Jump to content
nightq

Kalmuse eetrikeeld

Recommended Posts

Üks põhjuseid, miks inimesed siinsest poest ostavad, on see, et siinne foorum on nii hea, et isegi "konkureeriva" portaali tegelased on pool ajast siin:)?

Ja ärge arvake, et foorumi tähtsus ei mängi rolli. Eelnevalt mainitud näidete põhjal mängib see arvestusväärset rolli.

Lisame juurde ka märksa sõbralikuma ja avatuma suhtumise B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Foorum peab mingit Väärtust looma. Mina koostasin pärast pikka lugemist omale toitumis kava ja treening kava siit saadud materjali põhjal (harjutuste pank on väga hea ) . Infot ja materijali on ja lisandub pidevalt.

Mis kasu on foorumist . Kus paar elus kibestunud inimest ennast imetlevad ?

Muudetud kasutaja siekmak poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Üks põhjuseid, miks inimesed siinsest poest ostavad, on see, et siinne foorum on nii hea, et isegi "konkureeriva" portaali tegelased on pool ajast siin:)?

Ja ärge arvake, et foorumi tähtsus ei mängi rolli. Eelnevalt mainitud näidete põhjal mängib see arvestusväärset rolli.

*Pikk jutt - nagu ikka. ;)

Bonsuna foorumi külastatavus on küll tunduvalt suurem Fitnessi foorumi omast. Vähemalt nii näitavad numbrid. Aga see selleks.

Mis minusse puutub siis palka ei maksa mulle Bon'ist küll keegi. Räägin seda mida arvan, kuna just nii ma arvan. Mis puutub sellesse, et promotakse oma kaupa - loogiline tõesti. Kui keegi pakuks Jokerile, Kalmusele paarkordset Eesti keskmist palka Fast'i promomise eest, siis ma usun, et tõesti - vbl nad asuksid sama hoolsalt seda promoma. Samas on see suur spekulatsioon kuna pikas perspektiivis ei pruugi "saasta" müümine siiski nii kasulik olla. Aga samas kogemused ju näitavad, et kui reklaam on piisavalt kõva siis võib ka Eskimotele lund maha müüa.

Aga saage aru sellest, et Bonsunas ei promota tooteid lihtsalt "niisama". Et osta seda ja lihas kasvab lihtsalt niimoodi. Minu teada on peamiste toodete jaoks kirjutatud artiklid, matemaatiline selgitus hindade paremuse üle ning pikad seletused kuidas asi töötab. Miks ta hea on ning miks parem konkurendi omast.

Kas siin lehel on midagi sellist? Pigem lihtsalt toode - ilus kirjeldus selle kohta ja kõva promo Fast'i poiste poolt - kus peamiseks headuseks kiidetakse lihtsalt Maitset - lol. Mõned vbl kommenteerivad aga midagi tarka küll ei ole. Muudmoodi ei oska seletada, et Hera 80 on kõige müüdum toode, kuigi tegemist on kõige prostama valgupulbriga.

Hardcore lifestyle tähendab pigem seda, et paljud treenijad ei ole hobisportlased vaid justnimelt annavad endast kõik, et midagi märkimisväärset saavutada. On selle nimel valmis investeerima lisanditesse, treeningkavadesse ja muusse ning sellist asja nagu Tabu ei ole. Blogitakse oma trennidest, toitumisest ja muust ning ollakse üksteisele abiks. Muidugi on ka siin foorumis neid inimesi. Siin aga on väga palju just neid, kes niisama chillivad ja kelle jaoks on trenn niisama ajaviide mille jaoks väga palju vahendeid ei investeerida. Või vähemalt sellest räägitakse vähe ning inimesed üksteist niipalju ei tea. :D

Keegi ei käsi osta Bonsunast toidulisandeid aga minu arust on puhas LOLLUS maksta näiteks kreatiini eest 2.6x rohkem raha. Milleks? Siin pole enam tegemist isegi nii väikeste numbritega.

Ja minu arust ei ole lollimat väidet kui see, et - "aga ma ei tahagi suuri koguseid osta". Ma lihtsalt veidi kasutan niisama ja ega ma erilist kvaliteeti taga ei ajagi. Tahaks lihtsalt midagi odavat, mis aitab. Nagu trenni tegemine oleks asi millest loobud paari kuu pärast ja mille peale kulutatud aeg on juba ette maha kantud. Või et toidulisand kaotab igasugu väärtuse mingi aja pärast. B)

Või see, et aga ma nii vaene ei ole, et paar eurot vahet mind tapaks. Okey, selge. Aga miks sa maksad need paar eurot "rohkem" millegi eest, mis on sama või kehvema kvaliteediga. Et mis selle point on? Et oled piisavalt rikas, et raha tuulde visata ilma, et mingit kasu sellest saaksid? Kui tellid netist siis ei saa olla mingit mõju teenindusel ega kauba kättesaamisel. See toimub kõikjal suht ühtemoodi. Seega minu järeldus on, et mõnele teist lihtsalt meeldib oma raha ära "annetada" - ju siis süda rahul. :D

Ütlete, et siin foorumis on parem ja avatum suhtumine? Hah. ;)

Seletage mulle lollile ära, kust otsast Bonsunakad kuidagi halba selle koha pealt teinud on? Alles korraldasime "avatud" istumise kõigile huvilistele. Söögid- joogid -15%, kõikidele spordisõpradele. Lihtsalt astu läbi ja ütle tere ning vaheta paar sõna. Kedagi ei tulnud va. Bonsunakad. :P Vbl järgmine kord, see nädal juba uus üritus. Varsti täpsed detailid ka paigas. :P

Mis puutub toitumis ja treeningkavadesse siis kuigi siit lehelt saab neid tellida - on tegemist pm. põrsa kotis ostmisega. Jah, nad töötavad - ei kahtle absull. Tegemist kogenud treeneritega ikkagist.

Seevastu Bonsuna lehel võid vahetult suhelda teiste inimestega kes neid kavasid tellinud. Paljudel nagu minul on ka omad blogid, kus kõigest räägitakse ning igaüks võib päevast päeva jälgida minu vormi muutusi antud kavadega, lisanditega ja muuga. Kui ostad kava siis tead, et see töötab kuna täiesti tavalised inimesed täiesti avalikult räägivad sellest ja postitavad pilte. :D

Muidugi eks paljudel siin teemas sõnavõtjatel on oma arvamus juba kujunenud. Sellegi poolest - ärge tehke oma arvamust muutmatuks. Ning kokkuvõttes peale selle uudiskirja ning foorumis paari "õigustatud reklaami" ju tegelikult teid miski ei häiri. Kas see on piisav põhjus mingit kohta lihtsalt ignoreerida või selle suunas sapiseid sõnu loopida? :)

Mulle näiteks siin Foorumis meeldib käia ja arutleda - teinekord ei nõustu paljude teie kommentaaridega ja ütlen selle ka välja. Fitnessi.com'i vastu pole otseselt midagi. Fitshop jätab oma valiku ja hindadega soovida ning EFKL'i osakaal selles Äri's jätab vägagi paha üldmulje. Aga muidug usun, et kõik spordiportaalid võiksid sõbrad olla ja ikkagist kokku hoida.

Tegeleme ju ikkagist ühise asjaga. Ei ole ju nii, et kogu Eesti sport jaguneks kahte leeri - fiti mehed ja bonsunakad. Suurem osa ikka aktiivsed mõlemas pooles. :)

Muudetud kasutaja Archangel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kas keegi "käsib" siin Fitshopist asju osta? Mitte keegi ei suru tooteid peale, vaid lihtsalt mainitakse, et "mina kasutan neid ja neid lisandeid".

Jah. Aga kas sinu arust ei peaks üks spordiportaal ka veidi oma tooteid tutvustama? Miks peaksin mina kui tarbija lihtsalt ostma suvalisi tooteid ilma mõistmata, mida nad tegelikult mulle pakuvad. Pakendi peal kirjasolev on tootjafirma poolne karm reklaam, milles tõtt sageli suhteliselt vähe - isegi soovitatavad kogused tihtipeale niivõrd palju mööda, et rohkem asja müüa.

Ning sisaldust ei mõista enamik inimesi niivõinaa - nagu sa juba ise ka tõestasid :D

Mulle ei ütle mitte midagi, kui Kiivikas ütleb, et tarbib Hera80-t. Uued kasutajad peavadki uue teema tegema, et teada saada, mis see on. Peavad küsima. Mis see Hera on? Ütleb, et valk. Valk. Ahah, mida valk teeb? Parandab lihaskasvu. Selge, aga miks just see toode? Mõjub ja on hea maitsega ning soodne. Ahah - aga lähemalt? Eee... B)

Fiti mehed degusteerimisi ju korraldavad. Ainuke vahe, et kogu reklaamijutt käib avalikult ja näost näkku. Kindlasti segab foorumit vähem. Ning Eks Bonsunakad hakkame samuti rohkem rõhku degusteerimisele pöörama.

Pealegi ma ei saa hästi aru, mida see reklaam sind ikka segab. Keegi ei käsi toodet osta. Foorumis eriti lihtne ignoreerida veel. Kiire scroll hiirega ning bye-bye. :)

Muudetud kasutaja Archangel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas sa käid muidu poodides ka kõnesid pidamas, kui hea teistes poodides on B) ? Umbes nagu käia delli poes HP-d kiitmas..

Või on su eesmärk siit inimesi bonsunasse üle meelitada:)? Või mida sa täpselt siin saavutada üritad? Tooted paremad, foorum parem, ikkagi jääb küsimus, mis sa teed siin siis:)?

Fitshopil on VÄGA adekvaatsed ja ise võistlevad müüjad, kes võivad vabalt toodetest ja nende kasutamisest rääkida.. ma ei teagi, kuidas bon-is nendega lood on:)? Ei tea, et sealt keegi võistlemas käiks.

Muidu HI võiks proovida küll, kui jälle mingid tasuta pütid saad, võid ühe mulle anda, nii sõbramehe poolest :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Päris sõbralik foorum tõesti. Aega mul on mul palju kuna töötan arvuti taga ja võin lubada foorumis kirjutamist. Noliferist on asi kaugel. Töötan kuus üle 200h ja teen regulaarselt 5x nädalas 1-2h trenni ka veel.

Gmaster minu jutu point ei ole kedagi üle meelitada vaid lihtsalt kaitsen oma seisukohti, sest neid pidevalt rünnatakse. Niipea kui midagi mainin lendab mitu kasutajat mulle selga. Küsiti ju otse minu käest, kas Bonsunas on kõik tooted 2x odavamad. Vastasin, et Ei - aga osad on kuni 4x odavamad. Tesised küsisid, ja ma vastan. ;)

Ma ei kahtle, et Fitshopi mehed on adekvaatsed. Sparta fitshopi müüa Jüri Leinvald on juhtumisi ka Bonsuna Team liige. :)

Kuid veel ei ole kuulnud teaduslikku seletust selle kohta, miks see Hera80 mida kõik Fast'i poisid mõnuga söövad - niivõrd hea on. Räägitakse maitsest ja effektiivsusest aga sellega asi piirdub. Vaevalt, et enamikest Fitshopidestki täpsemat vastust saab.

Ja Kirp sa ära lahmi ka koguaeg niisama. Kirjuta midagi mõistlikku ka vahelduseks toitumisest jms. Pool juttu mida sa ise ajad on suht jama - vbl sellepärast ka kehvad tulemused võistlustelt. :P - Okey, lowblow. Niisama lõõbin. Tubli trennimees oled. Ära mulle kohe selga ka lenda postituse üle mida isegi läbi ei viitsinud lugeda. Oeh. :D

Tohoh@laulupidi - nüüd ma veel vana ka veel. No palun, kirjuta siis midagi paremat. Arutelu on lihtsalt siiamaani jõudnud. Kuna mul tundub olevat rohkem aega arvuti taga olla, kui teistel kasutajatelt siis kirjutan ka rohkem juttu ja tihedamini.

Pidi ju sõbralik ja avatud foorum olema. B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Siin foorumis kirjutamine võiks öelda on lausa minu töö, aga ma ei tunne selle järele nii haiglast vajadust. Midagi on sul ikka korrast ära. Võrreldes Arnoldi ja Otiga pole mul muidugi nii palju elukogemust ja külma närvi, et netikangelasi lihtsalt ignoreerida. Kuigi siis järgneb jälle üks mõttetu vaidlus mis ei vii kuhugi.

Ma ei kavatsegi nüüd tervet õhtut diskuteerimsiele ja demagoogiale pühendada.

Lihtsalt lepi sellega, et igaühel on õigus oma arvamusele, aga sinu oma on 99% juhtudest vale. Punkt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jokker on sind oma tõsiste matemaatiliste arvutustega veennud, et mannininene tooted on paremad kui kõik mida siin pakutakse? Kui sulle tuuakse näiteid, et siin on odavamad tooted, räägid kvaliteedist, kvaliteedi kohta vastuse saades liigud tagasi odavamale hinnale.

Foorumite võrdluses ainuke eelis, mis teie foorumil pidi olema, oli suurem sõnavabadus. Sina mustad siin tooteid, kui mina võrdlesin teie foorumis süütult fast vs manninen kui coca-cola vs kelluke, sain kibekähku banni.

Väidad, et seal bonsanas on kõik ainult super hardkoor vennad, miks sa siis imestad, et teil väiksem klientuur on. Suurem osa inimesi eelistaks, kui nende isiksust ei võetaks kokku sõnaga, mida kasutatakse enamasti pornost rääkimisel. Ärge siiski muretsege, peen..pumpade monopoliks jääte endiselt B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ostetakse sellepärast, et see ongi lihtne toode ja kõikjalt kättesaadav.

Täpselt. Ning kas sinu arust on vale, kui mõni teine müüa proovib oma tooteid veidi agressiivsemalt promoda kuna eesmärk ongi sportlastele teadvustada, et "lihtne" toode pole alati see mida oleks vaja? Eriti kuna selle "lihtsa" toote eest maksad samapalju või rohkem, kui mõne väärtuslikuma toote eest? Kõikjalt kättesaadav? Mida see tähendab? :) - tänapäeval saad läbi neti mistahes toodet kuhu iganes tellida.

@Kirp - lepime siis sellega, et minu arust on 99% sinu arvamustest vale ja sinu arust minu omad samapalju valed. Punkt. B)

Jokker on sind oma tõsiste matemaatiliste arvutustega veennud, et mannininene tooted on paremad kui kõik mida siin pakutakse? Kui sulle tuuakse näiteid, et siin on odavamad tooted, räägid kvaliteedist, kvaliteedi kohta vastuse saades liigud tagasi odavamale hinnale.

Foorumite võrdluses ainuke eelis, mis teie foorumil pidi olema, oli suurem sõnavabadus. Sina mustad siin tooteid, kui mina võrdlesin teie foorumis süütult fast vs manninen kui coca-cola vs kelluke, sain kibekähku banni.

Väidad, et seal bonsanas on kõik ainult super hardkoor vennad, miks sa siis imestad, et teil väiksem klientuur on. Suurem osa inimesi eelistaks, kui nende isiksust ei võetaks kokku sõnaga, mida kasutatakse enamasti pornost rääkimisel. Ärge siiski muretsege, peen..pumpade monopoliks jääte endiselt :D

Kas ta peaks mind kuidagi mitte veenma. Matemaatika pole asi mida võid lihtsalt "mitte uskuda" kuna sulle ei sobi vms.

Mis sinu argumendi point on? Kui keegi proovib mind veenda, et Hera80 on kuidagi kvaliteedilt võrreldav Hüdrolüüsitud valguga siis lubage naerda. Ning kui keegi toob siin välja kvaliteetse toote siis on selle hind enamasti sama või väiksem kui võrreldavad B poe tooted. Seega, küsin üle - mis sinu jutu point on? :D

Ära aja sassi sõnavabadust ja lihtsalt foorumi reegleid, mis on välja toodud. Siin foorumis on näiteks steroididest räägimine kõva tabu all, samuti sex jms. Meil mitte. See, et Joker ei luba võõraid tooteid promoda on tema kui omaniku enda otsus ning äri seisukohalt täiesti arusaadav. See, et siin selline asi lubatud on ei tähenda automaatselt, et meil oleks sõnavabadus väiksem - pigem on vabadus suurem. Otseste reeglite rikkumiste eest saab loogiliselt banni.

Ja miks sa arvad, et Bonsunas väiksem klientuur on? Foorumis käib rahvast rohkem. Osad tooted saavad poes kiiremini otsa kui Manninen uusi teele jõuab saata. Ma ei ütleks, et müük väike on. Kui hardcore tähendab sinu jaoks esmana porri - siis oled rohkem rikutud mõttemaailmaga kui Joker. :P

Eestlane on konservatiivne - mõistame. Aga ära eelda, et kõik inimesed sellised teki all pimedas nühkijad on. Mõni mõtleb ka avaramalt. :)

@Nightq - Selge. Bonsuna tooteid leiab varsti samuti mujalt. ;)

Muudetud kasutaja Archangel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Seda, et FAST`i tooteid võid osta:

- netist

- Fitshopi esindustest

- Prismast ja Selverist

- Sportlandist ja teistest spordipoodidest

Ülimugav on ikka osta toidulisandeid muu toidukraamiga koos B)

Muudetud kasutaja nightq poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Mis sinu argumendi point on? Kui keegi proovib mind veenda, et Hera80 on kuidagi kvaliteedilt võrreldav Hüdrolüüsitud valguga siis lubage naerda. Ning kui keegi toob siin välja kvaliteetse toote siis on selle hind enamasti sama või väiksem kui võrreldavad B poe tooted. Seega, küsin üle - mis sinu jutu point on? :)

Ära aja sassi sõnavabadust ja lihtsalt foorumi reegleid, mis on välja toodud. Siin foorumis on näiteks steroididest räägimine kõva tabu all, samuti sex jms. Meil mitte. See, et Joker ei luba võõraid tooteid promoda on tema kui omaniku enda otsus ning äri seisukohalt täiesti arusaadav. See, et siin selline asi lubatud on ei tähenda automaatselt, et meil oleks sõnavabadus väiksem - pigem on vabadus suurem. Otseste reeglite rikkumiste eest saab loogiliselt banni.

Ja miks sa arvad, et Bonsunas väiksem klientuur on? Foorumis käib rahvast rohkem. Osad tooted saavad poes kiiremini otsa kui Manninen uusi teele jõuab saata. Ma ei ütleks, et müük väike on. Kui hardcore tähendab sinu jaoks esmana porri - siis oled rohkem rikutud mõttemaailmaga kui Joker. :D

Eestlane on konservatiivne - mõistame. Aga ära eelda, et kõik inimesed sellised teki all pimedas nühkijad on. Mõni mõtleb ka avaramalt. :P

Muidugi on üks asi, mis pakendil kirjas on. Samas nagu sa tead on ka teie enda mehel olnud probleeme mürgitatud toidulisandiga ;) . Toidulisandi müüja peaks olema, usaldusväärne ja arvestades, et teie kogukonda on oma tee leidnud enamus keemikuid, kaob puhta spordi austajate seas usaldus. Võistelge nacis, tic-tacis, kus iganes. Kui aga mehed naturaalidega koos lavale ronivad, on nende ausus kaheldav.

Arvestades, et minu mõttemaailm on rohkem rikutud kui teie tipprõvedik Jokeril ja et mind siit veel bannitud pole, ei ütleks et siin kuidagi karmim on. Kui teie foorumi reeglid on loodud, tagamaks teie toodete vankumatut mainet tundub see pisut tryhard. Siinsed reeglid lubavad inimesel, kes on pühendunud spordile arutleda ilma nägemata vahele sattunud jokkeri aktifotosid. Aga noh, whatever floats your boat B)

Kui bonsuna toodete müük oleks suurem, poleks ilmselgelt vajadust väikest fitshopi koguaeg maha teha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

wow wow

see teema siin on kohe päris nõmedaks kätte ära läinud.

kukkuu, miks lubate endale sellist käitumist kaasfoorumlastega?

Muudetud kasutaja batmannu poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tehke parem üks rinnaltsurumisvõistlus . Näiteks 10 esindajat fitnessist ja 10 bonsunast . Kui võidab fit ostan herat , kui võidab bon ostan hüdrot B) : Kui jääb viiki ei osta kumbagi , söön muna ja kala!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Peab sõbrale kesklaborisse paar kulpi seda HI viima ja laskma uurida mis imerohi see on . Kes mulle seda paar kulpi annaks , hea eesmärgi nimel ?

Muudetud kasutaja siekmak poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×