Jump to content
Ott Kiivikas

Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!

Recommended Posts

Kunagi ammu sai arvutatud Salu juures 37000kg oli kükitrenn ja nädala tulemus oli kusagil 125 vms surumises piirdus kusagil seal 20000kg juures( arvutasin kõik võimaliku sisse mis sain too kord)

Päris korralikud numbrid jõutõstjatel ja klassika tõstjatel on need selles osas mõõdetavamad, sest enamus harjutusi on konkreetselt vaba raskustega tehtud mitte plokk või masin. Kui paneksin omal veel sisse jalapressi parimatel päevadel sai tehtud 10 superseeriad jutti ehk ühe sellise maraton seeria tonnaaz on juba 30 tonni....(500x10 langeva raskusega kuni 300x6-8)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lisaks trenni huvtitavatele numbritele vaatan ,et ka blogi vaatamiste arv on ületanud 1 milj. piiri.... ;) . Tänud kõigile kes loevad ja ka diskussioonis osalevad, siis ka endal huvitavam kirjutada kui arutelu tekkib. ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

15-20 tonni oli rinnatrennis tavapärane, aga on olnud ka tonnaažilt raskemaid trenne põhja ladumise ajal. Üldiselt ma teengi suht suure mahuga.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Töönädala esimene päev õhtus ja oli selline tegus päev nagu alati esmaspäeval müügikoosolek ja peale seda kõiksugu jooksvad tööasjad, peale mida Arcticusse trenni. Kuna hetkel ei järgi mingit kava, siis mõnus pingevaba oli toitmetada, alustasin jälle rebimise ja rinnalevõtuga kumbagi 5 x5 seeriat (raskus rebimine 40 -50 kilo ja rinnalevõtt 70 kilo - selline kerge liigutamine). Peale seda superseeriaga antagonistid ja sellise intensiivse trenniga võttis tunniga päris läbi ,kuigi kõik seeriad varuga, kuid suht ilma puhkepausideta. Vaatan kaua nii veel jätkan, sest õige pea peab mingi edasise sõjaplaani tegema, millega kevadel EM -l karu lasta.. ;) .

Peale trenni tegin samas ka Puddingu degustatsiooni ja loomulikult võeti see jällegi suurepäraselt vastu (tegin keefiri ja külmutatud marjadega). Sel nädalal kohe ka uus maitse saadaval maasikas valge - šokolaad.... :P .Potid limpsiti puhtaks ja midagi alles ei jäänud...kohe rüüstati ka Arcticu lett Puddingust puhtaks. ;)

Just kui hakkasin presentatsiooni lõpetama kohtusin oma pikaaegse võitluskaaslase Bonsunaga... ;) sai talle veel viimane topsike Puddingit antud ja juttu puhutud. Tõsi , mis tõsi mees paneb LEKV välja 500€ parimale noorele ja küsis veel ,et kas saaksin ehk ise äragi viia (no sellise suure summa transpordiks peab olema kaks relvastatud saatjat kaasas ;) ), aga kui tõsiselt rääkida, siis tore kui noortele motivatsioni leitakse ja kui sellest ka müni noorsand rohkem lavale tuleb seda parem.

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Töine päev õhtus ja mõnus väsimus kontides. Täna toimus siis ka esimene EKFL uue juhatuse koosolek ja oli selline mõnus arutelu ja edasiste plaanide ja tööjaotuste tegemine. Usun, et õige pea paneme välja ka info, mis puudutab sportlasi ja välisvõistlusi ,et kõigi jaoks pilt selgem oleks, millistel alustel toimuva lähetused ja millised võimalused sportlastel on võistleda tiitlivõistlustel ja üldse kommertsvõistlustel.

Õhtul tegi nRevalis intensiivse jalatrenni ja esimese hoga võttis masti maha, sest riietusruumis selgus, et tossud on kuju jäänud, mis seal ikka tegin siis sokkis nagu härrale kohane (valged sokid olid Revali põrandast sellised, et need rändasid prügikasti.... :D ) . Alguses oli kummaline, kuid siis tundsin et nagu kuidagi teistmoodi oli kogu lihase tunnetus, sest tõenäoliselt nii kükis kui jalapressis aktiviseeris tossuta jalas lihaseid, mis muidu nö tösse ei rakendu. Igal juhul huvitav kogemus, kuid kaliks läheb iga trenn paar sokke hakkama panna. :D

Praegu taastub selline tunne ja soov kõva trenni teha, seega õigel ajal sai võetud puhkus. Lianditest teen peale trenni ikka HTR, trenni aeg on siiani asendamatu Amino Rush. Hommikul pudru sisse Block (minu lemmik mint) ja ükskud magusa korrad rahuldan Puddinguga. Homme peaks olema Fitshoppides saada juba uus maitse valge šokolaad.... :P Ootan juba homset... ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna veendusin ise ka uute hantlite headuses. Kaua sain neid 100+ jantleid oodatud ja täna nad kohale jõudsid. Näpud kohe sügelesid katsuma ja sain maast lahti nii 100 kui ka 115 kilo ilma käerihma ja magneesiumita. Jõutõstjate üks esinumbreid Suur Siim proovis ka kuid 115 ei tahtnud kuidagi ta väikeste paksude näppude haardes püsida.... :D Nii et jälleg veendusime, et kulturistid on nõrgad... :D

Kua hetkel ei ole veel plaanis lammutada, siis ootavad hantlid mõned nädalad veel ,enne kui nendega mürama hakkan, kuid eks seal mõni muu mees teeb numbrid ette, mida ma siis üle hakkan tegema, usun, et 115 -ga 10 seeria võiks ikka tulla, sest hantlid on väga komaktsed ja mugavad tõsta (ainus asi kui jaksad tõsta... :D ). Muu trenn oli jällegi ülakeha ja pumpamine superseeriad, lihaste seis on hea, st et pumpad, lihased täituvad ja ka aja möödudes ei jookse nö tühjaks, see näitab ,et olen korralikult ära taastunud.

Täna sain kätte ka koti uut Puddingut (valge šokolaad), ei ole kindel et õhtul veel proovin ,kuid mine sa tea , õhtu alles poisike.. ;)

Õige pea FAST -lt tulemas ka BCAA ja EAA - ;)

post-22-0-53900700-1361473189.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ott, kõik ei saagi armliftingus tegijad olla, peaasi, et jõutõmbes käed peavad.

Las väikene mees tunneb ka rõõmu natuke kui kuskilgi tugevam saab olla.... :D

Need ei näe nii vaadates üldse hirmutavad välja :D

Nad ei olegi hirmasd, täitsa armsakesed.... :D Kirp pidi neid täna juba proovima, kuid niipalju kui mina nägin ,siis Hr.Johannes Smolov nagu teda praegu võib kutsuda, ainult kükkis... ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Otil on kolm trumpi, armlifting, hack kükk ning korduste peale jõutõmme. Aga uued tibud on ilusad, päris huvitav oleks ühte kätte võtta üks kaido ( 115kg ) ning seda vibutada edasi-tagasi :D

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Otil on kolm trumpi, armlifting, hack kükk ning korduste peale jõutõmme. Aga uued tibud on ilusad, päris huvitav oleks ühte kätte võtta üks kaido ( 115kg ) ning seda vibutada edasi-tagasi :D

Tegelt on trumpe veel rohkem, kuid loetelu alguseks piisab... :D .Aga hantlid võiks ristida tõesti 115kg (Kaido... :D) ja kes meil seal selline 100 poiss või miks mitte ka tüdruk on.... :D . Pärast ei peagi selgitama, ütled vaid blogis või siis saalis, et täna tegin Kaidoga 10 kordust seerias ja kõigil pilt selge mis toimus... ;) . Nimekonkurss vatud 100 hantlile!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas videomateriali tegid ka?

Ei teinud. Olin kükist nii väsinud, et peaaegu poleks üldse proovinud.

Ega see 6x selle hantli rekordiks kindlasti jää.

Kui sajase esimene proovija oli Kirp, siis las saab ristiisa nime!

100 kgne Kirp. :D Kahtlemata maailma raskeim Kirp. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×