Jump to content
mer

Trenn, stress ja toitumine

Recommended Posts

Tere,

Alustan siis sellega ,et paar aastat tagasi kui ma trennidega alustasin olin ma ilusti toonuses ja rohkem energiat ,toitusin nii kuidas arvasin va maiustused ,saiad,makaronid. S6in pigem vaga minimaalselt. Vahel ikka lubasin valjas soomas kaies endale desserti.

Natuke salatit paeva jooksul,banaani join fat burnerit,palju vett,keefirit ,rohelist teed ja tsitruselised,seda valkude soomist kyll ei jarginud ja energiat oli rohkem kuna stressi ei olnud.

Aga on toimunud elus igasugused akilised syndmused ,palju erinevaid kohustusi ning suhteprobleeme samas proovida ikka end vormis hoida on pigem kurnav ja see trenniskaimine veel stressitekitavam .M6tted on mujal ning tunnen ennast loiult ,pigem m6elda ,et saaks kusagil Spa hotellis yksi loogastuda.

Varem tregin trenni 5 korda nadalas ,votsin bodypumpi ,shapingut ,kardiot koik ok mitte kui mingeid lihasvalusi jne pigem rahulolu workoutist.

Nyyd aga vahepeal jalgisin seda korraliku toitumist-hommikul taistera toidud ja sysivesikud (pudrud jne) lounal siis kala,kana ,salatit ,kodujuustu vms, ohtul ka midagi sellist voi jogurtit,ning peale trenni dietmix voi banaani,kohupiima.Kuigi ma ei tunne ,et mul oleks vaja nii palju syya.Tunnen ennast pigem halvasti ja paisuvalt kui kergenevalt. Ja selg laheb pingesse ,lihased on pinges,juba siis kui 1 kord nadalas korralikult trenni teen ,ja kaelihased on tekkinud .Soovin pigem peenikesi kasivarsi mitte lihastes . NIng reied on ka paisunud.

Viimased 2 kuud ei ole ma korralikult treeninud samuti toitumine on stressi t6ttu veel rohkem korrast ara ,naljutada ei taha siis tekib vitaamiinipudus vms ,ja siis motlen koguaeg kuidas 6ieti toituda et nahk ilus oleks ,tasakaalus hormoonid ja 6ige energiatase.

Ei tea mida teha ,et organism millestki puudust ei hakaks tundma ja samas saaksin teha treeningut mis minu lihaseid venitaks ja hoiaks mind toonuses ning saledana vormis.

Tegevusetuse t6ttu on v6imalus koguaeg syya ,ja vahepeal nautisin elu syyes k6ike pitsasi,hamburgereid,kypsiseid,mahlu,energiajooke. Eriti on mul kalduvus hilis6htul syya . Ja nyyd k6ht on paisunud,on tekkinud rasva aga aeg oleks leida tee mis hoiaks minu hormoonid tasakaalus ja annaks energiat et teha 6ieti trenni ja hoida toonuses tulemust.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Iseenesest ma ei saa aru sellest paanilisest lihasekartusest??? See, et mõni sentimeeter tuli juurde reie peale,aga kas peeglist vaadates oli pilt parem?Ma arvan et oli ja pealegi rohkem lihast tähendab ka mitte midagi tegematta sinu kehale rohkem koormust, ehk saad rohkem süüa. See,et trenn tekitab stressi, noh mina maandan ennast just pigem trenni tehes ja aitab väga hästi.

Naiste ja lihaste kohta ütleks, et on väga vähe naisi kellel oleksid trennist lausa lihased, mida ma inetuks peaksin. Enamus selle foorumi kasutajates ma arvan,et nõustub minuga. Siin on ju Team Fast liikmeid kes teevad trenni ikka väga kaua ja toiutvad veatult.Neil ei ole mitte inetukspeetuvaid lihaseid.Inetud on need üle lombi monstrumid,aga nende lihakehad on ikka kõvema kütuse peal kasvanud!

Kui olemine on kehv, siis ma arvan,et tegemist on mingi asja puudusega.Ega juhuslikult sa ei ole oma menüüst kõiki rasvu ei eemaldanud.Teine variant oleks ,et sul oli midagi ketogeense dieedi sarnast, aga see ei ole hästi võimalik, sest siis oleks sa ennast ilma valkudeta surnuks näljutanud.

Tervislik oleks ju 1g kasulikke rasvu kehakaalu kohta jne. Ja tegelikult on väga,väga sarnaseid teemasid nii kaalust alla kui ka siinsamas foorumis,nii et edu lugemisele. Kui teha kõike mõistlikult ja mõistusega siis on võimalik parandada nii vormi kui olemist!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nojah ,on muidugi teoreetiliselt võimalik ,et Eesti populatsioon on paksult täis unikaalse geneetilise koodiga imenaisi ,kes ei vaja lihaskasvuks ei eritoitumist ja spetsiaalset treeningut , :lol:

aga teema-algatajal soovitaks tellida endale asjatundjalt toitumiskava.

Peaks abi olema.

Muudetud kasutaja daemonium poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

:lol:

Aitah.

Teemasi on vaga palju,sama palju kui on inimesi ,treeninguid ja toitumiskavasi.

Ei ytleks,et lihased just koledad oleks .

Aga eelistan saledat valjanagemist .

V6ib olla on p6hjus ka sellest ,et kui yle pika aja trenni lahen siis lihtsalt pingutan ennast yle tehes liialt .

Sellest ka selline enesetunne.

Rasvu ma ikka soon -punast kala(lohe,forell) oliivioli salatitesse, vahel pahkleid.

Mulle meeldib pigem naksida kui korralikult syya.

Ei soo transrasvu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ära söö hommikul nii palju süsivesikuid kui tunned et paisud ja sööki liiga palju :P

Kui närvisüsteem väsinud siis ära tee pikki trenne ega väga intensiivseid trenne või mida iganes sa praegu teed ja proovi ka kuidas sulle jooga ja pilates mõjuvad.

Kasuta lõdvestavaid toidulisandeid nagu magneesiumi ja tauriini.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×