Jump to content
Ott Kiivikas

Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!

Recommended Posts

Tervitused Peterburist, tana on taastumise kohapealt puhkep'ev ja moodub suuresti puhates ja magades. Voistlused on minu jaoks hea aeg ,sest siis on rohkem aega lugeda, mis seal lennujaamades ja bussis ikka targemat teha on. Votsin kaasa 3 raamatut mille kavatsen labi lugeda, esimese loodan ohtuks labi saada raamatu nimi Tsempionite eine. V]iks olla tsempionile asjakohane lugemine.... B)

Ca 2 tunni parast soidame lennujaama ja siis tiksume seal koos Moskva vahemaandumisega kuni kella 05.25 sellel kellaajal peaksime joudma Tjumeni. Kuna jouame parajalt vara kohale, siis on aega grimmida ja puhata. Muideks kaks tiiru oleme grimmi juba peale pannud, iga tiiru jarel maha pesnud ja eile ohtul ja ka tana ulestoustes hommikul oli grimm ilus uhtlane ja ei laiguline ei roheline, loodame et suudame seda kuni voistluste lopuni nii sailitada, loomulikult tumedust tuleb juurde panna.

Anna jooksvalt teada kuidas meil laheb ja kindlasti panen ka pilte.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Mulle lapsena väga meeldis kettaheide ja kuulitõuge, minu parimaks saavutuseks jäi naabrimehe klaaskasvuhoonesse kivi lennutamine..... B)

Ma just ütleks, et Israel ei ole kasvult pikk, kui minna Kanteri või selle Egiptuse mehe kõrvale, kes kaalub sama palju kui Israel, siis olen kasvult nagu päkapikk aga Israel on kuidagi eriti raske oma mitte nii pika kasvu kohta. Kanter oli minu mäletamist mööda seal 120 - 123 tuuris.

Aga ega ma nõrgana ennast ei tunnegi, sest kui kaalun 35 kilo vähem, siis arven ,et 195 - 200kg rinnaltküki olen suuteline ära tegema kui trenni lõpus tegin 175kg/4 seeria. Need rinnalevõtud ja rebimised on muidugi kauge musika kui neid ei harjuta.

180 - tuli tal näiliselt kergelt jah, nii ülesse annab sellist raskust ikka tõmmata, et alla pugeda. Kunagi kui osalesin maakonna meistrivõistlustel tõstmises, siis ikka võtsin kangi rinnale kükki istudes, tehnika oli tõukamisel olematu, pigem surumine. Kuid rinnalevõtt oli jah, nö rohkem tõstjate moodi.

Ega ainult kaalu ei saa vaadata.Kui üks mees kaalub 100 kilo ja on pikk 170 ja teine mees kaalub ka 100 kilo , aga on 190 pikk , siis ilmselgelt on lühemal mehel rohkem massi ja jõudu. Mõõdud ja kaal olid näitlikud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Oleme kohal ja kõik on korras. Jõudsime kohale varahimmikul kohaliku aja järgi 5.20 (öö jäi põhimõtteliselt vahele, ajavahe 3 tundi Eesti kellaga, st et meil on 15.38 praegu) Pimedaks lennu ajal läks vaid korraks ja oligi hommik käes. Mina magasin lennukis natuke, Oleg kelle jaoks lennusõit ei ole kõige meeldivam tegevus, pidas ilusasti vastu. Kaua aega läks pagasi kättesaamiseks ca 45 min lihtsalt ootasime pagasit, kuna meie lennuga saabus terve suur bussitäi sportlasi, siis võttis omajagu aega, et kõik peale saaks jne. St. et kokku läks ca 1,5 tundi ,et hotell "Vostok" juurde.

Hotell on lihtne, samas kõik mis vaja on olemas ja toit on ka ok. Edasi läls aega, et ära registreerida, sest kui kõik see mass korraga tahab tube saada ja ennast võistlusteks ära registreerida, läks veel oma 1,5 tundi, peale seda oli juba hommikusöögi aeg. Käisime söömas ära ja peale seda siis alles magama. Tegime 3,5 tunnikest und ja juba lõuna käes, praeguseks hetkeks on ka lõunasöök söödud ja on nö vaba hetk, sest 19 algab kaalumise ja mõõtmise protseduurid.

Ilm on läinud ilusaks ja siia tulles sadas lausvihma - mida varasemalt ilmateates ka lubas, kuid nüüd on soe ja päikseline. Olen juba erinevate maade inimestega suhelnud kaasarvatud korraldajamaa presidendi V.I. Dubiniga, kõik on organisatoorse poole pealt kontrolli all.

Tellisin tuppa ära ka interneti, st. et 24 tunid inernetiaega on mul krediidis, st. et saan uudiseid operatiivselt edastada.

Proovin pilte ka jooksvalt panna. Fotokas käitub vahepeal kummaliselt ütleb, et patarei on tühi, kuigi võtsin ka varu akud kaasa. Kuid kuna laadijat ei ole, siis vaatan kui kaua ma niimoodi vastu pean. Õnneks on kohal Eastlabs team ja nende pealiku Igor Kopcekiga rääkisin ka ja ta ütles, et olge mureta, nemad teevad korralikult fotomateriali.

Seega ärge kanalit vahetage ja püsige lainel...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vahepeal käisin ära kohtunike ja delegaatide kohtumisel - see on igakord olnud ja seal räägitakse üle muutustest või täpsustatakse reegelid jne. Bikini model kasutatakse uusi poose, ikkagi ka külejepoosid, mitte eest ja tagant ainult. Pildid tulevad siis on näha. Bikinis vaadatakse juba kaalumisel, et kui keegi on nö liiga lihaseline, siis soovitatakse teha kategooria vahetus kui inimene ei soovi seda, siis tehakse kohe märge kohtunike lehtedele, et seda hindamisel arvesse võetakse.

Mõõtmistulemused võib sinna võistlejatepassi kanda, kuid kui sa ei ole rahul seekordsete mõõtmistulemustega, siis ei ole see kohustulik, lihtsalt järgmistel võistlustel lased ennast uuesti mõõta. Meie võistlejad võistelvad homses päeva esimeses pooles, seega lõunaks on mingi pilt juba selge.

Kohe hakkab kaalumine, proovin sealt ka mõned pildid teha suurem galerii tuleb nagunii Eastlabs.biz

Tegin pilte ka panen need õhtul välja.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänane üks huvitavamaid kohtumisi oli bb maailmas tuntud näo Francise Benfattoga. Mees, kes omal ajal oli ka Mr. Olümpial top 6 sees ja eelkõige on tema läinud ajalukku ka üks paremaid sümmeetria ja proportsioonide esindaja, kes ei olnud kõige suurem mees laval, kuid geneetika mis kaasa anti oli väga esteetiline. Muideks rääkisime ka sellest, et ka tema ei saa aru meestest, kes teevad offseasonil esinemisi olenemata vormist (eriti mainis Ruhli - keda nägin ise ka Azerbaidazaanis) mees on ikka kaugel mingistki asjast mida vormist nimetada ja nõustub üldse ennast näitama sellisena, mingi enesekriitika peaks ikka olema. Benfatto on aga aastaringselt vormis ja ütles et tema jaoks on auasi näidata ennast parimast küljest, mitte minna raha vastu võtma ükskõik millise vormiga...selles osas nõustun temaga 100%

Tema etteaste peaks ka LIVE etteastes näha olema pühapäeval eesti ajajärgi kell 12.

post-22-1306515493_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eile tegi Francise näidistreeningu ja seminari legendaarses Antei klubis - mul on endal homme teises päeva pooles plaan sinna trenni minna. Õpilaseks ei olnud keegi muu kui Rafael Santonja, kes oma vanuse kohta on päris kobedas vormis.

post-22-1306518414_thumb.jpg

post-22-1306518429_thumb.jpg

post-22-1306518444_thumb.jpg

post-22-1306518462_thumb.jpg

post-22-1306518477_thumb.jpg

post-22-1306518492_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eks see on maitse asi. Mulle meeldib kindalsti 20 kg suurem Ruhl rohkem kui lavavormis olles, aga ma ei vaata ka kui kulturist teda.

Muudetud kasutaja renku poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Eks see on maitse asi. Mulle meeldib kindalsti 20 kg suurem Ruhl rohkem kui lavavormis olles, aga ma ei vaata ka kui kulturist teda.

Renku ma loodan ,et sa nägid milline ta siis välja nägi....mul ei ole pilti käepärast kuid otsin kui vaja, usu mind et 20 kilo kergem Ruhl on igale silmale rohkem vaadatavam. Aga nagu öeldakse kellele ema, kellele tütar.... B)

Näiteks minul on 20 kilo kergemat Renkut näha parem.... :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Päev hakkab meil õhtusse jõudma. Magasime päeval tundi.... B) selge et kui öösel ei maga, siis magad päeval, iseasi on see et varsti peab jälle magama minema, mis sest et alles 2 tundi tagasi tõusin.... vahepeal käsin trennis ära, leidsin kohe hotelli kõrvalt ca 100m korraliku jõusaali nimega "Titan", kui ma õigesti mäletan ,siis meil peaks Tallinnas ka sellenimeline klubi olema ehk on tegemist lausa ülemailmse saalide ketiga.... :P Treener Vitali kes mind seal vastu võttis oli igati sõbralik ja abivalmis, seega trenn kujuneks väga heaks - mingit plaani ei olnud kuna võtsin siia kaasa ka riietest vaid lüikesed püksid ja maika, siis ei hakanud midagi kangutama, tegin alakeha lihtsalt läbi.

Alguses sisenedes tekkis väike tõrge, nimelt vahetasin raha ja maksin 1000 rublasega ca 400 krooni ehk siis 24€ korramaks oli 5€. Aga müüja ei tahtnud raha vastu võtta, ütlse et tema ei ole sellist 1000 rublast veel näinud, tööle ta oma aparaati ,mis võimaldaks võimaliku pettust avastada ei saanud ja ei jäänudki mul muud üle kui minna kõrvalasuvasse poodid raha peenemaks vahetama. Seal ei vaadanud keegi mis 1000 rublase ma tõin....

Ega muud kui aeg vahepeal käia söömas - söögid on siin igati ok. Kõik vajalik ja tervislik on olemas, ise rootsi laua stiilis valid mida tahad ja palju tahad, seal on alati see oht et üle sööd. Samas on nad kavalad, nad on ära korjanud normaalse suurusega praetaldrikud ja alles jätnud leiva serveerimiseks mõeldud väiksemad taldrikud, nii et ei annagi korraga ette kühveldada.... :P Ja kui laua taga juba istud, siis sööd selle väikse portsu ära ja tunned et said juba nagu küll ja ei viitsigi uue portsu järele minna.

Seega üleskutse kõigile, kes stabiilselt üle söövad, viskae oma praetaldrikud minema ja jätke kappi ainult alustassid ja leivataldrikud ja näete kuidas kaal alanema hakkab. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Päeva foto tehtud Tjumeni linnavalitsuses.... :D

post-22-1306678077_thumb.jpg

Otile ülikond sobib! Tallinnasse oleks juba ammu uut linnapead vaja :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tana oleme Peterburis ja k'isime Peeter I paleed vaatamas, olen seal kunagi lapsepolves kainud, kuid suurt ei m'leta. Igal juhul vage ilus park oli meeletult palju purskkaeve, tegime ka palju pilte.

Helistati Irkutskist kus toimub 5-8 august Baikal Grand Prix ja Natalia kutsuti osalema, m]tlesime natuke ja otsustasime, et ta osaleb seal. Konkurents on tugev ,kuid koht ise on vaatamaist v''rt ja piletid makstakse kinni, lisaks top 6 auhinnarahad, seega voib kohale minna, 6 sekka peaks seal igal juhul tulema.

Homme stardime kodu poole orieteeruv saabumise aeg kell 20 Tallinna bussijaama.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

EI tea kas sa oled kõiki lisandeid maitsnud, mis fitshopis müügil, aga äkki sa tead, millel on KÕIGE tugevam maitse :D Oleks vaja magustoitu teha, aga suhkrut ei taha :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
EI tea kas sa oled kõiki lisandeid maitsnud, mis fitshopis müügil, aga äkki sa tead, millel on KÕIGE tugevam maitse :D Oleks vaja magustoitu teha, aga suhkrut ei taha :D

Kui minu arvamus korda läheb, siis šokolaadi-apelsini hera on üks magusamaid, mida olen saanud. USA valgud on suht magedad imo.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
EI tea kas sa oled kõiki lisandeid maitsnud, mis fitshopis müügil, aga äkki sa tead, millel on KÕIGE tugevam maitse :D Oleks vaja magustoitu teha, aga suhkrut ei taha :D

Osta suhkruasendajat, mis sa selle lisandiga vaeva näed:D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
EI tea kas sa oled kõiki lisandeid maitsnud, mis fitshopis müügil, aga äkki sa tead, millel on KÕIGE tugevam maitse :D Oleks vaja magustoitu teha, aga suhkrut ei taha :D

Mina kasutan v2rskeid datleid.

V2ga magusaid asju on teisigi... rosinad n2iteks. Korra surr blenderist l2bi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kui minu arvamus korda läheb, siis šokolaadi-apelsini hera on üks magusamaid, mida olen saanud. USA valgud on suht magedad imo.

Tegin sellega, ei jäänud päris õige värk

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Tegin sellega, ei jäänud päris õige värk

noh, kui natuke kaugemale vaadata, siis banaani hydroiso on vist kõige intensiivsema maitsega valk, mida kunagi maitsnud olen...

aga fitshopi toodetest - eks mingi hera vist jah. šokolaadi heral oli suht tugev ja mis peamine: väga hea maitse.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
noh, kui natuke kaugemale vaadata, siis banaani hydroiso on vist kõige intensiivsema maitsega valk, mida kunagi maitsnud olen...

aga fitshopi toodetest - eks mingi hera vist jah. šokolaadi heral oli suht tugev ja mis peamine: väga hea maitse.

Mingit keemiat ei olnud tunda H-isos?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tarvitan ise ka banaani Hydrot. Täitsa normaalne maitse nii vee, kui piimaga juues.

Mingit kõrvalmaitset, kui sellist ei tundnud.

Aga no õige banaanimaitse on parem :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hydroisot kahjuks ei taha. Sooviks fitshopi valikust midagi. Shokolaadi-apelsini hera oli küll magus, aga midagi jäi häirima selle juures. Huvitav kas shokolaadi-banaani oleks äkki parem. Keegi on proovinud? On mahe, magus või läila?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Hydroisot kahjuks ei taha. Sooviks fitshopi valikust midagi. Shokolaadi-apelsini hera oli küll magus, aga midagi jäi häirima selle juures. Huvitav kas shokolaadi-banaani oleks äkki parem. Keegi on proovinud? On mahe, magus või läila?

Banaani-šokolaadi on kindlam valik. DY Tempro oli ka päris "intensiivse" maitsega, igatahes magusam kui Ultralife mahedad maitsed(mis muidu on väga head).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×