Jump to content
Ott Kiivikas

Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!

Recommended Posts

Ukraina delegaat Vitja, ütles, et esimese asjana mis ta teeb kui koju jõuab on see, et läheb vanemate juurde, suudleb jalgu ja tänab, et ta on Ukrainas sündinud.... :D Ma olen varem ka seda öelnud, et neile kes ei ole Eesti eluga rahul ei ole tuleks panna tšarterlennuga Mumbaisse ja siis kuulaks mida nad eesti elust peale seda arvavad... ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Meil siin Eestis pole ikka midagi vinguda, et "Esimene Eesti ja teine Eesti"... Indias paistab klassivahe ikka päris karm olevat.

Eestis on ka klassivahe päris karm . Rahvast on nii vähe lihtsalt , et ei hakka silma...Aga india puhul on meelde jäänd need templid milledel varandust miljardites eurodes , aga seisab niisama . Ja neid templeid pole vähe....

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Päev õhtus ja oli teine väga tegus. Ega siin hetkel muud ei ole kui MM korralduslik pool ja põhimõtteliselt sellega tegelengi hommikust - õhtuni, oma muud töökohustused jäävad paraku hetkel tahaplaanile, kuid palju pole jäänud minna 5 aasta pikkusest tööst - kui see MM mõte tekkis. Kaal tõusis eile õhtuks 90,3 kiloni ehk siis kaalumisest 84,3kg + 6 kilo.... :D kusjuures pühapäev olin haige ja kõht oli lahti, seega põhimõtteliselt sõin natuke rohkem esmaspäeval ja teisipäeval ja need ei olnud mingid mega laadimise päevad seejures. Täna on päevaga kiloke kadunud ja eks läheb järgnevategagi veel, selge et ma MK ei pea olema kaalumisel nii vähe, eeldan et lähen lavale kuskil 87 kilo juures ja siis peaks olema nii massi kui kuivuse suhe kõige parem - ei pea midagi laadima söön nii nagu olen harjunud.

Võistlejate list hakkab ka ilmet võtma, kes meile saabuvad - lihtne olema ei saa, sest ka paljud varasemad tšempionid on tulemas ja slovakidki ei ole veel oma meeskonda üles andnud, sealt tuleb ka kindlasti. Tuleb nii mees fitnessiste, naisi, bodyfitnessi kui ka meeste kulturimi on koos minuga 4 meest juba olemas ja kui nüüd mõni klassik ka veel sisse ei mahu, siis võib ka see arv suureneda. Nimekaim kulturist - kes mulle vastu tuleb on poolakas, kes äsja Mumbais raskekaalus hõbeda sai, seega näeme laval ka hetke maailma amatöörkulturismi paremiku kuuluvat meest. Eks ma sinna ka niisama seisma ei lähe - hoian vormi ja vaatame kohapeal mis saama hakkab ja kas poolakas on ka vormi hoidnud või on juba käest lasknud.

Igal juhul on tulemas kõrge tasemega MM väärilised võistlused ja kategooriates ka ikka 15 -16 matsi, nii et 6 sekka saamine on juba väga kõva tulemus.

Homme hommikul alustangi tööpäeva hotellist kus võistlejad elama hakkavad ja kõik ruumid vaja üle käia ja toitlustamise asjad kokku leppida. Peale seda kohtumine Kaie Kõrbiga, kes aitab meile vaheetteaste sättida - tulemas ju antiik - kreeka stiilis lavakujundus ja vaja vastavat etteastet.

Päeval kohtusin ka videoteamiga - kes võttis sisse minu viimase MM eelse trenni, päris hea materiali saime ja õige pea tuleb see vaatamiseks ka fitness TV -sse.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hetkel otsin mingisugust infot Oti kategooria paremusjärjestusest 1-15, aga ei ole veel midagi leidnud. Selle töö käigus olen näinud päris põnevat pildimaterjali. Näiteks -85 kg kategooria finaali pildid:

http://www.eastlabs.biz/gallery/882

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Leidsin veel väga huvitavad pildid Oti kategooria eelfinaalidest. Ott ise ka täiesti põneva nurga alt pildile jäänud:

post-50-0-06624000-1320916644.jpg

post-50-0-00743100-1320916649.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pilt ka nendel võistlustel -75 kg kategooria nimekirjas võistlevast Süüria mehest Mahmoud Ibrahim Alhdidi-st, kes reede öösel kahjuks suri:

post-50-0-41301400-1320918155.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nii just jõudsin koju, pikk päev seljataga. Päeva esimene pool tegelesin puhtalt MM korraldusega, käsime delegatsiooniga Park hotellis kus MM osalejad elama hakkavad ja sõna otseses mõttes käisime läbi kõik vajalikud ruumid ja vaatasime mis kus ja mida peab veel ette valmistama. Lisaks kokale nõuanded, kuidas "loomaaiaga " toime tulla toidu osas... ;) Peale seda kohtusin Kaie Kõrbi ja tema abikaasa Viestursiga kellega arutasime vaheetteastet mida seal esitada. Tundub, et asjad on enam - vähem kontrolli all ja hea, et on olemas korralik meeskond kellega saab arvestada ja kellest iga üks on valmis 100% panustama.

Vahepeal tegin ära trenni - täna siis alakeha ja selline sissejuhatav trenn. Tõenäoliselt teengi veel viimase nädala nii, et ülakeha, alakeha vaheldumisi ja ega siin mingit jaotust keerukamat ei olegi mõtet enam aretada, sest aega enam pole ja vorm on ju olemas ka, nii et ega rabelema ei pea. Täna oli hommikul kaal juba 87,5 kg peale kukkunud, seega paaripäevane söömine ei tee midagi halba, kui pöördud tagasi jälle oma normaalse toitumise juurde. Homme on ehk 87,0 kg.

Õhtul olin kutsutud Tallinna Ülikooli aeroobika kuninganna ja kuninga valimiste zürisse - päris lõbus üritus oli ja sai mõnusa emotsionaalse laengu sealt.

Homme hommikust kohe MM asjadega ametis....Loodan ,et meie koondise ettevalmistus sujub eks järgmisel nädalal võtan neid kes soovivad ka poseerima, seega andke teada lisaks Liisule, Martile ,Meelisele ja Moonikale kui keegi soovib veel abi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere Ott

Ega Sa vist ei ole nüüd enne järgmise nädala lõppu vabalt kinni püütav, eks? Mõtlesin natuke trennijuttu rääkida, aga kui Sa nüüd jooksus oled, siis saab selle edasi lükata ka nati rahulikumale ajale :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere Ott

Ega Sa vist ei ole nüüd enne järgmise nädala lõppu vabalt kinni püütav, eks? Mõtlesin natuke trennijuttu rääkida, aga kui Sa nüüd jooksus oled, siis saab selle edasi lükata ka nati rahulikumale ajale :)

Ei mul praegu ei ole selleks küll mahti - teeme MM ära ja siis vaatame.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ott placed finally 8th, with same points with 7th, congrats :) (btw, the last one who went to the finals had 33 points!)

Thank you Anne! I feel that it was very close, but as so...close , so I got lot of energy about this....

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Head uudised annavad energiat ka allesjäänud nädalaks, mis on jäänud selle aasta minu hooaja viimaseks võistluseks. Osa koondislasi osaleb veel juuniorite ja veteranide MM -l Hispaanias, sinna on mul veel mõned aastad aega.... :D

Kaalunumbrid kukvad taas ja täna hommikul olin juba alla 87 ehk 86,8 kilo - loodan ikka 86 kilo alguse ära näha, siis olen oma maksimum teravusega ka Nokia kontserdihalli laval - ja loodan fännidele pakkuda vähemalt sama head pilti kui MM -l. Trenni teen iga päev, sest mis siin ikka puhata, sain seal Indias basseini ääres taastuda ja süüa ka, nii et ei ole probleemi veel nädalakese vastupidamisega.

Täna teeme Revalis ka kell 17 ülevaatuse, seega kui keegi ka koondislastest on olemas ja soovib tulla, siis tere tulemast, Liisu ja Marti on kindlasti kohal.

Oleg käis eile külas, muideks kes on täna Raplas või selle läheduses, soovitan minna Rapla spordihoonesse, kus kell 17 peaks algama meistriliiga korvpallilahing ja selle vaheajal on Olegi etteaste (teeb nende spetsiaalsetel kõrgetel tugedel - mis tsirkuses kasutatakse), ma ütlen, et see on vaatamist väärt - seega kel aeg ja sattumist sinna kanti minge kindlasti Olegile kaasa elama.

Järgmisel nädalal olen enamasti raadiotes ja teles - MM promomas eks ma annan enne teada kus ja kunas.

Homme siis isadepäev - kallis naispere ja lapsed ärge siis unustage oma isasid! ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõigepealt soovin kõigile isadele ilusat Isadepäeva!

Minu lapsed ja abikaasa on mind juba õnnitlenud, loodan et teie oma isasid ära ei unusta. Isadepäev on ka natuke teistsugune päev, tuleb leida aega lastega koosolemiseks ja seda kavatsen täna ka teha. Loomulikult kuulub päeva ka trenn, kuid see jääb päeva teise poolde. Eile toimus siis sportlaste ülevaatus, suures plaanis võib öelda, et võib nähtuga rahule jääda. Selge, et kaalunumbrid peavad ühel või teisel juhul allapoole tulema, vastasel juhul ei saada kätte soovitud teravust ,kuid suures osas on töö tehtud. Eriti head edasiminekut on näidanud Kristina Koroljak, keda Natalia valmistab ette juuniorite MM ks. Loodan ,et näitab seal head tulemust.

Oma kaal hommikul 87,0 kg vaatamata sellele, et eile sõin enda kohta vähem - eks korraliku trenniga tõmbab ka vett lihastesse - seda enam et vahepeal nädala jagu kreatiini ei kasutanud ja nüüd panin uuesti sisse. Oluline on see, et toidusedelist kinni hoida, sest suures osas pekk on ikkagi ära põletatud, kuid proovin ikka 86 kätte saada - et nõelata max teravusega. Ega mul sela palju vastaseid MK etapil ei ole, soomlane, norrakas ja kõige kõvem on poolakas, kes äsja tuli Indias raskekaalus hõbedale (ega selle vastu muudmoodi ei saagi, kui maksimum teravusega ja loota, et ta ise on vormis ehk järgi andnud).

Ega siin pikka pidu ei ole - kolmapäevast alates peaksid saabuma juba esimesed kaugema kandi sportlased, seega mõned päevad veel ja suurvõistluse õhkkond on Tallinas olemas....

Ilusat isadepäeva jätku teile!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

1 punkt finaalist nagu ma arvasin.....täpselt sama nagu Indias 2003 aastal....hea teada, et ka naturaalselt saab seal seltskonnas kaasa lüüa ja seljataha jäi 18 meest...

Soovitan kaaluda Eesti kohtunike rahvusvaheliste paberite tegemist! Järgmine kord istuks kohtunike lauas juba 2-3 eestlast ja küll nemad juba teavad, kuidas hindama peab! Usun, et Ott oleks finaalis teisel päeval oma vormi ja vabakavaga kindlasti veel tõusnud! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Soovitan kaaluda Eesti kohtunike rahvusvaheliste paberite tegemist! Järgmine kord istuks kohtunike lauas juba 2-3 eestlast ja küll nemad juba teavad, kuidas hindama peab! Usun, et Ott oleks finaalis teisel päeval oma vormi ja vabakavaga kindlasti veel tõusnud! :)

Mees kellele 1 punktiga kaotasin lõpetas kokkuvõttes 4.kohaga. Mida vähem mehi ,seda parem - siis tulevad oma plussid paremini esile ja vabakava kindlasti oleks ka andnud võimalust tõusta. Kuid seda et oma kohtunikust midagi sõltuks ei tule just tihti ette - loeb ikkagi üldine arvamus, antud kontekstis oleks sellest ehk kasu olnud, kuid esiteks hindab kolm eri paneeli kohtunike ja ei ole kindel et üldse oma kohtunik sind hindab ja teiseks kaks paremat ja kaks kehvemat hinnet tõmmatakse maha, st. et jääb keskmine hinne. Ja elu on näidanud, kui oled ikka väga hea, siis oma koha kätte ka saad, nii Koovit kui Natalia ja Oleg - kõik on saanud oma ohad ilma oma kohtunikuta. Seega tuleb jätkata ja lihtsalt saada vel paremaks - usun et see on võimalik ja käia kohal. Suurem abi oleks mitte oma kohtunikust, vaid tugevamast dopingukontrollist - ja siis ei tõuse me koha vaid rohkem...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×