Jump to content
Ott Kiivikas

Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!

Recommended Posts

6 päeva siis avavõistluseni ja ütleme nii ,et seis on ok ja kontrooli all. Selge, et lõppteravust veel ei ole ja ei pea olema ka, sest kontrollvõistluseks ei plaaninudki seda teha - samas seis on selline, kes mind võita tahab , peab olema ka väga heas vormis ja eks näis kui mehed kõrvale tulevad - paljud on uued konkurendid, kellega varem ei ole veel võistlenud.

Kaal 89 tuuris päeval

post-22-0-67375700-1427646478_thumb.jpg

post-22-0-45331500-1427646490_thumb.jpg

post-22-0-16394800-1427646503_thumb.jpg

post-22-0-97106400-1427646518_thumb.jpg

post-22-0-52369000-1427646543_thumb.jpg

post-22-0-47962100-1427646558_thumb.jpg

post-22-0-81502900-1427646572_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mõtetega juba töönädalas olles, siis homme toimetan Keilas, seega sellekandi rahvas tulge degusteerima uusi Fasti tooteid! Olen kohapeal 17 - 19.30 Keila tervisekeskuse fuajees, vaatan kas teen enne trenni Revalis võib juhtuda ,et tulen kohapeale enne trenni tegema ka.

Esmaspäev, 30. märts

Keilas
Keila Tervisekeskus, 17.00 - 19.30. Ott Kiivikas Degusteerib Keilas uut valgujooki Milkshake, batoone High Protein bar, valgujooki Smoothie ning valgusegusid Hera80 ja Smoothie Mix.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kirjutan natuke pikemalt võistluseelsete päevade ettevalmistusest ehk on sellest abi ka algajatele, kes nüüd laupäeval esmakordselt võistlema lähevad. Endal seisab see minek ees juba 117 korda..... ;) eks nii pika kogemuse pealt on mida jagada, selge et kõiki asju järgida ei ole mõtet, sest nii kogu ettevalmistus kui organismid on nii erinevad, et keegi võib endal sellega pigem vormi rikkuda kui parandada. Pigeem keskendun tegevustele ja vaimsele poolele, mida ja kuidas enne võistlusi teha.

Eile tegin oma viimase jalatrenni - tavaliselt seda nii vahetult enne võistlusi ei tehtagi, kuid kuna minujaoks on tegemist ettevalmistus etapi esimese võistlusega, siis ei taha trenne pikalt raisku lasta, sest kõik 4 nädalavahetust jutti olen eri maades lava peal ja nädala sees saab heal juhul korra lihased läbi teha enne järgmist võistlust. Jalatrenn ise oli kerget laadi ca 60 - 70% raksust ja kõik varuga tehtud, aeroobse võtsin täitsa maha, et jalaga mitte ära tappa. Tegin muidu 1 tund päevas kas jooksu või ellipsit. Ühtlasi treenisin 12 päeva jälle jutti, st et viimase 24 päeva jooksul oli 23 trennipäeva(ka seda ei maksa minu järgi teha - tegin lihtsalt kuna energiat oli ja pigem tegin natuke vähem ühe korraga ja iga päev). Eile peale trenni tegin pikema pilates rulliga - rullimise (seal diagnoosin päris kähku ära, mis kehapiirkonnad on problemaatilised ja mis vajavad rohkem puhkust ja lahti rullimist. Eile jalad olid lahti ,kuid just rind ja triitseps, mida päev varem tegin olid suht kinni ja neid rullisin ka rohkem). Ühtlasi võtan rulli kaasa ka Taani (seal on tulemas korralik lahing ja rulli võib vaja minna juba peale eelvõistlust, et õhtul krambid majas ei oleks - Taani võistlus on alati olnud üks raskemaid, sest 14 mehe konkurentsis eelvõistlusega venib see terve päeva pikkuseks võistluseks, so hommikuses plokis vähemalt 3 tiiru võrdlusi kui mitte rohkem, siis finaal peale lõunat, seal omakorda 2-3 tiiru poose ja lisaks vabakava ja posedown ja kui peaks saama absoluuti paned veel paar tiiru posoe läbi....kes laval on käinud see saab aru, millest ma räägin ja õhtul lavataga oled läbi nagu kalts - eriti kui see on hooaja avavõistlus ja lihased ei ole saanud sellist pinget tükk aega tunda.

Pilates rulli kohta siin rohkem infot: http://fitshop.fitness.ee/trenazoorid/0/readmore/1055/TP-GRID-2.0/

grid_2_0.png

Keha ettevalmistamist alustan samuti kolm päeva enne võistlust, selleks kasutan koorijat (see on kaasas grimmikomplektiga Jan Tana grimmikomplektis. Selge, et sobib ka ükskõik milline teine koorija). See on oluline, et nahk oleks puhas enne kui grimm peale kantakse. Tihti olen just noortel meestel näinud, et nahk on ettevalmistamata ja nö rasune ja siis ei jää sinna grimm ka ühtlaselt ja korralikult peale. See koorimine on hädaavajalik ja ca 3 korda vähemalt enne kui grimm peale kantakse! Samuti on mõistlik karvad ära pügada mitte vahetult enne võistlust, vaid paar - kolm päeva enne (asi selles, et raseemisega võib kaasneda nahaärritus ja see võib väljenduda punetuse või väikeste punniena nahal). Nahk rahuneb paari päevaga ja selle jaoks ongi mõistlik seda aegsamini teha. NB! poisid, kes ei ole enne jalgu ja keha raseerinud - olge ettevaatlikud, et sisse ei lõika (kasutada habemeajamisvahtu või libedamat kehageeli). Koorija koos grimmiga leiate siit (võistlejatele on grimmid -20% soodsamad): http://fitshop.fitness.ee/47/0/readmore/941/Jan-Tana-grimm/

90cfa7cb623372e59bcc29cafa7d870c.jpg

On olemas ka odavam variant grimmi Winner Tan - see tegelikult sobib ka hästi ,lihtsalt seda on vaja osata peale panna ja ei maksa panna liiga vara peale enne lavale minekut (võib tõmbuda roheliseks), kui vahetult enne võistlust peale kanda, siis olen ka selle grimmiga edukalt saanud võistelda. http://fitshop.fitness.ee/47/0/readmore/816/Winner-Tan-grimm/

e71b9e0a48a36e8c93c16452738c1ddc.jpg

Mõlemil juhul kannan grimmi vahetult enne võistlust lava taga ja peasen selle samas maha ka (kui võistluspaigas puudub pesemisvõimalus - on tulnud ka seda ette, siis on mul alati kaasas vanemad dressid, et vajadusel selga panna ja siis sõita kohta, kus juba pesta saab).

Peale grimmi pealekandmist, siis päris vahetult enne lavale minekut on vajalik panna peale ka läige. Grimm ise kuivatab nahka ja läige paneb selle uuesti elama. Ole kasutanud palju erinevaid läikeõlisid, kuid siiani parim on olnud Winner Geel (see imbu naha sisse, vaid jääb geelina peale ja läige püsib tunde). On lihtsalt õlid (nagu beebiõli - kuid need tõmbavad kähku naha sisse ja lavale minnes on nahk ikka läiketa ja kuiv). Winner Geel:

http://fitshop.fitness.ee/47/0/readmore/817/Winner-Tan-Oil/

299fdfd690eb8592db05faa6991cd6b4.jpg

Grimmi pealekandmiseks, sõltumata, millist grimmi te kasutate on kõige parem kasutada värvirulli.Täpselt sellist, millega uksepiitasid värvitakse. NB! Mitte sisse hõõruda, vaid ühtlaste liigutustega nagu ukse värvimine. Lasete keha peale grimmi - see tuleb nagu habemeajamise vaht välja ja rulliga laiali. Rulli on saadaval nii Prismades kui kõigis ehituspoodides (ärge ostke kõige kitsamat so 5cm sobib hästi keskmine suurus 9-11cm laiune rull). Lõpus saab selle rulliga ka õli keha peale laiali ajada ja erinevate roundide vahepeal on hea rulliga rikutud kohtasid ruttu parandada!

post-22-0-33706600-1427958411_thumb.jpg

Lava taha on mõistlik kaasa võtta pumpamiseks kummid (osadel võistlustel on kohapeal ka hantlid, kuid kummid on mugavad ja pumpamiseks täiesti piisavad samuti ei pea siis kellegi järgi ootama - sest pumbata soovijaid on lava taga alati rohkem kui pumpamisvahendeid). Selleks on olemas erineva tugevusega kummilindid (mida tumedam värv, seda tugevam kumm on ,seega naistele sobivad õrnemad toonid ja meestele tugevamad)

Kummilindid on erineva värvi ja tugevusega:
kollane - kerge
roosa - keskmine
lilla - tugev
roheline - väga tugev

Kummilindid: http://fitshop.fitness.ee/trenazoorid/0/readmore/860/Kummilint-kollane-%28kerge%29/

380922704_751.jpg

Poseerimispüksid, neid on hetkel saadaval ühte värvi ja täiesti head, et võistlused ära teha. Naistel on ikka kordades rohkem jändamist, sest bikiinid on hoopis teine teema (vahest on kohe hea tunne mees olla.... :D ). Meeste physiques on ka pükstevalik päris lai ja sealt tuleb leida endale sobiv värv, mis ka laval silma hakkaks (usun, et enamuses spordipoodides on piisavalt juba rannapükste valikut ka olemas).

http://fitshop.fitness.ee/47/1/readmore/933/Poseerimisp%C3%BCksid/

Vaatan ,et juttu ja pilte tuleb juba nii pikalt, et teen eraldi sissekande toidu ja lisandite osas, mida võtan lavataha kaasa ja kuidas tagan pika päeva - et õhtuni lihased vastu peaksid. ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaatamata hilisele tunnile teen ära toiduosa sissekande, sest see võib nii mõndagi noort algajat päästa "lolluste" tegemise eest. Olen need "lollused" kõik vähemal või rohkemal määral omal ajal läbi teinud ja proovin teid säästa sellest, et peaksite ka 20 aastat ootama, et asjadest normaalselt aru saada. Viimased päevad enne võistlusi on kulturisti/fitnessisti pea täis kõikvõimalike mõtteid, kuidas parandada vormi tundidega..... :D Tundub müstilisena vaadates kogu ettevalmistus perioodi mis kohati võib olla mõne inimese jaoks terve aasta....Aasta aega teeme tööd ja ei ole rahul sellega, mis päev enne peeglist vastu vaatab? Ja siis hakkame manipuleerima toiduga, sest see teeb imet (vahest tõesti - olen ka seda kogenud, kuid suur osa nendest päev, paar enne tehtud manipulatsioonidest on andnud täpselt vastupidise tulemuse....). Mis siis põhilised tegevused on - ikka süsikad üles, nö laadimine, sool välja - nahk muutub õhukeseks nagu paber, vee joomist piira jne. - tuleb tuttav ette?

Nagu mainisin, siis oli kordi kus need asjad töötasid ,kuid kui tagasi vaadata ja anlüüsida, siis kõikidel neil kordadel kui saavutasin positiivse tulemuse vormi paranemise näol olin enne manipulatsiooni juba supervormis! Ehk tõenäosus heaks tulemuseks oli juba sama hästi kui garanteeritud. Vastupidistel kordadel ei olnud oma kodutööd erinevatel põhjustel hästi ära teinud, siis lootsin veel viimase minuti imele toiduga mainupleerimisel ja lõpptulemusena rikkusin veel selle seisu ,mis oli päev - paar enne võistlusi ja mis oleks võinud ka laval anda ehk isegi natuke parema tulemuse.

Kõige hullem, mis nende erinevate katsetustega toimub on meeletu koormus närvisüsteemile - just kuulsite õigesti. See, mis peas toimuma hakkab inimesel ,kes loodab 24 tunniga saavutada "totaalse muutusmise - nagu telesaates" sa sööd, siis vaatad iga tunni tagant vormi ,sest muutused ei saa lasta ennast ju kaua oodata.... :D ja oh häda, kui need ei toimi nii nagu me ootame, nähes et asjad ei suju nii nagu plaanitud, haarab meid paanika. See on hull asi sa sõna otses mõttes vaimselt laguned ja koos sellega ka vorm, mis iga järgmise tunniga peegelpildis muutub udusemaks ja udusemaks....lõpp on kõige hullem, seisad lava taga ja kahetsed, et sa selle teekonna üldse ettevõtsid ja eriti vihane oled sa selle peale, et biimase 24 tunniga suutsid sa ära käkkida selle, mida olid aasta otse ette valmistanud.... :( .Kes seda on läbi elanud, saab aru, millest ma räägin.
Kui peas asjad korras ei ole, siis stress sööb hea vormi kiiremini kui arvata oskate!

Mis on siis soovitused -- selle manitsemise asemel. Jube lihtsad, ärge muutke midagi! Hoidke võimalikult kinni tavapärasest reziimist (mida väiksem on lihasmass, seda vähem kõik need manipulatsioonid visuaalset effekti annavad - need võivad toimida 120 kg jõmmil, kes tänu 24 tunnisele vee mittejoomisele on pärast 4 kilo kergem ja tõesti pilt on teravam ,kuid 50 kilosel naisel, puudub igasugune mõte midagi seesugust korrata). Päev enne söön täpselt nii nagu olen harjunud sööma kuna enam trenni peale ei tule, siis sama toit ilma 2,5 tunnise trennita on laadimine... ;) Päeva jooksul käin paar korda kaalul ja vaatan lihtsalt, et see oluliselt ei suureneks 0,5 kilo tõusu ei ole seejuures midagi hullu. Hommikusöök on tugev sest tihti midagi tugevat enam enne võistlusi ei söögi! Kõige hullem mida ma tavaliselt näen tippvõistlustel ,rääkimata väiksematest võistlustest on see, et vanad laevad vahetult lava taga ja mitte energia geeliga, millest võiks isegi kasu olla, vaid ei riisi ja lihaga! Viimane ei jõu mitte kuhugi selle poole tunniga ja riis istub ka alles suures osas maos selle ajaga - aga laadima peab.... :D Siis vaatad laval - vendadel nagu 9 kuu käsil kõhud ees ja ei suuda sees hoida (selge, et seal ka muud põhjused, kuid suur osa teeb ikka toiduga laadimisel ka sinna suure panuse.)

Mida siis kerget võtta lava taha kui peaks olema vajadus midagi süüa.

Endal on kaasas energy geeli: http://fitshop.fitness.ee/energia-vastupidavus/0/readmore/1000/Fire-Start/ Selles on sees ka natuke kofeiini ja BCAA aminohappeid. Kindlasti vaja juua juurde vett - muidu see magus konsentraat imendub vaevaliselt.

04f48a32e07d229e94344a2f59ca289d.jpg

Kindlasti tavatoidust on alati kaasas mõned banaanid - need on toitvad ja kergesti omastatavad.

post-22-0-60343900-1428007464_thumb.jpg

Tavatoidust veel lihtsalt sepik - see ei tekita gaase nagu leib võib teha ja on ssamuti kerge nälja peletaja ja väikses koguses hea toidukord, kui peaks pikemalt ootamist olema.

Kuna tihit tuleb lava taga olla päev otsa - sõna otseses mõttes, siis on mul kaasas mõned Speed shotid, ütleme nii, et need on kohvi asemel ,sest tihti puudub võimalus minna kuhugi vahepeal kohvitama ja kui on vaja uuesti lahinguvalmis olla, siis löövad pildi selgeks : http://fitshop.fitness.ee/energia-vastupidavus/1/readmore/393/Extreme-Speed-Shot/

post-22-0-63969000-1428007648_thumb.jpg

Pika päeva puhul on alati kaasas ka mõned süsika ja valgu batoonid - piisab väikestest 35 gr. High protein omad on mulle parimad, sest ülesöömisoht on väike: http://fitshop.fitness.ee/batoonid/0/readmore/981/High-Protein-Bar-35g/

post-22-0-92397200-1428007810_thumb.jpg

Kui juhtub olema nii, et hommikul on eelvõistlus ja peale seda finaalid päeva teises osas, siis peale hommikust plokki teen kohe süsivesikute ja valgu sheigi - täpselt nagu peale trenni. Ise kasutan Hpr + Vitargo segu : http://fitshop.fitness.ee/energia-vastupidavus/0/readmore/1051/Vitargo-Pro-Carbs/

http://fitshop.fitness.ee/taastajad/0/readmore/114/High-Protein-Recovery-%28HT-R%29/

Selge, et need võivad olal ka muud tooted ,lihtsalt põhimõte süsikad ja valgud, et lühikese ajaga koguda jõudu õhtusesse plokki. Vee sisse lava taha segan nagu ka trenni ajal Intrat : http://fitshop.fitness.ee/aminohapped-kompleksid/0/readmore/851/Workout-Intra/

Üks kõige olulisem asi ,mis mul alati kotis kaasas on - keedusool! Just nimelt - krampide vastu parim rohi ja vaatamata sellele, et ma soolaga ei manipuleeri viimastel päevadel (varem ainult krambid olidki kui seda tegin ,siis ainus asi mis kohe aitas on keedusool). Vaatamata sellele, et ma enam soola välja ei lülita, kipuvad suure pingutamise, higistamisega laval ja ka enne võistlus kerge närvipinge - ja tihedam tualetikülastus (tuttav tunne... ;) ) on vedeliku väljutus suurem ja ka naatriumi kadu on suurem ja seega soolast võib olla sellisel juhul kohe abi , kui peaks vaja minema.

Kirjutada on veel palju - kuid las jääb midagi ka tulevasteks kordadeks! Mis muud kui kõigile laupäeval lavale astujatele - vesi nahavahele! Ärge üle mõelge, tehke asi ära ja mõelge, et järgmine kord teete veel paremini!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ott on hirmsasti vaeva näinud ja kirjutab kulturismi põnevatest detailidest. Ikka tahame aidata ning vaatame asju oma kogemustega võrrelduna. Viimase kahe päevaga on mulle aga tulnud sellised kirjad, mis sunnivad vähemalt mind küll mõtlema et kas äkki peaksime osadele seltsimeestele erinevate spordialade tutvustamisega oluliselt lihtsamat sissejuhatust tegema?

Sellised küsimused saadeti viimase 24 h jooksul minu kostkasti:

1. Kas poseerimine on üldse vajalik?

2. Kas kindlasti peab grimmi panema?

3. Ma ei ole varem seda musklinäitamist proovinud, aga peab vist proovima enne laupäeva?

4. Kas kätelt ja jalgadelt peab karvad ära ajama?

Ausalt, ma ei oska kohati enam nutta ega naerda. :ph34r:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aeg sealmaal, et asjad on pakitud, toidud kaasa tehtud ja koondise dress selga lükatud. Lähema poole tunni jooksul lennujaama ja lend Kopenhaageni 13.25 kohal olen 14.00 kohaliku aja järgi ja õhtune kaalumine orienteeruvalt 19 paiku, siis saab ka pildi selgemaks, kes vastu tulevad. Olen nüüd trennist teist päeva puhkamas ja ületaastumisest tundub, et pilt on läinud veel teravamaks, mis on hea -seega oma asjad on ära tehtud ja midagi siin lõpus enam eksperimenteerima ei pea. Loodame parimat ja proovin natuke reportaazi moodi asja ka teha, niipalju kui see võimalikuks osutub.

Ilusaid pühi soovides!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aeg sealmaal, et asjad on pakitud, toidud kaasa tehtud ja koondise dress selga lükatud. Lähema poole tunni jooksul lennujaama ja lend Kopenhaageni 13.25 kohal olen 14.00 kohaliku aja järgi ja õhtune kaalumine orienteeruvalt 19 paiku, siis saab ka pildi selgemaks, kes vastu tulevad. Olen nüüd trennist teist päeva puhkamas ja ületaastumisest tundub, et pilt on läinud veel teravamaks, mis on hea -seega oma asjad on ära tehtud ja midagi siin lõpus enam eksperimenteerima ei pea. Loodame parimat ja proovin natuke reportaazi moodi asja ka teha, niipalju kui see võimalikuks osutub.

Ilusaid pühi soovides!

Otile vesi naha alla! ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui ainult võistlusteks karva maha ajada, siis üks head moodus on kasutada Veet kreemi. Tõmbad terve keha kokku ja kraabid lihtsalt karvad maha. Tekitab ka vähem ärritust ja ei tekita sisselõikeid. Muidu võib nahk päris hulluks minna kui ajada žiletiga ja siis järgmine päev grimm peale panna.

Stiilinäide:

aIPK0KRl.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Veega ja sooladega on mõtekas ainult siis mainupuleerida, kui ei mahu kaalukategooriasse ja on vaja kuidagi alla võtta, sest 2-3kg rasva sa 24h ei suuda ära põletada.

Vee puudus ei ole see, mis sind nn kuivaks teeb, vaid ikka madal rasvaprotsent. Rasv tuleb ära põletada, mitte vett välja ajada!

fp3fpr8ll3.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõige pullim on see, et ma olen lasknud kuskilt info kaduma. Nikemlt praegu käib juba kaalumine ja ma istun alles meie lennujaamas. Võistlus on küll homme, kuid tavaliselt on registreerimine olnud õhtul ja nüüd on muidugi asjad ümber tõstetud - ja ma ei kontrollinud enne. So juba facebookis tuttavad küsivad, kas ma ei võistle.....palusin ,neid korraldajaid informeerida, et jõuan hiljem, loodetavasti lastakse ikka lavale homme, oi jah näe ikka juhtub midagi...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõige pullim on see, et ma olen lasknud kuskilt info kaduma. Nikemlt praegu käib juba kaalumine ja ma istun alles meie lennujaamas. Võistlus on küll homme, kuid tavaliselt on registreerimine olnud õhtul ja nüüd on muidugi asjad ümber tõstetud - ja ma ei kontrollinud enne. So juba facebookis tuttavad küsivad, kas ma ei võistle.....palusin ,neid korraldajaid informeerida, et jõuan hiljem, loodetavasti lastakse ikka lavale homme, oi jah näe ikka juhtub midagi...

Loodame, et kõik läheb hästi ja edu võistlustel!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ega siin ennegi kaalumisele jõutud peale kaalumist ja ei ole veel kordagi jäänud lavale minemata - eks kulturismi promootorid on ka inimesed ja kuna võistlus alles homme, siis ei stressa, küll ma lavale pääsen ehk on isegi parem , pole ühtegi vastast oma kaalus enne näinud.... ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Üks pluss asja juures on ka ma olen õigel päeval lennujaamas.... :D 2010 MM sai mindud lennujaama päev peale oma lendu , õnneks oli seal ka reservi ja jõudsin ikka lavale, seega olen juba karastunud.... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen rongis otsapidi teel Ringstedi. Paras seiklemine veel rongidega sest pühadega seoses graafikud teised. Suht keeruline aru saada kas saad õige rongi peale. Loodetavasti sain tunnipärast kohal.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen rongis otsapidi teel Ringstedi. Paras seiklemine veel rongidega sest pühadega seoses graafikud teised. Suht keeruline aru saada kas saad õige rongi peale. Loodetavasti sain tunnipärast kohal.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jõudisn kohale ja korraldajalt sain ka vahepeal sõnumi facebooki ,et kõik ok ja õhtune mingi kaalumine on veel kella 19 aeg (praegu siin kell 18). Enestunne ja vorm on ka hea, seega loodetavasti kõik sujub ja homme anname korraliku lahingu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõik korras kaalumas käidud täpselt 88,0 kg eks päeva jooksul on vett natuke tavapärasest rohkem välja läinud, selle väikese närvipinge pärast, kuid seda teravam peaks pilt olema. Kaalumas käisin koos leedukatega, kes ka alles jõudsid, seega igati ok. Nägin palju tuttavaid nagu alati (eks ma olen siin põhjamaade meistrivõistlustel ilma ka enne teinud ja selge, et siinkandis teatakse mind päris hästi). Homme juba kell 8.00 peab lava taga olema ja 8.30 algab juba eelvõistlus - st et 12 ks peaks hommikune plokk läbi olema - kuna tehakse ka otseülekanne, siis saate sellele juba kaasa elada varakult. Minu katis 14 meest - vist oligi lõpuks kõige rohkem (eks seal on tugevaid parasjagu sees, altpoolt tuli üles veel ka kunagine põhjamaade abs. meister Thomas Askeland - seega usun ,et kes selle kati võidab võtab lõpus ka absoluudi - elame näeme).

Natuke pildimateriali ka.

Söön täpselt nii nagu olen seda kogu ettevalmistuse teinud - mõne jaoks on see nagu pidulaud...

post-22-0-00675200-1428082210_thumb.jpg

Sõpradele võtsin kaasa mõned "Vana Tallinnad" ja Kalevi šokolaadi

post-22-0-10763200-1428082273_thumb.jpg

Kuna ma olen peapaela kandmise toonud uuesti moe sisse kulturismis - siis juba telliti peapaelasid ja võtsin neid siia mõned kaasa. Hommikul käisin Kristine Spo -S shoppamas.

post-22-0-54969800-1428082283_thumb.jpg

Lava on suur ja show tuleb võimas

post-22-0-97837100-1428082352_thumb.jpg

Naistele on siin kulda ja karda väljas korralikult

post-22-0-69571600-1428082372_thumb.jpg

Võid ennast valku täis ajada ja siis patjatele pikali visata

post-22-0-64313800-1428082404_thumb.jpg

Koos leedu koondisega

post-22-0-21670600-1428082430_thumb.jpg

Nr. 161.

post-22-0-94333300-1428082448_thumb.jpg

Hotellis - sedakorda on ikka ülimugav samas majas elan kus võistlus toimub....

post-22-0-62509600-1428082491_thumb.jpg

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ega siin pikka pidu ei ole, sest kell 6 hommikul peab tõusma, kähku grimmima (üksi see kõige lõbusam tegevus ei ole - muuga saab hakkama, kuid selga on keeruline ise teha, eriti kui see natuke laiem kui tavakodanikel....), kuid saame hakkama, vajadusel keegi parandab lava taga. Peale grimmi kohe kerge hommikusöök, paju ei ole mõtet lahmida, sest lavale minekuni ei jää palju aega. Õhtul tegin väikse jalutamistiiru ka ja kerge õhtusöögi (toit kõik kaasas, seega muret ei ole). Ilma oleks keeruline, sest pühade ajal ka toidupoed kinni. Eks annan endast märku peale hommikust võistlust, kel mahti see vaadaku lives, link on Loaded Cupi teema all üleval - vajadusel keegi tõstab selle ette. Oma õpilastele, kes homme lavale lähevad soovin samuti palju edu ja loodetavasti pakute mulle palju rõõmu (sms tulemustega on väga teretulnud). Loomulikult edu kõigile võistlejatele LEKV (mäletan oma esimest võistlust siiani väga värskelt, nüüd elan sama läbi 117 korda ja selge, et uni on hulga sügavam.....))))

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ega siin pikka pidu ei ole, sest kell 6 hommikul peab tõusma, kähku grimmima (üksi see kõige lõbusam tegevus ei ole - muuga saab hakkama, kuid selga on keeruline ise teha, eriti kui see natuke laiem kui tavakodanikel....), kuid saame hakkama, vajadusel keegi parandab lava taga. Peale grimmi kohe kerge hommikusöök, paju ei ole mõtet lahmida, sest lavale minekuni ei jää palju aega. Õhtul tegin väikse jalutamistiiru ka ja kerge õhtusöögi (toit kõik kaasas, seega muret ei ole). Ilma oleks keeruline, sest pühade ajal ka toidupoed kinni. Eks annan endast märku peale hommikust võistlust, kel mahti see vaadaku lives, link on Loaded Cupi teema all üleval - vajadusel keegi tõstab selle ette. Oma õpilastele, kes homme lavale lähevad soovin samuti palju edu ja loodetavasti pakute mulle palju rõõmu (sms tulemustega on väga teretulnud). Loomulikult edu kõigile võistlejatele LEKV (mäletan oma esimest võistlust siiani väga värskelt, nüüd elan sama läbi 117 korda ja selge, et uni on hulga sügavam.....))))

Ise soovitasin nooorkulturistidel täna võimalusel looduslikke uinuteid kasutada, et natukenegi enne võistluseid välja puhata. Üks uhke Põlva noorkulturist küsis et kas konjakit võib ka enne võistluseid võtta- keegi Eesti kulturismitippudest oli soovitanud. :rolleyes: Loodan et noored härjad täna öösel ennast nüüd selliste asjadega üle ei laadi :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise soovitasin nooorkulturistidel täna võimalusel looduslikke uinuteid kasutada, et natukenegi enne võistluseid välja puhata. Üks uhke Põlva noorkulturist küsis et kas konjakit võib ka enne võistluseid võtta- keegi Eesti kulturismitippudest oli soovitanud. :rolleyes: Loodan et noored härjad täna öösel ennast nüüd selliste asjadega üle ei laadi :P

Võtsin ka ühe konjaki kaasa, kuid seda ikka pigem tähistamiseks kui peaks olema rahul on tehtud päevatööga (bankett jäägu ikka võisltuste lõppu eks aegada taga on olnud juhuseid kus see ka enne võistlust osade seltsimeeste puhul on toimunud, tulemus ei olnud kõige parem....)))) Loodetavasti noored kuulavad seda soovitust.... Edu sulle Imre homme ja hoia nagu öeldakse dirigendikeppi hästi käes, et sellest hea kontsert tuleks (sinu tempost sõltub väga palju!)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Uni läks kohaliku aja järgi 5.22 ära, tõusin üles ja ettevalmistused kohe käima. Viimast korda keha koorimine ja siis grimm peale. Üksi tehes võtab see ikka kauem aega, eriti selg - selle pean vist laskma veel enne lavale minekut kellelgi üle teha....kuid suures plaanis olen ennast korduvalt ise grimminud ja tulemus on tihti olnud parem kui seal kus 3 abistajat korraga ümber on olnud. Kiire hommikusöök, kas seda kergeks nimetada saab ,kuid 140 gr kiirkaerahelbeid, kausitäis jogurtit ja pudru sisse ca 50 gr vadaku valku. Ei hakka siin eksperimenteerima muu toiduga, kuigi rootsi laud on toitu täis. Lähema poole tunnipärast olen juba lavataga. Loodame parimat!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eelvõistlus läbi ja jätkan 6 parema seas õhtuses finaalis - kokku oli 14 meest kategoorias! Üllatusena see ei tulnud ,kuid rõõmu teeb ikka. Kokku tegin läbi 5 tiiru kohustuslike poose, hooaja avavõistluse esimese poole jaoks on seda päris palju. Sain kohe esimese väljakutse ja lõpus nö eeldatava top 3 väljakutse koos saksa kolliga (see on paras monster) ja norraka Askelandiga. Finaal saab olema huvitav, sest kõigil omad plussid ja miinused - loodame parimat! Nüüd jõudsin juba vahepeal grimmi maha pesta ja vedeliku taastada, vett tuli jälle korralikult välja. Puhkan, söön ja siis uuesti kõik otsast peale, grimm, pumpamine ja võistlus. Jalad on juba praegu valusad, ma ei tea mis homme saab....))))

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×