Jump to content
Ott Kiivikas

Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!

Recommended Posts

Nagu pealkirjast näha, siis kodusaalis toimub ka korralik edasiminek trennides ja seda ka tänane trenn tõestas. Päeval ei saa öelda, et oleks mingi supertunne olnud, kuid kui soojaks tegin ja esimesed seeriad tehtud, tundsin et seljas on pura ja ka vaimusilmas eeldasin ,et täna jaksab tõmmata.

Seeria siis selline 70/10, 120/8, 150/5, 170/5, 200/1 kõik ilma vööta ja pealthaardes ja viimane siis rekordi kordamine ehk 220kg/10, rohkem täna ei tulnud, kuid enne puhkust juuni alguses tegin 220/5, seega vahepeal ei teinud üldse ja edasimin.ek on väga märgatav. Tõmbega ongi vahest nii, et kui ei tee pikalt tuleb paremini kui pidevalt kangutada. Loodan ,veel enne järjekordset dieeti jõuda vähemalt 230/10 ni rek. seal 230/8 ja miks mitte 240/8 või 250/5...

Edasi lõuatõmbed, andsin vahepeal alaseljale puhkust 0/8, 15/5, 20/5, 30/3

t- kang (kuna alaelg oli tõmbest väsinud, siis ei osanud midagi oodata, kuid tuli uus rekord) seeria selline 75/8, 100/8, 125/8, 160/8 - selle raskusega ei ole kolmandas harjutuses veel varem teinud ja ka esimeses, usun et järgmine tugev seljatrenn kui teen esimese harjutusena proovin 180 kilo ära.

Edasi ülatõmbed trenazööril, kuid seal oli kuidagi jõud täna ära, piirdusin viimases seerias 210/4.

Trapetsis kang seljataga läksin välja kuni 257kg ja sellega 4 kordust ka see uu rekord.

Seega põhi baasharjutustes sai päris korralikud numbrid. Tugevad rinna ja jalapäev homme ja ülehomme.Loodame et ka seal saab mõnes harjutuses uued numbrid.

Tõmbevideo

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Trennist niipallju, et surumises tõstsin raskust ja skeem näeb ette nii, et iga kord raskus (ehk ka intensiivsus) suureneb ja maht ehk siis seeriate hulk väheneb. Skeem mida proovin, et ole kopitud mõnest jõutõstmise meetodist, kuid kindlasti ühtib selasete põhitõdedega. Alustamise maht on ehk suurem kui tavalistes surumise kavades, kuid proovin ära, siis olen kogemuse võrra rikkam. Hetkel tegin siis 9x5 (137) 8 seeriat tuli ilusasti ilma igasugu abita ja isegi väikse varuga, kuid 9 seerias lõikas nagu noaga ja väsimus tuli sisse, kuid järgmine kord 8x5 140 -ga.

Skeem selline:

10x5 (135)

9x5 (137)

8x5 (140)

7x5 (142)

6x5 (145)

5x5 (147)

4x5 (150)

siit võib soovi korral veel edasi aretada, et nö ühe korduse tippu teravamaks saada ehk siis raskust julgemini tõstes ja kordusi maha lastes 4,3.

Eile proovisin jalgu teha, kuid üleeilsest tõmbest oli alaelg nii väsinud, et ei jaksanud lihtsalt selga hoida, jalas jõudu küll, läksin välja kuni 180/5 - kõik ilma vööta raw, kuid 195 tegin 1-se (selg lihtsalt ei pidanud ja tegin suht püstise küki ja ei hakanud pressima). Täna teen taastuspäeva ja tõstan kava ümber nii ,et jalapäev jääks peale puhkepäeva esimeseks, see võimaldab ja varem vähemasti toimis paremini jala edasimineku jaoks, selga kannatab ka kolmandal järjestikusel trennipäeval teha.

Muus osas valmistan ette Fitcampi - palun veel registreeruda, kes seda ei ole jõudnud teha. Sel nädalavahetusel plaanin koolitus materialid välja teha, räägime siis bikiini fitnessi treeningust ja toitumisest - ega seda teemat ei ole varem ka eraldi käsitletud, seega usun ,et võiks nii võistlejatele ja treeneritele huvi pakkuda.

Lisandid laagri jaoks on ära tellitud - tuleb suurem Puddingu möll, uued maitsed (mustikas-vanilje ja maasikas valge - šokolaad) saavad teie igapäevase laagritoidu kindlaks osaks ja niipalju kui jaksate ära süüa.... ;) . Samtui saavad osalejad nagu alati laagrisärgi ja nännikoti, mis sisaldab Fasti kõiki uusi batoone ja valgujooke - seega igaks laagripäevaks peaks olema ka magustoit lisaks pudingule batooni osas olema.

Olimp paneb välja erinevaid testereid, neid paneme ka nännikottidesse ja saate proovida. Lisaks tuleb Fat Burnerit ja Novelle vett - seega ärge hakake minegeid lisandeid kodust kaasa vedama.... ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Puhkus on ideaalne aeg treenimiseks ja nädalavahetusel sellega just tegelesingi. Laupäev oli küll trennist puhkepäev ja veetsin selle hea sõbra raskejõustiku legendi Ants Rosenbaumi sünnipäeva tähistades, tema Muraste kodus. Grillisime liha ja puhusime niisama juttu. Olgu öeldud, et Antsu sünnipäeval on alti ka sünnipäeva lapsel kohustus lõuatõmbeid teha nii ka seekord oma 73. sünnipäeval, seda mis tulemuseks jäi näete õige pea videost.

Pühapäeval ehk täna seevastu tegin lausa kaks trenni, kuna teised pereliikmed on Itaalias puhkamas, siis mis siin kodus ikka üksi passida ja ilmad on ka väga ilusad olnud, seega peale Revalis tehtud korraliku paaritunnist jalapäeva, sõitisn Pirita poole, et mitte niisama koju minna ja mõtelsin ,mida teha tahaks? Ja siis tuli järsku pähe, et rulluisutada tahaks... :D .

Mõeldud - tehtud, esimesse ettejuhtuvasse Hawaii Expressi ja ostsin terve komplekti kaitsmed, kiivri ja uisud - viimased olid number 46 mis jalaga läksid... ;) . Uisud on korralikud, sellised võistluse omad suurte ratastega ja ega muud kui sügeles siis sõitma proovima.

Kodust vahepeal läbi ja siis Rocca al Maresse, auto panin Statuse juurde esimese hooga sõitsin Stroomi randa, kuid kuna seal oli kehv asfalt ja ka jalakäijate sild puidust ei olnud just kõige meeldivam elamus, siis võtsin suuna Vabaõhu muuseumi poole ja sealt edasi Kakumäe ringile, tegin kokku 4 täis ringi, ma ei tea palju see tiir on, seal on mingi kilomeetri märgid, kuid ma päris hästi ikka aru ei saanud, vast 6 km on ring ikka, sest ajaliselt sõitsin 2 tundi jutti ja tempo oli selline, et rullitajatest panin mööda, kes ees oli ja endast läksid ainult ratturid mööda. Seega usun ,et kokku tuli selline ca 30 km sõit, mis esimese korra kohta ok - algul võttis jalad eest nii täis, kuid siis kuidagi lasin lõdvamlt ja läks üle ja kokkuvõttes oli väga mõnus. Kukkusin 1 korra ja seda lõpusirgel kui auro juurde naasin - nimelt ei teadnud, et Roccal Mare kaubanduskeskuse esisel parkla ees olev jalakäijate tee on mitte asfalteeritud vaid tänavakiviga kaetud ja seal pani jälle sellise vibra sisse, et lõpuks viskasin kõhuli.... :D Aga kuna kaitsmed olid peal, siis jäid peaopesad omale kohale ja ainul küünarnuki kriipisin ära, midagi hullu, jalad võttsi ikka läbi ,eriti kui sai 40 seeriat jalgu enne alla tehtud.... ;) . Eks niipalju kui ilma on proovin käia sõitmas, peaasi et erialatrenne segama ei hakka.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kakumäe ring on 7km, kokku panid siis üle 30km

Hea uudis. Siis tuli kokku sinna 34-35 kilomeetrit tiir. Ega siin midagi, täna jalad veel üllatavalt ok seisus, peab vist rullimaratonid ette võtma (42 km ei oleks ka eile probleem teha olnud). Eriti kui ei pea üle autoteede ronima - sest pidurdamise ja manööverdamisega ei ole veel kõige vilunum mees.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hea uudis. Siis tuli kokku sinna 34-35 kilomeetrit tiir. Ega siin midagi, täna jalad veel üllatavalt ok seisus, peab vist rullimaratonid ette võtma (42 km ei oleks ka eile probleem teha olnud). Eriti kui ei pea üle autoteede ronima - sest pidurdamise ja manööverdamisega ei ole veel kõige vilunum meeLa

Laura rullitas ja mõõtis juuni hakul ära teekonna, Statuse juurest start, Kakumäe ring ja tagasi oli kokku 10,5km. Lisada 3 ringi ( 3x7km ), tuleb kokku 31,5km. Pelgusse sõitu ei tea kaugele jõudsid, aga selline +1,5km võiks küll olla ehk siis min 34km nagu kirjutasid :)

Muudetud kasutaja tarmop poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sry., esimene osa läks nihu :( . Mul plaan järgmine esmaspäev Tallinna ligidalt Vääna- Vitti joosta, peaks tulema 19 km. Äkki tuled ka kampa, koos lõbusam ;) . Hakkan vaikselt koormust maha võtma, poolik varsti tulemas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täringuõnnest jäi puudu.... ;) Kuid öeldaks,kellel ei vea õnnemängus, sellel veab armastuses.... :D

Vähemalt loogika töötas hästi! ;)

Muudetud kasutaja htilga poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hea kui Kakumäel kohtab nii viisakaid inimesi :)

Ja paks ei valetanudki, et iga õhtu käib poisiga jalutamas ;)

Ma olin parasjagu Kakumäe ringi mõõtmas kui mul õnnestus viisakas olla ja täpselt 7 kilomeetrit on tõesti ring. ;) . Tegin enne rullikutega oma sõidud ära ja täna tallasin seda Tabasallu viivat sirget 4 otsa, see on edasi tagasi 9,5 kilomeetrit ja Terase juurest 10 edasi tagasi, seega kokku sain 26 kilomeetrit täna ja ajaliselt 1,5 tundi. Haige on mõelda, et šefid maailma tasemel jooksevad sama kiiresti.... :D ja isegi kiiremini, ise vuhised rullidega jooksjatest nagu postidest mööda ja samamoodi jookseksid need keeniamehed endast mööda.... :D . Pidi täna olema puhkepäev, kuid jalg sügeles ja oli tegelt juba kergem ja ei võtnud põlvi ka valusaks, eelmisel korral kui 34 km tiiru tegin ,siis panin ju kahetunnise jalatrenni ka veel alla ja see oli liiast. Huvitav on see,et esimesed pool tundi ca on raske, lööb jalad ja alaselja täis, kuid pärast läheb nagu lihtsamaks ja oskan vist ise ka juba natuke lõdvestuda, siis kannatab sõita ja nautida eelkõige sõitu, muidu on üks paras piinamine. Vaatan, mis tunne homme on - kas kannatab tugevat jalaga teha, kui ei siis teen vaba päeva.

Muus osas käib kõva laagri ettevalmistus, homme läheb teele mega laadung tavaari, sealhulgas 300 pudelit rohelist Fat Burnerit, Novelle vett kastide viisi, lisaks suur hulk Fasti lisandeid eesotsas Puddinguga, põhiralliks läheb uute maitsetega ja "Cake Boss Monika" hoolitseb selle eest, et avamise õhtul Puddingu tort laual oleks... :P . Kindlasti teeme grilli kohe soojenduseks ja ühesõnaga puudus seal küll millestki ei tohiks tulla. Täna tellisin ära veel vajaminevad karikad, erinevate võistluste jaoks, mis laagris toimuvad - seega suures piirdes on asi kontrolli all.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vene saidi pealt sain jahmatava artikli, kus minu hea tuttav Ukraina kulturismiliidu president Igor Delijev pöördub avalikult noorsportlaste ja ka neile "supernõuandeid" andvate treenerite poole. Pealkiri on jahmatav 3 aastaga 5 noorsportlase surm! Ja lühidalt kokkuvõttes palve, enne mõelda kui mingit jama sisse sööma hakata. Originaalaritkkel siin, kes vene keelt oskab lugege - kuid mina vaataksin tema asemel ise peeglisse, sest nad ise on lasknud sellel niikaugele minna...

http://hardmuscles.ru/2013/07/prezident-fbbu-igor-deliev-k-yuniors.php

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaatamata sellele, et plaanisin täna teha trennivaba päeva, kuid kuna olin jälle päev läbi kontoris istunud, siis lihtsalt ei saanud koju istuma jääda, vaid läksin rullitama, täna tegin siis 30 km sutsu ajaga 1 tund 30 min (tehnika vaikselt paraneb ja lõpus õppisin käsi ka paremini kasutama, siis saab hoogu veel juurde), kolme sõidukorraga pühapäevast kuni neljapäevani on kogunenud juba 90 km läbisõitu, mis ületab oma poolt igasugu ootused (näiteks rattaga suutsin 3 aasta jooksul ca 5 korda sõita....), rullikutega olen paremas graafikus, peaasi et ilma oleks, siis saab sõita.

Orisaares ei mäleta, kas seal head asfalti oli kus sõita - seal oleks aega rullitada külll eks paistab kohapeal võtan rullid kaasa.

Homme veel viiamsed laagri asjad kokku korjata ja pühapäeval stardin juba Orisaare poole, et esmaspäevaks asjad valmis sättida kui suurem rahvas tuleb.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ega siin pikka pidu ei ole, aastaring on täis saanud ja homme algab järjekorras juba 9. Fitcamp laager! Ettevalmistused on lõpujärgus asjad on kokku korjatud ja osa ka kohale toimetatud, auhinnad ja muu väärtuslikum inventaar sõidab homme koos minuga kohale. Viimasel hetkel on veel lisandudnud soovijaid laagrisse tulla, see tähendab ,et nädalalõpp alates neljapäevvast läheb seltskonda väga kirevaks ja rahvarohkeks - mis on tore! On ju siis toimumas ka põhilised sündmused Spordiklubide Spartakiaad ja Saaremaa Open Cup võistlused.

Täna jõudisn valmis ka oma teise koolituse Bikiini fitnessi toitumine ja varem tegin valmis treeningualase ettekande. Seega loodan ,et kes koolitusele osalema tulevad, ei pea pettuma. Egle annab viimase lihvi neljapäevasel koolituspäeval ja seda eelkõige praktilises osas - seda on just nädalavahetusel lavale astuvatele neidudele väga vaja. Muideks, kes tulevad koolitusele - just praktilisse ossa võtke kaasa ka bikiinid ja kingad! Sest palja jalu käimine erineb oluliselt kõrge kontsaga kingaga käimisest.

Muus osas niipalju ,et varsti sätin trenni - tugevam jalg plaanis, vaatame kuidas rullitamine on jalale mõjunud ja peale seda on tellitud üks poissmeeste "Puujala trenn" - vaene peiu, tunnen juba ette kaasa.... :D .

Eile tegin trennist puhkepäeva ja käisin korvaplli U-20 EM Saku Suurhallis vaatamas - ja kohe poisid võitisd, kui Hr. ise kohale läks.... :D . Meeste koondisega oli varem sama lugu - tunudb, et minu kohalolek mõjub hästi.... ;) . Täna mäng Itaaliaga 20.15 kes saab võib minna vaatama, ehk lähen ka ise -sest positel on võitu hädasti vaja... ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Meelita poisid sööma ja tee nad kangiga paremini tuttavaks , siis tulevikus on meil meeste koondisel ka asjalikud mängumehed keda hea vaadata ;)

Olles ise pool elu korvpalli mänginud ning näinud ka eesti klubikorvpalli kõrvalt siis jõusaal jäetakse alati kuhugi tahaplaanile ja igaüks hakkab individuaalselt nokitsema. Tehakse mõned harjutused kortsus ruudulise paberi pealt mille on kirjutanud jumal teab kes ja mis aastal . Ning kuna kõigile pole seda kokkamis annet antud päris tihti näha kossumehi külmutatud pitsaga pojejärjekorras . Pole siis ime miks suurte korvpalli riikide kasvandikud alati füüsiliselt üle on ja lendavad mööda väljakut :)

Töökat Fitcampi laagrit !

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ants on kõva vana, midagi ei ole öelda! Nägin Kaidot päeval trennis ja ütles, et olete minemas - toredat äraolemist teile, ilm on jätkuvalt super väljasolemiseks! ;)

Muus osas tegin täna üle jupi aja korraliku jalatrenni ja numbrid järgmised:

Vahelduseks tegin smithil kükke (raw -kang kõrgel trapetsil) 107/8, 127/6, 147/6, 157/6, 167/5, 177/5 kõik ilma vööta ja viimane 190/4 ei mäleta kas sellega olen seal varem teinud, kang madalamal seljapeal tuli kunagi 207/3, kui kang ülal ei ole vist varem teinud smithil sellise raskusega.

Hackki : 100/8, 150/6, 165/5, 180/5, 200/8 (kõik raw siin on parima margini minna 200/12 on varasemast eest)

Rinnalkükk 70/10, 100/8, 120/5, 140/7 (uus rekord ilma vööta raw, tuli päris ilusasti), 160/3 - üks jäi varusse, ehk 160/4 on ka varasem mark rawis.

Lisaks Ben Johsnon, ja säär ning kõht.

Puujalatrenn oli naljakas nagu alati, treenitav sai ikka korraliku paugu : täiskükk, jalapress, hack, väljaasted, reite lähendamised ja säärtele. paljud seejuures superseeriatena.... :D Ma ei tea mis selle mehe jalad lähipäevil teevad.... :D

Täna vaatasin üle õpilase Olegi vormi ja viskasin ka ise särgi maha, et üle jupi aja vormist või vormitusest pilti teha, kaal näitas eile õhtul juba 95,6kg ja päeval enne pildistamist 94,5 kilo (pildid tegin üldse peale oma jalatrenn, seega jalad olid väsinud) Aga tundub, et lisakilodena +6-7 kilo ei ole ainult pekki peale tulnud, ehk jääb kilokenegi rohkem järgi kui kevadel. Ega plaan rohkem juurde võtta olegi , kui saan startida õhtuse kaaluga ca 95 kilo dieedile augusti algusest, siis peaks jõudma õigeks ajaks vormi.

post-22-0-56762700-1373730616_thumb.jpg

post-22-0-41789200-1373730621_thumb.jpg

post-22-0-05575000-1373730626_thumb.jpg

post-22-0-76654100-1373730632_thumb.jpg

post-22-0-18570500-1373730637_thumb.jpg

post-22-0-35542400-1373730641_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×