Jump to content
raidzz

miks mina peaks tablette ja toidulisandeid võtma

Recommended Posts

Ei peagi. B)

Samas see "vanasti..." pole ka põhjendus. Vanasti sai rongiga ka igalpool käidud, polnud lennukeid kuskil. Vanasti sõideti hobusega, milleks nüüd autosid vaja on. Vanasti sai kõik peeru valgel tehtud, milleks see elekter. Vanasti said kõik samblaga p***e pühitud, milleks sulle paber. Jne...

Muudetud kasutaja kalmer87 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
ma söön ennem midagi mis annab kõva energia,kui hakkan mingeid keemilisi tablette sisse sööma,Vott B)

Väga tore. Mis nüüd?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Raske juhtum.

Oleme ausad- need noored, kes 90-date aastate alguses esimest korda jõusaali uksest sisse astusid ja need, kes tänapäeval kaasaegsest arvutimaailmast tulevad, on nagu öö ja päev. Kui minu noorus möödus valdavalt kodunt väljas kalal, suusatamas, kegutamas, jooksmas, kala püüdmas jne(loe liikumas) ja toidulaual oli ka tänapäeva mõistes vägagi tervislik ning vaheldusrikas söök, siis väga paljud noored tulevad praegu sellisest keskkonnast, mille aluseks on arvutikeskkond ning Layś krõps ning Coca-cola. Oleme ausad- just noortele oleks vaja toidule lisaks lisavalku, vitamiine-mineraale ning kordades rohkem liikumist! Näiteks Kaitseväe üldfüüsiliste testide tulemused on muutunud masendavalt nõrkadeks võrreldes 12-15 aasta vanuste eakaaslaste tulemustega. Need ehed, kes olid oma näitajatega 90-datel paremusjärjestuses viimased, oleksid praegu väga tugevad tegijad. Õigest toitumisest on teinekord asi valgusaastate kaugusel. Koos globaalse amerikaliseerumisega on jõudsalt arenenud pizza, hot-dogi, junnburgeri ja grillimise võidukäik. Alaealised kulistavad energiajooke nagu emapiima.

Toidulisandid on kõigile vajalikud!

Pidage vastu ja tehke trenni! B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kesse sul energia tablette sööb?

Süüakse ikka tavalisi valgu ja süsivesikute pulbreid enamasti, ning vitamiine ning liigesterohtusi, kui tahetakse terved olla.

Liiga palju oled kuulujutte kuulnud vist kuskilt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minupoolne arvamus sulle on see (teema algatajale) ,et need ei ole mingi imeasjad. Kui sa saad süüa niipalju ja hästi ,et saad kõik ained kätte siis milleks neid vaja? Need on lihtsalt lisandid mis aitavad kaasa ja teevad toitumisepoole lihtsamaks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
õiget juttu ajad,ma liigun palju,sõõn vaheldusrikast toitu ja rämpstoitu söön väga harva!!!

Kuid arvestama pead sellega, et ülimalt rasket regulaarset trenni tehev inimene ei ole võimeline max. arenguks vajalikke aineid niisama tavatoidust kätte saama.

Okey - tegelikult vast siiski on, kuid nõuab päris parajat rahakotti ning palju aega, et leida üles kõik vastavad tooted ning neid ka söömiseks valmistada. Rääkimata sellest, et teinekord pead sööma päris naeruväärselt suuri koguseid teatud toitu, et vajalikku kätte saada.

100x lihtsam on teha üks sheik kus pea kõik vajalik sees on.

Sinusugused toidulisandite vastased ajavad veidi naerma. Tore, kui sööd vaheldusrikkalt ning trennis arened. Aga ma olen 100% kindel, et areneksid veelgi paremini, kui mõned lisandit menüüsse lisaksid. Keegi ei käsi - ise tead, mis su eesmärgid on ning kui väga neid kätte tahad saada, ja kui kiiresti.

Rämpstoitu sööd väga harva? Ehk siis ikka sööd? Mida tähendab üldse vaheldusrikas toit? Et kord sööd praadi, siis pastat, siis kooki, vahele mõned puuviljad jne? Vaheldusrikas - aga kas kasulik?

Ära niisama ka lahmi. B)

Et pigem sööd midagi, mis annab kõva energia, kui et sööd keemilisi tablette? Aga millest sa arvad, et neid "keemilisi" tablette üldse valmistatakse? Tooraine on enamasti sama kraam mida sa sisse sööd oma "kõva energia" saamiseks. Enamasti lihtsalt toode kontsentreeritud pisikesse tabletti ning ei pea sööma ära paljaid kohviube vms et laksu kätte saada. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
vanasti said mehed niisama musklisse ,keegi ei tarvitand toidulisandeid,miks peaks neid tarvitama!!

"Vanasti" polnudki lisandeid. Kui oleks olnud, küll neid ka söödud oleks :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×