Jump to content
Guest Ken.L

Treeningsaalid.

Recommended Posts

Guest Ken.L

Peamine soov on rasvapõletamine (pükse on raske leida poest juba ja tore oleks kui rasvast lihas välja paista oleks) ..enivei vaja treeningkava + toidukava ja kohta kus trennis käia ning rahaliselt on kõige parem valik mulle kindlasti Reval ning lugesin ,et seal paketis on ka tugitreener kes aitab tagant utsitada mis on minu puhul kindlasti suur pluss kuna ma olen laisk ja on aeg muutusteks!!

Kindlasti soovin kuulda ka teie arvamusi miks valida näiteks Revali asemel MyFitness Viru või Sparta.

Minust nii palju ,et kaal 110 kanti pikkust 186 ja vanust 17.

Suur aitäh kõigile kes nõu annavad kuhu poole edasi pürgida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Revali masinad on ikka väga vanad juba, aga kui lagunevad seadmed ei häiri, siis ilmselt on ta parim. Sparta on samas samuti hiiglaslik spordikompleks, kus käiakse sisuliselt trenni tegemas, mitte lulli löömas. Myfitness on samas täielik tibikoht, kuid ujula on hea boonus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest WIndPower

ise soovitan Spartat, sest esimesena soovitan sul minna nt. treeneri juurde(nt. Margus Silbaum), kes räägib sulle, mida sa sööma hakkad. Samuti võta tema käest ka harjutused, mida nt. esimesel poolel aastal teed.

Aga jah, kui menüü paika saad, hakkab kaal kolinal kukkuma, pole isegi vahet, mis harjtusi teed, peaasi, et tunned et trenni lõpusk ikka kurnatud oled. Seal tuleb kiirelt ka kenake motivatsioon ning treenimine ja aktiivne elustiil hakkab meeldima. Edu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise käin Zelluloosis, vahest on ikka suht täis see (õhtupoole, arvatavasti jõuavad kõik töölt ja kohe jõuakasse, nagu mina <_<) ja kui mõnda uut harjutust tegema hakata mis on mul lehel kirjas, siis mõni kõnnib mööda, kiikab pilgu lehele ja siis hakkab oma trennikaaslasega pihku itsitama. Arvan et see on minu viimane kuu seal, järgmiseks proovin Sparta. (või Scala fitness, oskab keegi selle spordiklubi kohta midagi öelda?)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×