda, et meie võistkonnal seal hästi läks ei ole vaja vist üle mainida, Esta hõbe, Siim Savisaar - hõbe, korralik vorm ja ega ma teda parema vormiga ole ka varem laval näinud, seega kes teda tahab EKV edastada, peab ikka korraliku paketi lauale panema. Andra säras bikiini -169cm kategoorias, mis minu silma läbi olles saalis oli ka bikiinidest kõige tugevam kategooria ja sai seal teenitud võidu, natuke arusaamatuks jäi absoluudivalimisel tema top 3 väljajätmine, kuid proovisime seal saalis ka bikiinisid hinnata ja ausalt panime ka 6 sportlasega finaalid suht pusse....:D ei saa aru ,mismoodi või mida seal hinnatakse...kuid eks ta juba nii on ja kõigist asjades elus ei peagi aru saama...

 

941095_1097478076990022_2368776914365779

 

72353_1098046343599862_85435475199588530

 

12923145_1099963310074832_56634824749964

 

Järgmisel nädalavahetusel seisab juba suurema seltskonnaga ees sõit Malmö Sweden GP - le. Pundiga ikka lõbusam minna, Oslosse võtan kaasa vanema tütre Amani, las õpib jälle -kus need lapsed ikka õpivad kui võimalust ei anta....;). Koos lõbusam sõita ka ja juba eelmine korda sai korraliku grimmikooli ja sedakorda peaks olema juba veel lihtsam seda tegevust teha. Kui ükskord ise lavale jõuab on proff valmis...:D.

 

12809742_1099359833468513_64585241727746

 

Trennikoormuste osas olen võtnud natuke tagasi ja suuri raskuseid kahe võistluse vahepeal kasutanud ei ole - dieet ise on laastav tegevus ja liiga intensiivne või ka lõhkuv trenn teeb seda omamoodi. Pigem tunnetuslik ja varuga tegemine ja samas maht on suht suur lihasrühma kohta. Aeroobset ka iga päev ca tund - so nädalas 6-7 tundi tuleb ikka kokku. Mul istuv eluviis ka kui seda ei viitsiks teha, siis ei tuleks üldse kulutust. Toidu osas saan ikka suht vabalt süüa ja ka koguseid ei ole pidanud küll offseasonig võrreldes põhimõtteliselt isegi vähendama, lihtsalt tund kulutust päevas rohkem teeb juba oma töö. Nii riisi, pasta, pudru ,kui leivakogused samad ei ole pidanud sv. kusagilt kärpima kui siis õige pisut üksikutel päevadel. Päevane kaal on seal 88 - 88,5 kilo vahel ja tempos 300gr. nädalas liigun alla.

 

12670728_1100404483364048_86921882088226

 

Lisanditest hoian stabiilselt sees Muscle+ koos Vitargoga peale trenni, enne trenni olen kasutanud BOOM -i see laksab küll kui natuke unisem olek, iga trenni ees ei ole vaja kuid ka lava taga võistluspäeval on see väga omal kohal. Muudest lisanditest pudru sisse HERA 80, trenni ajal INTRA, Vita - Min, MZB, D- vitamin, C- VITAMIN ja liigestoiduna olen palju abi sanud Gelenk Nahrung nimelisest tootest (seda siis vahetult enne magamaminekut 2 tl kerge kuhjaga leige veega segades, kuu ajaga on liigesed oluliselt paremas konditsioonis). Selge, et ole saa nii tugev iseloomult kui tahad, siis vahepealse magusaisu olen maha saanud kahe oma lemmiktootega uus Pudding (ütlen kohe, et see on ikka kõva samm edasi võrreldes vanade maitsetega - kes ei ole proovinud, siis soovitan! ja muidugi NIX proteiini batoonid - seal on ka rohkem sv ja ka rasva, kuid loomulikult selgelt vähem kui tavašokolaadis, kuid maitse on küll nagu Snickersil....:D

 

12794477_1096148097123020_45724325935834

 

Ühiskondlikest tegevustest niipalju, et valiti mind tagasi EOK sportlaskomisjoni, seal uues koosseisus nimekad sportlased ja loodetavasti saab see komisjon mida ma ise 8 aastat juhtisin ka uue hingamise sisse ja sportlased sekkuvad tõsisemalt ka spordipoliitikasse ja neid võetakse rohkem ka kuulda. Sportlaskomisjoni presidentiks valiti Gerd Kanter, olime kaks kandidaati ja sportlaste üksmeelsel otsusel jätkab järgnevad 4 aasta sellel kohal Gerd. Igati väärikas sportlane ja minu lugupidamine tema suhtes, loodetavasti seisab ta väärikalt sportlaste õiguste eest ja mitte ainult olümpiaalasportlasi silmas pidades.

 

12936618_1260586413955838_79542604198632

 

Team Kiivikas: See institutsioon kasvab kiiremini kui vastsündinud laps või majandusbuum....:D. Juba praeguseks on mul liikmeid üle 20 sportlase ja lähinädalatel on lepingud sõlmimisel veel 4 sportlasega....selge, et kuskilt maalt tuleb piir tõmmata, muidu ei suuda enam asja hallata, kuid praegu tunnen, et veel suudan. Lisaks olen võtnud ka personaaltrenne teha ja erakliente nõustada, lisaks wwebikavad tellijad - ütleme nii ,et järjekord on uksetaga....kõige kaugemad sporltased keda weebibaasil nõustan elavad Austraalias....;). Treeneritöö mulle meeldib ja usun ise teen seda hästi ja oleme ausad, et sellist kogemustepagasit siin kellegil rohkem ei ole ka....

 

Neid ühiskondlike projekte on siin veel ,lisaks koolitused, webinarid, võistluste EKV korraldu, majaühistu, "Õhtulehe " trennikooli projekt jne....ütleme nii ,et tegevust jätkub...:D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaatan ,et viimasest blogipostitusest on ikka korralikult möödas aega.....;). Eks ma oma tegemisi kajastan rohkem küll pildis eks tänapäeva moodsad keskonnad instagramm ja FB võttavad oma, kuid sinna nii pikalt tavaliselt ei kirjuta. Hooaeg on nüüdseks juba piisavalt käinud ja aeg midagi kokku ka võtta, enne kui kevadhooaja lõpuspurt tuleb. Kolm rahvusvahelist võistlust tehtud, kõigis võib öelda, päris arvestatav tase ja kohad siis Loaded Cup -90kg 2. koht, Norway Open -95kg 1.koht + absoluut 1.koht ja Sweden GP -90kg 1.koht ja absoluut 2.koht. Selge, et viimased kolm - neli hooaega kõik on minujaoks juba stabiilselt edukad olnud, kevadeti eriti (ma ei tea kas loodus tärkab ja mina ka, kuid kevadhooaeg kuidagi on edukam olnud). Eks see näitab, et olen jõudnud mingile tasemele, kus nö oma ära tehes on hea tulemus juba ka võistlustel sisse programmeeritud. Nädalavahetus läheneb ja kaks kodust võistlust seisab ees EKV ja Balti Matš (selge, et taseme poolest ei saa ma neid oma kategoorias kuidagi võrrelda sellega, mida ma eeloleval kolmel võistlusel kogesin, kuid vaatamata sellele on kodupubliku ees alati vastutusrikas esineda ja sellles on midagi erilist, vaatamata sellele, et ma olen seda niipalju teinud...). Proovisin siin kokku lugeda mitu absoluuti EKV varem tulnud on ja kohe peast ei suutnudki meenutada...:D EMV on asi lihtsam ,sest seal on võitudejada olnud katkematu 1999 a. saadik, kuid EKV on olnud vaheaastaid ja korra ka 2010a. korra sain ka nahutada Hr. Kooviti käest. Mind motiveerib kodus alati see, et näidata kasvõi mingitki progressi, seda ei ole selle taseme pealt kerge teha, kuid ehk õnnestub seda näidata sedakorda... Hetkeseis on hea, see vahenädal on mõjunud hästi, olen ära kasutanud kõik allesjäänud trennipäevad so täna oli siis peale Rootsit 9 päev jutti trenni ja kaks teen veel, reede siis vaba. Tulemust tean enda jaoks juba ette, nii see hetkel kodus veel on, kuid loodame, et lähiaastatel eelkõige oma õpilased kasvavad peale - aeg näitab! Olulisem on see, et juba praktiliselt nädala pärast on väljasõit EM - le ja seal on medalikollektsioonist puudu vaid kõige kirkam medal ehk kuld. Teen ka sedakorda kaasa - 85kg ja usun ,et olen jällegi medalikonkurentsis ja miks mitte seekord võidelda kõige kirkama medali eest - eks paistab kes kõrvale tulevad, oluline on oma supervorm välja panna, siis ei ole seal kellegil kerge...;).

 

Muudest tegemistest võtavad suure aja firmasajad ja ka õpilased. Vimmased rõõmustasid möödunud nädalavahetusel kui Team Kiivikas koosseisust toodi koju 3 hõbedat (Rain ja Raigo Kuusnõmm ja Kuido Jõgisalu) ja noh erilist rõõmu pakkus Emilia esimene etteaste lastefitnessis, mis siis kulmineeerus kohe ka võiduga. Eks selles vanuses on juba lavale minek võit ja ootan põnevusega juba laupäeva, et Emiliale hommikul saalis kaasaelada. Lapsed alustavad 11.00 ja peale seda saan aidata nii oma õpilasi kui ise ennast valmis panna, sest pikk päev on ees. Vaadates võistlejate liste, tundub tulevat põnev võistluspäev, mis huvitav saab olema minujaoks. Naiste fitness (mõneti sai see juba selgeks Lätis ja Endla eemalejäämine ei loo siin ka sellist ootust), naiste bodyfitness (selgelt tõusuteel olev ala, näis mis järjestus siin kulmineerub), meeste rannafitness ja eriti absoluut - näis, kes -keda? Klassika kindlasti maiuspala ja suur lahing ja pinge õhus, sest eri pikkusega mehed ja paljud ka väga heas vormis. Bikiinis on ka üldine tase tõusnud ja huvitav saab olema vaadata, kes absoluudi napsab, kas jätkub Reeda võitudejada või näiteks Andra, kes on teinud väga kõvad kontrollstardid suudab teda edastada...? Nii et pinget palju ja minu soovitus on tulla seda kohapeal vaatama, sest ei videopilt ega ka hilisemad pildid ei anna seda edasi mida LIVE teeb. Eriti need, kes soovivad lähiajal lavalaudadele jõuda, teile on see ainus võimalus tulla kohapeale ja sealt õppida! Piletid nagu ikka Piletilevis ja tund enne algust kohapeal. 

 

Õhtul ärge unustage pidusse tulema EKV ametlik afterparty Club Butterfly - mina olen platsis...:D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaatan ,et viimasest blogipostitusest on ikka korralikult möödas aega.....;). Eks ma oma tegemisi kajastan rohkem küll pildis eks tänapäeva moodsad keskonnad instagramm ja FB võttavad oma, kuid sinna nii pikalt tavaliselt ei kirjuta. Hooaeg on nüüdseks juba piisavalt käinud ja aeg midagi kokku ka võtta, enne kui kevadhooaja lõpuspurt tuleb. Kolm rahvusvahelist võistlust tehtud, kõigis võib öelda, päris arvestatav tase ja kohad siis Loaded Cup -90kg 2. koht, Norway Open -95kg 1.koht + absoluut 1.koht ja Sweden GP -90kg 1.koht ja absoluut 2.koht. Selge, et viimased kolm - neli hooaega kõik on minujaoks juba stabiilselt edukad olnud, kevadeti eriti (ma ei tea kas loodus tärkab ja mina ka, kuid kevadhooaeg kuidagi on edukam olnud). Eks see näitab, et olen jõudnud mingile tasemele, kus nö oma ära tehes on hea tulemus juba ka võistlustel sisse programmeeritud. Nädalavahetus läheneb ja kaks kodust võistlust seisab ees EKV ja Balti Matš (selge, et taseme poolest ei saa ma neid oma kategoorias kuidagi võrrelda sellega, mida ma eeloleval kolmel võistlusel kogesin, kuid vaatamata sellele on kodupubliku ees alati vastutusrikas esineda ja sellles on midagi erilist, vaatamata sellele, et ma olen seda niipalju teinud...). Proovisin siin kokku lugeda mitu absoluuti EKV varem tulnud on ja kohe peast ei suutnudki meenutada...:D EMV on asi lihtsam ,sest seal on võitudejada olnud katkematu 1999 a. saadik, kuid EKV on olnud vaheaastaid ja korra ka 2010a. korra sain ka nahutada Hr. Kooviti käest. Mind motiveerib kodus alati see, et näidata kasvõi mingitki progressi, seda ei ole selle taseme pealt kerge teha, kuid ehk õnnestub seda näidata sedakorda... Hetkeseis on hea, see vahenädal on mõjunud hästi, olen ära kasutanud kõik allesjäänud trennipäevad so täna oli siis peale Rootsit 9 päev jutti trenni ja kaks teen veel, reede siis vaba. Tulemust tean enda jaoks juba ette, nii see hetkel kodus veel on, kuid loodame, et lähiaastatel eelkõige oma õpilased kasvavad peale - aeg näitab! Olulisem on see, et juba praktiliselt nädala pärast on väljasõit EM - le ja seal on medalikollektsioonist puudu vaid kõige kirkam medal ehk kuld. Teen ka sedakorda kaasa - 85kg ja usun ,et olen jällegi medalikonkurentsis ja miks mitte seekord võidelda kõige kirkama medali eest - eks paistab kes kõrvale tulevad, oluline on oma supervorm välja panna, siis ei ole seal kellegil kerge...;).

 

Muudest tegemistest võtavad suure aja firmasajad ja ka õpilased. Vimmased rõõmustasid möödunud nädalavahetusel kui Team Kiivikas koosseisust toodi koju 3 hõbedat (Rain ja Raigo Kuusnõmm ja Kuido Jõgisalu) ja noh erilist rõõmu pakkus Emilia esimene etteaste lastefitnessis, mis siis kulmineeerus kohe ka võiduga. Eks selles vanuses on juba lavale minek võit ja ootan põnevusega juba laupäeva, et Emiliale hommikul saalis kaasaelada. Lapsed alustavad 11.00 ja peale seda saan aidata nii oma õpilasi kui ise ennast valmis panna, sest pikk päev on ees. Vaadates võistlejate liste, tundub tulevat põnev võistluspäev, mis huvitav saab olema minujaoks. Naiste fitness (mõneti sai see juba selgeks Lätis ja Endla eemalejäämine ei loo siin ka sellist ootust), naiste bodyfitness (selgelt tõusuteel olev ala, näis mis järjestus siin kulmineerub), meeste rannafitness ja eriti absoluut - näis, kes -keda? Klassika kindlasti maiuspala ja suur lahing ja pinge õhus, sest eri pikkusega mehed ja paljud ka väga heas vormis. Bikiinis on ka üldine tase tõusnud ja huvitav saab olema vaadata, kes absoluudi napsab, kas jätkub Reeda võitudejada või näiteks Andra, kes on teinud väga kõvad kontrollstardid suudab teda edastada...? Nii et pinget palju ja minu soovitus on tulla seda kohapeal vaatama, sest ei videopilt ega ka hilisemad pildid ei anna seda edasi mida LIVE teeb. Eriti need, kes soovivad lähiajal lavalaudadele jõuda, teile on see ainus võimalus tulla kohapeale ja sealt õppida! Piletid nagu ikka Piletilevis ja tund enne algust kohapeal. 

 

Õhtul ärge unustage pidusse tulema EKV ametlik afterparty Club Butterfly - mina olen platsis...:D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Järg on jõudnud sinnamaale, et jälle on võistluspäeva eelõhtu ja tavapärased toimetused, mis võistlustele eelnevad on vaja ära teha. Päeval käisin veel õpilast Raini juhendamas, posserimise ja vabakava osas, et homme vähemalt mitte selles osas kellegile midagi ära ei annaks. Rain on tubli ja enda kohta kindlasti ühes elu parimas vormis ja loodan ,siiralt et tal homme hästi läheks! EM -usun, et teeb ka jälle oma ära ja ehk naeratab seekord kullasoon ka talle... Ise olen kõik päevad treeninud alates eelmisest esmaspäevast ja töö on tehtud kui nii võib öelda. Hea vormiga on alati see, et ootad lavale minekut ja nii ka nüüd. Loodan ,pakkuda eelkõige publikule silmailu ja kohtunikele midagi seesusugust mida neil tavaliselt (pean silmas, kes MM ja EM ei käi) näidata taseme osas - milline see maailma tipptase vähemasti siis - 90 kg on. Täna tegin ise ka viimase poseerimise ja jäin nähtuga rahule, nüüd väike puhkus ja natuke tugevam toit, et homme jaksaks kaks võistlust kaasa teha. Fännidele ütlen nagu alati, tulge kohapeale kaasaelama!

 

Võistlejatele soovin eelkõige austust üksteise suhtes, sõltumata võistlustulemustest ärge kunagi konkurente maha tehke ja solvuge nende peale, kui nad ettepoole pannakse, sest nemad ei hinda ju võistlust! Kohtunikele soovin ausat meelt ja teravat silma, ärgu kellegi emotsioonid segagu kainelt hindamast praegust seisu ja varasemad tiitlid ei maksa homme midagi...publikule soovin julget kaasaelamis, uskuge, sellest on väga palju laval olles abi! Kohtume Salmes!;)

 

Minu jaoks algab homme võistluste olusliem osa isegi hommikul - eks ma seal pabistan rohkem kui oma tulemuse või etteaste pärast...:D

 

Emilia Kiivikas ema Natalja Nazarenko-Kiivikasega.

 

Tänased vormipildid - ütleme nii ,et võib lavale minna küll...

 

13118923_1123690067702156_20029172797643

 

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaatan, et enamusi oma postitusi olen alustanud lausega, et viimasest postitusest on palju aega möödas.....:D. Nüüd lisan ,et ikka väga palju aega.....;). Tegemisi on tegelikult väga palju mida kajastada ja selle taha ei ole tegelikult postitamine jäänud, pigem vastupidi, jooksen hommikul välja ja õhtul jõuan koju ja siis on sada muud tegemist, mis väärivad enda arust rohkem tähelepanu, kuid olen aru saanud, et minu blogil on päris palju lugejaid ja proovin nüüd kuidagi tagasi reapeale saada.

 

Kronoloogiliselt katkes minu kirjutamine enne EM -i, pole vaja lisada, et üks eluunistusi täitus ja Euroopa meister on nimi, mida keegi enam ära ei võta...;). Eks peale seda oli ikka korralik pingelangus ka ja ca 2 nädalat ei teinud ma mitte ühtegi trenni ja suur osa sai ka tähistamisele rõhku pööratud, kuid asi oli seda ka väärt! Peale seda hakkasin tasapisi liigutama ja kuna sain ühe intsidendi tõttu ka enne EM vigastuse, siis läks suur osa aega ka selle vigastuse väljaravimisele ja sündmuste käigust ette rutates on see tänaseks juba möödanik. Kuna olin saanud aegasti kutse Baikal Grand Prixile, siis sain ka aru ,et ei ole pointi lasta kaalu palju üles, et jõuaksin uuesti vormi. Seega erinevalt enamusest võtsin juurde kaks - kolm kilo, mitte rohkem 90,0 nägin päeval ära, varem oli päevane kaal 87- 87,5kg. Ja nüüd olen juba 3 nädalat tasapisi allapoole liikunud ca 900 gr veel ja peaks nii kaalunumbri kui vormi mõõttes olema vähemasti sama vorm, mis em kulda võites. Võistlus ise toimub 6-7 august Irkutskis Venemaal ja olles seal kaks korda osalenud, siis tegemist on ühe paremini organiseeritud turniiriga, kus ma üldse kunagi olen osalenud. Lisaks kutsetega sportlastel kompenseeritakse lennupiletid ja hotell ja on olemas ka korralikud auhinnarahad. Kuna kogu see asi jookseb juba sügise peale, siis olles jõudnud sportlikus mõttes tasemele, kus on vaja lihtsalt kohal käia ja oma vorm ära realiseerida, ostsin ära ka kahe järgmise suurturniiri piletid Arnold Classic 22-26. sept Barcelonas ja Praha Amateur Olympia 28 - 02.10. Olen silmanurgast jälginud selle aasta samu võistlusi ja nii mitmedki mehed, kes pole mind kunagi varem võitnud on selle turniiri sel aastal kinni pannud, mis oli ka minu jaoks mõttekoht, et oot- oot, mis siin passida, peab hakkama ka seal kohal käima...:D. Kindlasti jõuan võistlemisest ja võistlustest pikemalt oma järgmistes blogipostitustes kirjutada (kuid kes ka plaanib minna, soovitan piletid juba praegu ära osta, sest sain ise mõlemad sõidud alla 300€, mis on odav hind).

 

Vorm 4 nädalat enne Baikal GP -d.

 

13645224_1173601219377707_78925953357936

 

 

 

Muudest tegemistest on hetkel fookuses Fitcamp suvelaager ja seda korraldan juba 11 aastat ja esmakordselt on see 10 päevane (tegime pikemaks eelkõige sellepärast, et puhkust ja funny rohkem sisse panna). Sporti on seal alati palju tehtud, kuid nüüd on lõõgastusel ka oma osa ja nii on kogu laagri ajal kohapeal kaks massööri, kes taastumist parandavad, lisaks kõikvõimalike taastusjooke sponsorite poolt - nälga ei jää seal küll keegi ja aktiivsemad viivad tõenäoliselt rohkema raha eest nänni koju kui nad selles laagris osalemiseks alla panid...;).

 

13620020_1169822226422273_90474714798046

 

Spordiklubide spartakiaad on ka sel aastal

 

13590257_1167070270030802_52633090599914

 

Täna tegin Saunamaailmaga ära esimese fotosessiooni ja see on selline väline projekt, mida me aastase koostöö raames teeme ja aitan neid saunakultuuri tutvustamisel. Olles ise kõva saunaskäija, siis on seda puhas rõõm teha ja kindlasti hakkame  neid saunaskäike ka kajastama.

 

13645363_1183592485045247_35246554300701

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eile lugesin sisse ka Baikali videotervituse, on küll vene keelne, kuid kes oskab saab aru ja kes ei ehk saab vene keelt õppida...:D viimast läheb ikka vaja küll kui võistlemas käin.

 

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pole saladus, et vahepeal viibisin 10 päevases treeninglaagris Orisaares. Kindlasti oli tegemist minu elu vahvaima laagriga ja selle tegid võimalikuks kindlasti laagrilised ja ühistegevused mida koos tegime. Reportaaz jooksis paralleelselt, seega ei ole mul mõtet siia dubleerima hakata, kuid mõned märgsõnad toon siin ikka välja. Esiteks trenn, seda sai tehtud ikka kõvasti ca 3 tundi iga päev, mõni õhtu veel mingi aktiivne mäng takkaotsa. Ilma ühegi puhkepäevata panin 10 päeva jutti ja see andis visuaalse pildi müttes ikka korraliku tulemuse ka. Kui viitsid hommikul enne sööki 20 km rulli lasta, siis läheb pilt ikka kuivaks küll ja kes laagris olid võivad kinnitada, kui palju ma tegelikult ka dieedi ajal söön...:D

Minu eesmärk oligi laagris maksimaalselt võistlus eelset ettevalmistust teha ja selle ma täitsin 100% - liselt. Huvitav oli palju uusi tuttavaid saada ja näha vanu sõpru, kellega kohtume küll trennis, kuid seal oled ikka hommikust õhtuni pead - jalad koos ja hingad ühte õhtku. Kogu see Orisaare võlu peitub selles asukohas ja inimestes, kes seal abivalmis alati aitama on. Perenaisest Küllist ma ei räägigi - superinimene ja annaks selliseid inimesi Eestimaale rohkem! Orisaare spordi töökas kollektiiv eesotsas Andla ja Liisiga. Tänud Hr. Tammele! Kui Raimo vaiksemalt õpib veel trenni ka tegema, siis oleme sõbrad pikaks ajaks...:D. Iga aasta on laagri korraldus paras stress, kuid seal olla on kaif! Järgmise aasta laager siis 21-30 juuli ja kes soovivad, soovitan enda tulekust juba varakult märku anda, sest paneme järgmine kord terve keskuse, kuid see on max 40 kohta.

 

Võistlusteni on jäänud ca 10 päeva ja selle aja toimetan rahulikult, sest vorm on põhimõtteliselt käes. Mingid asjad jooksevad välja, mida varem ei ole vist näinudki, eriti jala tagaosad on hakanud joonistama nagu "multifilimis"....:D.

 

IMG_20160719_211555.jpg

 

IMG_20160719_181438.jpg

 

toidulaar hommikune,,,

 

IMG_20160719_093328.jpg

 

hetkevorm ca nädal tagasi

 

IMG_20160718_114328.jpg

 

Tänud Kaidole ja Revali paksudele koolituse eest! Distsipliini palun järgmiseks korraks parandada!

 

received_1062964883757906.jpg

 

 

Vahva väljasõit Sõrve säärde!

received_1216958501687945.jpg

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×