Jump to content
Kevin10

Triitsepsi massi kasvatamine

Recommended Posts

Ma ei lugenud nüüd eelnevaid poste aga, lugesin kooli jõusaali seinalt mingist 1 ja pool süsteemist, mida kasutati kunagi ja et see pidi ainult lihaskasvuni viima. Põhimõte on siis selles et võtad natukene väiksema raskuse ja teed sellega algul ühe täiskorduse ja siis pool sellest peale ja see läheb arvesse ühe kordusena. See pidi kõige paremini mõjuma just triitseptsile ja rinnalihastele, rinnalihaste osas pole väga kindel aga triitsa kohta on väga hästi meeles. Annab sellise väikse "pump" efekti ka.

Nii et sellise triitsepsi saab 3-4 kud iga päev triitsepsit tehes?Ma ei küsi seda päris tõsiselt!

Vähk on üldse mingi mutant, teda ei saa treeningutes ja toitumises eeskujuks võtta :D

Lisaks juurde, et mistahes harjutuse tegemisel loeb ka tunnetus. Ehk kui kaks inimest teevad harjutust täpselt ühtemoodi kõrvalt vaadates, siis üks neist võib ometigi esile kutsuda parema lihaskasvu. Ja seda just siis kui nad suudavad treenitava lihase maksimaalselt töösse rakendada ning tunnetada igat harjutuse faasi täielikult.

Igaüks võib rööbaspuude peal pumbata, kuid vähesed suudavad muu maailma välja lülitada ning keskenduda ainult ühe lihase liigutamisele.

Jõusaalis näeb päris hästi ära need inimesed, kes lihtsalt liigutavad raskusi aga ei mõtle kaasa. Nemad on ka need, kelle areng tavaliselt allapoole arvestust jääb. Lihas ei ole ainult mingi mass mida mõjutatakse ainult mingi kindla liigutusega. Meie keha on tervik ning trenni tehes ühendades vaimu ja keha, on tulemused garanteeritult paremad! :D

Kindlasti soovitan rööbaspuud! Ise tegin 16-aastaselt tricepsit 3-4 kuud järjest iga päev ning triceps paisus sama suureks nagu ta mul siiani on olnud. Rahvas vaatas silmad punnis, et tatikas käib nii jämedate kätega ringi ja visuaalne pilt oli nii võimas, et linnas räägiti minu käe ümbermõõdust uskumatuid lugusid :D

post-50-1305026350_thumb.jpg Maailma meistrivõistlustel 2010 Ungaris enne finaali.

on see tõsi et tegid igapäev ? :D kätt ära ei kurnanud ?

Olles aastaid tegelenud juba calisthenicsiga võin öelda,et rööbaspuudel võib pea igapäev surumisi teha.iseasi muidugi mis rind sellest esialgu arvab.kalluta keha tahapool ja võtab hästi triitsepsi.ka võib sirge torupeal käed koos surumisi teha ning võtab lisaks ka õlga.viimasega aga veendu et randmed oleks korralikult soojad ning vähimagi ebamugavuse või valukorral lõpeta ära.

Olles aastaid tegelenud juba calisthenicsiga võin öelda,et rööbaspuudel võib pea igapäev surumisi teha.iseasi muidugi mis rind sellest esialgu arvab.kalluta keha tahapool ja võtab hästi triitsepsi.ka võib sirge torupeal käed koos surumisi teha ning võtab lisaks ka õlga.viimasega aga veendu et randmed oleks korralikult soojad ning vähimagi ebamugavuse või valukorral lõpeta ära.

kaua reaalselt treenima peab, et selliseid lihtsamaid asju jõuaks teha, nagu lõuatõmbest üles püsti lükata ?

Väga individuaalne ma ütleksin.mõni saavutab paari kuuga teine aastatega.hea tahte korral siiski paari kuuga.eelnev treenitus loeb väga palju ning kui lõuatõmbed on nõrgaks küljeks siis läheb sellega kauem.

Tean mitut inimest, kes teevad väga regulaarselt rööbaspuudel triitsa juba pikema aja vältel, väga pikki seeriaid, kuid triitseps on endiselt pea olematu. Pigem on see rohkem indiviidi iseärasustes kinni - kellele missugune asi sobib.

Ärge nüüd arvake, et teete aga trenni ja lihas kasvab. Trenn on kõik suhtkoht mahavisatud vaev kui korralikku toitumist taga ei ole. Vähemalt trenn ilma korraliku toitumiseta on ikka väga hale vari tulemuste poolest võrreldes sellega, kui toitumine ka paigas on.

Ehk kõigepealt vaadake toitumine toetab ka neid karmi ettevõtmisi. Siis ma tõesti ei imestaks kui mõni mees kuu ajaga 2cm käe ümbermõõdule juurde saab ja paari kuuga üldse 4cm vms. B)