Jump to content
Ott Kiivikas

Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!

Recommended Posts

Tänud kõigile õnnesoovide eest! Kontrolli -80 raskemate meesteni kedagi ei võetud. Kontrolliti kõiki võistjaid klassika ja kulturism -65,-70 ja -75kg.

Täna kolisime üle siis kõrvalasuvasse hotelli. Tuba on isegi veel viisakam kui eelmises ja nö "kõik hinnas" samas oleme võtnud suht rahulikult ja ei ole siin midagi üle söönud ega joonud. Pigem hakkab nö selline pingelangus ja väsimus välja lööma ja nii magasin täna ka päeval pea 3 tundi ja nüüd tunnen et peaks uuesti unele minema. Natuke pikutasime päevale ka basseini ääres ja õhtul käisime natuke šoppamas. Homme läheme siis Olümpiasangarile bussijaama vastu kuskil 10.30 paiku ja saame siis päeva koos Erika Salumäega veeta eks siis kuuleb rohkem sellest Hispaania elust - olust.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jah ega mul midagi lisada ei ole, kui seda, et lapsena mäletan kuidas istusin vanaema juures ahju ees tugitoolis ja elasin Erika võitudele kaasa nii Seoul 88 kui Barcelona 92 võidule. Sel ajal ega ei taibanudki, mis spordiga täpelt tegemist, kuid soov võita ja kogeda samat emotsiooni oli kinldasti sees ja kes ütleb, et see ei mängunud rolli ka minu edasisel sportlastee kujunemisel. Olgu öeldud, et Erika suur iidol , tänu kellele ta suuresti spordi juurde sattus oli Olümpiavõitja Ants Antson, kes saadeti just eile viimsele teekonnale (minu siiras kaastunne seejuures Fredile tema pojale, kellest ma ka väga lugu pean). Kusjuures Erika ei olnud sellest enne teadlik kui talle seda ütlesin. Täna rääkisime pikalt spordist ja üldse laiemalt sellest, kuidas sportlaseks kujunemine toimub ja kui suur roll sellel treeneril on lisaks üldse Hispaania elust - olust. Kuna nii järgmise aasta EM kui MM on jälle Hispaanias, siis suure tõenäosusega hakkame kohtuma regulaarselt. Igal juhul väga emotsionaalne ja tore kohtumine ja näitab, et sport ühendab inimesi ja loob uusi võimalusi.

12193448_1010202895717541_22146377002661

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

"Kuna nii järgmise aasta EM kui MM on jälle Hispaanias"

Mille järgi korraldajamaa valitakse? Või kas üldse valitakse?

Täpseid kriteeriume pole. Osadele on konkurents osadele võistlustele mitte. Samas on Hispaania formaat päris hea sellisteks võistlusteks. Benidrom eriti.

Siia tulen hea meelega tagasi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ongi meie viimane päev Hispaanias, juba varahommikul stardime tagasi ,lend Alicantest välub 6.50 Madridi, sealt edasi Helsinki ja kodus oleme 17.00 Helsinki lennuga. Minul juba järgmisel päeval 5.35 järgmine väljalend Ungari naiste MM delegaadina....so 10 tundi kodus olla, see ka viimane sõit, siis aitab selleks aastaks.

Täna oli vahva päev, käisime jalutamas ja meres ujumas, vesi siiani soojem kui meil suvel...))) mingi +22 oli täna küll. Vesi lisaks nii selge ja puhas, ilus liivarand, lausa lust oli novembris ujuda. Korralikud söögid said veel tehtud, kodus vaja reziimi tagasi minna, isud ausalt juba täis ka. Kokkuvõttes supervahva reis ja õnnestunud võistlus, seega ainult positiivsed meenutused siit Benidromist. Tööasjade juures olen tagasi järgmine nädal ,seega kui keegi vajab kontakteerumist, siis teate. Peatse kohtumiseni . 4.00 äratus...)))

12188903_1010832938987870_63436405857710

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen ammu juba tagasi, kuid nüüd on mahti natuke ka kirjutada. Pole saladus, et käesolev hooaeg on olnud minu elu üks parimaid kui mitte parim! Jah eks see kulturism üks "vanameeste" ala ole ja mida vanemaks seda tulemused paremaks... :D . Mingi aeg võtan kokku ka võistlused ja tulemused, kuid igas mõttes oli rekordaasta juba võistlustel osalemise mõttes 16 võistlust! :blink: Ei tea just palju mehi, kes aasta jooksul niipalju võistlenud on, kahe viimase aastaga kokku 29 võistlust, mõni mees ei tee kogu karjääri jooksul ka niipalju... :D . Vahepeal puhkasin trennist, sest lihtsalt tundsin, et aitab (noorena panin kohe edasi, kuid nüüd ei hakka enne liigutama kui tuleb vajadus tagasi ja tavaliselt ongi see 7-14 päeva trennist pausi). Olgu öeldud, et samal ajal ei võtnud mitte ühtegi lisakilo juurde! :D Kuidas? Väga lihtsalt sõin mida tahatsin, kuid kui kõht sai täis jätsin järgi ja ei söönud rohkem kui 2-3 toidukorda päevas, mitte 5 nagu ettevalmistuse ajal - ja toimib. Praegu olen teinud sisse esimesed trennid - terve keha korraga läbi ja järgmisest nädalast hakkan juba raskusi kangile panema ja süsteemi järgi treenima. Sedakorda on plaan teine, pole mõtet üldse palju juurde võtta max 3 kilo ja teha üliterav vorm kevadeks ja noppida siis juba natuke kangemaid võistlusi kui leedu ja läti turniirid. Võitsin mimtel korral selle aasta Arnold Classicu võitjat minu kaalus ja Olympia amateur medaliste - seega paras aeg on ka sinna järgmine aasta proovima uuesti minna (varem olen osalenud nii AC koht 7 - 27 mehe seas 2012 ja 2014 Olympia 10 koht - 24 mehe seas), need üle teha ei tohiks olla probleem.

Vahepeal olen võtnud aega laste jaoks ja täna veetisngi päeva koos oma armsate tütardega - oli vahava päev! ;)

12289659_1015838711820626_85012976850658

Lisaks väike reklaam ,mida oma lastele või tuttavate lastele jõuludeks kinkida, meie oma "pere" liikme EKFL asepresident Ergo Metsla sulest on ilmunud lasteraamat "Kassipoeg ja patsidega tüdruk". Seega, kes soovib lisaks lugemiselamusele toetada ka inimesi, kes ala arengusse on kümne aasta jooskul panustanud, siis toetame Ergot ja ostame tema raamatut! Mina täna juba toetasin! ;)

12239664_1015849115152919_82274739653173

Lisandite osas olen täiesti puhanud ja kui uuesti tegema hakkan tugevamalt trenni, siis kirjutan mis menüsse kuuluma hakkab ja toon konkreetsed tooted ka siin blogis välja.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Isegi plaanin juba sünnipäevaks lapsele raamatu osta, omasid tuleb ikka toetada, eriti kui tegemist on hea asjaga ja kasu mõlemapoole.

Sul jah karm ja pikk hooaeg, aga ala armastajana ootan põnevusega sinu kevadist hooaega.Näha oma meest suurimatel kommerts võistlustel ja kõrges konkurentsis oleks vägagi meeli kõditav ;-) Edu lahinguarsenali ülesehitamisel!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Isegi plaanin juba sünnipäevaks lapsele raamatu osta, omasid tuleb ikka toetada, eriti kui tegemist on hea asjaga ja kasu mõlemapoole.

Sul jah karm ja pikk hooaeg, aga ala armastajana ootan põnevusega sinu kevadist hooaega.Näha oma meest suurimatel kommerts võistlustel ja kõrges konkurentsis oleks vägagi meeli kõditav ;-) Edu lahinguarsenali ülesehitamisel!

Tänud - nägin selgelt MM kui lähedal see maailma tipp on ja ausalt usun täna palju selgemini, et see on vallutatav! Kui varem oli ka lava taga oma katis mehi keda vaatasid, et ulme, said kohe aru, et hammas peale ei hakka, siis nüüd nägin ,et kõigiga võib võistleda! Teen rahulikult lähiajal plaani ja hakkan seda kindlasti ka oma blogis kajastama ja õige pea vaatan ka kõik oma õpilased üle ja teeme igaühe soovidele ja võimetele vajalikud plaanid, et kevadel Team Kiivikas meeskonnaga piimalt koor riisuda.... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Töö käib ja täna viimane selline sissejuhatav trenn so "fullbody". Järgmine nädal jagan kava lahti esialgu kaheks üla ja alakeha ja proovin vahelduseks seda mõned nädalad (tavaliselt ikka kas 3- ks või 4 -ks jaganud, kuid vaheldust on vaja ja ega tulemus hullemaks lähe). Sain kätte ka oma sponsori NEBBIA uued trenniriided (tahad või mitte kuid uues treenivarustuses on kohe palju parem trenni teha.... ;) ei saagi aru kui mõni mees 10 aastat ühe särgi või pükstega trennis käib, lihtsalt kuidagi lisaemotsioon ja parem tunne on kui midagi uut selga või jalga saad). Veebipoodi alles lisatakse pilte ja tooteid, kuid üle Eesti Fitshopi poodides on valik täiesti olemas (6 poest neljas kindlasti - kus minuteada ei ole on Eeden ja Telliskivi, teistes peaks olema korralik valik). Tegime mõned pildid ja kuna Siim on Eesti NEBBIA teamis - FAST on mõlemale ka toidulisandi toetajaks, siis treeneri - ja õpilasena, igati loogiline käik (Siim on korralikult liha vahepeal luude peale saanud minuarust, peaasi et nüüd kevadeks valmistudes ka midagi alles jääb, sest vaja esmakordselt meestega rinda pista). Lähinädalal lubasin kõik õpilased kokku korjata ja plaanid ära teha (täna oli tore külaskäik Kuitsi ja Katsi poolt, Raigoga helistasime ja Karupoeg Raini nägin Sparta sünnipäeval ja palusin Eval külmkapile lukk ära tellida... :D )

12249922_1016482071756290_82862654800064

11209522_1016551571749340_43410734343104

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Et mitte tühi lugemine ei oleks, siis täna alustasin esimese tugevama trenniga ja ülakeha jaotus ja jõudu ja energiat oli, selge, et teadlikult tegin nii, et igale poole midagi sisse jäi ja parem tunda rõõmu iga kord kui nii, et paned palju juurde ja siis on süsteem kinni. Äramärkivam tulemus tuli kindlasti rööbaspuudel surumises, kus viimane seeria tuli 75kg lisaraskust /5 kordust (6 kordust on selle raskusega reks - seega juba suht rekordi lähedal juba tsüklit alustades, proovin rööbaspuudel surumise viia sellisele tasemele, et 100 kilose raskusega teeksin 5 kordust, vaatame kas õnnestub aasta esimeses pooles see ära teha). Kindlasti annavad rööbaspuud juurde ka muudele surumistle - need on tavaliselt sünkroonis paranenud. Kaldpinki surusin 115/5 ja õlasurumisi eest kang 80/8.

Homme toimetan alakehaga ja lisaks olen kutsutud ka Tallinna Mustamäe Saksa gümnaasiumi, kus teen sealses jõusaalis näidistreeningu vanema tütre kalassi õpilastele (hea kui isa näol seal kohe õpetaja võtta... ;) )

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Homme toimetan alakehaga ja lisaks olen kutsutud ka Tallinna Mustamäe Saksa gümnaasiumi, kus teen sealses jõusaalis näidistreeningu vanema tütre kalassi õpilastele (hea kui isa näol seal kohe õpetaja võtta... ;) )

Olen juba korduvalt Nõo Põhikoolis ringtreeninguid õpilastele läbi viinud ja rääkinud üldiselt jõutreeningust. Täna ka sai kaks treeningut tehtud. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna avaldasin siis nii Instagrammis kui Facebookis pildi, kus poseerin uue Eestimaise kohupiimakreemiga. Tegu siis Valio poolt valmistatud ja minu retsepti ja näpunäidete järgi tehtud piimatootega. Selles segmendis valitses Eesti auk - so polnud varem analoog toodet ja me otsustasime selle ise ära teha. Vahe siis tavapärase kohupiimakreemiga on ,see et vähendatud on suhkru sisaldust (so tootesse alles jäetud, vaid piimas endas sisalduvad suhkrud, so laktoos ja lisatud muud suhkrut ei ole). Valgu osa on ka tõstetud võrreldes magusate kohupiimakreemidega so 100gr. 10,7 so 200gr topsis 21,4gr. ja süsikaid siis kokku topsis ca 8-9gr. ja rasva all 1 gr kokku.

Praegu peaks olema saadaval kolmes Selveris, kuid lähiajal alates 1.detsember juba rohkemates poodides, annan teada kui see info minuni jõuab. Loodan ,et see uudis rõõmustab kõiki fitnessisõpru, sest tean ise, et sellise toote järgi oli turul nõudlus ja ma ei mäletagi kunas ise viimast korda magusat kohupiima ostsin. Igasugune tagasiside on teretulnud, sest kui toode ennast õigustab - loe leiab ostjad, siis uued maitsed kindlasti on need, kus on vaja ideid ja tagasisidet. ;)

12313996_1018435538227610_23870697775676

post-22-0-94558100-1448564023_thumb.jpg

post-22-0-71161900-1448564146_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui just saladus pole, siis millistest Selveritest seda hetkel saab?

Täiendaks hea meelega tööl meie külmiku nende uute vahepaladega :)

Praegu olemas: Pelgulinna, Läänemere, Põlva, Vahi ja Anne Selverid

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kakao oma proovitud. Natuke vähe magus on, aga muus osas tip-top.

Banaan on minuarvates magusam ja ananass ka. Kakaod alguses üldse valikus ei olnud, selle panime sisse inimeste tagasiside põhjal. Olgu öeldud,et dieedil oleva inimese - suuresti see, kellele see toode ka suunatud on maitsemeel muutub päris korralikult, isegi natuke magusad asjad hakkavad tunduma magusad...))) Selge, et tavapärase suhkrupommist kohupiimaga teda 1:1 võrrelda ei ole mõtet, erineb maitse ja ka koostise poolest tugevalt. Kuid tänud tagasiside eest!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Valio uus ProFeel kohupiim on alates tänasest müügil järgmistes müügikohtades, vaata kas sinu kodupoes juba on? Uuendame müügikohtade listi järjepidevalt! Kui soovid ka toodet oma kodupoodi, siis anna meile sellest märku.

Selver Anne, Keila, Männimäe, Pelgulinna, Põlva, Tondi, Vahi, Balti Jaama, Läänemere. Lisaks Port Artur 2, Roverto oü, Tallinna Toidumaailm, ja Tartu Toidumaailm.

12316602_1020410558030108_71062130855010

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×