Jump to content
Ott Kiivikas

Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!

Recommended Posts

Home sweet home! Ära vast hakkagi suuremat söömist tegema- klassikasse pead veel natuke alla võtma :D

Ca 5kg minna ju ainult. :D Tee ära, Ott! Usun, et näeksid klassikas ka kulturismis võistelnud konkurente :P.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ca 5kg minna ju ainult. :D Tee ära, Ott! Usun, et näeksid klassikas ka kulturismis võistelnud konkurente :P.

Klassikasse on mul päevase seisuga sissemahtumiseks täpselt 9 kilo.... :D 78 saaks kaaluda, kuid kaal on 87,0 kg. Küll aga valmistub klassika MM ks eelmise aasta maailmameister pikas katis ja selle aasta - 95 kg kulturismis hõbe Andrey Kukhartshuk (tema on pikem 180 cm seega kuskil 88 tuuri võib kaaluda klassika jaoks) aga peale MM oli mehe kaal 97 kilo -9 maha võtta....juba hea võistlusvormi pealt (neil seal oma motivatsioon, miks nad nii teevad).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas Brasiilias tanavapildis oli neid syntholi kasutajaid naha ka? Piltide ja videote pohjal jaanud mulje, et kahtlaselt levinud vark seal see.

https://www.google.com/search?q=synthol+use+in+brazil&safe=off&biw=1248&bih=611&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=vL51VPShLoKp7Aa7koCwDQ&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ

Ma pean tunnistama, et üldse treenitud inimesi nägin nii linnapildis kui rannas ikka ülivähe, selle rahvamassi kohta, mis seal on. Rohkem hakkas silma ülekaalulisus totaalne. Kui syntholi oli keegi süstinud, siis naised tagumikku... :D ebareaalne, mis seal toimus - mulle tundub, et see on seal mingi geneetiline hälve, et naistel sellised tagumikud kasvavad (tõsiselt, isegi poodides on mannekeenidel ebaproportsionaalselt suur pepu tehtud). Pigem mõjusin seal ise inimesena teiselt planeedilt.... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Alustasin tänasest uut ettevalmistust uueks hooajaks. Paralleelselt vaatasin üle ka osa õpilasi ,kes soovi avaldasid ,et oma hetkeseisud ära kaardistada ja uued plaanid teha. Trenniplaan jätkub kava jaotatud 4 ks ja on suunatud ka jõunäitajate parandamisele (mitte max , vaid pigem selline 10 - 6 korduselise seeria edasiminekuks). Aeroobset vastavalt enestundele - kuid proovin mahu hoida üleval ,et rasvaprotsenti kontrolli all hoida. Keha jaotatud nii: esimene päev jalad, teine õlg, biits, vaba kokmas selg ja eraldi päeval rind triits. Suht klassikaline kombinatsioon, kuid viimasel hooajal pool treenisin selle järgi ja õigustas nagu tulemused näitasid.

Lisanditest suures osas puhkasin, kuid nüüd panin uuesti sisse trennijärgne jook HPR + Vitargo, trenni ajal Amino Rush (mõlemis ka piisavalt kreatiini ,seega seda eraldi ei pea võtma). Hommikul pudru sisse kui teen magusa, siis Hera80 ja muudest lisanditest Join+ liigestele , Omega3, MZB ja Vita - Min. Põhikompott ja vahest saab lubatud, nii puddingut kui Pancake Mixi - kuid need on nö siis kui tekkib magusa vajadus.

Võistlusi kus uuel hooajal osalen ei ole veel lõplikult ära kaardistanud, mõtted on olemas, kuid ootan ära kui kalender avaldatakse, siis saab pildi selgemaks. Kevadhooaja peaeesmärk on tulla Euroopa meistriks ja muud tulemused, on boonsueks kauba peale.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Üks oluline asi eelolevat nädalat jäi mainimata, nimelt tuleb külla maailma tugevaim mees Zydrunas Savickas ja fännidel, kes soovivad temaga koos pilti või lausa autogrammiga pilti ,avaneb selleks võimalus neljapäeval kui toimub kella 17 - 19 ni Sparta Fitshopis autogrammitund! Seega ärge maha magagae, sellise kaliibriga mees ei külasta just igapäev Maarjamaad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See nädal oli megakiire ja ei ole jõudnud peale facebooki paari pildi midagi postitada. Väliskülalised olid terve nädala kohapeal eesotsas Big Z -ga lisaks mitmed äripartnerid eri riikidest, kellega edasisi plaane sai arutatud. Kokkuvõttes oli edukas nädal ja jäin tehtuga rahule. Zidrunasega koos neli meeldejäävat päeva, koos ühistreeningud mida õige pea Fitness TV -s näha saab ja "Radari " saates mõõduvõtmine saatejuht Jüri, Murumets eksrammumehena, Zidrunas valitsev maailma tugevam mees ja mina kulturistide esidajana. Ütleme nii et häbisse ei jäänud - õige pea video vahendusel näete, kõike ära ei saa rääkida, muidu pole huvitav vaadata. Big Z on inimesena ka väga muhe vana (pean seda ütlema kõigi nimekate tuntud sportlaste kohta, kes mind aastate jooksul külastanud on Dorian Yates, Šabunja Big Z jne.) Kahel päeval käisin ka "Teevidal" olime Fitshopi boksiga seal väljas - korralik möll oli reedel, siis oli ka Zidrunas kohal ja soovijad said temaga pildistada, käis boksis ka linnapea ise ja paljude fännidega sai ka ühispilt tehtud. Väga vahva üritus oli.

Trennidel olen pallnud nüüd täiskäigu sisse ja keha on ülekere valus. Eriti hull oli peale trenni Zydrunasega, kus tema tegi taastava trenni ja minu jaoks oli see muidugi "laastav" trenn.....nagu oleks kurikatega pekstud.... :D . Raskustest veel midagi äramärkimistväärivat ei ole, sest hantlitõmbeid tegin kuni 85kg/12, T kang 125kg/12, Surumisi lamades kangiga 3x10 (110kg) ja täna raw kükke ilma vööta 140 x 10, üle tüki aja saan teha korralike kükke, selg peab, jõutõmmet 145/12 kõik pealthaardes 0 punktist. Järgmisest nädalast peaks minema kergemaks, sest keha harjub.

Varasti hakkab jõulumöll pihta üks nädal on konkreetselt igal õhtul kutsutud mingile jõulupeole, küll jõuluvanaks ja lihtsalt osalejaks, erinevad spordiaasta lõpetamised jne. Loodame, et tervis sellele pidutsemisele vastu peab, meel on küll rohkem juba trennilainel. ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna tegin trennist lisa puhkepäeva, sest lihtsalt õlaesiosa ei ole viimaste trennide ja võistluste tulemusel ära taastunud. Kuna homme kohe ka võistlust ukse ees ei ole, siis tuleb rohkem keha kuulata ja vajadusel taastumisaega pikendada. Selle asemel võtsin tütred kaasa ja käisime Revali veekeskuses taastumisprotseduuridel. Olgu öeldud, et esimest korda käisin uues puuküttega saunas (ma ausalt öeldes ei tea ühtegi teist spordiklubi linnas, kus selline puuküttega saun olemas on - kuid oli ikka teine tera küll kui elektrikerisega saun). Vaatamata kõrgemale temperatuurile, oli seal kuidagi õhk hoopis teine ja kuumust taluda oluliselt lihtsam. Soovitan proovida. Lisaks soolasaun - sealt välja tulles nahk nagu väiksel lapsel sile....)))

Järgmine nädal on õnneks natuke rahulikum tööasjade osas ja saab uuesti ka rohkem trennile keskenduda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aeg natuke kirjutada ka. Töönädal liigub lõpupoole ja see nädal õnneks natuke rahulikum ja saab teha plaane uueks aastaks. Trennide osas lisan raskusi (selge, et mingeid rekordeid ei ole veel läheheduses, kuid mõned numbrid ei tundu enam ka väga kaugel). Seljatrennis tegin 3 harjutuses T- kangi 135kg/12 (paremad laksud olid seal 150 x 12) usun, et järgmine kord proovin juba 145 sama teha. Viimases harjutuses tegin hantlitõmmet uuesti 100kilosega (vaja sellelt ka tolm maha pühkida, sest ega seda seal eriti peale minu keegi ei kasuta.... :D ) 10 kordust tuli ka 5 seljaharjutuses ära, see loob hea eelduse, et ehk õnnestub tõmbes ka uus mark enne kevadest dieeti teha. Jõutõmbeid olen teinud 155 x 10 (seda pealthaardes ja kõik 0 st ja ilma mingi vööta), vaikselt lisan ka sinna raskust, kuid tundub, et kuna selg saab kükkidega ka vatti ,siis varsti on mõistlik tõmmet üle nädala teha, muidu ei taastu ära.

Õlale kuklatagant surumisi sain 70x 10 kätte ja järgmine kord tõstan raskuse 75 peale. Aeroobset olen teinud tunde järgi ja ei ürita selles osas mingit plaani täita, kui söön rohkem liigun ka rohkem ja vastupidi. Samas kaal jätkuvalt madal, hommikul 86,6 õhtul 88 tuuris, seega ca paar kilo on tulnud juurde, kuid seda 1 kuu peale võistlusi. Tasapisi tõstan toidukoguseid, sest päris võistluskaalus ei ole ka pointi kogu aeg püsida. Usun, et veebruari lõpuks peaks ka ikka üle 90 numbrid korraks ära nägema.

Sportlastele teadmiseks, et 29.12 toimub EKFL spordiaasta lõpetamine ja loodetavasti saabub teile (kui juba ei saabunud) ka sellekohane kutse mailkasti ja sedakorda teeme rohkem avatuma ürituse, et suurem hulk inimesi sellest osa saaks. Kohaks Butterfly lounge ja kellaaeg 18 -20. Pange see kuupäev endale juba kirja (loomulikult kutse saajatel palume ka teavitada oma tulemisest või siis mitte tulemisest).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Natuke jälle tooiduteemadel ka. Nädalavahetusel on mul kombeks süüa natuke teistmoodi kui nädala sees. Nii proovisin täna hommikul kuidas uus Smoothie mix sobib segada keefiriga ja kuidas see maitseb täistera nisuhelvestega. Peab tunnistama, et tulemus oli väga maitsev! Smuuthie mix on oma koostiselt natuke paksem kui tavaline valk ja seeläbi jääb ta ka lõpptulemusena mitte nii vedel kui tavaline valgukonsentraat. Tuleb selline kreemjas mass.

Koostis:

Täistera hisuhelbed ca 150 gr kuivainena (igaüks doseerib loomulikult oma soovile vastavalt)

Hellus Keefir ca 400 ml

Smuuthie mix - 40 gr.

koorene jogurt - 200gr

banaan (keskmise suuresega)

2 mandariini

Head isu!

post-22-0-02900300-1418460365_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vahepeal käisin trennis, täna tegime sellise ühistrenni Raigo ja Reginaga - kui õpilastel silm peal hoida, siis töö käigus saan palju paremini aru, mida peab harjutste valikus või tehnikas parandama. Loodetavasti kõik lõikasid ühistrennist kasu. Seda proovime ka kindlasti korrata ja pigem muuta see regulaarseks vähemasti nädalavahetustel.

Ise tegin jalgu ja lisasin jälle natuke raskust nii tegin raw kükke, ilma vööta

70kg/15, 100/12, 125/10 ja 145/12 (viimane kord 140/10 -seega ca 10 kilo on jälle lisa tulnud). Selge, et tippmargini 180/12 on veel jupp maad minna, kuid usun ,et enne uut dieeti võiks see eesmärgiks olla, et kasvõi 1 kordus rohkem teha või 5 kilo raskemaga samad kordused.

Peale seda Hoist nagu hackkükk 70/15, 100/12, 130/10 , 150/4 (see hakkas lõpus põlvedele ja vahetan selle pressi vastu järgmine kord)

Peale seda üle pika aja rinnalkükk (tegin all seisatusega kõik sii 0 asendist) 70/10, 80/10, 90/10

Lisaks tagaosale Ben Johnson - seal on jõudu juurde tulnud, nii tegin 3 x 12-15 kordust täis amplituudiga

Peale seda tagaosale keretõsted, kuid nii et selga väga töösse ei võtaks, puhtalt tunnetusega reie tagaosale (19 kilosed hantlid käes 3 x 10)

Säärtele 2 harjutust ja siis kõhtu- üks raskem harjutus rippes "kell" . ripud tõstad jalad üles selline asend et alaselg jääb põrandaga paralleeli ja siis hakkad jalgu keerama ühelt poolt teisele poole (kui keegi leiab võib youtubist näidise panna - ma ei tea selle inglise keelset vastet).

Trenni alguses soojenduseks jooksu 3 km.

Õhtul Reval - Spordi jõulupidu . loodetavasti ei veni see liiga pikaks.... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna tegime jällegi ühistrenni ja annab ikka palju juurde küll - motivatsioon pingutada oluliselt suurem kui üksi nokitsedes.

Raigoga alustasime õlatrenni koos, pärast tema tegi rinda peale mina biitsepsit. Regina tegi jalgu.

Kuklatagant surumised: 50/15, 60/12, 70/10, 80/7 (Raigo 6 kordust) vaikselt lisandub selles harjutuses raskust, rekordeid veel ei ole, kuid usun ,et kui külm ära ei võta, siis enne uut dieedi algust, peaks saama juurde vast panna.

Teise harjutusena lendasime hantlitega (oleme võtnud suuna puhta tehnikaga ja suht isoleeritult teha, seega raskus seal 11 kiloste hantlite tuuri, mina tegin superseeriaid - polnud neid vähemalt 3 kuud teinud ja õlad läksid täis nagu õhupallid. Osadele lihasrühmadele, kus ma raskusi taga ei aja, seal kasutan rohkem ka pumpavat laadi trenne). Kaks x 5 superseeria kokku 10 seeriat lendamisi.

Peale seda tegime ette lendamisi, seal samuti superseeriad 6 supersett järjest. 11 kilosed hantlid.

Peale seda pumpasin 4 eri harjutust biitsepsit, Raigo tegi peale õlga rinda ja lamades surumises jõudis teha veel 150x8 - see on päris korralik number, arvestades alla tehtud õlatrenni, seega usun, et mehel esimese harjutuses +10 kilo raudselt rohkem sees, seega 160x8 mis teoorias võiks teha sinna raw numbrri 200 tuuri. Seda hommikuse kaalu juures alla 80 kilo.....

Kui õla puhul oli sama raskus, vaata et isegi kordus minu kasuks, siis rinna puhul ei ole praegu Raigole midagi vastu panna. Kuid eks ma kogun alles jõudu ka....)))

Jooksu sai tehtud jälle 3 km soojenduseks. Edaspidigi plaan järjest ühistrenne teha, sest annab kõva motivatsiooni ennast saalis realiseerida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna tegin seljatrenni ja jõud tasapisi taastub.

Alustasin T -kangi tõmmetega

75kg/12, 100/12, 125/10 ja 150/14 (viimane ka uus rekord)

Peale seda ülatõmbeid Hoistil

120/10 , 150/10, 170/10 (selle viguriga ei ole ka varem rohkem teinud)

Hantli tõmme küljele

85kg/10, 100/13, 100/10

Ülatõmbed Cybexil

100/12, 150/10, 180/8

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kes ei juhtunud saadet otse nägema, saab seda järelvaadata siit: algus 20.25 http://kanal2.ee/pluss/video/?id=23838

Igal juhul jääb selline pool humoorikas rammukatsumine maailma tugevama mehega eluks ajaks meelde ja selge, et nii tema, Muru kui ka mina ei olnud keegi jõu mõttes oma tippvormis, kuid selge, et need vahed tippvormi puhul on veel suuremad. Samas vahed kahel alal nagu nägite ei olnud ulmelised, raskuste hoidmine ees ja kohvrid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jõulud annavad endast igapäevaselt üha rohkem märku. Nii oli eile mulle saabunud esimene reaalne paberist jõulukaart ja seda ei kellegi muu poolt kui hea sõbra Toomas Hendrik Ilvese poolt! Tore, et vana semu meeles peab ja ei pea paljuks lihtsale kulturistile jõulukaarti saata.... ;)

post-22-0-96407400-1418844809_thumb.jpg

post-22-0-84505900-1418844817_thumb.jpg

post-22-0-66696200-1418844825_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jõulud on kohe -kohe ukse ees ja läheneb ka iga - aastane Honda Jõuluturniir. Sedakorda toimub see Tartus Lõunakeskuse jääl 26.12 algusega 14.00 . Ise olen nagu viimasel viiel aastal kombeks saanud õhtujuhi rollis koos endise laskesuusataja Margus Aderiga. Lõuna - Eesti rahval kindlasti hea võimalus tulla kohapeale kaasa elama. Sedakorda kahjuks kulturiste - jõutõstjaid rivis ei ole, kuid raskejõustiku esindavad tõstjad Pendid. Loodetavasti hoiavad nad raskejõustiku lippu sama kõrgel kui varasematel aastatel.

http://www.ohtuleht.ee/608029/ponev-ponev-spordikuulsuste-jouluturniir-toimub-seekord-lounakeskuse-liuvaljakul

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna tegime Raigio ja Reginaga ühistrenni ja tema blogi all video - kuidas Raigo täna jalgu lammutas. Jõudu on ja usun ,et üsihtrennide käigus viime ka tema pika seeria rekordid uuele tasemele. Ise tegin vahelduseks pumpavat laadi jalatrenni (põlved annavad viimasel ajal tunda ja võtan koormust raskuse mõttes maha). Samas oli päris hea vahelduseks ka superseeriaid teha ja jalg läks korralikult täis...))) Igal laupäeval ja pühapäeval oleme kasutanud ära ühistrenni vormi ja tunnen ise ka, et hea on koos trenni teha, eriti kui kõrval on vähemalt sama tugev kui mitte tugevam tegija.

10857762_829546060435893_158082166655287

Ise võtsin linti kõhuharjutuse "Kell" - soovitan proovida - võtab külgi päris korralikult....eriti soovitan seda Revali jõutõstjatele..... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Samakamees palus teile mõlemale edasi öelda järgmist: mida nad põrkavad, maxi peale surumises saavad kotti, korduste peale saavad kotti. 1 aasta mind ei ole ja Ott on ikka teine :D

Llõuatõmbeid juba prooviti võidu teha, said jälle kotti! :D

Tahavad kellaga ka ennast alandada w? :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Samakamees palus teile mõlemale edasi öelda järgmist: mida nad põrkavad, maxi peale surumises saavad kotti, korduste peale saavad kotti. 1 aasta mind ei ole ja Ott on ikka teine :D

Llõuatõmbeid juba prooviti võidu teha, said jälle kotti! :D

Tahavad kellaga ka ennast alandada w? :D

Kle meie teeme puhtalt, teie põrgatete :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×