Jump to content
Ott Kiivikas

Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!

Recommended Posts

Just endal oli ka silmapõletik, mille sain oma tütrelt. Mul oli ennem üks silm siis teine. Silmad olid tulipunased ja ajasid mäda. Kummeli kompressid ja retseptiga saadud silmatilgad tegid asja korda. Minul läks poolteist nädalat. Loodame, et Natalial läheb veel kiiremini ja saab rahulikult võistlusteks valmistuda. Silmad ei kannatanud päikest ja tuult mitte karvavõrdki. Isegi poes käisin päikeseprillidega B)

Tal lisaks silmadele ka kurk ja nina, seega pandi täna kohe antibiootikumid peale,sest ei ole aega enne võistlusi pikalt taastuda. Silmad on ikka väga hullus seisus nagu kapillarid oleksid lõhkenud, verevalumites...loodame, et paraneb.

Päeval käisin täna jala kuna viisin auto remonti ja ilm oli ikka päris karm, tuul oli nii vali ja otse näkku, et mõtelsin kuidas kontorist Revalisse saan....vahepeal käisin selg ees, sest nägu külmus ära. Päris hull märts, ei mäletagi nii külma märtsi teist poolt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tal lisaks silmadele ka kurk ja nina, seega pandi täna kohe antibiootikumid peale,sest ei ole aega enne võistlusi pikalt taastuda. Silmad on ikka väga hullus seisus nagu kapillarid oleksid lõhkenud, verevalumites...loodame, et paraneb.

Päeval käisin täna jala kuna viisin auto remonti ja ilm oli ikka päris karm, tuul oli nii vali ja otse näkku, et mõtelsin kuidas kontorist Revalisse saan....vahepeal käisin selg ees, sest nägu külmus ära. Päris hull märts, ei mäletagi nii külma märtsi teist poolt.

Täpselt, mul lõi ka põletiku ka ninna ja kurku. Need asjad paranevad koos silmadega. Mind kutsuti nädal aega vampiiriks :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Alustasin tänasest uut trennitsüklit 3+1, läksin nö heale vanale süsteemile, mis tootis tulemust eelmisel aastal ja ka aasta alguses - tagasi. Vahepealne 2+1 sobib hästi taastumiseks, kuid kui vähegi soovid tõsisemalt treenida jääb puhkepaus päevade vahel väikseks ja mahu tõstes venib trenn väga pikaks, seega 3+1 on minu jaoks parim lahendus, täna siis mahutrenn kus seljale üksi sai tehtud 5 harjutust igat omakorda 5-6 seeriat ja igas ca 12-15 kodust eks sealt see teravus ka tulema hakkab... ;) . Vennakesed olid ka trennis Spartas ja vormid paranevad poistel, Kuusnõmmede pere jaguneb kaheks, kaks vennakest tegutsevad ühel pool seina kus on jõutõste varustus ja teised kaks kulutrismi poole peal.. ;) . Egle toimetas ka samas ja sai ka talle mõned näpunäited antud, mis puudutas harjutuste tehnilist sooritamist, loodan et kulusid marjaks ära enne võistlusi... ;) .Tegin täna Spartas kuna sain auto remondist kätte, lasin korda teha juba jupp aega tagasi saadud väikse kõksu, kui kits ette jooksis, nüüd auto nagu uus....

Natalia ka paraneb ja koju jõudes oli juba inimese nägu, kurk annab veeltunda, kuid loodetavasti juba ülehomme saab kerge trenni teha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nii järjekordne töönädal ühelpool ja ega neid puhkepäevi viimasel ajal ei ole olnud ja peab ka sel nädalavahetusel piirduma 1 päevaga, sest pühapäeval viin järjekordset 1-2 taseme treenerikoolitust läbi Sparta spordiklubis. Kui eelmisel nädalal tegin põhiliselt ise, siis sel nädalal lasen just õpilastel enadal mõelda ja pigem kuulata, mis nad siis õppinud on... ;) .

Trennist on ka homme vaba päev, esimene kolmepäevane mikrotsükkel seljataga ja peale puhkepäeva uus tugevam tsükkel. Kuna läheneb ka Reval Cup, siis õpilasi vaja üle vaadata ja pühapäeval aitan juba uutel võistlejatel vabakava kokku panna, suurem ülevaatus toimub ülestõusmispühade aeg ,pikendasin ka seepärast registreerumist kuni 31.märtsini - seega kes ei ole veel otsustanud võistleda, siis teadke et saate seda veel nädala jooksul teha (saates maili ott@fitness.ee). Praeguse järgi on juba 17 võistlejat ja samas tean, et paljud oma võistlejadki on veel registreerimata, seega loodan et ehk saab kuni 25 võistlejat kokku, mis peaks olema ka osavõtjate rekord sel võistlusel.

Oma kaal langeb isegi plaanitust kiiremini, seega panen toitu juurde, aeroobset teen minimaalselt, sest ka ilma selleta kaal kukub, mis tast ikka siis lõhkuda... ;) . Muideks uus Pudding on ka laos olemas, seega järgmisel nädalal peaksid saam soovijad seda juba tellida ja Fitshopidest osta. Ootan ka ise huviga uut maitset ;) Kuigi peab mainima, et viimasel ajal on ka magusaisu väike, mis dieedi aeg on hea, kuid minu puhul on seda dieediks palju nimetada kui saad hommikul kausi putru, päeval kaks tiiru pastat, riisi või tatart , magusat shake peale trenni ja õhtul kausitäis kodujuustu, mune ja juurvilju... ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna sai siis ära ostetud EM piletid ja nüüd enam tagasiteed ei ole. Lisaks mulle siis veel Rück ja Raigo. Kas keegi veel, seda näitab aeg, loomulikult kui on kellegil endal soov sõita tiitlivõistlustele või rahvusvahelistele turniiridele, siis infot saab siit; http://www.fitness.e...le-voistlustele

Õige pea aga trenni ja käsil siis raskem mikrotsükkel ja proovin tasapisi viia jälle jõunäitajaid üles. Eks õhtul kirjutan ehk pikemalt mis ja kuidas läks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jälle nädal läbi, võib nii öelda, sest homme veel ja jälle nädalavahetus.... :D . Trennid sujuvad ja pilt justkui paraneb tasapisi, vana 3+1 süsteem teeb oma töö ja oleks võinud varem nö sellega alustada, kuid ka praegu 6,5 nädalat EM -ni, seega peaks saama teravaks nagu nuga, sel nädalavahetusel plaan teha uued vormipildid 6 nädalat enne. Jõud on ka täitsa ok, viimases rinnatrennis tegin negatiivse kaldega, viimane seeria lõpetasin 145/5 ja väike varu jäi veel sisse ka (mul ei ole suurt vahet kas lamades või negatiivne kalle). Paremini isegi tuli lahtise kangiga positiivse kaldega viimane seeria 132/5 - ja teise harjutusena tehes ei ole see paha tulemus. Kolms harjutus lõpetasin lamades hantlite surumise 60kg/5.

Täna puhkasin ja käisin Revalis saunas, väga mõnus. Peale seda kergem tsükkel ja maht üles. Nädalavahetusel treenerite atesteerimine, seega igal nädalavahetusel koolitan ,koolitan ja koolitan... :D . Sain kätte ka V taseme tunnistuse, saadeti EOK -st ära postiga, seega nüüd paber kinnituseks ka olemas. Kindlasti plaanin minna nädalavahetusel vaatama jõutõstmise EMV - tõotab tulla huvitav võistlus, sest mitmed mehed on heas vormis ja ehk saame ka ajalugu oma silmaga näha... ;)

Reval - Cup läheneb, mõned päevad veel jäänud aega registreeruda ja loodan ,et võistlejaid tuleb veel juurde, sest nagu täna ka Reval Cupi teemas kirjutasin, siis auhinnad on korralikud ja tasub vähemasti kohale tulla.

Võistlejatele niipalju ,et saan homme kätte poseerimispüksid, lasin teha 60 paari, seega kõik peaks sama püksid jalga ja esmaspäevast alates on need nö müügis 20€ (lasin teha tagant parema lõikega, seega peaks olema nö parem variant kui varem).

Grimm jõuab ka kohale hiljemalt nädala alguses seega seda saab ka Fitshopist järgmisel nädalal osta 24€ purk (Winner tan), eraldi müügil on geel mida saab kehale enne lavale minekut määrida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mida see Winner Tan endast kujutab - kui nüüd võrrelda Top Taniga ?

Ma ei ole top tani kasutanud, seega ei oska neid kahte võrrelda. Saan võrrelda Jan Tanaga. Kui peale kanda, siis esimese hooga jääb värv suht sama, see kuidas kellegi nahk hiljem reageerib on küsimärk? MK Tallinnas winner taniga läks hästi, sest ei jooksnud laiali, samas eelmise aasta Balti Match - kus oli erakordselt kõva valgus ja palav ja poseerisin mitu tiiru järjest, siis jooksis laili. Kuid sama on mul juhtunud ka Jan Tanaga, on olnud väga hea ja samas on olnud võistlusi kus laguneb totaalselt.

Mida vähem inimene higistab, seda ebatõenäolisem on et untsu läheb, mida valgem keha ja rohkem higistab ,seda suurem tõenäosus, et asi või untsu minna. Soovitan enne solaariumis mingi krunt alla võtta, see lihtsustab pealekandmist ja valge ei jää alt läbi kumama.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Naistel on untsu mineku % väiksem kuna laval ei toimu seesugust pingutust nagu on kulturismis, kus tehakse 7 poosi jutti ja kui on veel võrdlusi ,siis hakkab paratamatult vesi jooksma kui just soolata ja joomata ei ole oldud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Millal muidu võistlusgrimm Fitshopis müügile tuleb?

Ehk kogu komplekt, svamm, koorija, õli, grimm jne...

Eeldatavasti nädala alguses saan kätte, sest tellimus pandi Itaaliast teele esmaspäeval. Koorijat ei ole, muud asjad tulevad geel/õli, svamm ja grimm (Winner Tan) . võib vabalt ka rulliga peale kanda, lihtsam on nii. Täna saabus ka 60 paari poseerimispükse (S,M,L - suurus mustad).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Just nii, täna nägin Kirpu Sparta solaariumisse sisenemas ja see ei jätnud mulle muud võimalust aruteluks kui see, et mees hüppab üllatusesinejana Reval Cupil lavale ja kandideerib parima noore auhinnale - Musclecore sarja reklaamnäoks! :D . Mäletatavasti ütlesin eelmises postituses, et hea oleks omada kerget solaariumi jume enne grimmimist ja mees sõnast, härga sarvest - Kirp kohe solaariumis... ;) .

Lisaks nägin täna Spartas treenides ka "Dexter" Jacksonit - kes vaevalt nõustus paar sõna vahetamast, sest juhe olevat koos... ;) Mul jäid need juhtmete kokkujooksimised 10 aasta tagusesse aega, praegu naudin protsessi ja mõnus on olla... :D . Lisks "Taavi Käpp", kes treenis oma kitsast selga... ;) ja vennakesed "Inimkraanad" ,seega töö õhkkond missugune. Tegin ka ise kergema selja ja biitsepsi - korraliku mahuga trenni.

Homme saan päeva tööasjadest puhata ja keskendun trennile. Munadepüha minus suurt vaimustust esile ei kutsu, sest kulturisti jaoks ongi elu üks suur munadepüha.... :D . Vahest olen just spetsiaalselt munadepüha aeg mune mitte söönud, et erineda tavainimestest, kes tavaliselt mune väga tihti ei söö.

Tuletan veel meelde, et Reval - Cupile on aega registreeruda veel 3 päeva ja auhinnad on korralikud, seega tasub juba kohale tulla.

Ärge unustage siis pühadeks "Oti mune" osta ja värvida - kes viitisb võib panna ka pilte oma pühademunadest.... ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Just nii, täna nägin Kirpu Sparta solaariumisse sisenemas ja see ei jätnud mulle muud võimalust aruteluks kui see, et mees hüppab üllatusesinejana Reval Cupil lavale ja kandideerib parima noore auhinnale - Musclecore sarja reklaamnäoks! :D . Mäletatavasti ütlesin eelmises postituses, et hea oleks omada kerget solaariumi jume enne grimmimist ja mees sõnast, härga sarvest - Kirp kohe solaariumis... ;) .

Lisaks nägin täna Spartas treenides ka "Dexter" Jacksonit - kes vaevalt nõustus paar sõna vahetamast, sest juhe olevat koos... ;) Mul jäid need juhtmete kokkujooksimised 10 aasta tagusesse aega, praegu naudin protsessi ja mõnus on olla... :D . Lisks "Taavi Käpp", kes treenis oma kitsast selga... ;) ja vennakesed "Inimkraanad" ,seega töö õhkkond missugune. Tegin ka ise kergema selja ja biitsepsi - korraliku mahuga trenni.

Homme saan päeva tööasjadest puhata ja keskendun trennile. Munadepüha minus suurt vaimustust esile ei kutsu, sest kulturisti jaoks ongi elu üks suur munadepüha.... :D . Vahest olen just spetsiaalselt munadepüha aeg mune mitte söönud, et erineda tavainimestest, kes tavaliselt mune väga tihti ei söö.

Tuletan veel meelde, et Reval - Cupile on aega registreeruda veel 3 päeva ja auhinnad on korralikud, seega tasub juba kohale tulla.

Kulturistid ja muud tegelased võikski iga hommik mune koksida ja tühjaks puhuda ning kohvitassi kõrvale neid värvida :D

Kihvt on veel muidugi see, et munadepüha ajal on poodides eraldi müügil "Valged munad", mis teistest tsipa kallimad. Majanduslik mõtlemine ja pühad teevad ikka imesi :blink:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mida see Winner Tan endast kujutab - kui nüüd võrrelda Top Taniga ?

Omast kogemusest soovitan igal juhul Top Tani. Winner Tan jooksis mul Balti matši võistluse ajal maha juba. Kui lavalt vabakava ära tegin, pidi juba grimmi korrigeerima. Top Taniga tegin ma LEKV'il -80kg, juunioride absoluut, meeste absoluut ja vabakava. Absoluutides tegin mitu ringi poseerimist ja kordagi ei pidanud isegi grimmi patsutama. Nii nagu hommikul peale sai kantud, nii ka jäi. Enne lavale minekut ühe korra sai õli ainult pandud ja vsjo. Kanda on Top Tani keerulisem, sest peab 3-4 kihti panema, aga üldkokkuvõttes on vähem tööd ja püsib kõvasti paremini peal.

Jan Tana sobis mulle üpris hästi, aga ikkagi hakkas roheliseks kiskuma ja maha jooksma. Top Tani eelis on ka kindlasti see, et ta ei lähe mitte mingil juhul roheliseks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Just nii, täna nägin Kirpu Sparta solaariumisse sisenemas ja see ei jätnud mulle muud võimalust aruteluks kui see, et mees hüppab üllatusesinejana Reval Cupil lavale ja kandideerib parima noore auhinnale - Musclecore sarja reklaamnäoks! :D . Mäletatavasti ütlesin eelmises postituses, et hea oleks omada kerget solaariumi jume enne grimmimist ja mees sõnast, härga sarvest - Kirp kohe solaariumis... ;) .

Noor pole ma enam ammu, juba täismees ja õige pea veel üks aastake turjal. Kui üldse, siis võiks välja tulla Mens Physiques! Teravaid jalgu mul ei ole, vormist rääkimata, seega ideaalne kandidaat. :D

Umbes sama soga ajasin ka täna Kalmusega, kes mult GASPi teksaseid ostmas käis. Nimelt sain mina aru, et ta teeb taas eluvormi ja tahab võistelda, aga Kalmus keelas mul ära sel teemal rääkimise. :ph34r:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei lähe küll teemasse aga, Egle on täna "Kolmeraudses" TV- 3 s, seega kes telerilähedal vaadake mida räägitakse Bikini fitnessist.

Vaatasin "Kolmeraudset" ja Egle esines hästi - hea kui uue spordiala tutvustajaks on inimene, kes ei jää kaamera ees hätta ega jäta alast kummailist kuvandit. Raud oli temaga leebem ka kui paljude teiste saatekülalistega (eriti hull oli üksnädal kui Mihhail Kõlvart saates oli - küll ta ründas teda, mulle isegi Kõlvart sümpatiseeris, kuna ta jäi väliselt rahulikuks ja intelligentseks).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaatasin huviga, mis on saanud Margus Hundist, kes USA- NFL drafti kehalistel katsetel suuri tulemusi tegi. Kui veel aastal 2006 sai Honda turniiril Hunti 0,5 punktiga kehalise osa pool võidetud, siis täna ei oleks tema vastu erilist võimalust. 102 kg kangi 38 korda, paigalt hüpe 87cm üles, paigalt kaugus 308cm 40 jardi jooks 38m (4,6sek). Sama asi mis ma koolitusel rääkisin - kui oled baas jõunäitjates tugev, siis teed imet...

Pikkus 207cm ja kaal 120+ kilo

Siin video tema katsetest: http://www.nfl.com/videos/nfl-combine/0ap2000000145044/Margus-Hunt-shares-his-football-story

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×