Jump to content
Ott Kiivikas

Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!

Recommended Posts

Aasta viimane trenn tehtud jooksu 8km eile oli siis eraldi aeroobse päev tegin 10km 58min seega nädala mahurekord jooksus sai tehtud 7 päeva, millest 1 oli täiesti puhkepäev tuli jooksu 50km.... :D

Täna tegin käsi, tunne oli selline uimane, sest ka 5 trennipäeva on olnud jutti. Tegin käsi enamus tegin pikemad seeriad 15 seeriat. Triitsepsile aga tundsin, et tahaks prantsuse surumises veel vana aasta sees ka midagi kangi peale panna. Tegin sellise seeria 50kg/15, 70 kg/12, 90kg/8 - seega hakkavad numbrid juba tulema, kui oma kehakaaluga saab 8 seeria prantslast tehtud, seega jätkuvalt ei tunne, et jooks oleks jõunäitajaid vähendanud.

Soovin ilusat aastavahetust ja edukat uut aastat! Tänud kõigile, kes on olnud selle aasta jooksul toeks ja on olnud kasvõi mõtetes meiega. Aitäh teile! ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aasta esimene päev õhtus. Vana - aasta õhtu võtsin vastu perekeskel kodus nagu seda olen teinud kõigil viimastel aastatel. 31.dets on ühtlasi ka minu vanema tütre Amani sünnipäev ja seega tähistasime tema 10 sünnipäeva, alles nagu sündis, kuid juba 10 aastat läinud... ;) Külas käis veel afgaani sõber Ets koos abikaasaga ja istusime vaikselt sööki - jooki ja meeldivat seltskonda nautides. Söögiga muidugi tagasi ei hoidnud.... ;) lisaks külmadele roogadele, soe toit + muidugi toorjuustukook ja jäätis takkaotsa.... :D . Magama sain poole 5 paiku, seega esimene pool uue aasta päevast möödus magades. Peale seda lapsega jalutama ja kinno - sealgi tukastasin kui "Alvin ja koopaoravad" ekraanil möllasid. Trennist teen täna vaba päeva, olen siin 5 päeva jutti käinud ja tunnen, et üks täiesti trennivaba päev kulub vahepeale marjaks ära.

Homme on kindlasti saal puupüsti rahvast täis, sest uus aasta on teada uute lubaduste aeg - ja algab nagu iga aasta uus elu... :D Eile tõmbasin ka oma jõulukingile (Sony walkman) lood peale ja uue aasta trennid peasid saama uue kvaliteedi. Kardan ,et hea muusika saatel pikenevad veelgi jooksudistantsid... ;)

Soovin kõigile head uut ja teguderohket aastat, et teie unistused täituksid!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Seda playlisti tahaks küll teada :)

Ütleme nii ,et playlist on ka endal veel läbi kuulamata - tõmbasin sõbra Etsi arvutist, seda valikut mis seal oli ja homme alles hakkan läbi kuulama, selge et mõned lood said enne mahalaadimist ka kuulatud, et mitte päris unemati külla ei tuleks trennis... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Silma võtab märjaks kui Revali saali näen! On ikka kõva spordiklubi küll! B)

Ei jää midagi muud üle kui sulle kaasa tunda.... ;) meil on kogu aeg silmad märjad kui treenime... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna täpselt aasta tagasi taaselustasin oma blogi. Aastag kogus see ca 210 000 vaatamist, loodame et see number päeva lõpuks täitub, seega pole paha - näeb et minu tegemised lähevad teile jätkuvalt korda. Proovin ka edaspidi seda tendentsi jätkata ja hoida teid jooksvalt kursis minu tegemistega. Kindlasti alati värsket pildimateriali erinevatelt üritustelt, trennidest jne.

Mida ootan siis uuelt 2012 a. Eks spordimehena eelkõige sportlike saavutusi, kevadine hooaeg on plaanis teha 4 võistlust. EKV, Loaded Cup Taanis, Balti Matš ja Euroopa meistrivõistlused ja ega väiksemat eesmärki ei saagi panna kui kõik need võistlused ära võita... ;) . Suvel juunis soovin korralikult puhata pere keskel kuskil euroopas - see aasta jätam Krimmi ära, sai see 2 aastaga risti - põiki läbi sõidetud, nüüd tutvuks EU riikidega - öeldakse et tunne oma kodumaad. :D

Sügishooajal kindlasti soov kaitsta 14.ndat järjestikust absoluutset meistritiitlit, tulla põhjamaade meistriks absoluutarvestuses ja MM -l püüda medalit.

Tagasihoidlikus on olnud alati minu üks tugevamaid külgi, seega palju ei oota sellelt aastalt... :D

Tööplaane ka koostan - siin spordiajakirjanikud mõningatel aladel imestavad, et vaata kui tubli tüdruk, teeb töö kõrvalt tippsporti, ma ei ole muud moodi saanud sporti tehagi kui ainult tööl käies paralleelselt ja seejuures osalenud 25. suurvõistlusel... :o ja ega ma ei nurise ka, kindlasti on olemas alasid, mida ei saa teha nii edukalt tööl käies, kuid kulturismi saab teha küll.

Jätkame Fitness Tv treeningvideote tootmist, uued osad loodetavasti jõuavad teieni juba lähiajal, hektel käivad läbirääkimised erinevate osapooltega.

Jätkame ka toidulisandite presentatsioone klubides, et tuua teieni uued tooted ja anda selgitusi kunas, mida ja miks tarbida, et maksimaalselt head tulemused oleksid.

Seega tegemisi on üksjagu ja tänagi ees selle aasta esimene jalatrenn. Kuid sellest juba lähemalt sisi kui see möödanikuks saab.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Saabus ka minu toidulisandite pakike sponsorilt Fast. Jätkan ka järgmisel hooajal Fasti lisanditega, siiani olen nendega väga rahul olnud.

Valik siis sellest mida söön igapäevaselt, osa tooteid siis loomulikult ainult trennipäevadel.

post-22-0-13674900-1325509373.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas jointi mõju on arusaadav või tarbid seda igaks juhuks vigastuste ennetamiseks. Siit samast foorumist keegi kirjutas, et glükosamiinil peavad suured kogused olema, siis alles mõjub.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas jointi mõju on arusaadav või tarbid seda igaks juhuks vigastuste ennetamiseks. Siit samast foorumist keegi kirjutas, et glükosamiinil peavad suured kogused olema, siis alles mõjub.

Joint + mõju on selgelt tuntav, kasutan seda ka siis kui otseselt teravat valu ei esine liigestes. Koormus on mul kogu aeg taga, st. et ka liigesed on pideva koormuse all. Tõsine treenija peakski liigesetoite regulaarselt kasutama, siis on ka vigastuste saamise oht väiksem. Tavaliselt tegeletakse ikka enamjaolt järelraviga. Kuid tavaline glükosaamiin ei ole mulle kunagi mõjunud, Joint+ on sees väävliühend MSM mis aitab põletikulisi protsesse vähendada, kuid just need põletikulised protsessid on põhiliselt mis valu edasi annavad. Kellele olen ka poes soovitanud Joint+ on hiljem tagasisidena öelnud, et liigesevalu on kadunud või oluliselt vähenenud, selge et kui midagi juba päris juppideks on siis see ka imet ei tee.

JOINT + preparaati on koondatud parimad looduslikud liigeste heaolu mõjutavad koostisosad: kooriklooma ekstrakt (looduslik glükoosamiin), ASU (avokaado-sojaekstrakt), MSM (väävliühend) ning Pycnogenol (männikoore ekstrakt).

FAST-sarja kuuluv JOINT + on turu ainus liigeste heaoluks loodud preparaat, mis sisaldab kõiki antud tõestatud efektiivsusega toimeaineid. JOINT + koostisosade kasutamisel paljudes teaduslikes uuringutes on leitud, et need vähendavad liigeseprobleeme märgatavalt. Oluliselt on vähenenud ka ravimite vajadus.

MSM ehk metüülsulfonüülmetaan varustab keha sellele hästiomastava väävliga, mis on liigestele, juustele, nahale jpm elutähtis toitaine. MSM on paljudes toiduainetes naturaalselt esinev toitaine. MSM vähendab liigesevalusid, tugevdab liigeses olevaid kudesid ja omab põletikuvastast efekti.

Kooriklooma ekstrakt on glükosamiini naturaalne allikas. Glükosamiini kasutatakse liigeste ja sidekoe vaevuse korral nagu artriit ja osteoporoos. Glükosamiin parandab liigesekõhre vastupidavust ning paindlikkust. Toetab kõhre uuenemist ja omab põletikku leevendavaid omadusi. Nagu ka FASTi Joint+ kasutatakse parimate tulemsute saamiseks koos MSM-ga.

Avokaado-sojaekstrakt ehk ASU on võimas kombinatsioon taimsest glükosamiinist ja sojaõli mitteseebistuvast fraktsioonist, mis on üks paljulubavamaid kombinatsioone osteartriidi raviks. Uuringud on näidanud, et nende kombinatsioon aitab vähendada liigeste valu ja jäikust stimuleerides liigeskõhre taastumist ning vähendab vajadust põletikevastaste ravimite järele.

Pycnogenol on teatud männi koorest eraldatud antioksüdant, millel on arvukalt kasulikke omadusi. Seda kasutatakse näiteks diabeedi, lihasvalu, südame- ja veresoonkonna haiguste leevendamiseks. Pycnogenol aitab vähendada liigeste valulikkust ja parandab nende liikuvust. Lisaks sellele parandab Pycnogenol verevoolu liigestesse, aidates nii veelgi kaasa nende tervisele

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Natuke siis trennijuttu ka, eeldasin, et esmaspäeva kohaselt on saal rahvast täis, kuid võta näpust, tundub et rahvas on veel peomeeleolus või puhkab. Tegin jalgu ,selle aasta esimeseks trenniks kuna parem säär ja täpsemalt achilluse kinnitus kuhu sääre kakaspealihas kinnitub on ikka veel natuke seisus kus ka päevasel ajal annab endast tunda, siis ei osanud ka trennist midagi oodata - vaatasin ,et mida teha laseb.

Alustasin säärte sirutustega ette 5 seeriat 15 - 8 kordust 50 - 100kg.

2) harjutus kükke 100kg /10, 130/10, 150/8, 170/8 (olgu öeldud ,et nädal tagasi sain minna vaid 150 - ni ja siis andis säär tunda. Täna seda probleemi ei olnud).

3) Smithil jalapressi

127/15, 187kg/12, 227/12, 227/15

4) Astumisi kang turjal

70kg, 80kg, 85kg

5) Mõtlesin et proovin hacki ka lõpetuseks.

90kg/10, 130/10, 160/8, 180/8 - vaadates, et tegu oli 5 harjutusega jalale ja 20 tööseeriaga, siis ei ole paha. Kükk on sügav põhja välja, mite mingi poolik punnitamine. Oluline, et jalg pidas ilusasti vastu ja tunda ei andnud.

6) Tagaosale 2 harjutust Ben Johnson ja kõhuli kõverdamine.

Mööda minnes jalapäeval ka jooksu 7 km. Enne trenni soojendus 4 km ja peale trenn 3 km - see peale trenni oli eriti karm, sest jalg oli korralikult pehme, kuid alla 20 min jooksin selle 3 km ära... :D Veel pool aastat tagasi oli ka puhkepäeval suht võimatu 7 km joosta, kuid nüüd tuleb see jalatrenni päeval.

Homme plaanis tugevam surumine, tunne on küll hea ja loodan ,et saan mõned kordused juurde.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna oli suht kiire tööpäev, palju koosolekuid sattus ühele päevale, siis rutuga trenni ja peale seda filmisime uue osa SKT - st. Õige pea loodame selle ka vaatamiseks välja panna.

Trenn läks suurepäraselt, tegin rind ja õlg. Praegu on see periood, kus surumises tunnen kuidas jõudu juurde tuleb ja ei pidanud pettuma ka täna.

1) Lamades surumine kangiga

90kg/15, 130kg/8, 150/5, 160/3, ja viimane sett 165/2 (viimane kordus abiga viimases seerias). Alles see oli kui 165 jäi alistamatuks, nüüd suutsin selle teha seeria lõpus, seega arvan et 170+ kilo peaks hetkevorm lubama suruda küll. Peamine, et õlad pidasid ilusasti vastu ja ei olnud tunnet, et kuskilt järgi annab. Kasutan ka natuke kitsamat haaret, sest triitseps on mul tugev ja nii ei venita liigselt õlaliigest, laialt võttes on seda rohkem tunda.

2) Harjutsena kaldpink hantlid

34kg/12, 42/10, 50/6, 58/5 kõik kordused ise surutud. Seega pole paha seeria.

lisaks veel lendamisi ja pec - teci samuti õla eri osadele kokku 4 harjutust.

Jookus tegin lühemalt kuid intensiivsemalt 5 km ajaga 27 min.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma pean mainima, et oma osa arengul on kindlasti ka uuel treeningu abivahendil Sony walkmanil ja ka loomulikult sõber Eduardil, kellega koos 3 nädalane treeningtsükkel teoks saab. Wlkmani puhul on positiivne see, et ei tolgenda mingit juhet, mis pidevalt segaks või läbi mille ei tule heli kohale. Seega seni mugavaim variant MP3 mida kasutanud olen.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma pean mainima, et oma osa arengul on kindlasti ka uuel treeningu abivahendil Sony walkmanil

Hehe ja mina veel mõtlesin, et elu nii kiireks läinud, et esikulturist ei saa trennigi ajal telefonigi kõrvaäärest ära. Sest see näeb ikka kangesti handfree moodi välja :)!Kas võib küsida millised on siis teie motivaatorlood?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ott, viitsid ühele artiklile pilgu peale visata ja enda arvamus öelda?

http://www.3dmusclej...m/2010-04qa.php

“So I have to provide ever-increasing levels of stress to make progress? At some point it’s going to get ridiculous!”

On the other hand, if you adapt to high levels of stress early on, you may be shooting yourself in the foot in the long term. Following muscle-magazine workouts as a beginner is unnecessary; in reality a fraction of that stress would cause the same growth. Your body only grows so fast naturally and if you are doing more than needed for this maximal rate of growth it will be harder to produce gains down the road. Your body only responds to progressive overload. If you are already training like an advanced lifter, what will you do when you actually get there? I’m not saying train easy but rather train to your ability level for continued growth.

---

Lihtsalt öeldes tuuakse siin välja tõde, et lihasmass areneb siiski progresseeruvate raskustega treenimisel. Kuid alates mingist hetkest ei ole sa enam füüsiliselt võimeline oma kehale pidevalt suuremaid raskusi pakkuma. Ehk areng aeglustub. Kui liiga varajases punktis oma jõusaalikarjääris tõsta liialt suuri raskusi, siis võid tulevikus hätta jääda - kuna arenguks vajalike progresseeruvalt suuremate raskuste kasutamine muutub võimatuks.

Kui sa ikka rinda oled juba 200kg surumistega treeninud, siis on ebatõenäoline, et sa järgmiste aastatega seda numbrit oluliselt paremaks suudaksid tõsta, jäädes naturaalide juurde. See aga tähendab, et enamik rinna-trenne jäävad pigem taastava ning "Hoidva" loomuga trennideks, mis otseselt lihasmassi enam oluliselt ei suurenda. Üks võimalus on keskenduda rohkem negatiividele ning tehnikale, proovides lihast sama raskusega rohkem koormata. Kuid üldiselt tähendab siiski selliste raskusteni jõudmine ka suuresti arengu peatumist või äärmist aeglustumist.

Hetkel ma Ott lihtsalt vaatan seda, et paljudes harjutustes treenid sa hetkel alla-pool oma kunagisi numbreid, mis loogiliselt tähendaks, et olulist lihaskasvu niimoodi enam ei stimuleeri. Ilmselgelt on üks probleem suurte raskustega see, et hakkab liigestele, luudele ja lihastele - tekitades vigastuste-ohte, ning ilmselgelt on see ka põhjus, miks sina ja Imre näiteks enam nii suure hurraaga ei lendagi raskustele peale - kuigi loogika eeldaks, et lihasmassi kasv sellele järgneks.

Jutu mõte on see, et kas ei ole mõelnud jõutõstjatest veidi malli võtta ning nende nõuandeid kasutades oma raskusi omajagu tõsta, hoides samas vigastuste-ohu minimaalse ning kokkuvõttes stimuleerida suuremat lihasmassi kasvu?

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Wireless süsteem, jah? :) Kaua neil kõrvaklappidel aku(?) muidu vastu peab?

Paaritunnise trenni järel põleb roheline tuli - teen täna ka trenni ära, siis näis. Kuid mugavuse mõttes parimad mida kandnud olen ja ka kõrva sisse lähevad nii, et ei kuku sealt iga minut välja.

Hehe ja mina veel mõtlesin, et elu nii kiireks läinud, et esikulturist ei saa trennigi ajal telefonigi kõrvaäärest ära. Sest see näeb ikka kangesti handfree moodi välja :)!Kas võib küsida millised on siis teie motivaatorlood?

Telefoni ma trenni ajale ei puutu, sest ei taha et välised asjad segaksid trenni. Ma ei tegele millegi sellisega, mis ei kannataks 2 tundi ootamist kui trenni lõpetan ,seda soovitan teistelegi. Motivaatorlood on ikka käredamad palad, kas Nigthwish AC/DC -ka Kalmuse lavalugu iidne thunderstrack... :D . Kuna olin sõbra käest tõmmanud kuulamata mitu kausta, siis tegelesin eile seeriate vahel põhiliselt sellega, et otsida järgmiseks seeriaks sobiv lugu, st. et pean kausta korralikult puhastama ja leidma sobivamat muusikat - kui on soovitusi siis tere tulemast - ma nimepidi ei ole väga paladega kursis.

Ott, viitsid ühele artiklile pilgu peale visata ja enda arvamus öelda?

http://www.3dmusclej...m/2010-04qa.php

“So I have to provide ever-increasing levels of stress to make progress? At some point it’s going to get ridiculous!”

On the other hand, if you adapt to high levels of stress early on, you may be shooting yourself in the foot in the long term. Following muscle-magazine workouts as a beginner is unnecessary; in reality a fraction of that stress would cause the same growth. Your body only grows so fast naturally and if you are doing more than needed for this maximal rate of growth it will be harder to produce gains down the road. Your body only responds to progressive overload. If you are already training like an advanced lifter, what will you do when you actually get there? I’m not saying train easy but rather train to your ability level for continued growth.

---

Lihtsalt öeldes tuuakse siin välja tõde, et lihasmass areneb siiski progresseeruvate raskustega treenimisel. Kuid alates mingist hetkest ei ole sa enam füüsiliselt võimeline oma kehale pidevalt suuremaid raskusi pakkuma. Ehk areng aeglustub. Kui liiga varajases punktis oma jõusaalikarjääris tõsta liialt suuri raskusi, siis võid tulevikus hätta jääda - kuna arenguks vajalike progresseeruvalt suuremate raskuste kasutamine muutub võimatuks.

Kui sa ikka rinda oled juba 200kg surumistega treeninud, siis on ebatõenäoline, et sa järgmiste aastatega seda numbrit oluliselt paremaks suudaksid tõsta, jäädes naturaalide juurde. See aga tähendab, et enamik rinna-trenne jäävad pigem taastava ning "Hoidva" loomuga trennideks, mis otseselt lihasmassi enam oluliselt ei suurenda. Üks võimalus on keskenduda rohkem negatiividele ning tehnikale, proovides lihast sama raskusega rohkem koormata. Kuid üldiselt tähendab siiski selliste raskusteni jõudmine ka suuresti arengu peatumist või äärmist aeglustumist.

Hetkel ma Ott lihtsalt vaatan seda, et paljudes harjutustes treenid sa hetkel alla-pool oma kunagisi numbreid, mis loogiliselt tähendaks, et olulist lihaskasvu niimoodi enam ei stimuleeri. Ilmselgelt on üks probleem suurte raskustega see, et hakkab liigestele, luudele ja lihastele - tekitades vigastuste-ohte, ning ilmselgelt on see ka põhjus, miks sina ja Imre näiteks enam nii suure hurraaga ei lendagi raskustele peale - kuigi loogika eeldaks, et lihasmassi kasv sellele järgneks.

Jutu mõte on see, et kas ei ole mõelnud jõutõstjatest veidi malli võtta ning nende nõuandeid kasutades oma raskusi omajagu tõsta, hoides samas vigastuste-ohu minimaalse ning kokkuvõttes stimuleerida suuremat lihasmassi kasvu?

Ma vastan sulle pikemalt päeva jooksul kui aega tekib, hetkel tööasjad - kuid teema huvitav, loodan anda mingit selgitust.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna oli suht kiire tööpäev, palju koosolekuid sattus ühele päevale, siis rutuga trenni ja peale seda filmisime uue osa SKT - st. Õige pea loodame selle ka vaatamiseks välja panna.

Trenn läks suurepäraselt, tegin rind ja õlg. Praegu on see periood, kus surumises tunnen kuidas jõudu juurde tuleb ja ei pidanud pettuma ka täna.

1) Lamades surumine kangiga

90kg/15, 130kg/8, 150/5, 160/3, ja viimane sett 165/2 (viimane kordus abiga viimases seerias). Alles see oli kui 165 jäi alistamatuks, nüüd suutsin selle teha seeria lõpus, seega arvan et 170+ kilo peaks hetkevorm lubama suruda küll. Peamine, et õlad pidasid ilusasti vastu ja ei olnud tunnet, et kuskilt järgi annab. Kasutan ka natuke kitsamat haaret, sest triitseps on mul tugev ja nii ei venita liigselt õlaliigest, laialt võttes on seda rohkem tunda.

2) Harjutsena kaldpink hantlid

34kg/12, 42/10, 50/6, 58/5 kõik kordused ise surutud. Seega pole paha seeria.

lisaks veel lendamisi ja pec - teci samuti õla eri osadele kokku 4 harjutust.

Jookus tegin lühemalt kuid intensiivsemalt 5 km ajaga 27 min.

Surumine on 2 nädalaga ikka tugevalt edasi läinud. Ootame huviga kõrgele see tipp siis sedakorda tõuseb.

Peaasi, et tervis peaks!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Surumine on 2 nädalaga ikka tugevalt edasi läinud. Ootame huviga kõrgele see tipp siis sedakorda tõuseb.

Peaasi, et tervis peaks!

Andke aga võistlusi - kus tulemus realiseerida... ;) On paremaks läinud jah ja mis kõige positiivsem, siis ei anna liigesed tunda. Seega panen rõhu ka järgneva kuu jooksul surumisele, et vaadata kuhu selle numbri saab ajada. Soov oleks siis wilksidega juuniorite maailmameistri skalp võtta.... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Võibolla mainisid juba kusagil aga millal sa aeroobset teed või soovitad teha? Olen viimasel ajal teinud ka 20-25 min enne jõutrenni kallale asumist ja iga kord tunnen, et see asi ei tööta, lihtsalt energiat pole. Peale jõutrenni on täiesti ok ja võin teha aeroobset kasvõi tunni, seega jõutrenn aeroobset ei mõjuta küll aga vastupidi. Mingis artiklis mäletan soovitati enne jõutrenni teha...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×