Jump to content
Ott Kiivikas

Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!

Recommended Posts

Minu jaoks on igal aastal heategu lastele jõulumeest teha - peale seda on ikka uskumatult super tunne nagu oleks ei tea millega hakkama saanud, kes ei ole proovinud, soovitan soojalt..... ;) Aga eks väiksemaid heategusid tuleb ikka tihedamalt ja see üks inimese eksisteerimise osasid ka on aidata neid kellel abi vaja, alati ei pea olema see materiaalne asi ka hea nõu võib olla suure tähtsusega (hommikul pidasin loengu ühtedele äritädidele ja andsin neile soovitusi kuidas turule siseneda oma hilpudega ja nad olid nõu eest päris õnnelikud, seega heateoks ei ole palju vaja . kasvõi hea sõna... ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänane päev ol iväga töine ja trenni sain alles peale kella 18 sest EOK Täitevkomitee istung alles siis lõppes, kuid tore kui saan kaasa rääkida Eesti spordi arendamisel ja selge, et selle aasta fookuses on Olümpiamängud, kes ja kui palju sinna pääsevad näitab lähi poolaasta.

Trennis tegin jalgu, algselt pidin tugevama küki tegema kuid kuna alaselg oli veel seljapäevast väsinud, siis ei hakanud punnima ja tegin jällegi rahuliku tempoga ca 5 sek alla ja siis kiirelt üles. Sain võrreldes eelmise nädalaga igale harjutusele juurde panna jalapressil kuni 60 kilo isegi seega eks lihas harjub ka uue tehnikaga ja usun ,et kui suudan aeglase neg faasiga raskust lisada küll siis maksimum ka suureneb, hacki tegin viimase seeria 150 kg 6 kordust, seda sama tehnikaga ja kolmas harjutus ilma sidemeteta.

Soojenduseks jooks 5 km ja peale jalatrenni 4 km seega kokku 53 min 9km - kulturisti jalatrenni kohta pole paha. Homme olen treeneriks ja vaatan õpilasi üle samuti teen lihtsalt jooksupäeva.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Töönädal läbi ja väljateenitud puhkepäevad ootavad ees. Trenni osas tegin täna ainult aeroobset nagu seda tavapäevadel ei tuleks.... :D jalad olid eilsest ikkagi valusad ja algul oli joostagi natuke kange, kuid hiljem läksid jalad lahti ja jooksin 10km 54 min ehk siis natuke üle 11km/h keskmiselt. Rohkem ei tahtnud täna teha ja nädala lõikes tuleb nagunii piisavalt neid jooksukilomeetreid. Peale trenni ka väike saun, igal juhul väga mõnus.

Enne toimus Team Kiivikas ülevaatus oli jällegi paar uut meest ja ka paar vanemat tegijat. Igal juhul oli pilt hea mida nägin ja kõik poisid saavad varem või hiljem lavaküpseks. Tegime ka mõned pildid mida õige pea ka üles panen. Nii et ilma erilise reklaamitagi Team Kiivikas suureneb...Selge, et kõigist kohe asja ei saa, kuid paljud on siiski valmis lavalaudu külastama ehk juba sügisel.

Homme on Fitness.ee väljas Alfa sõudmisvõistlustel, kellel mahti minge vaatama, sest maailmatipud on kohal ja meie poolt pakume Fasti batoone ja valmisjooke. Kindlasti kuulub päevakavva ka treening ja loomulikult Hr. Leesmanni sünnipäevapidustused - eks seal saab arutada läbi oma jõutõstmise taktika... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Juba Defrage mehed võtsid ühendust ja küsisid facebookis, et mis ma neid laiman, saatsin oma arvamuse neile ja vieolingi ja küsisin, et kas see on normaalne käitumine, et pärast tulla ühiskonna käest toetust küsima oma projektideks, ütlesin ka et kui oleks oma isa nii mõnitatud, siis oleks ka kohapeal isaliku õpetust võinud jagada, sinna kuhu see poistel on jäänud kunagi tegemata... ;)

Tahad neile äkki pühapäeval neile lehvitama minna, lahkuvad Eestis oma maailmatuurile :D

http://www.parnupostimees.ee/710074/parklamuusikud-defrage-ist-suunduvad-maailma-vallutama/

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mõned pildid ja viimsest presentatsioonist Sparta Spordiklubis, juba uuel töönädala alguses ehk esmaspäeval oleme Arctic Spordis degusteerimas 17.30 - 19.30 ni ja maitsta saab nii Amino Rushi kui Recovery Feedi ja kui keegi tunneb, et on vaja lisa surakat, siis anname Workout Shocki... :D

Viimased korrad on mulle moraalseks toeks olnud Cärolin

post-22-0-87493900-1327130125.jpg

post-22-0-67141600-1327130135.jpg

post-22-0-63103100-1327130143.jpg

Ei pääsenud keegi välja ilma degusteerimat

post-22-0-60636500-1327130156.jpg

Amino Rushi paugud

post-22-0-13496900-1327130165.jpg

Rasvaprotsendi mõõtmine oli jätkuvalt popolaarne

post-22-0-21935300-1327130171.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eile treenisin vahelduseks Spartas ja tegin rinda ja õlga. Kuna trenn varem olin teinud suure raskusega ülesminekut, siis eile tegin ka rinnale aeglase tempoga negatiivseid faase. Selge, et raskus kangil oli ka kohe teine kui lasta kang rahulikult ca 5 sek alla, kuid täna on rind korralikult valus. Rinnale tegin 5 harjutust ja õlale 4 harjutust, lisaks kõhtu ja jooksu - ajapuuduses piirdusin 5 km.

Päeva teine pool olime siis Saunamaailmas Hr. Leesmanni sünnipäeval ja väga mõnus õhtu oli ja saun oli muidugi super, mitu tiiru vaheldumisi kuum saun ja külm vesi, lisaks natuke püherdamist lumes - super. Võtsin vastu ka põhimõttelise otsuse teha kaasa varustuseta EKV jõutõstmises, kaalukategooria -93kg seega poisid kes seal on, arvestage minuga ka... :D . Surumise ja tõmbega probleeme ei ole, rohkem peab harjutama kükki ilma sidemeteta, kuigi tihti seon oma valged kollase triibuga sidemed mitte tugevalt peale, siis nad ikkagi toetavad alumises asendis, kuid eks tuleb proovida siis ilma.

Täna treenin Revalis koos Monikaga - pidime tal vormi üle vaatama ja tegema koos ka ühe trenni ,sest muidu puudub võimalus tehnikat korrigeerida või anda trennikohaseid soovitusi kui ei ole näinud kuidas ta saalis toimetab. Nädalapäevad saan veel normaalselt süüa ja siis peab hakkama natuke piirama, et aprilli esimeses pooles juba paugutada. Samas selle aeroobse mahu juures mis ma nädalas teen, ei kujune ka toidulaud kesiseks, sest mingitel päevadel jõuan õhtul peale trenni koju ja kaal on väiksem kui hommikul enne esimest toidukorda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ott tuleb ja tõestab, et kulturistidel on jõudu!

Tubli. Eks Spartas kohtub siis :).

Ütle, mitu protsenti raskused väiksemad olid kui tegid rõhutatud ekstentrilise faasiga surumist.

Muudetud kasutaja Sarge poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ott tuleb ja tõestab, et kulturistidel on jõudu!

Tubli. Eks Spartas kohtub siis :).

Ütle, mitu protsenti raskused väiksemad olid kui tegid rõhutatud ekstentrilise faasiga surumist.

Seeria oli selline 70/10, 100/8, 110/8, 120/5, 120/5 nii et mingi 30 kilo seeria kohta.

Kas sa oled Spartasse üle kolinud? Ma lähen täna Revali....

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mis raskusi prognoosid siis võistlusteks?

Kogusumma 600 + kilo siis võiks rahule jääda. Surumist võin prognoosida, kuid nii tõmme kui kükk on küsimärk, sest tõmmet teen tavaliselt seljapäeva lõpus kas viimase või eelviimase harjutusena ja kükki teen sidemetega (küll pehmetega, kuid siiski) eks lähiajal tuleb ka 1 korduseid proovida, et aru saada üldse mis numbritest räägime.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänase seljatrenni tegin siis koos õpilase Monikaga (EMV hõbe 2011) ja seda eesmärgil eelkõige vaatata kuidas ta treenib ja anda näpunäiteid mida tehnikas saab parandada - töö käigus on seda kõige parem teha. Tihti on nii ,et ühe sellise ühistrenniga õpib inimene rohkem kui üksi omapead mütates 1 aastaga...Aga trenn läks hästi, sai tehtud rõhutatud ekstsentrilise faasiga selga - vahelduseks superhästi oli selg tunda kogu trenni jooksul eks näis mis tunne homme on. Kuna eile sai laetud kergelt sünnipäevatoidu ja kodus ka veel jäätisega, siis täna oli powerit sees ja energiat nii, et tegin lisaks seljale 10 km jooksu 55 min. Sellel nädalal piirdusin siis kokku 52km jooksuga.... :D Kui nüüd võrrelda, et kui teha vastupidavusala, kus saad süüa mida ja palju tahad või siis kulturismitrenni kus oled kuude viisi defitsiidis, siis viimane variant on selgelt raskemini talutav. Täiskõhuga ja täis energiavarudega võid tundide viisi tiksuda ja peale trenni pole õieti väsinudki. Muideks kaal trenniga lages täpselt 1,6 kilo (enne trenni 94,1 kg ja peale trenni 92,5, seejuures trenni jooksul jõin 1,2 l vett . koos Amino Rushiga tagasi, seega ca 3 tunnise trenniga kaotasin kokku 2,8 kilo.... ;) )

Nädalakese pärast alustan ka dieediga - kui seda nii võib nimetada eks ma söön nagu ma söön kuid kaalu lasen allapoole. Kulutus on nagunii nii suur, et suurt piirama ei pea, mõni laadimine jääb vähemaks. Enne teen kindlasti ka vormipildid, et oleks hea progressi jälgida. Ja loomulikult on kõik kes soovivad valmsituda näiteks rannavormi saamiseks - teretulnud kaasalööma, võite vabalt oma lähteandmed panna kirja ja eesmärgi kuhu soovite jõuda ja samuti proovida vorm teha. Lihtsalt motivatsioon oleks suurem, kui kogukond kaasa elab teie tegemistele ja vajadusel saan ka ise nõustada, kui hakakb asi kinni jooksma, seega kasutage juhust.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma mõtlen, et võistlustel kohtub :). Olen ise ka oma õpilasega kohal.

No ma saan aru ,et sa ise ei võistle ja õpilased on sul ka väiksema kaalu tegelased, kuid kas on eelinfot kes - 93 kg vastu tulevad, hea oleks teada, kellele laksu anda... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

... jooksin 10km 54 min ehk siis natuke üle 11km/h keskmiselt. Rohkem ei tahtnud täna teha ja nädala lõikes tuleb nagunii piisavalt neid jooksukilomeetreid.

Ott, olen sinu treeningpäevikut järgides märganud, et oled viimasel ajal palju jooksma hakanud. Tunnen huvi, et miks eelistad joosta pikaajliselt ning mitte teha HIIT ehk intervalltreenigut? Rasvapõletus peaks väidetavalt suurem ja effektiivsem olema ning ühtlasi peaks rohkem kaasa aitama aeroobse võimekuse arengule.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ott, olen sinu treeningpäevikut järgides märganud, et oled viimasel ajal palju jooksma hakanud. Tunnen huvi, et miks eelistad joosta pikaajliselt ning mitte teha HIIT ehk intervalltreenigut? Rasvapõletus peaks väidetavalt suurem ja effektiivsem olema ning ühtlasi peaks rohkem kaasa aitama aeroobse võimekuse arengule.

Olen jooksnud viimased 7 kuud, kuid maht on eriti tõusnud viimase 2 kuu jooksul. Eks ma intensiivsusega varieerin ka teatud määral, kuid suuremahauline trenn sobib minul paremini. Ja rasvapõletuse osas - olen nagu rasvapõletusmasin, söön tunduvalt vabamalt kui enamus kulturiste ja ka võistlustel ei saa öelda, et oleksin pekisem ,seega ka rahulikus tempos loksumine ajaliselt kestvamalt põletab ka effektiivselt rasva. aeroobse võimekuse tõstmiseks ongi vaja kõigepealt baasi, ja selleks on ikkagi madalama intensiivsusega tegevus, selleks võid võtta lahti aeroobse treeningut käsitelva raamatu ja sellekohta lugeda kuidas baasi laotakse.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tööpäev õhtus, lõpetasin Arcticus presentatsiooni ja kohtasin palju huvitavaid tuttavaid, kellega koos olen paljudes eri saalides varem koos treeninud. Selles mõttes on ka presentatsioonid huvitavad, et näed reaalselt inimesi kellega tavapäeval kokku ei puutu, kuid erinevatel eluetappidel oled olnud lähemalt seotud. Täna oli mul endal trennist puhkepäev, treenin jätkuvalt 5+1 süsteemis st. 5 trenni 1 vaba, kuid seis selles mõttes on hea, et isegi puhkepäeval oli tunne, et tahaks väga trenni teha, see viitab heale konditsioonile ja ei paista ületreeningu märke.

Girl Power mind täna toetamas ei olnud - erinevatel põhjustel, seega tegin üksi ja sellevõrra oli ka koormus suurem, kuid usun, et järgmisel nädalal Audenteses on tüdrukud platsis, kuna nad seal õppisid, siis panin tähele, et seal oli alati 3 kohal, teistel presentatsioonidel 1-2.... :D

Lisaks sain Fast Teami ka ühe uue liikme juurde, kes see on see selgub õige pea kui pildid välja panen.... ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Üks asi jäi mainimata, et täna regsin ennast ka EKV varustuseta jõutõstmisele ära, tuletan meelde et kuni 25 jaanuar saab seda teha EJTL lehel www.powerlifting.ee on olemas võistlusjuhend ja selle all vajalikud aadressid kuhu regada. Seega ootan vastseid, kellele laksu anda või siis saada.... :D

Rait on praegu ainuke keda tean oma kategoorias - Rait millised on ootused? Eks ma proovin natuke ka jõutõstmise trenni teha allesjäänud kuuga, selge et samas ei loobu ma jooksust, et rasvaprotsent kontrolli all hoida, kuid raksemat kangi peab käes hoidma, muidu seda raskuse tunnetust ei tule ka.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õnneks saabus Bonsuna just õigel hetkel ja aitas presentatsiooni läbi viia, sest Fasti tooteid on ta oma elu juures palju tarbinud ja ka hiilgeaegadel arvestatavaid vorme nende lisanditega teinud... :D

post-22-0-97965600-1327349363.jpg

Ja no muidugi vanad sõbrad koos., nii heas kui halvas... :)

post-22-0-15365600-1327349371.jpg

post-22-0-98629100-1327349380.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Haha, misasja....

Selle viimase postitusega tuli küll nüüd pauk selgest taevast.

Bonsuna ja Fasti Liige... Krt. Aprill on veel kaugel. :) (:

Muudetud kasutaja viki667 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ootoot, misasja....

Selle viimase postitusega tuli küll nüüd pauk selgest taevast.

Bonsuna ja Fasti Liige...

Ei oskagi midagi muud hämmingus öelda, kui et EDU! :)

Sa teed küll skullcrusherit põrkega vist, kui hetkekski seda tõe pähe võtsid, mitte huumorina nagu see oli :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×