Jump to content
Ott Kiivikas

Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!

Recommended Posts

Minu jaoks kõige kummalisem on see, et Oleg ei karda kõrgust aga lennukiga sõitu talub halvasti.... :lol: Ega endal oli ka natuke kõhe sealt niisamagi alla vaadata ja kui mees hakkas sinna ennast püsti ajama, pidid kaasasolnud vanaemad šoki saama... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Minu jaoks kõige kummalisem on see, et Oleg ei karda kõrgust aga lennukiga sõitu talub halvasti.... :D Ega endal oli ka natuke kõhe sealt niisamagi alla vaadata ja kui mees hakkas sinna ennast püsti ajama, pidid kaasasolnud vanaemad šoki saama... ;)

Ma kardan ka lennukiga sõitu... ma usun, et kõigil on väheke kõhe. Vahepeal on ok, kuid tõus, maandumine ja turbulents :lol:

See foto oli väheke üle minu taluvusepiiri ;)

Kus olid küll militsionääride silmad? :(

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ma kardan ka lennukiga sõitu... ma usun, et kõigil on väheke kõhe. Vahepeal on ok, kuid tõus, maandumine ja turbulents :lol:

See foto oli väheke üle minu taluvusepiiri :D

Kus olid küll militsionääride silmad? ;)

Militsionäärid olid hõivatud pildistamise või fotoka otsimisega ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Militsionäärid olid hõivatud pildistamise või fotoka otsimisega :D

Eks see on sama teema, mis Tartu Kaarsillagagi. Politsei ajab kaare otsa ronijaid taga, aga milleks? Ok, kaare otsast alla kukkudes vigastad peale enda ka all jalutajaid :lol:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vahelduseks reisimuljetele ka natuke trennijuttu. Täna käisin vahelduseks üle pika aja Spartas trennis ja peab ütlema, et sooja ilmaga oli seal mõnus jahe trenni teha. Eile Revalis ,mõtlesin et anna otsad, vaatamata mitte väga palavale ilmale, oli õhuniiskus nii suur, et vesi jooksis algusest peale, sain ära teha 15 min soojendusjooksu ja säärte sirutused ette, peale seda ei olnud t- särgil ainsatki kuiva kohta, võtsin särgi ära ja kasutasin ainult kaasavõerätikut, mis trenni lõpuks nagu kalts märg oli. Kardiosaalis on eriti karm nagu kasvuhoones.

Spartas juhtusin trenni koos Team Koovitiga, seal käis parasjagu poseerimine ja pildistamine nagu parimates kulturismiajakirjades... :lol: ja teamipealik Koovit plaksutas vaimustusest ja hõiskas kui õpilased järjest poose võtsid..... :D vahva oli vaadata, tore et töö käib ja sügiseks paistab ,et tuleb EMV korralik koosseis, loodan teamipealikult ka revanši võtta 2010 EKV järel..... :(

Paistab ,et meie üks eliitalasid jõutõstmine on kaotamas oma hiilgust, sest üha uued ja uued tõstjad hüppavad üle atraktiivsemale alale, milleks on kulturism.... ;) Minu suureks imestuseks on võetud eesmärk "Pizza" ehk Hr. Paakspuu sügiseks ära kuivatada ja lavale saata. Kuusnõmmed on juba sama hästi kui üle, õige pea ka Paakspuu ja Sagor, küll siis kriburada kuivatame ka Leesmanni, Renku ja miks mitte ka Siimu ära.... ;)

Trenn sujus hästi, tegin käsi superseeriaid, lisaks käsivarsi - hakkasin Krimmis neid uuesti treenima jäid muidu kole kribuks ja lisaks kõhtu. Soojenduseks jooks 15 min - olen enda jaoks jälle jooksmise avastanud ja tunnen , et iga trenniga muutub jalg kergemaks (mitte siis lihasmassi arvelt, vaid võhma on rohkem), peale trenni kõndisin jooksurajal (15 kraadi kallet ja 5,4 -5,8 km/h) kokku 30 min aeroobset. Nädalas korjangi 2 - 2,5 tundi nii möödaminnes kokku.

Vorm vaikselt paraneb, kaal on stabiliseerunud ja peale trenni olin Spartas 93,5 kilo. Vaadates pilti ja seda, et on ruumi veel maha võtta, siis loodan et selline 89 - 90 võiks juba päris terav vorm olla, see oleks siis ikka rohkem kui eelmise sügise sissepigistatud 85 kilo.

Peale seda ka tiir solaariumis, lihtsalt et päevitust hoida - pärast on lihtsam grimmida.

Muudest tegemistest tegin valmis toidulisandite teaduslikest uuringutest loengu, mille kannan ette Kääriku suvelaagris. Tuli päris pikk 45 slaidi powerpoindis, seega kardan ,et paarist tunnist ettekandest jääb väheseks, vähemalt enda arust tuleb päris huvitav loeng, vähemalt ettevalmistada oli seda huvitav.

Muideks kõigile neile, kes soovivad tulla lihtsalt laagrisse koolitustele osalema ja ei soovi öömaja ega toitlustust, siis teile teadmiseks, et eraldi iga koolitus maksab 10€. Koolituskava on üleval Fitcamp laagriteema all, seega vaadake mis teile sobib ja teavitage oma tulekust ette, et tekasime kohtade arvuga arvestada (ott@kulturism .ee ja cc -ga janika@fitness.ee ).

Otsuse taat lubas ka midagi huvitavat ette valmistada toitumise vallas ja omalt poolt teen veel grimmimise koolituse, kus on nii teooria osa kui reaalselt grimmime Janika ära ja mängime läbi nii nagu oleks päris võistlus ja vaatame mis grimm välja tuleb.

Kui keegi on veel avastanud ja soovib laagrisse tulla ka terveks nädalaks 18 - 24 juuli, siis andke mulle koheselt teada nädala alguses ott@kulturim.ee peale.

Kõik osalejad saavad koolitustunde, mis on vajalik treenerikutse hoidmiseks. 4 aasta jooksul 60 tundi!!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Spartas juhtusin trenni koos Team Koovitiga, seal käis parasjagu poseerimine ja pildistamine nagu parimates kulturismiajakirjades... biggrin.gif ja teamipealik Koovit plaksutas vaimustusest ja hõiskas kui õpilased järjest poose võtsid..... biggrin.gif vahva oli vaadata, tore et töö käib ja sügiseks paistab ,et tuleb EMV korralik koosseis, loodan teamipealikult ka revanši võtta 2010 EKV järel..... wink.gif

Paistab ,et meie üks eliitalasid jõutõstmine on kaotamas oma hiilgust, sest üha uued ja uued tõstjad hüppavad üle atraktiivsemale alale, milleks on kulturism.... biggrin.gif Minu suureks imestuseks on võetud eesmärk "Pizza" ehk Hr. Paakspuu sügiseks ära kuivatada ja lavale saata. Kuusnõmmed on juba sama hästi kui üle, õige pea ka Paakspuu ja Sagor, küll siis kriburada kuivatame ka Leesmanni, Renku ja miks mitte ka Siimu ära.... biggrin.gif

sellele jutule lisaks veel niipalju ,et jõutõstmises kevadel peaksime enam vähem kõik väljas olema :lol: esialgsete plaanide järgi.sel kevadelgi tegin juba ammu kulturismi aga võistlesin ikka -sain aimari järel 2.koha ja ka Sparta meeskonna eest väljas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõigepealt natuke töödest ja tegemistest:

Sellel nädalal läheb põhiaur nagu ka järgmisel nädalal Fitcamp Laagri korraldamisele, tahaksime ka sellel aastal varasematel aastatel ettepandud latti hoida ja mitte kehvemini teha. Õnneks on varem juba kordi asi läbi mängitud ja selles osas on teada mis ja kuidas teha. Ainus asi on see, et Orisaares oleme esmakordselt laagris ja sellega seoses on keskkond uus. Õnneks on kohapealsed jõud Kaire ja Andla, kes aitavad igas küsimuses asju lahendada.

Kohe - kohe sõidan ühele võttele, räägime Tallinn 2011 saate raames meie poolt korraldavast MM -st. Väike eelreklaam on hea teha.

Hommikul käis läbi Otsusetaat ja ta oli Meie esi-juuniori Mikuga ühenduses, kes teatavasti aega teenib - Mikk on lülitatud siiski spordirühma, mis annab talle treenimise osas vabamad käed. Praegu saab 3 korda nädalas saalis käia ja kui vaja ka ettevalmistuslaagrites nädalavahetustel. Need on head uudised (kunagi kui taotluse tegime lükati see tagasi ja peale seda sain ise Imre Tiidemanniga rääkida - ja ta lubas selle eest hoolitseda, et Mikk trenni saaks teha, paistab et pidas sõna, sest nimekiri vaadati koheselt üle).

Rääkisime Kripu ka, kuid Kirbu puhul jäi saavutusi väheks.... ei piisa ainult sellest ,et oled ilus.... :D

Täna endal plaanis siis Revalis möllata koos Hr. Kelneriga ja laiad seljad veelgi laiemaks ajada.... :) Enne seda veel majühistu juhatuse kohtumine, loodan et seal ei lähe kaua.

Ehk õnnestub trennist ka väike fotoreportaaz teha. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Oh - trenn tehtud, täna möllasime Revalis koos õpilase Siim Kelneriga ja mitte asjata, sündisid mõlemil isiklikud rekordid mõnedes harjutustes.

Võtsin sisse ka pildiseeria ja ka võrdluspildid õpilasega - kuidagi peab ju noori motiveerima.... :D

Kuna meil Siimuga mõlemil on selg üks tugevamaid lihasrühmi, siis otsustasime seda koos treenida. Enne trenni Arginiini ja beetakat + tass kohvi, trenni aeg Bcaa Explode ja lasime looma välja. Peab tunnistama, et sellised koos trennid aeg - ajalt on väga motiveerivad ka minu jaoks, sest üksi ei pinguta ikka niipalju kui koos tehes. Selge, et igat trenni ei saa niimodi lõhkuda, eelkõige närvisüsteem ütleb üles, kuid nädalas korra või paari nädala tagant mingile lihasele niimoodi laksu anda mõjub hästi. Trenni lõpuks võttis täitsa plätuks.... :)

Alustasime kerge jooksuga 10 min seekord, tavaliselt teen 15, kuid vaatasin et Siim tilkus higist peale 10 min nagu oleks dušši all käinud... :D

Esimene harjutus T- KANGI tõmbed kahe käega, soojendus 70kg/12, tööseeriad minul 90kg/12, 105/10, 120/10 ja viimane 135kg/7 - see peaks olema ka uus rekord (enne võistlusi sügisel tegin koos Mickusega siis sain 120kg /8-9 kordust), Siim töötas kuni 120 kg ja tegi sellega 4 kordust, mis on tema uueks rekordiks.

post-22-1310498521_thumb.jpg

post-22-1310498562_thumb.jpg

post-22-1310498576_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Teine harjutus lai haardeg lõuatõmbed 6 - 9 kordust seerias, põhirõhk aeglane allalaskmine ehk negatiivne faas, et saada maksimaalne tunnetus, seepärast tegime ilma lisarskuseta.

post-22-1310498919_thumb.jpg

post-22-1310498935_thumb.jpg

post-22-1310498952_thumb.jpg

post-22-1310498975_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

3 harjutus ühe käega hantli tõmme küljele, seal tegime ka mõlemad uued rekordid. Alustasime 48 kiloga 12 kordust, edasi mõlemad 70 kg 10x, siis tellis Siim 80 kilose hantli ja tegi 6 kordust, mis oli ka tema rekord. Mina paugutasin enda üllatuseks sellega 80 kgx 15 kordust (kehakaal hommiku enne sööki 92,5 kilo... :D ). Niipalju ei oleks ise ka oodanud, kuid andke mulle ainult võimalus võistelda.... :) , viimaseks seeriaks ei olnud võtta raskemat kui 85 kilo - oleksin ka 100 proovinud kui oleks olnud, Siim tegi jälle 6 kordust ja mina 85 kiloga 12 kordust, mis on ka üle ootuste hästi, seda enam, et 3 harjutus ja 12 tööseeria käsil.

Ei tea kas beetakas laksab või mis, mulle on see kreatiiniga koos alati super hästi mõjunud. Või tõesti hakkas siiani nurgas seisnud Hydroiso lõpuks tööle.... :D

post-22-1310499457_thumb.jpg

post-22-1310499481_thumb.jpg

post-22-1310499506_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Peale seda kui me sellest rallist täitsa kutud olime pakkus kodanik Kelner välja, et teeme siis poseerimist ka, mõeldud tehtud, enne 3,5 nädalat enne hooaja avastarti, pilt siis selline kaal päevasel ajal 93 - 93,5 kilo. Selge, et siin praegu ja ka 3,5 nädala pärast ei ole tegemist tippvormiga, kuid pilt ei ole paha, loodan ,et kui 90 sisse ronin, siis on pilt piisavalt terav ja põhiaur tuleb ikka EMV ja MM välja lasta, seega ei hakka ma ka esimeseks võistluseks üle forseerima, sest masinaklass kes vastu tuleb on ikka natuke teise kütuse ja kubatuuri peal.

Juhtus olema kohal ka fotograaf Henri Küla ja tema tehtud on need viimased pildid, tänud Henrile

post-22-1310500087_thumb.jpg

post-22-1310500112_thumb.jpg

post-22-1310500132_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×