Jump to content
Ott Kiivikas

Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!

Recommended Posts

Vahelduseks tippspordile on minukäest palutud soovitusi ka laste toitumise ja liikumise teemal. Kolme osaline lugudesari ilmub Delfis. Esimene osa lugemiseks siin, eelkõige suunatud vanematele: http://perejalaps.delfi.ee/lapsetervis/ott-kiivikas-kui-olete-10-aastat-ebatervislikult-toitunud-siis-uhe-paevaga-kulmkapis-ja-perekonnas-revolutsiooni-labi-ei-vii?id=72256995

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jõmm on kohal ja tänane trenn plaanis koduklubis Revalis algusega 16.30. Seega kes soovivad Shabunyat oma silmaga trennis näha - tere tulemast. Miks mitte küsida ka koos pildi tegemist, ta on sõbralik inimene.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänane päev möödus suuresti teleri ees sporti vaadates ja sama ajal ise ka sporti tehes. Põnev oli kergejõustiku 100m jooks, kus väga napi kuid magusa võidu võttis Usain Bolt. Hull vana on ikka küll, paugutab õigel ajal ja õiges kohas - see eristabki superstaari lihtsurelikest. Tasus oodata ja vaadata -ei kujuta ette, mida nende meeste pulss teeb enne stardipauku.... ;) Päeval käisin vastas vanal sõbral Aleksey Shabunjal ta on täna ühe teise tuttava juures, koos käisime Revalis trennis. Erakordselt palav oli - muidu sai nväga hea trenni rind ja õlg, lisaks jooksu 6,5 km. Shabunya lammutas käsi - ta pole vahepeal pikalt saanud teha, kuna mingi gripp oli kallal ja pea kaks trennikuud läks tal selle nahka, täna oli 4 trenn, kuid aru ei olnud küll saada, et haigus kuidagi mehe vormile tõsise jälje oleks jätnud, oli ikka paras mürakas küll. Võtsin käetrenni harjutused ka videosse ja panen vaatamiseks välja.

Mõned trennipildid (laval olime temaga koos esmakordselt juuniorite EM 1998 kevadel, seega tuttavad juba pea 20 aastat, aeg läheb ruttu)

post-22-0-85003700-1440352689_thumb.jpg

post-22-0-00970800-1440352709_thumb.jpg

Homme Fitshop Reval avamine ja Alexey on kohal, fäänid saavad pildistada koos ja autogrammi

post-22-0-05435800-1440352789_thumb.jpg

koos abikaasa Irinaga

post-22-0-69719900-1440352829_thumb.jpg

Irina, Alexey ja Svetlana

post-22-0-69049100-1440352857_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jõmm sai vahepeal koju tagasi saadetud. Oma tegemistest niipalju ,et trennid sujuvad ilusasti, loodetavasti vorm paraneb - selge,et kui see 100% valmis ei ole, siis on ikka nii ,et ükspäev vaatad juba , et päris hea ja järgmine päev - et vormist on asi kaugel.... ;) . Küll ta tuleb ja esimese võistluseni ka veel kolm nädalat aega, selleks siis Norway GP (praegu sõidame sinna kolmekesi, peale minu veel Kaigo - 80kg kulturism ja Ada Lestsenski bikiini -168cm), ülesandmine sai ära tehtud ja ka korraldajate poolne kinnitus tuli ,et meid oodatakse. Mul on siinkohal ka palve sportlastele ,kes ei ole mulle tänase päevani vastata jõudnud, millised on nende välisvõistluste plaanid (siis tean teha õigeks ajaks üleandmisi ja paljudes kohtades ei kannata oodata viimase ülesandmise lõpu päevani ,sest tihti on hotellikohtadega probleem ,neid on lihtsalt vähe). Saatsin päris ammu ka sportlastele välja tabeli, paljud on vastandu, kuid tean ka veel päris paljusid, kes plaanivad välisvõistlustel võistleda, kuid oma võistlusplaanide kinnitust ei ole mulle veel saatnud. Seega palun tehke seda enne 1. septembrit mailiaadressil: ottkiivikas@gmail.com

Saage minust ka aru ,teen seda tööd ühiskondlikus korras ja ma ei jaksa igaühele hakata helistama, et kas sa ikka võistled ja kunas sa võistled ja kus sa võistled.....Kui hiljaks jääte ärge imestage, kui pärast ei ole kas hotellikohti või ei saa enam üleasndmisi teha. See on sportlase enda huvides, et ta võistelda saaks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Võib öelda, et esimene kuu dieeti on seljataga ja vorm tasapisi paraneb. Selge, et see ei ole veel mingi lõppteravus ega peagi olema, sest esimene start täpselt kolme nädala pärast Norra GP - l ja see sai ausalt öeldes ka hiljem plaani võetud kui algselt plaanis oli, nii et seal ausalt öeldes lähen lihtsalt kaasa tegema, selge et kui olen enam - vähem vormis, siis tulemus ei pruugi ka sealt kehv tulla, kuid võtan seda kui lihtsalt kontrollstarti. Kaal on hommikul 91 tuuris ja päevane 92 kilo see on suurem kui kevadel samal ajal enne võistlust ca 2 kilo. Eelmise sügisega võrreldes lausa 3 kilo.

Paremas konditsioonis proovin olla kohe oktoobri alguses kui Leedus toimub kahel päeval kaks võistlust Savickas Classic ja Burneika Classic. Täna plaanin üle vaadata ka Raigo vormi - 4 nädalat viimasest pildistamisest möödas.

Jalad hakkavad ka tasapisi juba paremini separeeruma

post-22-0-85208200-1440842696_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See habe teeb sind mehisemaks. Siimu pealt malli võtnud :)

Aga vormid on sul ikka head olnud viimasel ajal. Edu!!

Siim läks vahepeal päris vanapaganaks kätte ära, ma ikka igal nädalal hekikääridega piiran..... :D . Eks esimesed võistlused hakka näitama, mis seisus liigume MM mis on põhivõitlus sinna peaks olema 9 nädalat aega, seega rabistama ei pea, pigem endale aru andma, et ei saa olla 6 nädalat enne päris tippvormis. Seega praegu hoian ka kaalulanguse soovitud 300gr nädalas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vahelduseks ka laste ja lastevanemate harimise teemadel ja alanud kooliaastat silmas pidades ehk aitab see kirjatükk nii mõnelgi lapsevanemal oma lapsi paremini spordi juurde suunata.

http://perejalaps.delfi.ee/koolilaps/ott-kiivikas-aeg-on-nuud-teine-kuid-paljud-lapsevanemad-nouavad-ikka-et-lapsed-kaiksid-sama-rada-mis-nemadki?id=72273891

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuskil miskis samasuguses olukorras olen ma kommenteerinud, et pigem aitab lapsi liikuma suunata eeskuju, mitte niivõrd koos tegemine. Põhjus on lihtne. Enamasti on vanematel ja lastel erinevad päevakavad ja graafikud. Kui siis üritada leida ühine aeg et minna koos "laupäeval isaga" rulluisutama jääbki see liikumine kord nädalas (heal juhul) toimuvaks.
Oma last täiesealiseni kasvatades võin öelda, et kuni varajase puberteedini toimib koos tegemine. Laps tuleb (või võetakse) kaasa igale poole. Kuid alates puberteedist enam mitte. Ma arvan, et kui sa oleks teinud küsitluse 15-16 aastaste seas, oleksid näinud kurvemat pilti. See on iga, kus ka taskuraha läheb pigem juba muude huvide peale ja trenni jaoks napib.

Alates puberteedist aitab pigem isiklik eeskuju, näidates igal õhtul, et elunormiks on veidigi end liigutada. Kui siis nooruk näeb, et vanemad lähevad iga päev uksest välja et joosta, rattaga sõita vms. trenni teha leiab ka tema endale midagi. Visalt, kuid lõpuks juurdub arusaam, et pidevalt peab jälgima enda liikumisi ja seda, mis suust sisse läheb. Ja liigutada on vaja end ka oma keha korras hoidmiseks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Trennis sujuvad täna oli jälle 12 päev järjest trenni ja jätkame puhkepäevat kuni esimeste võistluseni, mis täpselt kahe nädala pärast Norras - võistlejate list on ka välja pandud ja osade meestega olen varem koos võistlenud ja ka võitnud ja osad on täitsa uued (eks näis mis seisus keegi tuleb, oluline on ise enam - vähem vormiga kohale minna). Eile käisin vahelduseks trennis Zelluloosi Spordiklubis ja lõpuks ometi on seal ka muudatused sisse viidud ja investeeritud nii sisekujundusse kui inventari. Näiteks esmakordselt sain Eestis proovida liikuvat treppi, see on Matrixi seade ja päris mõnus asi tuharale - eriti enne võistlusi ja hea vaheldus muudele kardioseadmetele. Uue asjana, mis seal varem puudu oli on korralikud plokid ja ristivedu - ja mis kõige olulisem ,ei ole seda hullu karjuvat aeroobikat enam seal kõrval kui tunnid varem olid, siis võis hulluks minna....

Seega, kes seal lähedal asuvad ja mugav käis, nüüd on see täitsa asjalik klubi. Loomulikult oma koduklubi Revalit ma vahetama ei hakka, kuid vahelduseks muudes klubides treenida on ka mõnus, sest igas saalis on mõni väga hea pink.

Väike videoklipp ka sellest, mis emotsioone see trepp minus eile tekitas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna tulemas tihe päev, kõigepealt "Spordinädalat" avama Jüri Gümnaasiumi ja sealt edasi juba Tartu ,et aidata läbi lõigata 6. Fitshopi lint Kesklinna Keskuses algusega 16.00 . Sinna ootame kõiki Fitshopi püsikliente ja loomulikult ka uusi kliente - sööme torti ja joome valgujooki.... ;) . Seegsa ole kohal!

post-50-0-95764300-1441575046.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eile oli siis üks suur avamiste päev, natuke meenus kohe Edgar Savisaar, kes käärid käes enne valimis avamas käib kõiksugu üritusi.... :D . Hommikuses plokis olin Jüri Gümnaasiumis, kus paljude väljavalitutega (sh kultuuriminister ja EOK president) sai motiveeritud noori sportima ja andsime avapaugu Spordinädalale - mis siis üle Euroopaline üritus ja plaanis seda iga -aastaselt hakata kordama. Peale seda tormasin edasi Tartu - kus avasime koos perekond Vähiga teise Fitshopi poe Tartus (esimene juba ca 7 aastat Eedeni Keskuses ja nüüd siis lisaks Kesklinna keskuses), usun et poed pigem täiendavad teineteist kui et peaksid üksteisega võistlema ,sest kui vaadata Tallinnat siis siin on poode elanike kohta veel tunduvalt rohkem ja kõik ikkagi kuidagi toime tulevad. Tore oli näha kohalike fänne, kellega sai koos pildistatud ja peale ameltiku osa tegin üleval asuvas My Fitnessis ka ise trenni - koju sain alles päris hilisõhtul.

Mõned pildid avamiselt - Imre blogis suurem galerii

Edgarit tegemas...)))

post-22-0-85691600-1441735671_thumb.jpg

post-22-0-04795700-1441735685_thumb.jpg

post-22-0-89715800-1441735722_thumb.jpg

post-22-0-61499800-1441735742_thumb.jpg

post-22-0-00629000-1441735758_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hip-hip-hurra! Palju õnne sünnipäevaks Eesti esikulturist Ott Kiivikale!

post-26029-0-08073400-1441872381_thumb.j

Vähe sellest, et Ott lõikab linte nagu Edgar parematel päevadel, siis on ta ka täielik professionaal tordi lõikamises ;)
Näide hommikusest tordilõikusest :)

post-26029-0-59792000-1441872477_thumb.j

post-26029-0-54421600-1441872705_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×