Jump to content
Ott Kiivikas

Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!

Recommended Posts

Õnnitlused ka minu poolt!

Vaatasin eile samuti otseülekannet netist ning absoluudis oli päris huvitav lõpplahendus, kus võitis rivi kõige "väiksem" mees.

Kollid jäid kõik tahaplaanile.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õnnitlused, sellises konkurentsis selline tulemus . Kuidas see ütlus oligi, mehed on nagu vein, mis läheb aastatega paremaks. Ja sinu puhul siis hea vein läheb aastatega veel paremaks ;-)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänud sõbrad! Jah kui natuke nüüd juba rahulikumalt mõelda, siis tulemus on ikka päris hea ja ausalt kui seal lava taga oled ja näed ka mis kolle seal kõrval on, siis ise ka ei usu, et neid edastada suudad ja seda kummalisem on kui peale võistlust vaatad pilte ja võrdlusi ja need kollid ei olegi enam nii suured, pigem oled ise suurem mõnest mehest, kes lava taga mega suur tundub. Eks see kulturism on visuaalne sport ja oluline on mitte kes lava taga hea on vaid kes lava peal oma asjad ära teeb. Usun, et see eeskuju annab usku ka paljudele teistele sportlastele, et on võimalik seda asja ka phtalt teha ja kui seal kuuled ka kes mida paneb ja kui palju ,siis ma ei saa aru - miks see tulemuses ei kajastu.... seal oli üks saksa poiss, kes oksendas vahetpidamata ja lõpus oli asi nii hull ,et lonksu vett ei tohitnud ta ka saada - sakslased panid kähku kodupoole ajama, et vend haiglassse tilgutite alla viia ja tulemus oli 5 juuniorist 5 koht....kurb.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Teine Viljandi poiss Woldemar Kozlov jäi raskekaalus teiseks ja absoluuti ei pääesnud. Raskekaalu võitja Soren Möller, platseerus absoluudis alles 5. kohale.... selline tase.

post-22-0-59175300-1428259792_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

- 90 kg kat ei olnud ka kergete killast 14 meest võtab terve lava täis. Mõned näited, kes isegi 6 parema sekka ei saanud.

sellise reljeefiga vana taanist

normal_DSC_8293~7.jpg

Päris heade joontega austerlane

normal_DSC_8288~7.jpg

normal_DSC_8331~4.jpg

Siin on korraga enam vähem ka kõik võistlejad kaadris

normal_DSC_8369~2.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Koos leedu treeneri ja kohtuniku Remigius Bimba ja absoluudi võitnud bulgaarlasega - 80 kilo ja minust peajagu lühem...)))

1614179_10205334234493073_41343290520490

Kas see bulgaarlane ka EM-il osaleb Raigoga ühes kategoorias? :huh:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Em mina kuni 75. Ei tahaks uskuda et selline 75te pressib. Aga mine sa tea:)

Sa siis nii kerge mees? Ikka uskusin, et suurem atleet :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nädal on möödunud jälle nagu üks päev..... :D . Töö, trenn, kohtumised ja esinemised, filmimised - nii võib nädala kokku võtta nelja sõnaga ja tundub, et seda ei olegi nii palju. Neli trenni sain vahepeal teha ja ega rohkem poleks mõtet olnud ka lõhkuda. Homme juba uus võistlustele sõit, sedakorda Malmösse. Mäletatavasti eelmise aastal õnnestus see võistlus absoluudis ära võita ja ühtlasi oli see ka esimene GP absoluudi üldvõit. Selge, et eelmise aasta võit ja selle aasta edukas avavõistlus ei luba ka sel aastal vähemaga leppida. Konkurendid on osaliselt ikkagi teised (raskemas on ka mitmed mehed, keda juba eelmisel hooajal kui ka Loaded Cupil seljatasin - kuid uus nädal ja ehk on nii mõnigi mees vormi suutnud parandada). Ise oleksin ka justkui kuivemaks veel läinud - vähemasti endale nii tundub (selle nädala kaalu langus 200 gr - pole pointi rohkem kiirustada, sest isegi selle tempoga jõuan EM -ks veel kilo pekki ära põletada ja see peaks lõikama siis ka juba nagu nuga). Sedakorda ei sõida ma õnneks üksi, lisaks minule tulevad kaasa Raigo , Regina, Egle, ja Ene - naised kõik bikiinis võistlevad ja Raigo - 80kilo. Saab üksteist paremini aidata, meie Raigoga võistleme laupäeval, tüdrukud pühapäeval. Loodetavasti saan ka ülekandemoodi infot edastada - seega püsige lainel.

Täna toimus huvitav kohtumine meie Telliskivi Fitshopis - nimelt tuli mulle järsku vastu poes Charles Poliquin.... ;) . Natuke vestlesime ja sensei tegi suured silmad kui kuulis, et ma 117 võistlust olen teinud (ütles, et pole kuulnud et keegi rohkem oleks teinud Sarcev olevat oma ajal 79 võistlust teinud, kuid et üle 100 see näis teda üllatavat). Kindlasti oleksin läinud ka teda kuulama, kui ei oleks homme võistlustle sõitu. Loodetavasti on siit ka osalejaid ja saab pärast natuke infi mida siis raskejõustikumaailmas nime teinud mees ka rääkis.

Nüüd asju pakkima - loodame parimat (kui laksud Taani väinal käivad, siis ärge ära ehmatage... :D )

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Üks koostööprojekt on mul veel käsil, nimelt ajakirjas "Sport" hakkavd ilmuma "Jõusaali jutud" selline rubriik, mida siis ise toimetan. Esimeses numbris mis nüüd aprillis ilmus on Jõusaali ABC. Proovin lahata edasistes numbrites nii eri spordialade treeningut ja erinevaid treenimise metoodikaid. Omal ajal ilmus selline rubriik ajakirjas Kehakultuur ja seal toimetas seda Rein Kimber (mäletan isegi ,et ootasin igat numbrit, et midagi uut saada kehaehitamise kohta teada), selge et sisi internetti ei olnud ja infot oli kordades vähem kui täna, kuid sellegipoolest silmaringi avardamise mõttes soovitan lugeda.

sport-aprill-2_copy.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Oleme otsapidi lennujaamas. Meid sõidab kokku 5 inimeste Egle Rebane loobus. Ene, Regina, Raigo mina ja Enega kaasas tema mees Kristo. Proovin jooksvalt teha ka reportaazi niipalju kui annab. Edu meile soovides...!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sain ka arvuti taha. Kõik on ok oleme kohal ja ära registreerunud jäime jälle hiljak sedakorda 1 tunni.... :D krt. see läheb juba huumoriks ära, asi selles, et kui tulime keerasime magama ja Raigo tuli üles ajama 18.40 so 20 min enne kui kalaumine algas kuna teleri kell oli tund taga ,siis eeldasi net see on kohalik õige aeg ja ei kiirustanud, pidades oma telefoni kella valeks so Eesti ajaks. Kohale minnes selgus, et kulturistid kõik juba ära registreerinud ja meie veel ei ole- ei tehtud ka sedakorda probleemi ja saime ilusasti kaalutud. Hommikul juba 7 üles ja 9 eelvõistlus, mina kohe finaalis, sest 3 Taanlast ei ilmunud kohale, Raigo võistleb 9 mehe konkurentsis pääsu eest finaali. Lähen talle appi, naised registreerivad homme õhtul. Edu soovides!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Oleme ilusasti kodus tagasi. Super nädalavahetus oli -kirjutan pikemalt kui taastunud olen. Facebookist sain kätte eelmise võistluse protkollis Loaded cupilt ja huvitav oli punkte vaadata. Hommikuse eelvõistluse lõpetasin 3 kohaga ja õhtul võitsin puhtalt vabakava ja samuti edestasin hommikul selgelt keha võitnud sakslast 1 punktiga, kokku tuli siiski korralik punktivahe. Absoluut oli üldse väga tasavägine , bulgaarlane võitis selgelt, kuid siis mahtusid järgmised 4 meest 1 punkti sisse, nii tasavägist võistlust ei mäletagi. (seega oleks võinud olla vabalt ka 5 seal absoluudis, kuid kõrgemate kohtade arvestuses tulin 3 ks ja 1 punkt teisest kohast).

1556453_10205682495798014_33992179104903

Absoluut

11149697_10205682495918017_8024460562374

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pole vahepeal pikalt kirjutanud - eks tegemisi on olnud palju ja loodetavasti on see andeks antav...))) 3 starti kolm võitu on selle kevadhooaja saldo, lisaks absoluutide 3,2,1 koht, mis on kindlasti parim hooaja algus ja vaadates välisvõistlusi, mis konkurentsis kohad on tulnud, siis veel tugevamas kui aasta tagasi. Nüüd timmin vormi Balti Matšiks, ärasõit juba ülehomme. See ühtlasi ka 120 ehk juubelivõistlus! Vorm on põhimõtteliselt käes, natuke timmin teravust veel juurde, kuid see ei vaja enam suurt kaalulangetust, liigun 200 gr nädalas alla, päevane kaal on seal 87,5 - 88 kilo. Seega EM -ks tuleb see sinna 87 tuuri.

Postiivse asjana avastasin õhtul äsjase maailma värske reitingu ja asun seal kõrgel 15. kohal! Tegemist siis absoluutkategooriaga (so kõikide kaalukategooriate võrdlus, Eurooplaste võrdluses olen lausa 5. kohal! Edestades näiteks sellist mees nagu Mr. Olympia amateur võitjat ja Maailmameistrit - 100kg Oleksandr Slobodanyuki....! Meeste kulturismis on rivid pikad ja kokku ei kujutagi ette kui paljude meeste seas see võrdlus toimub - no ikka mitmed sajad (ainuüksi MM osaleb 200 sportlast, lisaks need kes Arnold Classicud, Mr Olympiad jne). Oma kaalukategoorias -90 kg peaksin olema maailma reitingus lausa top 3, eespool Symon Lada ja iraani mees.

Eks proovin tihedamini sissekandeid teha.

post-22-0-12775900-1429729903_thumb.jpg

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Saan aru, et see on stabiilsus, Ott!?

Ühe-kahe hooaja tähed jäävad tahapoole!

Palju õnne kõrge reitingu puhul!

Tänud Marko eks selles järjekorras on ikka aastaid seistud ka! Seal edukaks olemisest ei piisa 1 võistlusest, pead olema terve hooaja tippvõistlustel stabiilne - ehk õnnestub ka sel hooajal seal püsida ja miks mitte ka tõusta (sest nii eelmise hooaja EM kui MM tulemust on sel aastal ikka plaanis parandada ehk proovin kas Arnold Classicut või Olympiat ka - need põhikohad kust üldse punkte saab hankida, Grand Prix ja isegi Põhjamaad seal arvesse ei lähe)

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×